Kızlar herkese selam, geçmşi okuyamadan hemen yazayım istedim, doğum sancılar başlamış, raporluyum annemde yatıyorum.Erkn doğum riskim varmış. 36. haftayı bir bitirsem...Hamile arkadaşlarım lütfen kendinize dikkat edin vekendinizi hiç yormayın. Benim iş stresli ve yorucuydu. Bünye kaldırmadı sanırım. Allaha duacıyım şu 4 haftayı kazasız belasız bir geçirsem....
Nete girmem yasak. Kociş izin vermiyo. KEndinize iyibakın....
Kızlar herkese selam, geçmşi okuyamadan hemen yazayım istedim, doğum sancılar başlamış, raporluyum annemde yatıyorum.Erkn doğum riskim varmış. 36. haftayı bir bitirsem...Hamile arkadaşlarım lütfen kendinize dikkat edin vekendinizi hiç yormayın. Benim iş stresli ve yorucuydu. Bünye kaldırmadı sanırım. Allaha duacıyım şu 4 haftayı kazasız belasız bir geçirsem....
Nete girmem yasak. Kociş izin vermiyo. KEndinize iyibakın....
kızlarrrrr kimseciklerrr uğramıyor artık yaa bayağı ısssız kaldı topikhepinizi özledim valla..
benimde moralim çok bozuk ya dün fsh testi yaptı doktor ..6.5 ,7 lerde gezinen fsh olmuş 9.35...sinirlerim bozuldu offf..sebep bumuydu bilmiyorum bebiş gelmemesi için ..ısrael bey şuan için endişelenme dedi ama bir an önce anne yapmamaız lazım seni dedi ..sanki olcam deyince oluyormuş gibi ..inşallah güzel rabbim anne olmayı nasip etmiştir bana ..öpüyorummm sizleri..
gülemcim canım inşallah benimde öyle olur yaaa:)ne güzel olur şu fındıkkurdu gelse konsa göbüşüme :)tedaviye başladım dediğin gibi daha önce yumoşlar iyiyidi 9 felandı şimdi 6 gözüküyor geriden gelenlerde var bu işin sonu ne olacak bakalım inşallah rabbim nasip eder mniğimi:)sen nasılsın yolunda mı herşey kızçene sevgilerr:)sakınnnn bozma o sinirlerini...fsh ım yıllardırrrr 12 idi...bebişime kavuştuğum tedavimde 14,5 tu:)))
ha nolur 8-10 değilde 3-5 embriyon olur..bak çoook taktım kafama ben fshı.doktorumda fsh tan ziyade muayene bulguları önemlidir..bazen fsh ideal gibi görünür ama yumurtalar hep boş çıkar bazende tam tersi derdi..
nolur takılma..9 ne ki:))) sen doktorunada güven ayrıca..gerilme boşuna...
valla bende çok girmiyorum artık..eski hali kalmadı sayfanın..yoksa unuttuğumdan falan değil..
Melodi uzme kendini bak gulem ne guzel yazmis. Bnm fsh hep normaldi ama bak benim de yumurtalar fiss :) gerci bnm de hormon anormalliklerim yeni basliyor yarin obur gun ben de aglarsam burada bana da aynisini soylersiniz ha ha ha.
Pirayecim aman dinlen guzel oglan acele etmesin ama. Iyi baksinlar sana bak annen, kocan is mis yaptirmasinlar.
Gulemcim iyisin di mi cok seviniyorum senin adina.
Dew napti gitti mi?
Konustuk ama kacinda gideceksin sormayi unuttum.
Melidi ben de beklerim guzelim tedavinin oldugunu bir gun ugra bir kahve icelim
kızlarrrrr kimseciklerrr uğramıyor artık yaa bayağı ısssız kaldı topikhepinizi özledim valla..
benimde moralim çok bozuk ya dün fsh testi yaptı doktor ..6.5 ,7 lerde gezinen fsh olmuş 9.35...sinirlerim bozuldu offf..sebep bumuydu bilmiyorum bebiş gelmemesi için ..ısrael bey şuan için endişelenme dedi ama bir an önce anne yapmamaız lazım seni dedi ..sanki olcam deyince oluyormuş gibi ..inşallah güzel rabbim anne olmayı nasip etmiştir bana ..öpüyorummm sizleri..
canım zaman ayırıp bilgilendirdiğin için teşekkür ederim hayatın da yüreğin gidi muhteşem olsun arkadaşım bu yaz oraya da gidebilirim aklımın bir köşesinde duruyo sağolun kızlar...
Melodi uzme kendini bak gulem ne guzel yazmis. Bnm fsh hep normaldi ama bak benim de yumurtalar fiss :) gerci bnm de hormon anormalliklerim yeni basliyor yarin obur gun ben de aglarsam burada bana da aynisini soylersiniz ha ha ha.
Pirayecim aman dinlen guzel oglan acele etmesin ama. Iyi baksinlar sana bak annen, kocan is mis yaptirmasinlar.
Gulemcim iyisin di mi cok seviniyorum senin adina.
Dew napti gitti mi?
Konustuk ama kacinda gideceksin sormayi unuttum.
Melidi ben de beklerim guzelim tedavinin oldugunu bir gun ugra bir kahve icelim
gülemcim canım inşallah benimde öyle olur yaaa:)ne güzel olur şu fındıkkurdu gelse konsa göbüşüme :)tedaviye başladım dediğin gibi daha önce yumoşlar iyiyidi 9 felandı şimdi 6 gözüküyor geriden gelenlerde var bu işin sonu ne olacak bakalım inşallah rabbim nasip eder mniğimi:)sen nasılsın yolunda mı herşey kızçene sevgilerr:)
cerenmm canım inşallah şu tedavilerden başımı kaldırırsam görüşelim :)sen nasılsın ne alemdesin başladın mı tedaviye :)hepimiz için inşallah mutlu son olur kızlarrr..bu arada dew gitti canım 21 kasımda evine kavuştu babalarına kavuştular allahın izni ile :)kimsecikler uğramıyor artık yahuuu ...badee nerelerdesin canımm ya ..özlettiniz kendinizi..öpüyorummmm
merhaba kızlar..
dew canım sağ salim ulaştığınıza sevindim..eşin büyük bi özlemle beklemiş sizi:) karşılayışı güzel olmuş:) Allah ayırmasın canım..
karyada olmuş bi tosun:) o nasıl bişeydir yaaa..tam ısırmalık gerçekten,maşallah...
canım arkadaşımı sormuşsun iyiler..evlerindeler,bende sana dönemedim bi daha,konuşamadık bi..nyese ev telefonumu yazıyorum canım,ordan haberleşiriz..öpüyorum sizi...
lee;canım çok güzel bu telaşlar değilmi? yorgunluğu ayrı ama mutluluğun bize ayrı yansıyo emin ol:) Allah bozmasın canım..
oğlun nasıl?okulda herşey yolundamı? kızının süsü aynen devamdır zaten:) o öylee gider,içinden geliyo hatunun belli:)
eşinle uzak kalacak olmanıza üzüldüm canım ama hayat..sağlık olsun,çabucak geçsin:) sizide öpüyorum:)
bende izne ayrılmayı bekliyorum..sanırım 10 undan sonra evdeyim(inşallah tabii..)
selamlarrr kızlarr:)
dew canım güle güle büyüsün karya evinde babsı ne çok özlemiştir onu :)gurbetlik zor canım gerçekten ..ya görüyormusun şu fsh ın yaptığına :)ilk başta çok üzüldüm de sonra dedim ki benim fsh iyiyken o kadar yumurta varken olmadı sorun bu olsaydı ..zamanı gelince olacakelbet fsh hepsi bahane ...inşallah hepimiz için çok güzel olur herşey..
gülemcim ya zman ne çabuk geçiyor..:)belki de bana öyle geliyor senin için nasıl geçti acaba :)kızına kavuşmana az kaldı allahın izniyle inşallahdaha dün gibi aklımda dewin hamilelik haberi yaşadığımız sevinç :)sırasıyla yaşadığımız negatifler ..sonra kekecb hamileliği ,ardından pirayenin ..vizontelenin süprizi:)leenin çocuklarına kavuşması :)ve en umutsuz anda geliveren minik kızçen :)zman bana çabuk geçiyor gerçekten ve allahın izniyle oluyor herşey :)ben hernekadar bir arpa boyu yol aşmış değilim ama çabalıyorum sonuçta:)inşallah olacak birgün diyorum ne yapayım :)öpüyorum hepinizizizzz:)
badeeeeeeeeeeeeee nerlerdesinnnnnnnnnnnnn yahu merak ettik seniiiii
selamlarrr kızlarr:)
dew canım güle güle büyüsün karya evinde babsı ne çok özlemiştir onu :)gurbetlik zor canım gerçekten ..ya görüyormusun şu fsh ın yaptığına :)ilk başta çok üzüldüm de sonra dedim ki benim fsh iyiyken o kadar yumurta varken olmadı sorun bu olsaydı ..zamanı gelince olacakelbet fsh hepsi bahane ...inşallah hepimiz için çok güzel olur herşey..
gülemcim ya zman ne çabuk geçiyor..:)belki de bana öyle geliyor senin için nasıl geçti acaba :)kızına kavuşmana az kaldı allahın izniyle inşallahdaha dün gibi aklımda dewin hamilelik haberi yaşadığımız sevinç :)sırasıyla yaşadığımız negatifler ..sonra kekecb hamileliği ,ardından pirayenin ..vizontelenin süprizi:)leenin çocuklarına kavuşması :)ve en umutsuz anda geliveren minik kızçen :)zman bana çabuk geçiyor gerçekten ve allahın izniyle oluyor herşey :)ben hernekadar bir arpa boyu yol aşmış değilim ama çabalıyorum sonuçta:)inşallah olacak birgün diyorum ne yapayım :)öpüyorum hepinizizizzz:)
badeeeeeeeeeeeeee nerlerdesinnnnnnnnnnnnn yahu merak ettik seniiiii
merhaba gülemciğim) demek ki 10 gün sonra izine ayrılıyorsun,oh ohhh evde bol bol dinlenirsin artık.kızına kavuşmana az kaldı inşaallah sağsalim kucağına alır melek kokusunu içine çekersin.bence bol bol dinlen uyu prensesin gelirse tatlı yorgunluğun başlayacak )
benim prensesi hiiiç sorma) yeni yeni cümle kuruyoruz abiyle birlikte sayıları öğreniyor ) sayıları, şekilleri harfleri öğreten konuşan oyuncak tlf.almıştık.bugün bir baktım şekillerin adını tekrar ediyor. ) abimiz boyama yaparken kendiside kalem alıp karalama yapıyor ve anne nasıl iyimi diye soruyor..süse gelince kızın inşaallah dünyaya merhaba desin zamanla göreceksin bunların içinde var süs ) kızım benimle yarışıyor ) yanında makyaj yapamıyorum oje süremiyorum anında atlıyor sen benim parfümümü al ve aç şişeyi olduğu gibi üzerine sağa sola dök.güzelim parfümüm 2.günü bitmiş oldu.
oğlum okulunu çok seviyor severek gidiyor.umarım ilk okula başlayıncada böyle devam eder.ders çalıştırırken bazan bana geliyorlar) yaaaa allah öğretmenlere sabırlar versin işleri hiç kolay değil )
bol bir zaman bulayım seni tlf.la arayacağım... sağlıkla kal canım.kendine çok dikkat et.kızına isim buldunmu?merak ettim) öpüldünüz )
slm kızlar
ben buralardayım
artık pek kimse uğramıyo sayfaya..
ben okuyup çıkıyorum çoğu zaman..
bende gelişme yok bu iki ay bişey yapmadan bekliycem..yumurta takibi kaldı maalesef bu ay misafirim eksik olmadı
gelecek ay aşılama diyoduk ama prolaktin almış başını gitmiş olurmu bilmiyorum
pirayenin dr.undayım şimdi test istedi tsh prl ve şeker yüklemesi..prl dışında diğerlerinde bişey yok..
olmadı ocak gibi orda da bir deneme yapıp kapatıcam bu defteri...
PİRAYE umarım daha iyisindir canım,bizim bu sayfanın civcivleri niye böyle erken geliyo anlamadım
yat dinlen yorma kendini tehlikeli zamanları atlatmışsın gerçi az kaldı ....
DEW evine kavuştu karya hanım demek ..sağlıkla huzurla büyüsün ....
GULEM sende iyisin dimi...izne ayrılacakmışsın hadi daah rahat edersin...
MELODİ tedaviye başlıyomusun tam okumadım ama bu defa herşey yolunda gider umarım
CERENM canım benimde prl 3 katı çıkmış saçlarımın dökülme sebebini buldum:)
yapcak bişey yok beklemekten başka hayırlısı olsun ..
herkesi öpüyorum çok
eski kalabalık bol sohbetli günlerimizi özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?