Eki Görüntüle 544600 Eki Görüntüle 544599 Eki Görüntüle 544598
Kızlar işte odamız.
Umarım eklemeyi başarmışımdır :)
Kızlar bu arada benim kontrolüm dündü, bebeğim 1570 gr olmuş :) Eeeee nerdesiniz ama.... Bade, cerenm sizlerden haber alamıyoruz biir süredir.
Gülem sen buraları sessiz bırakmazdın kuzum. Nerlerdesin bakalım
Eki Görüntüle 544600 Eki Görüntüle 544599 Eki Görüntüle 544598
Kızlar işte odamız.
Umarım eklemeyi başarmışımdır :)
canım güle güle sağlıkla büyüt bebeğini ..odasına bayıldım)) darısı olmayanlara inşaallah )
canım odanız çok güzel..çok zevkli bi seçim olmuş..güle güle uyusun büyüsün oynasın:) oğlunada maşallah.artık hızla kilo alacaklar değilmi?
ben uğramayamıyorum eskisi gibi.zaten eski havası yok sayfamızın..kızlar tedaviye başlasın yine dolup taşar burası..inşallahta onların müjdelerinden sonra yeni bi sayfaya geçeriz..
bende kontrole gittim bugün..tansiyonumdan bahsetmiştim ya..yüksek sanıp üzüldükten sonra idrar testleri istedi doktorum..acil bi durum olabilir falan dedi(tansiyon çok önemli çünkü)neyse tahlillerde hamilelikte normal kabul edilecek sınırda çıktı.tansiyon aleti aldım vs..bugün artık korkulacak bişeyin olmadığını söyledi..bebiş 1039 gr.olmuş..850yi geçsin diye dua ediyodum..çok şükür büyümüş..vee tulum aldım bi tane:) Allah sağ salim giydirmeyi nasip etsin...
bade ceren melodi nereye kayboldunuz?
piraye odan çok güzel hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüt oğlunu bende doğurdum tam bir aylık olduk odan internette varsa linkini verebilirmisin sana zahmet
Herkese merhaba
Unutmus degilim ama telefondan yazmak zor oluyor, aksam da kocamdan firsat bulamiyorum yazmaya desem yeridir.bende durumlar iyi de degil zaten. Bugun aksami ettim yine aglamaktan, ancak sustum.
Evdeyim ya bir aydir su incir kurunu yaptim, adetimle bugun ege uni.ye gittim. Ultrasonum iyiydi, bu kez basliyoruz diye oh cekerken kan tahlili geldi ogleden sonra e2 113 cikmis, diger adeti bekleyecegiz dediler. İste bu yuzden su saate kadar yuzum gozum sisti yani. Gulsem mi aglasam mi bilemedim, o kadar incir mi ostrojeni tavan yapti yoksa bendeki anormallikler mi bilemiyorum. Bir yandan da egeye israrla bana rapor cikarmayin ben elimdeki rapor hakkimi kullanacagim diyordum bana yeni rapor cikarmislar :) yani 2 raporum var ama bende is yok.
Ben baslayamamaktan sikildim. Kocam da bana kiziyor niyebu kadar inat ettin egeyi cikardin bir de basimiza diye. Ben de ne bileyim bu rapor hakkimi kullanayim istemistim.
Ayda bir gun yine ertelenince deliriyorum ben. Baslayamiyorum bir turlu hep birseyler engel oluyor, sonra bakiyorum aylar olmus.
Amaan benim moraller bozuk iste.
Piraye odana bayildim. Lee, dew, gulem,zerda hepinizi opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?