Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi akşamlar badeciğim,olumlu haberini almayı çok isterdim..negatifler seni asla pes ettirmesin.dew in dediği gibi umudunu inancını sakın yitirme.inşaallah o güzel duyguyu sende diğer arkadaşlarda yaşayacaksınız..melodi söylemiş zaten önümüzdeki aylarda çalışmalara devam edin.tüp tedavisini takip eden 3 ay boyunca kendiliğinden hamile kalma şansınız var.inşaallah rabbim bu süreç içerisinde kendiliğinden yavrucuğunu göbişine kondurur.moralini yüksek tut canım)

kızlar iyi geceler) burası çok sessiz kalmış...inanın iki çocukla fırsatı yakaladığım an sizleri okumaya birşeyler yazmaya çalışıyorum..eeee iki çocuk annesi olmak pek kolay değilmiş) yorucu ve bir o kadarda güzel) allah hepinize anneliği tattırır inşaallah.
dew canım karyacık ve sen ne zaman dönüyorsunuz..keşke yakın olsaydık mutlaka sizleri görmeğe gelirdim.inşaallah bir sonraki Türkiyeye gelişinde haberimiz olursa ve diğer kızlarda okey derse bir araya gelelim.çoluk çocuk ve hamişlerimizle birlikte ne güzel olurdu değilmi?)
cerenm tedavin bayram sonrasımıydı sanırım bubuşunda öyleydi.hadi inşaallah sizlerin olumlu haberinizi alırız.ben hepinizin anne olacağınıza inanıyorum.bakın ben hiç umudumu yitirmedim ve çok şükür allahım bana iki evlat nasip etti.onlarla anneliğin güzelliğini yaşıyorum.rabbim sizlerede yaşatır inşaallah.ve ben inanıyorum sizlerde bu güzelliği yaşayacaksınız)
şimdi sağlıcakla kalın öpüldünüz.umudunuzu sakın ama sakın yitirmeyin)

canım kaç gündür bilgisayarımda gel gitler var..yazıyorum kapanıyo..neyse...
adet miktarına takılma..bende rahim kalınlaşıyo diye fazla miktarda olurum sanardım ama hep aynı oldu..hiç değiştirmiyo tedaviler.hatta kalınlaşmamış diye düşnürdüm..alakası yok..ama niye az olduğunu bilen açıklayanda yok..doktorumda hiç önemsemiyodu sağolsun...
bence gitme o doktora..bi sürü merkez var..gerçekten bu konuda isim yapmış olanlara başvur..tabii maddi durumu zorluyo oralar ama..en azından doğru bi tedavi olursun..pirayenin doktoru iyidir bence..bak kekecb ve pirayede de pco vardı..bi görüş derim ben..tabii takip yaptır bi süre..kafanı dinle..hiç umutsuz olma..öpüyorum seni..

aynen bende öyle düşündüm
kalınlaşmadığı için mi ttumadı filan
neyse ilk güne göre biraz daha yola geldi:)
bilmiyorum şu tatil dönüşü ne yapacağımıza karar vericez..

lee sağol canım
hayırlısı artık inş. kendiliğinden olurda
bu zorluklara tekrar girmem:)
çok öpüyorum

slm kızlar ben geldim bu aralar dağıttım ben oturma odasının halısını perdesini değiştim eve alışveriş yaptım moralim düzeldi biraz yalancı sevinçler gerçi ama iyi geldi ne bileyim kocacımda gel dedi sana bilezik alalım yazık moralim düzelsin diye herşey yapıyo keyfim yerinde bu aralar badecim sende dağıt biraz gez toz alışveriş yap iyi geliyo :)
tabi terpide iyi geldi daha çabuk toparladım sanki

bi yanadand asebebini araştırıyorum mikrop geçmiş ama yarın bir daha gitcem vücud kendi yeniliyo mu diye çok da umudum yok sadece dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyo artık düşünmemeye karar verdim ama zaman da geçiyo bi yandan neyse sömearye kadar bıraktım sizler nasılsınız

Kızlar ben ve kuzularım bayramınızı kutluyoruz..sizleri buradan kocaman öpüyoruz.dileğimiz hepinizin gelecek bayramlarda bayramınızı kuzucuklarınızla kutlamanız

kızlar selamm:)hepinizin bayramı şimdiden kutlu ve mutlu olsun ..sizleri seviyorum inşallah bebişsiz geçireceğimiz son bayram olur ..allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhhh ...muckssssss

Kızlar merhaba, bayram öncesi herkes telaşa düşmüş sanırım, bir sessizlik hakim :) Ben de şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum kızlar. Nasipse bir dahaki bayrama hepimizin kucağında miniklerimizle gireriz kızlar. Hepinizi çok çok öpüyorum

Canlarim herkese selam.
Bende kayboldum bu ara ortadan biliyorum gunnasil bitiyor anlamiyorum emzir,sut sag,alt degistir inanin canim cikiyor bazende vizik vizik oluyor Karya ..sakin gozunuz korkmasin evet zaman aliyor ama coookk zevkli...hepinize goreceksiniz hem yorucu hem zevkli ..Lee biliyorsun iste durumu... :)))

Bugun Kekcb dogum yapti kizlar size yazamadi bilgisayar baglatisi yokmus evde pazar gunu konustuk sezeryani sordu bana anlattim uzun uzun Zeren bebek sanirim su anda annesinin koynundadir.

Biz iyiyiz cok sukur simdi kizim viyaklar gideyim sut sagayim :))) isim cok opuyorum hepinizi...

Saglikla guzel bir bayram diliyorum hepinize.

herkese iyi bayramlar şimdiden..
dew kekecble konuşursan selam söyle...Allah bağışlasın kuzucuğunu..yaşı uzun ömrü güzel olsun inşallah..
karyayıda öpüyorum...

bende memlekete gidicem..kendinize iyi bakın...

ben geldım kızlar :)ınternet yoktu gıremedım otekı adresın sıfresını unutunca yenı adres almak zorunda kaldım herkese ıy bayramlar arada ugrarım optum hepınızı

Kızlar herkese selam. Herkesin cumhuryet bayramı kutlu olsun. Kimsecikler uğramamış. Ben bugünde tatlim, yarın iş başı nasipe Taatil çok iyi geldi... Bir sonraki tatilimde oğlum katılacak aramıza :) böyle düşününce çok az kalmış gibi geliyo.Eeee sizler naptınız,herkes iyi mi? aaaaa bu arada biz odamızı hazırladık :) :) perdemizin ve halımızın gelmesini bekliyoruz. Onlarda bu hafta tamamlanır herhalde :) herşey tam olsun size foto göndericem :) :)

şöle bir okudum baştan hamiş olamayıp şimdi bebişleri için gün sayan arkadaşlar var ne kadar güzelll allah inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder yavrularınızı :))

vee inşallah... biizm gibi isteyenlerede tez vakitte versin :119:
umudumuz hiç bitmesin, içimiz ferah olsun allah eminim gönülden isteyen her kese verecektir.

herkese merhaba) biz antalyadaydık.çocuklarımız babaanne ve halalarıyla birlikte bayramı geçirdiler) kekec doğum yapmış kızına kavuşmuş buradan sağlık ve mutluluk diliyorum.allah bekleyen herkesi yavrusuna kavuşturur inşaallah.inanın çok sevindim...darısı sizlere kızlar,isteyen herkese...pirayeciğim güzel hazırlıklar tamamlanmış inşaallah sağlıkla yavrucuğunda aranıza katılacak.şimdiden maşaallah diyeyim.dew, bilmezmiyim yoğunluğu inan iki çocukla kafamı kaşıyacak zamanım olmuyor.senin dediğin gibi çok tatlı yoğunluklar bunlar.iyiki hayatımızda varlar..darısı diğer anne adaylarımıza) yaaa vizonteleden haberi olan varmı?
antalya otogarından eşimin annesine giderken tedavi gördüğüm tüp merkezinin önünden geçtik.şööööyle içim bir hoş oldu..ne stresli anlar yaşamışım dedim kendi kendime ve şuan iki tane yavrum oğlum ve kızım yanımda.kızım 2.tüp tedavisine başladığım tarihde doğmuş.oğlum düşükle sonuçlanan hamileliğimin tarihinde doğmuş.onlar annelerini bekliyorlarmış zaten..
evet bu merkezde boşuna stresler yaşamışım dedim.işte allaha şükürler olsun ki çocuklarım yanımda ben bir tane isterken rabbim bana iki evlat nasip etti.çok şükür rabbim dedim.
merkeze çok buruk baktım.şuan orada umutla tedavi olan sonucunu bekleyenlere sen yavrularını bağışla allahım.gerçekten çok meşakkatli bir süreç.allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşaallah.kızlar hepinizi çok öpüyorum.sağlıkla kalın.ve umudunuz hiçbitmesin tamammı)

herkese merhaba..
nasılsınız kızlar? tatil dönüşleri pek iyi olmuyo insan gerçi....ben hep buruk dönüyorum..
havada kış modunda artık..

lee canım antalyanın en güzel zamanında gelmişsiniz..keşke bi denk gelebilsek..neyse seninde bi ayağın antalyada nasılsa değilmi:)
merkezi görünce bende tuhaf oluyorum..gözlerim doluyo..dua ediyorum tedavide olanlara.Allahım her isteyene versin...

pirayecim oda falan tamamlanmış..ne güzel..ben hala internette takılıyorum..alacaklarıma karar verdim zaten oda yapmayacağım..onlarıda internetten alcam..kıyafet almadım zaten hiç..bi kaç tane hediye geldi o kadar..annem gelsinde o halletsin diye beklicem:)
c.tesi kontrol var..çok merak ediyorum kilosunu falan..3 hafta olsu bu sefer..

Canım benim ben de çok merak ediyorum kuzumu, benim de 5 hafta oldu bayram girince araya tabi 1 hafta attı otomatik. Bence alışverişini başkalarına bırakma tatlım. Çok zor elde ttik, tadını çıkartmak hakkımız :) Ben en ufak ihtiyacına kadar kendim ilgileniyorum. Çok bekledim bu günleri... Allah kullanmayı da nasip etsin hepsini, kucağımıza aldığımız günleri görmeyi de nasip etsin İnşallah. Aldığım her parça kıyafette isteyen herkes için ayrı ayrı dua ediyorum. Allahım bir gün sizlerinde yüzünü güldürsün İnşallah kızlar.

Eeee bu arada tedaviler nasıl bakalım. Şimdi sırada kimler vardı

çok haklısın aslında..ama eşimde benimle aynı kafadan..ben alalım desem o durdurur beni..düşün park yatak bakmaya bile mağazaya giremiyoruz:) bi doğsunda herşeyi alırız modundayız..ama ben kendime bi çanta yapmayı düşünüyorum..bi kaç gündür ellerim şişti,tansiyonuma bakayım dedim biraz yüksek çıktı..endişe ettim ama hemen tuzu kestim..yemeklerimi bile domatesle yapmaya çalışıyorum.nolur nolmaz kendime bi çanta hazırlycam bu yüzde...seninde aklında olsun.doktorun ölçüyodur muhakkak ama kendinde arada baktır tansiyonuna..

kızlar günaydın))) bebeklerinin doğumunu bekleyen annelerimize kolay gelsin diyorum.hazırlıklar devam ediyormuş.inşaallah yakın zamanda eviniz bebeğinizin sesiyle dolacak)
tedavisi başlayacak arkadaşlarımızada şans diliyorum.inşaallah topiğimiz bebek haberleriyle bayram havasına bürünecek...
sağlıkla kalın kızlar)) kuzucuklarımla öpüyoruz sizleri)

Canlarim nasilsiniz bakalim?

Ozledim sizleri..bayramalriniz umarim guzel gecmistir...cumhuriyet bayramamiz cok guzel gecti izmir cok buyuk coskuyla kutladi sizin oralarda nasil gecti?odalar gelmis eksikler tamamlaniyor ha?!ay kizlar cok guzel telaslar simdi bende amerikaya geridonunce yapacagim kizima oda kismetse...ay kizlar sormayin benide gitme telasi sardi 20 gun kaldi kocaaaa 1,5 seneyi devirdik 20 gun kaldi hic gidesim yok kizlar ya burda cok rahatim ama babamiz orda hayatimiz evimiz orda birde ucakla nasil gidecegiz karyayla simdiden stres basti oyle 2-3 saatlik yol olsa sorun yokda 22 saat 3 ayri ucak degistirecegiz oyle olunca stres basiyor....!

Umarim hepiniz iyisinizdir hepinizi cok opuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…