Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım sen çektir gene zaten doktorlarda rutin adımlar atıyolar böyle durumlarda ama çok büyük ihtimalle seninkide stresten..
rahat olmayı beceremediğimizden bütün bunları yaşıyoruz..
ama dostnex etikisini gösterecek zaten..stresinde o zaman geçecek:)

sağol canım..iyi oldu gerçekten..
her anım aynı olmuyo ama vakit sağlıklı bi şkilde geçsin diye dua ediyorum:)
sen nasıl oldun boyun fıtığın ne durumda? aman ihmal etme canım..kızında tam ton ton onu kucaklayayım derken incitme bi yerlerini:)
öpüyorum kuzucuklarınıda senideee:)

az önce konuştuk gerçi:)
iyi olmanıza sevindim canım..
inşallah herşey vaktinde zamanında sağlıkla yaşanır..
öpüyorum sizi:)

Kizlar merhaba. Ben tedavi filan olmuyoeum, daha dogrusu tup iptal olmustu ostrojen 113 cikti diye. Dogum kontrol hapi ictm, icerken de hep lekelenmem vardi,endo cok kalinlasti herhalde dk hapindan inceliyor ondan lekeleniyorum diye dusunmustum. Simdi adet olamadim 33 gun gecti ilk adetimden beri. Bilmiyorum ki gitsem mi doktora birsey verirler de sokturucu filan iyice dengem sasar diye korkuyorum. Ne yapayim sizce?

kızlarrr selammmmm :)tedavi boyunca epey stres yaşadım bu sfer olumsuzluklar peşimi bırakmadı desem yeridir ...çok umutsuz ve mutsuzun bu sfer ..

gelelim neler olduğuna ..bildiğiniz gibi fsh bu ay 9.34 çıktı ..e2 de.18.8 çıkmış..225 gonal f ve 150 menegonla başladık .6 ,7 yumoş gözüküyord..baktık arkadan gelen lerde var ama yumoşlar geç gelişiyor doktor bu sfer gonal f 300 e çıkardı ..neyse zar zor büyüttük yumoşları..çarşamba günü opu oldum 9 yumurta çıktı yine ..daha önce ki tedavide olduğu gibi..ama bu sfer 7 olgun yumurta çıkmış ve sadece 3 tanesi döllenmiş o kadar üzüldümki anlatamam ..neden böyle oldu anlamadım ..sanırım yumurtalar kalitesizleşti benim ruh gibiyim inanın..cumartesi büyük ihtimal transfer olacakmış ..yani 1 sene bile olmadan bu kadar değişirmi bu yumoşların kalitesi anlamadım gitti..nasıl döllenemediler hala aklım almıyır ..allah yardımcım olsun başka diyecek bişey yokkk..bu tedavi yıprattı beni resmen ..hepinizi öpüyorum svgilerrr yolluyorum..umarım herkes birgün anneliği tadar çok meşakatli bir yol çünküüü allahım nasip etmiş olsun hepimize inşallah...

canım lütfen bozma moralini..gerekli olan 1 yumurta..
bak benim bazı sorunlar çıktı şimdi kendi sağlığımla uğraşıyorum
önce sen ve eşin sağlıklı olun
herşey zamanla olur..
moralini bozacak bir durum yok
Allah nasip ettiyse herşey olru...
güzel haberlerini bekliyorum

Kizlar uzun zamandir giremiyorum. Kuzey beni cok yoruyor yada ben hayatimi cok zorlastiriyorum bilmiyorum. Ek besine gectigimizden bu yana ewe kapandim resmen gezmeye gitsem sanki kuzeyin beslenmesini ihmal ediyormusum haksizlik yapiyirmusum gibi hisediyorum. Laptop arizali yenisini almam lazim cepten arasira nete giriyorum. Kizlar kuzeye hamile kalabilmek icin nekadar ugrastigimi biliyorsunuz. Ben birkez daha anne olmayi hic dusunmedim cunku erken dogum ve sonrasindaki yasananlar cok yipraticiydi. Ama hayat hic planladigimiz gibi degilmis meger.. Kizlar 7 haftalik hamileyim. Mucize mi yoksa kaza mi desem bilemiyorum. Regl sonrasi gun bir kez iliski olmustu ve bidaha olmadi. Ben eskiden cok kizardim bole hikayelere.. Palavra derdim ama simdi basima gelince anladim ki hani cimlerde 4 yapraki yonca ararken bulunmaz ya.. Bos bos eteafa bakinirken insanin gozune carpar ya ayni bole bisey. Ben saf saf ikinci nezaman diye soranlara siz benim neler yasadigimi bilmiyormusunuz derken meger hamileymisim. Dr um alalim yoksa ayni seyleri yasayacaksin dedi ama yapamam.. Riskli gebelik uzmanlari ile gorusup umut varsa cana kiyamam. Gecmisi okumadim daha hepinizi opuyorum

canım benim çok geçmiş olsun ..inşallah önemli birşey değildir ..benimde zaman zaman prolaktin uçuşa geçiyorr:)stres bencede bunu yapan :)verecek olan allah dediğin gibi güzel rabbim inşallah hepimize yazmış olsun canım hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah ..öpüyorum çok..

landarchhh canım ne güzel bir süpriz demek ki mucizelere inanmak gerekiyormuş bunu anladık :)umarımm bu sfer güzel bir hamilelik geçirrsin belli olmaz herşey aynı olacak diye birşey yok sağlıkla kucağına almanı dilerim canım..bu arada benimde adetten birgün sonra ilişkide hamile kalmışlığım var ..tek ilişki ve adetin hemen arkası nasıl olduğunu anlamadım bile ama olmuştu ..şimdide olsun diye debeleniyorum hayırlısını versin rabbim inşallah..kuzeye kucak dolusu sevgilerr...

ne güzel bir haber bu..senin hikayen tam yeğenleriminkine benzedi.
ilk yeğenim erken doğdu söylemiştim ikincisi ile arasında 1.5 yaş vra ve ablam hamile olduğunu kaç zaman sonra öğrendi:
inan hiç belli olmuyo ikinci yeğenimin günü geçmişti zorla doğdu resmen..
inş. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...

canım git doktora bence..söktürücü kullanmak kötü bişey değil.d.k.hapı ara kanama yada lekelenme yapıyo bazı kişilerde belki öyle bişeydir.ilac bittimi peki?bittikten sonraki 5 gün içinde geliyodu adet..

canım 7 tanesi olgun çıkmış derken içi boş değilmiş..döllenme işlemi görebilmiş ama bunlardan 3 tanesi embriyo olmuş,bölünmeye başlamış değilmi? doğrumu anladım? bu tablo kötü değil bi kere...benzer durumdayız..benimde ilkinde 2 emnriyom olmuştu..ikincide 4 ..sabır sadece..transferini ol.dua edicez canım..hiç moralin bozulmasın..

landarchhhhh:)
aman Allahımmmmm çok şaşırdımmmm:))))))
herşeyde bi hayır vardır canım..bu sefer önlemler baştan alınır belki aynı şeyler yaşanmaz..
hayırlısı canım..habeer verirsen sevinirim..öpüyorum..

Canım benim, 7 yuutadan 3ünn döllenmesi kötü bişey değil. Moral bozmak yok. 3 yumurtadan 1 tanesi gerekli sana.umarım o bir tanesi de bu seferki transferinde gelicek sana, konacak göbüşüne :) Moral çok çok önemli. Lütfen kendine dikkat et. Transferden sonra bol bol su içmeyi ve dinlenmeyi ihmal etme. Hakkında hayırlısı canım. umrım bu defa son olur meleğine kavuşursun

Canım benim me diyeceğimi bilemedim , ne güze biir haber. Umarım bu defa çok daha rahat bir hamilelik geçirirsin. Herşeyin yolunda gitmesini be bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim canım. Habersiz bırakma bizleri

herkese merhaba)
landarch canım,gözün aydın,bu allahın mucizesi kuzeye kardeş geliyor) canım bu hamileliğin ilk hamileliğin gibi olacak diye söz konusu olamaz bence.benim yakın bir arkadaşım ilk hamileliği çok riskli geçti hamileliği sürece hep yatmıştı.ve 2.yi hiç düşünmüyordu.2.yede spiralli hamile kalmıştı ve aldırıp aldırmama arasında gidip gelirken aldırmaktan vaz geçti iyikide aldırmadı ilk hamileliğinde yaşadığının aksine 2.si bir o kadar sorunsuz geçmişti.iyi bir dr.gözetiminde olursan bence sakın aldırma inşaallah sağlıkla hamileliğin sürecektir.bu da 2.mucize olacaktır.
melodiciğim lütfen bu kadar üzülme hiç yumurtan olmasaydı daha kötü değilmiydi.inşaallah bunlardan biri senin göbişine konacak.içini rahat tut.moralini bozma sakın.ve şimdiden bol su içmeye bak.dualarımız seninle)
ceren tatlım ben senin tedavin iptal olmadı sanıyordum..doğum kontrol haplarından dolayı yada tüpte kullanılan ilaçlardan dolayı hormonlar alt üst oluyor gecikmen bundandır.hatırlarsanız benimde böyle bir durumum olmuştu 1 ayı aşkın süre geçmişti regl olamamıştım.dr.a gitmiştim bana söktürücü ilaç vermişti onunla regl olabilmiştim.sonrasındanda tekrar düzene girmişti.bence dr.unla görüş.inşallah herşey yoluna girecektir.offff offfff gerçekten bunlar çok meşakkatlı zor günler.dilerim rabbimden bu zor günlerinizi kısa zamanda atlatır ve kuzucuklarınıza kavuşursunuz.
piraye canım az kaldı inşaallah bu 4 haftayıda sağlıkla atlatacak.mis kokulu oğluna sağlıkla kavuşacaksın.)
gülem sen sanırım izine ayrıldın ee anneciğinde yanında lütfen dikkat edin kendinize..yaa hep tlf.la bugün arayacağım diyorum birşeyler çıkıyor ve kalıyor.ama en kısa zamanda arayacağım seni.
zrda neler yapıyorsun ? pek yazmıyorsun..badecik tatlım sen nasıl oldun? dew seni karyayı vede anneni çok öpüyorum.Türkiyeden sağlık ve sevgi yolluyorum)
kızlar annelik çok güzel bir duygu dileğim rabbim hepinize yaşatsın bunu..ben çocuklarıma içimde hissetmeden hamilelik olayını yaşamadan kavuştum ama inanın hissetsem ancak bu kadar çok severdim.bu duyguyu allah herkese yaşatsın AMİN)
ben geçen hafta ve bu hafta hep dr.lardaydım.en sonunda kendime zaman ayırıp gidebildim.boyun fıtığı problemim vardı diyordum yaa problem boynumla ilgili değilmiş.sağ elimin baş parmağında tünel sendromu denilen sinir sıkışmasıymış.allahım korkunç bir sızı ve uyuşma oluyordu geceleri uyuyamıyordum.şimdi dr.un verdiği ilaçlar ve bandaj şeklinde birşey kullanıyorum çok şükür iyiyim.eğer tedaviye cevap alamasaydık ameliyat olacaktım.
veeeee DUALARIM SİZLERLE SAĞLIKLA KALIN)

slm...
yine uğrayan olmamış sayfaya..keyifleri nasıl?
melodi transferin oldumu? niye bilgi vermiyosun yaaa merak ediyoruz burda..inşallah herşey yolundadır canım.inşallah benim yaşadığım gibi o inanmadığın yumoşun canlanır seninle:) yaz lütfen..

lee canım bende diyorum bi konuşamadık:) ben arayacak oluyorum hep akşam vakitlerinde aklıma geliyo,eee çoluklu çocuklu kadın bu saate uyanıkmı kalır diyorum kalıyo:) senin ufaklık fena yanlız.sende enerjimi kalır kıyamam:) yoruyo annesini:) bakalım başımıza neler gelecek..sağlık olsunda..

bende izne ayrıldım..şu aktarma işini yap dediler.5 hafta daha çalışıyosun sonraya aktarıyosun..amannn yok dedim yaa..hava soğudu,okulda in çık in çık...uğraşamycam dedim..bakalım evdeyim artık.yazarsanız buralardayım yani..:)

merhaba canım) demekki kızınla izine ayrıldınız) bol bol dinlenin canım.evdeyim diye çalışmaya kalkışma sakın.bence en iyisini yaptın izin kullanarak.evet yaaa bizim topik bu aralar inzivaya çekildi sanki.bakın ben iki çocuk birde eş yinede fırsat yaratıp yazıyorum.evet canım benim kız artık şuan çocukluğunu yaşıyor.hiç sorma çok bıcırık.oğluşum en azından annesinin sözünü dinliyor.) rabbim eksikliklerini vermesin.evimizin neşesi onlar)iyiki hayatımıza girdiler)şuan kızım keloğlan seyrediyor ve benim fırsattan istifade evi süpürmem ütü yapmam lazım ama sizler için 10 dakikamı ayırıp yazayım dedim.inşaallah seninde prensesin sağlıkla dünyaya gelsin tüm hayatın o olacak sizi kendisine göre yönlendirecek.artık herşeyinizi ona göre değiştireceksiniz) dileğim bu güzel duyguları herkes yaşasın.aaa kızım yeni yeni konuşmaya başladı yaa bu aralar annemmmm babammmm sözcüğünü çok kullanıyor) veee aradada olsa çişimize oturuyoruz..

kızlaaarrrr nerelerdesiniz?
melodi canım transferin ne zaman merak ediyorum bende.inşaallah gülemin dediği gibi yumoşun sana süpriz yapıp inatla sana tutunacak dualarım seninle canım..
bade sen nasılsın canım?mr çektirecektin sanırım. cerenm,zrda,bubuş yeliz sizlerden ne haber? pirayeciğim kasılmaların hala devam ediyormu.hayırlısıyla inşaallah şu son haftalarıda sağlıkla tamamlarsınız.dew kızceni ve seni çook öpüyorum.annenede çok selamlar.
landarch canım sen neye karar verdin? yaaa siz bilirsiniz ama bence kuzeye kardeş gelsin.inşaallah bu hamileliğin ilki gibi problemli olmaz.
ayyy bizim kız içeride birşeyler karıştırıyor sanki şimdilik bana müsade..
sağlıkla kalın ve lütfen topiğimizi yalnız bırakmayın)öpüldünüz...

slm kızlar nasılsınız..
lee artık daha çok geliyosun ne güzel düzeni iyice oturttun demek..
kuzuların nasıl ..cimcime kızın yoruyomu seni:)
gulem canım sen nasılsın kızçen nasıl...
melodi transferin olmuştur inş. bu defa olacak güzelim dualrım seninle.

bana gelince prl mr derken başka sorunlar çıktı..
uğraşıp duruyorum..
smear testimde bozukluk çıktı..şimdi onunla uğraşıyorum..testler filan yapıldı sonucunu bekliyorum..
dua edin olurmu inş. kötü bişey yoktur..inanın ne tedavi ne çocuk geliyo aklımıza..
canım burnumda geizyorum..
hepinizi öpüyorum çok...

selam kızlarrrrr geldim geldimm :)ev kuşu oldum dinleniyorum yine ..bir serüven daha başladıııı allahım güzel rabbim bu sfer bu serüveni mutlu sonla bitirsin inşallah ..

2 tane 8 hücreli minnoş aldım geldim gerisi rabbime kalmış ..zaten bu embriyo olaylarına takılmıyorum verecek olan rabbim zamanı gelmişse olacak bu iş ..dua ediyorum sürekli yalvarıyorum minnıoşlarımı korusun diyeee..işte zaman geçiyor kızlarrrr bazen ya olmazsa diye korkuyorum ağlamak geliyo içimden ..gel git duygular yaşıyorum ..buna da şükür ne diyeyim..

hepinize teşekkür ederim dualarınızı yanımda hissediyorum :)

badecim canım çok geçmiş olsun canım umarım önemli birşey çıkmaz bazen smear testlerinde böyle yaıltıcı sonuçlar çıkıyor ..aynı şey arkadaşımın başına geldi ama birşey çkmadı..inşallah seninde öyle olacak canım..

leee yesinler o zilli kzını öopüyrum onu yanaklarından..gülemcim senide minik kızınıda :)hamileliğin keyfini çıkar bak son rahat gün lerin söyliyim :)biz herşeye katlanırız elbet uykusuz geceler vız gelir değil mi arkadaşşım ..ne emekler verdik kavuşmak için onlara :)allahım hepimiz için güzel yazılar yazsın mutlu günler getirsin inşallah :)dew nerelerdesinnnn karyacık nasıl muckk:)

canım sorun çıktı derken ne çıktı?tam yazsana merak ettim..bende hemen söyliim benimde daha yeni kuzenimin başına geldi hücre çoğalması var deyip korkutmuşlar kızı meğer enfeksiyon varmış.fitil vs kullandı...sonuçlarınıda yaz mutlaka ama kalbini bozma canım..habire muayene oluyoruz.. korkulacak bişey çıkacağını sanmıyorum,mantar,bakteri gibi bişey vardır..haber ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…