lee gulem sağolun kızlar takmamaya çalışıyorum
dediğim gibi arkadaşımda ve görümcemde de vardı..
ikiside mr çekildi bişey yoktu çok şükür..
bende hastalanınca çektiricem mecburen..
o amana kadar ilaç düşürür umarım..
gulem kızçen iyiymiş çok sevindim...suya devam:)
lee kuzularını ve seni çok öpüyorum canım
gözün aydın annen gelmiş senin adına sevindim) bebişinde seninde sağlığınızın iyi olmasına sevindim.kızımız maşşallah keyfi yerinde yesin içsin doğum gününe kadar kendine baksın.bence o içeride sülenip püslenip annesine o şekilde yüzünü gösterecek ) bu kızlar çoook süslü canım ) annene çok selamlar.öpüldünüz )
Kızlar herkese selam, uzun zamandır geremiyorum doğru düzgün. DEWcanım evinize varmışsınız çok şükür. Karya hanıma maaşallah kıyamam ona ben pek güzel bi hatun olmuş canım benim. Badecim tedaviye başlamışsın hem de erbil beyle sanırım. Hadi hayırlısı olsun. Erbil beyin uğurluelleri sana da bebeğ,ni getirip kondursun karnına :) prl ye takılma. Erbil Bey çok titizdir bu konularda. Tedbiri elden bırakmaz hiç o nedenle her türlü tekiki yaptıracaktır. Eminim ben tedaviye başlayacak ve sonucunu pozitifolarak alacaksın.
Lee canım sen de rahatsızlanmışsın. Boyun fıtığı falan.Geçmiş olsun aman dikkat et güzelim kendine. Çocuklarının sana ihtiyacı var. Güçlü olmamız gerek.
Gülemim çok şükür kızçemiz iyiymiş, idrarda dabişi çıkmamaış. Aman diiim kendinize dikkat edin nooolur... Ben son zamanlar işte çok koşuşturuyodum. Hamile olduğumu falan unutuyodum resmen, kaldırmadı bnyem tabi :) hala evde dinlenmedeyim.Annecim bakıyo bana sağolsun. C.tesi kontrolüm varama hissediyorum kasılmalar devam ediyo. Son 4 hafta sayıyorum. Dua edin kızlar Ocak ayını da göerelim de paşam öle gelsin. Hala çok küçükHepinizi çok öpüyorum. Hayat hepimiz için umarım hep güzel olur. Sk sık giremiyorumama aklımdasınız kızlar. Hepinizi çok seviyorum :) dualarınızı eksik etmeyin
kızlarrr selammmmm :)tedavi boyunca epey stres yaşadım bu sfer olumsuzluklar peşimi bırakmadı desem yeridir ...çok umutsuz ve mutsuzun bu sfer ..
gelelim neler olduğuna ..bildiğiniz gibi fsh bu ay 9.34 çıktı ..e2 de.18.8 çıkmış..225 gonal f ve 150 menegonla başladık .6 ,7 yumoş gözüküyord..baktık arkadan gelen lerde var ama yumoşlar geç gelişiyor doktor bu sfer gonal f 300 e çıkardı ..neyse zar zor büyüttük yumoşları..çarşamba günü opu oldum 9 yumurta çıktı yine ..daha önce ki tedavide olduğu gibi..ama bu sfer 7 olgun yumurta çıkmış ve sadece 3 tanesi döllenmişo kadar üzüldümki anlatamam ..neden böyle oldu anlamadım ..sanırım yumurtalar kalitesizleşti benim ruh gibiyim inanın..cumartesi büyük ihtimal transfer olacakmış ..yani 1 sene bile olmadan bu kadar değişirmi bu yumoşların kalitesi anlamadım gitti..nasıl döllenemediler hala aklım almıyır ..allah yardımcım olsun başka diyecek bişey yokkk..bu tedavi yıprattı beni resmen ..hepinizi öpüyorum svgilerrr yolluyorum..umarım herkes birgün anneliği tadar çok meşakatli bir yol çünküüü allahım nasip etmiş olsun hepimize inşallah...
canım benim çok geçmiş olsun ..inşallah önemli birşey değildir ..benimde zaman zaman prolaktin uçuşa geçiyorr:)stres bencede bunu yapan :)verecek olan allah dediğin gibi güzel rabbim inşallah hepimize yazmış olsun canım hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah ..öpüyorum çok..canım lütfen bozma moralini..gerekli olan 1 yumurta..
bak benim bazı sorunlar çıktı şimdi kendi sağlığımla uğraşıyorum
önce sen ve eşin sağlıklı olun
herşey zamanla olur..
moralini bozacak bir durum yok
Allah nasip ettiyse herşey olru...
güzel haberlerini bekliyorum
Kizlar uzun zamandir giremiyorum. Kuzey beni cok yoruyor yada ben hayatimi cok zorlastiriyorum bilmiyorum. Ek besine gectigimizden bu yana ewe kapandim resmen gezmeye gitsem sanki kuzeyin beslenmesini
ihmal ediyormusum haksizlik yapiyirmusum gibi hisediyorum. Laptop arizali yenisini almam lazim cepten arasira nete giriyorum. Kizlar kuzeye hamile kalabilmek icin nekadar ugrastigimi biliyorsunuz. Ben birkez daha anne olmayi hic dusunmedim cunku erken dogum ve sonrasindaki yasananlar cok yipraticiydi. Ama hayat hic planladigimiz gibi degilmis meger.. Kizlar 7 haftalik hamileyim. Mucize mi yoksa kaza mi desem bilemiyorum. Regl sonrasi gun bir kez iliski olmustu ve bidaha olmadi. Ben eskiden cok kizardim bole hikayelere.. Palavra derdim ama simdi basima gelince anladim ki hani cimlerde 4 yapraki yonca ararken bulunmaz ya.. Bos bos eteafa bakinirken insanin gozune carpar ya ayni bole bisey. Ben saf saf ikinci nezaman diye soranlara siz benim neler yasadigimi bilmiyormusunuz derken meger hamileymisim. Dr um alalim yoksa ayni seyleri yasayacaksin dedi ama yapamam.. Riskli gebelik uzmanlari ile gorusup umut varsa cana kiyamam. Gecmisi okumadim daha hepinizi opuyorum
Kizlar uzun zamandir giremiyorum. Kuzey beni cok yoruyor yada ben hayatimi cok zorlastiriyorum bilmiyorum. Ek besine gectigimizden bu yana ewe kapandim resmen gezmeye gitsem sanki kuzeyin beslenmesini ihmal ediyormusum haksizlik yapiyirmusum gibi hisediyorum. Laptop arizali yenisini almam lazim cepten arasira nete giriyorum. Kizlar kuzeye hamile kalabilmek icin nekadar ugrastigimi biliyorsunuz. Ben birkez daha anne olmayi hic dusunmedim cunku erken dogum ve sonrasindaki yasananlar cok yipraticiydi. Ama hayat hic planladigimiz gibi degilmis meger.. Kizlar 7 haftalik hamileyim. Mucize mi yoksa kaza mi desem bilemiyorum. Regl sonrasi gun bir kez iliski olmustu ve bidaha olmadi. Ben eskiden cok kizardim bole hikayelere.. Palavra derdim ama simdi basima gelince anladim ki hani cimlerde 4 yapraki yonca ararken bulunmaz ya.. Bos bos eteafa bakinirken insanin gozune carpar ya ayni bole bisey. Ben saf saf ikinci nezaman diye soranlara siz benim neler yasadigimi bilmiyormusunuz derken meger hamileymisim. Dr um alalim yoksa ayni seyleri yasayacaksin dedi ama yapamam.. Riskli gebelik uzmanlari ile gorusup umut varsa cana kiyamam. Gecmisi okumadim daha hepinizi opuyorum
Kizlar merhaba. Ben tedavi filan olmuyoeum, daha dogrusu tup iptal olmustu ostrojen 113 cikti diye. Dogum kontrol hapi ictm, icerken de hep lekelenmem vardi,endo cok kalinlasti herhalde dk hapindan inceliyor ondan lekeleniyorum diye dusunmustum. Simdi adet olamadim 33 gun gecti ilk adetimden beri. Bilmiyorum ki gitsem mi doktora birsey verirler de sokturucu filan iyice dengem sasar diye korkuyorum. Ne yapayim sizce?
kızlarrr selammmmm :)tedavi boyunca epey stres yaşadım bu sfer olumsuzluklar peşimi bırakmadı desem yeridir ...çok umutsuz ve mutsuzun bu sfer ..
gelelim neler olduğuna ..bildiğiniz gibi fsh bu ay 9.34 çıktı ..e2 de.18.8 çıkmış..225 gonal f ve 150 menegonla başladık .6 ,7 yumoş gözüküyord..baktık arkadan gelen lerde var ama yumoşlar geç gelişiyor doktor bu sfer gonal f 300 e çıkardı ..neyse zar zor büyüttük yumoşları..çarşamba günü opu oldum 9 yumurta çıktı yine ..daha önce ki tedavide olduğu gibi..ama bu sfer 7 olgun yumurta çıkmış ve sadece 3 tanesi döllenmişo kadar üzüldümki anlatamam ..neden böyle oldu anlamadım ..sanırım yumurtalar kalitesizleşti benim ruh gibiyim inanın..cumartesi büyük ihtimal transfer olacakmış ..yani 1 sene bile olmadan bu kadar değişirmi bu yumoşların kalitesi anlamadım gitti..nasıl döllenemediler hala aklım almıyır ..allah yardımcım olsun başka diyecek bişey yokkk..bu tedavi yıprattı beni resmen ..hepinizi öpüyorum svgilerrr yolluyorum..umarım herkes birgün anneliği tadar çok meşakatli bir yol çünküüü allahım nasip etmiş olsun hepimize inşallah...
Kizlar uzun zamandir giremiyorum. Kuzey beni cok yoruyor yada ben hayatimi cok zorlastiriyorum bilmiyorum. Ek besine gectigimizden bu yana ewe kapandim resmen gezmeye gitsem sanki kuzeyin beslenmesini ihmal ediyormusum haksizlik yapiyirmusum gibi hisediyorum. Laptop arizali yenisini almam lazim cepten arasira nete giriyorum. Kizlar kuzeye hamile kalabilmek icin nekadar ugrastigimi biliyorsunuz. Ben birkez daha anne olmayi hic dusunmedim cunku erken dogum ve sonrasindaki yasananlar cok yipraticiydi. Ama hayat hic planladigimiz gibi degilmis meger.. Kizlar 7 haftalik hamileyim. Mucize mi yoksa kaza mi desem bilemiyorum. Regl sonrasi gun bir kez iliski olmustu ve bidaha olmadi. Ben eskiden cok kizardim bole hikayelere.. Palavra derdim ama simdi basima gelince anladim ki hani cimlerde 4 yapraki yonca ararken bulunmaz ya.. Bos bos eteafa bakinirken insanin gozune carpar ya ayni bole bisey. Ben saf saf ikinci nezaman diye soranlara siz benim neler yasadigimi bilmiyormusunuz derken meger hamileymisim. Dr um alalim yoksa ayni seyleri yasayacaksin dedi ama yapamam.. Riskli gebelik uzmanlari ile gorusup umut varsa cana kiyamam. Gecmisi okumadim daha hepinizi opuyorum
slm...
yine uğrayan olmamış sayfaya..keyifleri nasıl?
melodi transferin oldumu? niye bilgi vermiyosun yaaa merak ediyoruz burda..inşallah herşey yolundadır canım.inşallah benim yaşadığım gibi o inanmadığın yumoşun canlanır seninle:) yaz lütfen..
lee canım bende diyorum bi konuşamadık:) ben arayacak oluyorum hep akşam vakitlerinde aklıma geliyo,eee çoluklu çocuklu kadın bu saate uyanıkmı kalır diyorum kalıyo:) senin ufaklık fena yanlız.sende enerjimi kalır kıyamam:) yoruyo annesini:) bakalım başımıza neler gelecek..sağlık olsunda..
bende izne ayrıldım..şu aktarma işini yap dediler.5 hafta daha çalışıyosun sonraya aktarıyosun..amannn yok dedim yaa..hava soğudu,okulda in çık in çık...uğraşamycam dedim..bakalım evdeyim artık.yazarsanız buralardayım yani..:)
slm kızlar nasılsınız..
lee artık daha çok geliyosun ne güzel düzeni iyice oturttun demek..
kuzuların nasıl ..cimcime kızın yoruyomu seni:)
gulem canım sen nasılsın kızçen nasıl...
melodi transferin olmuştur inş. bu defa olacak güzelim dualrım seninle.
bana gelince prl mr derken başka sorunlar çıktı..
uğraşıp duruyorum..
smear testimde bozukluk çıktı..şimdi onunla uğraşıyorum..testler filan yapıldı sonucunu bekliyorum..
dua edin olurmu inş. kötü bişey yoktur..inanın ne tedavi ne çocuk geliyo aklımıza..
canım burnumda geizyorum..
hepinizi öpüyorum çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?