Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zrda..ben bu mikrobu bilmiyorum.hiç bi fikrim yok..merkez konusunu sormuşsun onu görmemişim.merkezin herşeyi usulüne göre uyguluyosa,sana güven veriyosa,doktorun bu mikroba karşı önlemlerini sıkı tutacaksa değiştirme..genelde uygulama aynı çünkü..

:) selam kızlarrsssssssssssss::)

zrdaaaa hayatıı fazla ciddiye almaaaa kuzucummmm çok sorgulama :)bak benim eşim çok problem bu bebiş mevzusunda yiyip bitiriyor benni herşeyden daha çok strese sokuyorrrr ..ben de onla uğrşıyourum biliyormusunnn herşeyden çok istiyorum anne olmayı herbirimizin istediği gibi yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkıyorum..maalesef böyle işliyor bu düzen başımıza ne geleceğini bilemiyoruz elbette diplere gidebilirsin ama o diplerden çıkmayı da bilmek lazım..herşey olacağına varıyorrr inan bu azimle biz başırıcaz hepimiz inanıyorum yeterki kendimizi helak edip bugünlerimizi zehir etmeyelim o bebişler gelecek göbüşe allahın izniyle inşallah..evet biliyorum çok zor anne olamamak tarifi yok bence ama benim üzerimde daha ağır yüklerde var dediğim gibi eşim..sanki o kadın ben erkeğim her olumsuz sonrası benim teselliye ihtiyacım varken ben onu teselli etmek zorundda kalıyorum güçlü durmak zorunda kalıyorum vs..senin eşin anladığım kadarıyla çok takıntılı değil bebk için her daim senin yanında birde bu açıdan bak oki:)
gelelim soruna merkezinden memnunsan alıştıysan bir kez daha dene derim inşallah son kez olur ..bende aynı merkezde deneyeceğim sil baştan başlamak zor oluyor ama bu onlara verdiğim son şans:)olmadı başka biryerde umutlara kavuşmak için devam :)bu arada doktordaydım bugün klamidya enfeksiyonunu kendisine değilde danışmanına sordum sizde öyle birşey yoktur deyip çıktı işin içinden :)allahım sinirler yahu..ben kendim yaptırıcam sanırım devlet hastanesi yapıyor mu acaba ?kan pıhtılaşma testlerimde çıktıııı herşey normalllll..sadece yüksek tansiyona yatkınlığım varmış ilersi için :)ee normal tabi anne de var babada var yatkınlık olmayacakta ne olacakkk :)işte böyleeee..allah yüzümüze gülsün minik dolmalarımızı kucağımıza versin inşallahhhhhh:)dewww gibi olalaım inşallah kaafamızı kaşıyacak vaktimiz olmasın :)bu arada kekecb canımmm hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün kızın kızları üçledik ..gülemle inşallah dörtleyeceğiz..oğluşlarda yolda ohh ne ala:)öpüyorummmmm

Kızlar 3 yıllık evliyim bebeğimiz olmayınca Mart ayında doktora gittik doktor aşılama tavsiye etti o zamanlar kendimizi hazır hissetmediğimizden ertelik 8 ay sonra hamile kaldım ( 1aylık şimdi) üstelik ne ilaç içtik ne bişey size tavsiyem Bebek konusuna takılmayın Allahdan hakkınıza hayırlısını isteyin kafaya takınca olmuyor tecrübeyle sabittir.Her şeyi zamana bırakın Allah yazdıktan sonra gerisi boş

slm kızlar ben memleketteydim bayram sonrası bir süre kaldık orda
net yokdu uzak kaldım
hepiniz iyisinizdir umarım
piraye odanız hayırlı olsun
sağlıkla büyüsün yavruşun
cerenm bubuş tedaviler ertelenmiş vardır bir hayır bu erteleme işi çok gıcık biliyorum .sonu iyi olur inş.
melodi tedaviyemi başlıyosun tam okuyamadım hadi hayırlısıyla olsun bu defa inş.
gülem sen nasılsın kuzunda iyi dimi..
dew yolculuk yakınmış uçak zorlayacak sizi inş. yol boyu rahat olur karyacık sıkıntısız kavuşursunuz evinize
ben dinlenmedeyim önümüzdeki ay belki aşılama yaparım aklımda kalmasın istiyorum..bakalım hayırlısı...

Kızlar herkese günaydın, nerelerdesiniz yahu.... Kimsecikler yok sayfamız bomboş kalmış. Tedavideki arkadaşlar ötelemeler olunca moraller bozuldu herhalde kimse uğramıyo hadi ama kimler ne durumda.... Annecikler nasılsınız... Gülem, yeliz... bebekler nasıl keyifler nasıl.
Dew canım benim işin işler yoğundur, çok az zaman kaldı yolculuğunuza, babanıza evinize kavuşmanıza. Umarık Karyamızda yollarda üzmez sizleri... Keyifli bir yolculuk geçirirsiniz umarım canım.

kızlar ben bu ay boş geçmesin istedim yumurta takibi yaptırıcam klomenle..
hafta sonu pirayenin dr.undan randevu aldım önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum olmazsa tekrar yaptırıcam iki aşılama olmazsa tüpe geçicem..
öyule işte planlar planlar:)
Allahım aksilik vermesin inş. bu çabalarımız boşa gitmez

canım hoşgeldin..yokluğun baya belli olmuş dimi sayfada..iyi olmana sevindim..canım yılmak yok,boş durmak yok..başla bi an önce,inşallah boşa gitmeyecek canım..
bizde iyiyiz çok şükür..

günaydın..evet canım sayfamız terkedildi sanki..ben arada bakıp çıktım hep.yazamadım pek...sende uğramıyodun epeydir? iyisiniz dimi?
çalışıyomusun?izne ayrılmayacakmısın?

canım hoşgeldin..yokluğun baya belli olmuş dimi sayfada..iyi olmana sevindim..canım yılmak yok,boş durmak yok..başla bi an önce,inşallah boşa gitmeyecek canım..
bizde iyiyiz çok şükür..

bende özledim sizleri..
iyi değilim aslında ama boş durunca daha çok takıyorum herşeyi
bişeyler yapınca en azından kafam dağılıyo..
sen nasılsın kızçen nasıl büyümüştür iyice

bende özledim sizleri..
iyi değilim aslında ama boş durunca daha çok takıyorum herşeyi
bişeyler yapınca en azından kafam dağılıyo..
sen nasılsın kızçen nasıl büyümüştür iyice

anlıyorum canım..boş durunca bende de acayip bi gerginlik başlıyodu..tedavi sırasında daha iyi hissediyodum kendimi,umutsuz olma sakın..başla gerisini Allaha bırak..elimizden geleni yapmak zorundayız hep..
ben iyiyim..bazen panik anlar yaşasamda durulmayı öğrendim:) c.tesi gitcem doktora..dua ediyorum sağıkla gelsin diye..ve hepimize tabii..

kızlar slm bir sorum olacak gülemcim özellikle sana antalyada bir merkez ismi duydum bilginiz var mı DOKTOR ALİ FUAT ŞENGÖR VİTALE KLİNİĞİ
arkadaşım benim için almış ismini memnun olanlar v armış benim de aklıma siz geldiniz antalyadaki güzeller sizden yorum alayım dedim gerçi burda bir doktora gittim ama yine de araştırmaktan zarar gelmez değil mi

gülemcim canım kızın nasıl iyi misiniz ne alışvarişler yapıyorsun kimbilir benim içinde yap ciciler biciler al kıza alınacak ne çok şey olur şimdi cıvıl cıvıl
bade sen de ben gibisin boş duramıyoN öyle iyi amlıyorum ki seni
hepinizi öpüyorun bebişlerinizi de..

Merhaba
Dewcim gidisin aklimdan cikmis bnm kusura bakma guzelim. Ne zaman godiyorsun? Bak herzaman beklerim ama gelemezsen de kusuruna bakmam, bebecik cok ufak, telaslisin. Bir dahaki gelisini beklerim, kendini zorlama zor olacaksa. Her zaman beklerim, seni ve minnosu opuyprum pesin pesin. Lee nerelerdesin? Gulem bebek buyuyor :) melidicim gelince ben de beklerim. Ben sinir, stresten kendimi arindirmis durumdayim, cok uykum var, saata gec olmus. Piraye, bubius sizi de unutmadim.

ali fuat bey benim merkezimin yanında özel bi kadın doğum hastanesinde çalışıyo..aşılama yapıyo bildiğim kadarıyla ama tüp bebek merkezi değil çalıştığı hastane,kendiside tüp bebek doktoru değil yani..yinede telefonla hastaneyi arayıp bilgi alırsan daha sağlıklı olur,belki değişen bişey vardır haberim yoktur..eğer antalya düşünürüm dersende kemal özgür benim doktorum.merkezin ücretsiz misafirhanesi var dışardan gelenlere..eşleri ile kalabiliyolar..
bebeğe henüz çok bişey almadım canım..bi kaç acil olabilecek şeyler..daha zamanı var hayırlısıyla o zaman alırım diye..

ceren sende yoktun epeydir..kafa dinledin heralde..
arada boşaltmak gerekiyo gerçekten...iyi olmana sevindim.fakültede başlayacaksın dimi?
inşallah herşey yolund gider canım..kürler ne alemde?
biz çok şükür iyiyiz..kontrole gittim bugün..büyümüş bebiş:)

sağol canım benim bilgilendirdiğin için kızın büyümüş ne güzel şu an seninle birlikte sayıyorum hep dualarımızdasın ...Antalya düşünürsem doktorunu düşünücen :)

kızlaaaaar!!!!!!!! herkese merhaba) evet uzun zamandır yazamıyorum.ama hep kalbimde ve aklımdasınız... benim boyun fıtığı problemim var bu son zamanlarda evde proje çizmek bir yandan çocuklar ve ev işleri sinirleri çok yormuşum sağ kolum çok kötü kaşık dahi tutamıyorum bu aralar:-(( ara ara girip bakıyordum sizlere yazmadan çıkıyordum.şuan dahi yazarken canım çok acıyor.kısa zamanda dr.a gitmem gerek...geçen hafta ani kararla çocuklarla kendi memleketime gitmiştim.çocuklarım anne tarafıyla tanıştı.bizimkileri göreceksiniz yeğenlerini görünce beni unuttular.anlayacağınız pabucum dama atıldı gibi) gülem kızın büyümüş buna çok sevindim allah tamamına erdirsin canım) piraye,yeliz sizlerde iyisiniz oğluşlar iyi rabbim kucağınıza sağlıkla almak nasip etsin.darısıda badeciğime, melodiye,cerenciğime ve zrda ya inşaallah sizlerde fazla aramadan yavrularınıza kavuşursunuz.ben kuzularımla tedavi stresinden kurtuldum allaha şükürler olsun. rabbim onları bize bağışlasın.darısı anne olmak kuzusuna kavuşmak isteyen tüm isteyenlere)
umutsuzbebek hatırlıyorum seni,inan çok sevindim senin ve eşin adına.darısı isteyenlere) tedaviylemi yoksa kendiliğindenmi geldi bebeğin? herne şekilde olursa olsun rabbim ne zaman kısmet etmişse o vakit geliyor....
dew canım hazırlıkların tamamdır sanırım.sana ve karyacığa iyi yolculuklar.sağsalim gider babanıza kavuşursunuz inşaallah.o da sizleri sabırsızlıkla bekliyordur)
bubuş canım başladınmı tedaviye ? hangi merkezde başlıyorsun? allah emeğinizi ve kucağınızı boş çevirmesin..
zrda canım ali fuat beyle ilgili sormuşsun;ben 2006 gibi dr.bucakta çalışırken gitmiştim.oldukça kalabalıktı ve çok beklemiştim.beni muayene etti ve olumsuz herhangi birşey görmemişti sadece röntgende rahmimin çökük olduğunu söylemişti bu durum hamile kalmana engel demişti.bende ben o kadar dr.a gittim laparaskopi oldum onlar nasıl göremediler diye sormuştum.o da bana herkes bunu anlayamaz demişti.ister burada isterseniz kendi dr.unuza söyleyin ameliyatla düzeltilsin demişti.neyse biz bunun üzerine eve geldik ve kendi bulunduğum şehirin tıpına gittim.oradan bir hocayla görüştük o da bize sizde anormal bir durum yok sakın dokundurtmayın rahminize dedi.ve benim tekrar hsg. mi çekti.ben ayrıca asıl dr.uma da gittim o da aynı şekilde anormal durum olsa ben sana söylerdim gayet normalsin dedi.ve ben o çekilen hsg nin arkasındanda hamile kalmıştım.ama malesef bebeğimi 3.aya girerken kaybettim. daha sonra kemal beyde tedavi olup 2.tüp denemem olup negatifle sonuçlanınca bu durumu kemal beyede söyledim.o da anormal durum yok ama kafanda soru işareti kalmaması için histereskopi yapayım dedi ve ben histereskopi oldum.sonuçta çok hafif bir çökme varmış ama buda hamileliğie engel değil demişti.arkasından zaten 3.tüp denememizi çocuklarımın gelmesiyle biz iptal ettik.
fakat; ali fuat beyden gerçekten çok övgüyle bahsedenler var.aşılama ve yumrta takipi yapıyorlar.hastanede antalya tüple sırt sırta.birbirleriyle anlaşmalı tüpte denedikleri söyleniyor.gülemin dediği gibi istersen git bir görüş.antalya tüpte pozitif sonuç alamazsamda dr.larını ve merkezi öneririm.gerçekten kemal bey açık ve net bir insan.aynı zamanda ücretsiz misafirhaneside var.
hakkında ne hayırlısıysa o olsun derim. sağlıcakla kalın kızlar .hepinizi çok öpüyorum.kuzularımda ellerinizden öpüyor. aaa unutmadan kızım artık küçük cümleler kurmaya başladı) bana annem diye bir seslenişi var içimin yağları eriyor)

canım benim zaman ayırıp yazdığın için çooook teşekkür ederim yürğin gibi hayatında hep güzel, parlak olsun gerekirse aaklımda sağolun kızlar..

canım zaman ayırıp bilgilendirdiğin için teşekkür ederim hayatın da yüreğin gidi muhteşem olsun arkadaşım bu yaz oraya da gidebilirim aklımın bir köşesinde duruyo sağolun kızlar...

Kızlar selam uzun zamandır giremedim umarım herşeyler yolundadır.bende hsvadisler annem ameliyat olacak koşturup duruyoruz benim tedavide yaklaşıyor nasıl olacak bilmiyorum yaa belki ertelerim öpüyorum hepinizi.yine uğrarım.dew canım ya görüşmeden gidiyorsun çok üzülüyorum karyayı göremediğim için .kısmet inşallah birdaha geldiğiniZde.iyi yolculuklar canım babacığınıza kavuşun sağlıkla inşallah...

Kızlar herkese selam, geçmşi okuyamadan hemen yazayım istedim, doğum sancılar başlamış, raporluyum annemde yatıyorum.Erkn doğum riskim varmış. 36. haftayı bir bitirsem...Hamile arkadaşlarım lütfen kendinize dikkat edin vekendinizi hiç yormayın. Benim iş stresli ve yorucuydu. Bünye kaldırmadı sanırım. Allaha duacıyım şu 4 haftayı kazasız belasız bir geçirsem....
Nete girmem yasak. Kociş izin vermiyo. KEndinize iyibakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…