sağol canım yok ne ihmali senin kuzucuğa en çok vakit ayırman gereken zamanlar
biliyorum dualarınızın benimle olduğunu..
inş. hayırlısıyla doğru zamanda olur
inancımı bende düzeltmek iastiyorum cidden çok karamsar oldum
inş. herşey yoluna girecek...
bende çok öpüyorum özelliklede nazlı kızımızı öpüyorum
kızlra ben hasta oldumda.
şimdi o kadar rahim kalınlaştırıcı ilaç filan kullandım
yoğun olması gerekmiyomu kanamanın
benim gittikçe azalıyo
normal zamanda neyse de bu tedavi sonrası damı aynı oluyo.
bir de merkezden dr.aradı gel diğer tedaviyi konuşalım diye
gitmiycem sanırım yani konuşmak için bile...
kafam 1 milyon yine..
canım kaç gündür bilgisayarımda gel gitler var..yazıyorum kapanıyo..neyse...
adet miktarına takılma..bende rahim kalınlaşıyo diye fazla miktarda olurum sanardım ama hep aynı oldu..hiç değiştirmiyo tedaviler.hatta kalınlaşmamış diye düşnürdüm..alakası yok..ama niye az olduğunu bilen açıklayanda yok..doktorumda hiç önemsemiyodu sağolsun...
bence gitme o doktora..bi sürü merkez var..gerçekten bu konuda isim yapmış olanlara başvur..tabii maddi durumu zorluyo oralar ama..en azından doğru bi tedavi olursun..pirayenin doktoru iyidir bence..bak kekecb ve pirayede de pco vardı..bi görüş derim ben..tabii takip yaptır bi süre..kafanı dinle..hiç umutsuz olma..öpüyorum seni..
iyi akşamlar badeciğim,olumlu haberini almayı çok isterdim..negatifler seni asla pes ettirmesin.dew in dediği gibi umudunu inancını sakın yitirme.inşaallah o güzel duyguyu sende diğer arkadaşlarda yaşayacaksınız..melodi söylemiş zaten önümüzdeki aylarda çalışmalara devam edin.tüp tedavisini takip eden 3 ay boyunca kendiliğinden hamile kalma şansınız var.inşaallah rabbim bu süreç içerisinde kendiliğinden yavrucuğunu göbişine kondurur.moralini yüksek tut canım)
Canlarim herkese selam.
Bende kayboldum bu ara ortadan biliyorum gunnasil bitiyor anlamiyorum emzir,sut sag,alt degistir inanin canim cikiyor bazende vizik vizik oluyor Karya ..sakin gozunuz korkmasin evet zaman aliyor ama coookk zevkli...hepinize goreceksiniz hem yorucu hem zevkli ..Lee biliyorsun iste durumu... :)))
Bugun Kekcb dogum yapti kizlar size yazamadi bilgisayar baglatisi yokmus evde pazar gunu konustuk sezeryani sordu bana anlattim uzun uzun Zeren bebek sanirim su anda annesinin koynundadir.
Biz iyiyiz cok sukur simdi kizim viyaklar gideyim sut sagayim :))) isim cok opuyorum hepinizi...
Saglikla guzel bir bayram diliyorum hepinize.
herkese merhaba..
nasılsınız kızlar? tatil dönüşleri pek iyi olmuyo insan gerçi....ben hep buruk dönüyorum..
havada kış modunda artık..
lee canım antalyanın en güzel zamanında gelmişsiniz..keşke bi denk gelebilsek..neyse seninde bi ayağın antalyada nasılsa değilmi:)
merkezi görünce bende tuhaf oluyorum..gözlerim doluyo..dua ediyorum tedavide olanlara.Allahım her isteyene versin...
pirayecim oda falan tamamlanmış..ne güzel..ben hala internette takılıyorum..alacaklarıma karar verdim zaten oda yapmayacağım..onlarıda internetten alcam..kıyafet almadım zaten hiç..bi kaç tane hediye geldi o kadar..annem gelsinde o halletsin diye beklicem:)
c.tesi kontrol var..çok merak ediyorum kilosunu falan..3 hafta olsu bu sefer..
Canım benim ben de çok merak ediyorum kuzumu, benim de 5 hafta oldubayram girince araya tabi 1 hafta attı otomatik. Bence alışverişini başkalarına bırakma tatlım. Çok zor elde ttik, tadını çıkartmak hakkımız :) Ben en ufak ihtiyacına kadar kendim ilgileniyorum. Çok bekledim bu günleri... Allah kullanmayı da nasip etsin hepsini, kucağımıza aldığımız günleri görmeyi de nasip etsin İnşallah. Aldığım her parça kıyafette isteyen herkes için ayrı ayrı dua ediyorum. Allahım bir gün sizlerinde yüzünü güldürsün İnşallah kızlar.
Eeee bu arada tedaviler nasıl bakalım. Şimdi sırada kimler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?