Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benimm allah yardımcın olsunn inşalah..strese girme tamam mı güzel şeyler düşünmeye çalıi allahın izniyle inşallah 4 haftayı tamamlarsınız canım benim dualarımız seninle ve minik bebeğinle..

kızlarrrrr kimseciklerrr uğramıyor artık yaa bayağı ısssız kaldı topik hepinizi özledim valla..

benimde moralim çok bozuk ya dün fsh testi yaptı doktor ..6.5 ,7 lerde gezinen fsh olmuş 9.35...sinirlerim bozuldu offf..sebep bumuydu bilmiyorum bebiş gelmemesi için ..ısrael bey şuan için endişelenme dedi ama bir an önce anne yapmamaız lazım seni dedi ..sanki olcam deyince oluyormuş gibi ..inşallah güzel rabbim anne olmayı nasip etmiştir bana ..öpüyorummm sizleri..

canım ne diyosunnnn? nete girmycem demişsin ama yinede sorayım nasıl anlaşıldı?keşke ayrıntılı yazaydın.merak ettim..şimdi seni aradım ama telefonun kapalı.sakın endişe etme canım.zor kısmını atlattın..inşallah bişeycik olmayacak..dikkat et kendine..

sakınnnn bozma o sinirlerini...fsh ım yıllardırrrr 12 idi...bebişime kavuştuğum tedavimde 14,5 tu:)))
ha nolur 8-10 değilde 3-5 embriyon olur..bak çoook taktım kafama ben fshı.doktorumda fsh tan ziyade muayene bulguları önemlidir..bazen fsh ideal gibi görünür ama yumurtalar hep boş çıkar bazende tam tersi derdi..
nolur takılma..9 ne ki:))) sen doktorunada güven ayrıca..gerilme boşuna...
valla bende çok girmiyorum artık..eski hali kalmadı sayfanın..yoksa unuttuğumdan falan değil..

Melodi uzme kendini bak gulem ne guzel yazmis. Bnm fsh hep normaldi ama bak benim de yumurtalar fiss :) gerci bnm de hormon anormalliklerim yeni basliyor yarin obur gun ben de aglarsam burada bana da aynisini soylersiniz ha ha ha.
Pirayecim aman dinlen guzel oglan acele etmesin ama. Iyi baksinlar sana bak annen, kocan is mis yaptirmasinlar.
Gulemcim iyisin di mi cok seviniyorum senin adina.
Dew napti gitti mi?
Konustuk ama kacinda gideceksin sormayi unuttum.
Melidi ben de beklerim guzelim tedavinin oldugunu bir gun ugra bir kahve icelim

Melodi uzme kendini bak gulem ne guzel yazmis. Bnm fsh hep normaldi ama bak benim de yumurtalar fiss :) gerci bnm de hormon anormalliklerim yeni basliyor yarin obur gun ben de aglarsam burada bana da aynisini soylersiniz ha ha ha.
Pirayecim aman dinlen guzel oglan acele etmesin ama. Iyi baksinlar sana bak annen, kocan is mis yaptirmasinlar.
Gulemcim iyisin di mi cok seviniyorum senin adina.
Dew napti gitti mi?
Konustuk ama kacinda gideceksin sormayi unuttum.
Melidi ben de beklerim guzelim tedavinin oldugunu bir gun ugra bir kahve icelim

gülemcim canım inşallah benimde öyle olur yaaa:)ne güzel olur şu fındıkkurdu gelse konsa göbüşüme :)tedaviye başladım dediğin gibi daha önce yumoşlar iyiyidi 9 felandı şimdi 6 gözüküyor geriden gelenlerde var bu işin sonu ne olacak bakalım inşallah rabbim nasip eder mniğimi:)sen nasılsın yolunda mı herşey kızçene sevgilerr:)

cerenmm canım inşallah şu tedavilerden başımı kaldırırsam görüşelim :)sen nasılsın ne alemdesin başladın mı tedaviye :)hepimiz için inşallah mutlu son olur kızlarrr..bu arada dew gitti canım 21 kasımda evine kavuştu babalarına kavuştular allahın izni ile :)kimsecikler uğramıyor artık yahuuu ...badee nerelerdesin canımm ya ..özlettiniz kendinizi..öpüyorummmm

merhaba arkadasım bende tüp bebek tedavısne baslayacagım gun yaptıgım testlerde fsh bya dusuk cıktı...dr. problem olmaz ılac kulllan tedavı boyunca dedı ama beım ıcım rahat etmedı bu nedenle tedavıye ara verdım ayrıca bnde guatr baslangıcı vardı fsh dusuklugu yuzunden 3 haftalık tedavıden sonra normal degerlere geldı ılacları bıraktım tup bebek tedavısne tekrar devam ettım ve ılk denmemde cok sukur tuttu suan hamıleyım ...3 yıl boyunca bebiş bekledım sımdı dusunuyorumda acaba benım de mı bu zamana kadr fsh yuzunden mı olmadı dıye ama tabı benım esımde de problem vardı ama cok sukur suan degerlerım ıyı..sende bence once fsh ıcın tedavı ol ...

canım zaman ayırıp bilgilendirdiğin için teşekkür ederim hayatın da yüreğin gidi muhteşem olsun arkadaşım bu yaz oraya da gidebilirim aklımın bir köşesinde duruyo sağolun kızlar...

canım bende antalya gelecek tüp bebek merkezinde tedavi gördüm dr. mete bey ve ılk denemem ve bugun hamıle oldugmu ogrendım merkezden cok memnunum buda aklında bulunsun

canım iyiyim çok şükür..hergünümüz aynı olmuyo tabii..geliyo gidiyo:) zamanında ve sıkıntısız kucağıma almak için dua ediyorum..
çok sağol ayrıca..bende sizlerden gelecek güzel haberlerle daha da çok sevincem:) hormon bozuklukları baştan beri gelen kronik bozukluklar olmadıkça geçici oluyo canım..ufak ayarlamalarla toparlanır korkma sakın..inan bana konuşması kolay değil,ben çoğu sıkıntıyı yaşadım çünkü...

olur canım,inşallah olacak..dediğim gibi sakın sana konuşması kolay demeyin bana..bende hepinizin sorunlarından vardı..sadece fsh değildi..artık son zaman onu saymayı bile unutuyodum:) eşimin spermlerinide keza:)))

Kizlarim selam hepinize,

Soyle bir goz attim coda ilerlememis sayfa ....kizlar ben uctum geldim yerime ulastim Karya ve ben evimizdeyiz artik babamizin yaninda....sormayin gozyaslariicinde ayrildim izmirden zor geldi 1,5 sene sonra alismisim yurduma sevdikkerime geldik basladi issiz gunlerimiz gurbetlim zor kizlar...yol cok uzundu karya huysuzlandi emmedi goguslerim cok sisti hatta tikaliniklik oldu birkac gu. Sut zor geldi sormayin zor oldu epey sukur simdi biraz duzene girdik....

Pi raye cnim benim gibi olmussun 34.hafta olmustu benimde yalanci kasilmalarim aman dehim yat dinlen o sayede 4 hafta daha ttutum karyayi icimde...
Gulemmm cnm konusamadim tekrar arkadasin ne yapti?donmeden sesiniduymak isterdim bak ne dicem ev telefonun varsa bana ozelden yazarmisin evden eve uctsiz arayabilirm seni...nasil kuzun?iyisiniz diymi?
Cerenm sen nasilsin?
MElodi cnm benm tedaviye basladiimda fsh 12 di sen ki buyuk sorun degil guzelim engel degil bebege unutma bunu...
Lee senin o guzel cocuklarini yerim ben masallah onlara...
badezuzum nereerde?
Zrda ve sayamadigimdiger arkadaslar hepinize oppucukler...

herkese merhabaaaaa)) kızlar anlaşılan hepimizde farklı yoğunluklar var ki sayfamız pek sessiz kalmış.... ben çok sık giremiyorum.girsemde okuyup çıkıyorum kusura bakmayın yazamıyorum..bu aralar fazla yormuşum kendimi ki çocuklarımla yoğunluğum hep var) boyun fıtığım parmaklarıma vurmaya başladı.çok canım acıyor.randevuyu sonunda aldım dr.a gideceğim.onun dışında iyiyiz.
bizimde babamız yakında 3-4 aylığına yurt dışına gidiyor çocuklarla başbaşa daha yoğun olacağım..
dew canım seninle tlf.da görüşüp güle güle demeyi sesini duymayı çok isterdim.facede gördüm çok büyük özlemle karşılanmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin canım.inşaallah bir dahaki geldiğinde seni ve karyayı görmek isteriz çocuklarımla tanıştırmak isterim.)
gülem canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim inşaallah hep böyle gider ve sağlıkla kızını kucağına alırsın canım)
piraye tatlım oğlunun acelesi var sanırım) sevgili annesinin sıcaklığına inşaallah 4 haftasını tamamladıktan sonra kavuşacak.bol bol dinlenmeye bak canım.güzel haberini buradan alacağız allahın izniyle)
melodiciğim, benim dr. fsh a pek takmıyordu sanırım çoğu dr.da öyle.fsh ın her ay değişebileceğini bunun tedaviye etken olmayacağını söylemişti.kafanı bunlara takma yumurta sayısı değil kaliteli embriyo önemli ve her zaman için iyi moral bunu unutma sakın...
bade canım sen neler yapıyorsun tedavin ne durumda yumurta takibi yaptırıyordun yanılmıyorsam inşaallah tüpe gerek kalmadan göbişine bebeğin konar.
ceren canım sende iyisindir umarım.sen tedaviye başladınmı?
zrda, antalya daki merkezi düşünüyordun sanırım.neye karar verdin? hepiniz için duam bir an önce fazla aramadan kuzularınıza kavuşmanız....
allahıma şükürler olsun ben bu stresten kuzularım sayesinde kurtuldum.oğlum anneciğim kızım annem diye sarıldıkça allahıma binlerce şükürler ediyorum.evimizin havası daha öncede güzeldi) ama şuan kokusu amacı rengi herşeyi bambaşka oldu.dilerim allahtan herkese bu duyguyu yaşatsın.
allah gönlünüze göre en iyi şekilde kısa zamanda versin sevgili arkadaşlarım.sizleri çooook öpüyoruz.sağlıkla kalın..

merhaba kızlar..

dew canım sağ salim ulaştığınıza sevindim..eşin büyük bi özlemle beklemiş sizi:) karşılayışı güzel olmuş:) Allah ayırmasın canım..
karyada olmuş bi tosun:) o nasıl bişeydir yaaa..tam ısırmalık gerçekten,maşallah...
canım arkadaşımı sormuşsun iyiler..evlerindeler,bende sana dönemedim bi daha,konuşamadık bi..nyese ev telefonumu yazıyorum canım,ordan haberleşiriz..öpüyorum sizi...

lee;canım çok güzel bu telaşlar değilmi? yorgunluğu ayrı ama mutluluğun bize ayrı yansıyo emin ol:) Allah bozmasın canım..
oğlun nasıl?okulda herşey yolundamı? kızının süsü aynen devamdır zaten:) o öylee gider,içinden geliyo hatunun belli:)
eşinle uzak kalacak olmanıza üzüldüm canım ama hayat..sağlık olsun,çabucak geçsin:) sizide öpüyorum:)

bende izne ayrılmayı bekliyorum..sanırım 10 undan sonra evdeyim(inşallah tabii..)

selamlarrr kızlarr:)

dew canım güle güle büyüsün karya evinde babsı ne çok özlemiştir onu :)gurbetlik zor canım gerçekten ..ya görüyormusun şu fsh ın yaptığına :)ilk başta çok üzüldüm de sonra dedim ki benim fsh iyiyken o kadar yumurta varken olmadı sorun bu olsaydı ..zamanı gelince olacakelbet fsh hepsi bahane ...inşallah hepimiz için çok güzel olur herşey..

gülemcim ya zman ne çabuk geçiyor..:)belki de bana öyle geliyor senin için nasıl geçti acaba :)kızına kavuşmana az kaldı allahın izniyle inşallah daha dün gibi aklımda dewin hamilelik haberi yaşadığımız sevinç :)sırasıyla yaşadığımız negatifler ..sonra kekecb hamileliği ,ardından pirayenin ..vizontelenin süprizi:)leenin çocuklarına kavuşması :)ve en umutsuz anda geliveren minik kızçen :)zman bana çabuk geçiyor gerçekten ve allahın izniyle oluyor herşey :)ben hernekadar bir arpa boyu yol aşmış değilim ama çabalıyorum sonuçta:)inşallah olacak birgün diyorum ne yapayım :)öpüyorum hepinizizizzz:)

badeeeeeeeeeeeeee nerlerdesinnnnnnnnnnnnn yahu merak ettik seniiiii

merhaba gülemciğim) demek ki 10 gün sonra izine ayrılıyorsun,oh ohhh evde bol bol dinlenirsin artık.kızına kavuşmana az kaldı inşaallah sağsalim kucağına alır melek kokusunu içine çekersin.bence bol bol dinlen uyu prensesin gelirse tatlı yorgunluğun başlayacak)
benim prensesi hiiiç sorma ) yeni yeni cümle kuruyoruz abiyle birlikte sayıları öğreniyor) sayıları, şekilleri harfleri öğreten konuşan oyuncak tlf.almıştık.bugün bir baktım şekillerin adını tekrar ediyor.) abimiz boyama yaparken kendiside kalem alıp karalama yapıyor ve anne nasıl iyimi diye soruyor..süse gelince kızın inşaallah dünyaya merhaba desin zamanla göreceksin bunların içinde var süs) kızım benimle yarışıyor ) yanında makyaj yapamıyorum oje süremiyorum anında atlıyor sen benim parfümümü al ve aç şişeyi olduğu gibi üzerine sağa sola dök.güzelim parfümüm 2.günü bitmiş oldu.
oğlum okulunu çok seviyor severek gidiyor.umarım ilk okula başlayıncada böyle devam eder.ders çalıştırırken bazan bana geliyorlar) yaaaa allah öğretmenlere sabırlar versin işleri hiç kolay değil)
bol bir zaman bulayım seni tlf.la arayacağım... sağlıkla kal canım.kendine çok dikkat et.kızına isim buldunmu?merak ettim) öpüldünüz)

canımmmmmmm,inşaallah senin,cerenm,bubuşun,badenin ve zrda nında buradan güzel haberlerinizi alacağız.o birgün çok yakında yeterki umudunuzu yitirmeyin

canım gün saymakla geçmiyomuş onu öğrendim:) sayılı gün derler ya..ben saya sayaaa..hergün sanki aynı yerdeyim:) benim ilk 5 ayım zor geçti..kendi kendime kuruntularla geçirdim.hissetmeyince duruyomudur yaşıyomudur diye hergün bi kriz yaşadım..şimdi şubat anneleri sayfasını okuyorum arada herkes çok rahat:) hiç tereddüt yaşamıyolar ne güzel.bizimki böyle olacak yapacak bişey yok..olunca sende aynı şeyleri yaşayacaksın..aeka arkaya olumsuzluk yaşamak hiç bizi yolumuzdan döndürebilirmi Allah aşkına:)
çabalamaktanda yorulmayacağız..sen dua et her zaman..Allahım verecek inşallah..

canım evde de vakit geçiremiyorum aslında..mutfakta oyalanıyorum ama çok kilo aldım:) kardeşim annem kimsede yok..evde takılcam artık..dediğin gibi uyku modundayım zaten:) sağ salim geçsinde şu günler,sağ salim kucaklayayım diye dua ediyorum..
canım demek parfümler boca ediliyo ha:))) ilahiii:) kendine de aldırmaya başlar az daha konuşsun...
oğlunda uyum sağladı demek..zaten yarı dönemi geçirdiniz..senin desteğin ona çok şey katıyodur eminim..maşallah size:)
araşırız canım..öpüyorum sizi..

slm kızlar
ben buralardayım
artık pek kimse uğramıyo sayfaya..
ben okuyup çıkıyorum çoğu zaman..
bende gelişme yok bu iki ay bişey yapmadan bekliycem..yumurta takibi kaldı maalesef bu ay misafirim eksik olmadı
gelecek ay aşılama diyoduk ama prolaktin almış başını gitmiş olurmu bilmiyorum
pirayenin dr.undayım şimdi test istedi tsh prl ve şeker yüklemesi..prl dışında diğerlerinde bişey yok..
olmadı ocak gibi orda da bir deneme yapıp kapatıcam bu defteri...
PİRAYE umarım daha iyisindir canım,bizim bu sayfanın civcivleri niye böyle erken geliyo anlamadım
yat dinlen yorma kendini tehlikeli zamanları atlatmışsın gerçi az kaldı ....
DEW evine kavuştu karya hanım demek ..sağlıkla huzurla büyüsün ....
GULEM sende iyisin dimi...izne ayrılacakmışsın hadi daah rahat edersin...
MELODİ tedaviye başlıyomusun tam okumadım ama bu defa herşey yolunda gider umarım
CERENM canım benimde prl 3 katı çıkmış saçlarımın dökülme sebebini buldum:)
yapcak bişey yok beklemekten başka hayırlısı olsun ..
herkesi öpüyorum çok
eski kalabalık bol sohbetli günlerimizi özledim...

canım okuyup çıkıyorum diyosun yazsana::) bizde özledik..merak ettirme kendini:)
başka bi doktora gitmene çok sevindim ben,pirayeden ve öncesinde kekecb ten biliyoruz dimi doktoru..onada ilaçlar yüklemek yerine diyet vermişti..herşeyin olur yolunu mantıklısını bulan bi doktor gibi geldi bize..senin durumun hakkında ne yorum yaptı peki?prl yüksekliğine ne dedi? bende 2 tedavimde prl yüksekliği için ilaç içmiştim.hemen etkiliyo aslında belki ertelenmez..sen doktorunla güzel bi plan yap..pes etmeyeceksin canım..negatif düşünceleri at kafandan..insanlar rahim nakli olup yaptırıyo,sen bi prl içinmi vazgeçeceksin.....sakın...bi kaç haftada normale dönüyo göreceksin:) ben kendi adıma buralardayım..artık hep evde olcam zaten..boş bırakmam seni merak etme:) öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…