Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu arada benim kontrolüm dündü, bebeğim 1570 gr olmuş :) Eeeee nerdesiniz ama.... Bade, cerenm sizlerden haber alamıyoruz biir süredir.
Gülem sen buraları sessiz bırakmazdın kuzum. Nerlerdesin bakalım

Kızlar bu arada benim kontrolüm dündü, bebeğim 1570 gr olmuş :) Eeeee nerdesiniz ama.... Bade, cerenm sizlerden haber alamıyoruz biir süredir.
Gülem sen buraları sessiz bırakmazdın kuzum. Nerlerdesin bakalım

canım odanız çok güzel..çok zevkli bi seçim olmuş..güle güle uyusun büyüsün oynasın:) oğlunada maşallah.artık hızla kilo alacaklar değilmi?
ben uğramayamıyorum eskisi gibi.zaten eski havası yok sayfamızın..kızlar tedaviye başlasın yine dolup taşar burası..inşallahta onların müjdelerinden sonra yeni bi sayfaya geçeriz..
bende kontrole gittim bugün..tansiyonumdan bahsetmiştim ya..yüksek sanıp üzüldükten sonra idrar testleri istedi doktorum..acil bi durum olabilir falan dedi(tansiyon çok önemli çünkü)neyse tahlillerde hamilelikte normal kabul edilecek sınırda çıktı.tansiyon aleti aldım vs..bugün artık korkulacak bişeyin olmadığını söyledi..bebiş 1039 gr.olmuş..850yi geçsin diye dua ediyodum..çok şükür büyümüş..vee tulum aldım bi tane:) Allah sağ salim giydirmeyi nasip etsin...
bade ceren melodi nereye kayboldunuz?

:):)kızlarrr selammmmmmmmmmmmmmmmm

hepiciğinizi özledim alışkın değiliz topik çok ıssız kalmış yahu ...badeeee nerelerdesinnnnn ....cerenmmm seninde sesin çıkmıyor..

pirayecimmm canımm çok güzel oğluşun odası maşallah bayıldım ::)kilo da almış kereta bi maşallah tta ona :)

gülemcim kızçen büyümüş kilosuda maşallah çok iyi tulumda alınmış artık keyifli zamanları hamileliğin tadınuı çıkar ..ay nasıl bekliyorum bir bilseniz alışveriş yapmayı bebişime ne hayallerim var :)bazen umutsuzluğa düşüyorum çok üzülüyrum ama pes diyemiyorum tabii inşallah güzel rabbim nasip etsin hepimize sağlıkla ...

dew canım karyayı görüyorum fotolardan ay tam lokum olmuş yahu çok tatlı kuzzucuk maşallah..öpüyorum sizleriiiiiiii:)

lee canımmmm snide öpüyorum kuzularınıda .:)nasıl gidiyor süslü kızın büyüdümü:)

bende bekliyorum böyle bakalım bu reglimle tedaviye başlamak istiyorum ama doktor ne diyecek bakalım ..bu hasret bitsin artık benim içinde tüm bekleyenler içinde inşallahhhh..

canım güle güle sağlıkla büyüt bebeğini ..odasına bayıldım)) darısı olmayanlara inşaallah)

Amin İnşallah canım, odamızı yaparken hep dua ettim arkadaşlarım için, isteyen herkes için. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin. Öpüyorum seni ve o tatlı çocuklarını canım

Teşekkürler canım :) Ooooo maşşallah sizde büyümüş kocaman olmuşsunuz. Allah nazarlardan saklasın kızçeni. Maaşaallah kilosu da pek yerinde :) yerim onu ben. Bu arada tebrikler sonunda bir badi alınmış. Hadi hayırlısı Allah giydirmeyi de nasip etsin güzelim hepimize.
Şu tansiyon olayı da neyin nesi güzelim. Gerçi hamilelerde olurmuş ama sen dikkat et kendine, fazla yorulma ve tek başına dışarı çıkma. Benim tansiyonum hep çok düşük. 9-6 civarlarında hep, hatta bazen 8-4 bile gördüğüm oluyo. Ama koymuyo hiç çok şükür. Tek problemim çarpıntı. Hala devam çarpıntılar Böle geçecek herhalde. Ne yapalım buna da şükür.

piraye odan çok güzel hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüt oğlunu bende doğurdum tam bir aylık olduk odan internette varsa linkini verebilirmisin sana zahmet

Canım hayırlı olsun bebeğin ne güzel kucağına almışsın. Hayırlısılya bir de biz görebilsek o günleri... Odamızı İstanbul modokodan aldık canım. Lego/Logo bebe diye bir mağazadan. İnternet adresleri var. Orda var aslında oda takımı ama turuncu, bişeye benzemiyo doğrusu :) İstersen netten araştırabilirsin.

melodi hoşgeldin canım..nerelerdeydin? keyfinin yerinde olmasına sevindim..canım hemen başla tedaviye..bi an önce güzel haberlerini duymak istiyoruz..pes etmek için bi sebep yok zaten.inşallah herşey yolunda gidecek..

mekselin hayırlı olsun,sağlıkla büyüt kuzunu...

piraye sağol canım..aldık bir iki şey..yinede acil olabilecekleri düşündük..beşik falan yok daha:) canım tansiyonum iyi..dijitalle ölçünce yüksek çıkmıştı neyseki yolunda herşey..düşük olması sorun değil zaten:)

slm kızlar nasılsınız herkes iyi gözüküyo piraye odan çok güzel olmuş ordan çıkasın gelmiyodur herhalde darısı bizim gibi isteyen herkese inşallah
gülem iyi olmana sevindim büyüyorsunuz ne güzel nasıl bir duygudur kimbilir tansiyonla vs le bu günlerini ziyan etme tadını çıkar sindire sindire sorun olsa doktor bilir üzme kendini de kızını da....
bana gelince fakülteye gittim tahlil verdik eşimle aynı mikrop ondada çıktı bir de kanda baktıralımdedik gebeliğe engel ne var diye çabalıyoruz cuma belli olacak eğer varsa kızlar yuıllarım boşa gitmiş demek oluyo ama üzülmüorum yetrr ki sonuca ulaşayım artık arkam bakmıyorum önüme bakıyorum daha sonra tekrar tüp bebek deneyeceğim

kızlar size bir sorum var bu mikrop tedavisinden sonraki denememi yaparkem doktor değiştireyim mi ben değiştirme taraftarı değilim eşim istekli ama ben baştan anlatmak istemiyoru
yoruldum hem sorun tutmamak ya nereye gitsem kaliteli embryo oluşuyo bende durmuyo değiştirsem bir şey değişir mi yanıtlarsanız sevinirim bade ceren melodi sizleri de öpüyorum

Herkese merhaba
Unutmus degilim ama telefondan yazmak zor oluyor, aksam da kocamdan firsat bulamiyorum yazmaya desem yeridir.bende durumlar iyi de degil zaten. Bugun aksami ettim yine aglamaktan, ancak sustum.
Evdeyim ya bir aydir su incir kurunu yaptim, adetimle bugun ege uni.ye gittim. Ultrasonum iyiydi, bu kez basliyoruz diye oh cekerken kan tahlili geldi ogleden sonra e2 113 cikmis, diger adeti bekleyecegiz dediler. İste bu yuzden su saate kadar yuzum gozum sisti yani. Gulsem mi aglasam mi bilemedim, o kadar incir mi ostrojeni tavan yapti yoksa bendeki anormallikler mi bilemiyorum. Bir yandan da egeye israrla bana rapor cikarmayin ben elimdeki rapor hakkimi kullanacagim diyordum bana yeni rapor cikarmislar :) yani 2 raporum var ama bende is yok.
Ben baslayamamaktan sikildim. Kocam da bana kiziyor niyebu kadar inat ettin egeyi cikardin bir de basimiza diye. Ben de ne bileyim bu rapor hakkimi kullanayim istemistim.
Ayda bir gun yine ertelenince deliriyorum ben. Baslayamiyorum bir turlu hep birseyler engel oluyor, sonra bakiyorum aylar olmus.
Amaan benim moraller bozuk iste.
Piraye odana bayildim. Lee, dew, gulem,zerda hepinizi opuyorum.

canımmm sıkma canını bende 3 kez yaşadım temmuzda başlamayı beklerken eylüle sarktı ta önemli olan sonuç canım imtihanın bir parçası bunlar biz biraz sarp yollardan geçiyoruz sabır üzülme en azından benim gibi okul derdin yok bu ay öbür ay farketmez naz yapıyor kuzun kız olrsa nazlı olacak :)

gülemcimmm buralardayım aslında çok fazla nete girmiyorum sadece...bi bakıp çıkıyorum işte :)doktora gitmem lazım bu hafta gidicem tekrar kente konuşucam söyleyeceğim bu adetimle başlmak istiyorum diye bakalım ne olacak :)

ay ay ya aallahım ya bi hamiş kalsam artık yaa:)

zrdaaaaa şu mikrop nedir metrak ettim benim de embriyolarım çok iyi ama tutunma olmuyor anlamış değilim ....nasıl baktırıyorsunuz şu mikrop olayına biraz detay lütfen :)))

cerenm canım anlaıyorum seni inan ama lütfen kendini harap etme ..bu işler böyle işte ..geç olsun güç olmasın demişler..pirayeninde aksilikler peşini bırakmamıştı ama bak şimdi oğluşun gelmesine az kaldı ..zamanını bekliyor minikler bence üzme kendini lütfen 1 ay dediğin çabucak geçiyor önemli olan sonuçççççççç tamammı er yada geç tüm zorluklara rağmen allahın izniyle inşallah anne olacağız ..öpüyorummm

mrb.. infertilitede takipteyim.. hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyımm. menogonla yumurta takibi oldum, 3-4 tane yumurtam gelişti ve aşılama oldu ilişkiyle de destekledik.. adetim 4 gün gecikti. kan testi yaptırdım 1.27 çıktı negatif yani ama adet de olmadım neden acaba.?şimdiden teşk..

Kizlar herkese selam,

Piraye odaya bayildim sahane saglikla uzun yillar kullanmak nasip olsun.Vallaha piraye 30lara geldin sag salim cok seviniyorum hamis arkadaslarim adina....ayyy tadini cikartin insan o gunleri cok ozluyor..yuzunu gormekde ayri guzel o ayri ama o gunler cok keyifli....

Cerenm cnm seni arayacagim ama uzulmek yok Karyaya ulasma yolunda bu tarz ertelemelerim hep oldu ama sonucu guzel olacak...inaniyorum...

Gulemim yaaa ozlestik bi konusalim gitmeden...

Lee canim ayni sekilde seninlede konusmak istiyorum.....gitmeden...

Melodi tatlim israel beyle devam diymi?nedir durumlar?bu arada bak dip dibe oturuyoruz gorusemedik tanissaydik gitmeden iyi olurdu....
Bade nerelerde?
Zrda ve unuttugum diger arkadaslarim hepinizi opuyorum....

Ben son surat gitme hazirliklari icindeyim malum yol uzun karyanin ihtiyaci olabilecegi herseyi temin etme cabasindayim...bu noktadan sonra tek dilegim babamiza sag salim kavusmak o da gun sayiyor cok ozledi Karyayi eh benide ozlemistir heralde :))
Kizlar yine gelirim..opuyorum cok cok

cerencim;yaşadıkların hiç yabancı değil..benimde e2 çok yüksek çıkmıştı.o zaman tüp bebek nedir bilmiyorum bile..bi okudum bi sürü kötü şey yazıyo..bi Allahın kuluda olur böyle,şudur budur demiyo.. sokaklarda zarıl zarıl ağladığımı çok iyi hatırlıyorum.deselerdi ya yüksekte çıkabilir bi ay sonra değişebilir diye...demedi kimse. kendime ettiğimi kimsede etmedi..sen kendine etme,toparla kendini..bi ay şu kürleri falan bırak olmazsa..belli olmaz onlarda etkilemiş olabilir.gittiğin merkezler bu işi gayet düzgün yürütüyolar..güven ve dua et canım..

dew canım benimde aklımda hep..bi konuşalım yaa:)

melodi merkezin iyi..bi kere daha güven bence..inşallah israel bey bu sefer vesile olacak..

kızlar...ben ilk başlarda neden sorusunu çok sordum..son zaman dedim ki Allahım sana bırakıyorum artık herşeyi..tevekkülü öğrendim..elimden geldiği kadar dua ettim..iki gündür yeni doğmuş bi bebek için dua ediyorum..bi yakınımın..Allahım sağlık versin ona..baya üzüldüm.duamızı hep tam edelim..heeşeyiyle sağlıklı normal çocuklara sahip olalım inşallah..bu dileğim duam hepimize..

dew canımmmmm israel beyle devam ediyorum .:)bıkmadan usanmadan deneyeceğim sanırım taki kuzuya kavuşana kadar :)..demek yolculuk hazırlıkları başladııı ..ya çok haklısın bende görmeyi çok isitiyorum sizi gitmeden arayacağım öpüyorummm nanaklarınddan karyayı..

gülemcimmmmmmmmmmmmm valla yine ısrael beyde deneyeceğim doğru düzgün başka merkezde yok bence izmirde :)tevekkül etmek lazım evet bazen oluyor bazen olmuyor işte :)bazen isyan edesim geliyor sonra diyorum herşey olacağına varıyor ..sonuçta çabalıyoruz ,uğraşıyoruz ..mücadele etmekrten vazgeçmemek gerekiyor :)kızçen bize en büyük örnek maşallah ona :)

yarın tahlil sonuçlarım belli olacak kan pıhtılaşması var mı yok mu bakalım :)öpüyorummm

kızlar slmm
inşallah bayramlarınız güzel geçmiştir. benim gayett yorucu ve yoğun geçti aile kalabalık birde küçük olunca git oraya git buraya mahvolduk.
benim tüp bebek bu ayda kaldı deli olucam kaynım tam benim transfer günümde askere gidiyor malum kimsede bilmeyeceği için ortadan kaybolamıyorum. kısmet tabiki ama ertelenmesi insanı strese sokuyor.
yarın adetimi bekliyorum ama işlemler başlamayacak zaten(neyse vardır bi hayır

bu ay kullanım tarihi olan puregon var elimde arkadasımın kardeşi yaptırmıştı dolapta saklamış fazla ilacını benim listemdede o ilaç yok zaten bu ayda yapılmayacağı için işe yaramadı.
acaba ihityacı olanlara nasıl ulaşabilirim birinin işine yarasın istiyorum. varsa öyle biri lütfen yazın bana hemen göndereyim.

öptm hepinizi..

kızlar gülem piraye bade melodi soruma kimse cevap vermemiş sanırım pek dikkatinizi çekmedi gülem artık hiç yazmıyorsun bkimse yazmassa o yazar fikir verir diyordum tabiki yazmak zorunda değilsiniz sadece paylaşmak istedim çok zor günler geçitiyorum ağlıyorum şu an sanırım hepinizden çaresizim galiba artık anlamsızgeliyo sorularım canınız sağolsun niye hiçbiriniz yazmadınız bilmeden bir şey yapyısam özürdilerim yoksa siz demi ümidi kestiniz benim gibi benden

melodi bu mikrop klamidya mikrobu araştır canım ben yarın alacağım sonuçları haber verecektim ama zaten ilgilenen yok ben ne kadar umursuyorum ki sanki kendimden vazgeçmişim çoktan 8 yıldırçektiğimi bir ben bilirim pıhtılaşmayı da unutma o da etkiliyor o da varmış bende

bu sene mezun edipokuldan ayrılıyorum öyle buruk ki içim gözüm hep nemli 8 yıl ya 8 yıl benim çocuğu anaokuluna gidebilirdi 3 yaşında 5 yaşındaolabilirdi ama yok işte ben bomboş geldiğim gibi gidiyorum o kulum her köşesinde gözyaşım vargülemin ediği gibi ya bu sayfalar neler yazdım keşke diyorum 0 dan başlasam hayata yalnızım çoook yalnızım eşim yok şimdi bebeğim olsaydı böyle sıkılırmıydım şimdi

hoş burda da yalnızım kendim yazıyor kendim okuyorum ben gene de merak ediyorum arada sadece bakar çıkarım haberleriniizi beeklerinizin isimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…