Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

badecimm canım dediğin gibi rabbime kalmış inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize inan o kadar çok istiyorum ki ...bu arada güldürdün beni:)o avatar neydi kız kuru kafa gibi :)

badecimm canım dediğin gibi rabbime kalmış inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize inan o kadar çok istiyorum ki ...bu arada güldürdün beni:)o avatar neydi kız kuru kafa gibi :)

amin inş. canım
avatar deniyorum daha çok saçma şey çıkabilir yani

yaa işte benimde bulunduğum yerde bi tek devlet hastanesi var..orda da normal doğum olabilecekse sezeryan yapmıyolarmış.yani senin isteğin ne diyen yok.ben kendimde sezeryan istiyorum canım.normal doğum gözümü korkutuyo..ama kaygılansamda napalım diyorum yaşayıp görücez..amin canım amin..
bu arada oğlun tosun maşallah:)

canımmm sakın takılma belirtilere..söyleyeyim adet belirtilerinide yaşayacaksın..ben ilk hamile kaldığım belirtileri yaşamayı bekledim bütün tedavilerimde..ben bi kere kaldım biliyorum ne yaşandığını diye ukalalık yaptım..inan hiiiç alakası yoktu..hayattan kendini alıkoyma bana kalırsa..çarşıya çıkıyosan çık,gez..kendini normal hisset zaten..kafanı dağıt..dualarım hep sizlerle canım..

ya sorma teyzesı tosun oglum masallah sen ozelde dogum yapmıycakmısın devlete zor ısın ya bızımkıler kıymetlı bebek oyuzden rıske atamayız bız daha karar veremedık esımde dıyo sezeryanmı olsa dıye ozelde olcaga ıcın cokda korkmuyorum
ama rıskede atmak ıstemıyorum kfam karısık anlıycagın

canım özele gidiyorum orda olacak ama bana 2 saat uzaklıkta..acil bi durum olursa burda devlet hastanesine kalırsam diye endişe ediyorum zaten..herkesin planladığı gibi gitmiyo ya sonuçta..inşallah doktorun dediği gün gideriz sıkıntısız..ocak 25-26 sı gibi dedi..

iyi pazarlar kızlar..
nasılsınız?badecim nasılsın? sonucun yarın çıkarmı? aklımdasın hep..mutlaka yaz tamam mı?

melodi senden naber canım? bi değişiklik yaşıyomusun? hadi inşallah şeytanın bacağını kıracaksın canım..

bende evdeyim..dün kontrole gittik.şükür bebiş iyi.annem gitti bugün,biraz buruk haldeyim.çok etkileniyorum ayrı kalmaktan..neyse sağlık olsunda herkes sağ salim olsun..

bilmiyorum canım büyük ihtimal hafta ortasına kadar çıkmış olur..
yazarım canım sağol..dua et lütfen

cnm benim benim gibi oğlak burcu olacak demek çok sevindim tam bir sabırtaşı...ee bu hayata karsıda en önemlisi bu dimi:))

bu arada kızlar artık aranıza katılabilirim. su an itibariyle reglim başladı. yarın sabah ilaçlara başlıyoruz. ilk tüp denememiz olacak. çok tedirginim, çok heyecanlıyım, acayip korkularım var daha nelerr nelerrr allah yardımcımız olsun..tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim. öpüyorum hepinizi..

Canim kizlar nasilsiniz?

Biz iyiyiz sizi ihmal ettim ama Karya ile hel ebirde saat farkindan dolayi size yazamaz oldum soyle bir goz attim bade merak ettim seni haber alir almaz yaz lutfen dualarim seninle guzelim.Landarch vallaha sasirdim kaldim dilerim senin icin hayirlisi olur en dogrusuna yine sen karar verirsin ne desek bos.Demek sen bu islerle mesguldun bende sasirmistim Landarch beni dogumdan sonra tebrik icin arardi aramadi diye gonul koymadim degil ama herkesin derdi kendine tabi dilerim senin icin hayirlisi olsun,

Melodim canim tahlil gunun ne zaman bak merak ettim smdi sonucu dualarim seninle guzelim insallah harika haberler verirsin bize ucariz havalara.
Lee ya senin o cadi kizini ben yicem ya facebookta gordukce icim eriyor masallah ona op kuzularini benim icin.
Cerenm son durum ne peki simdi?
Gulem ve Piraye kizlar ya saka maka 34 ve 37 oldunuz ay daha dun gibi ne heyecna vardir sizde simdi kizlar kisa bir sure sonra hayatiniz oyle bir degisecek ki o zaman anlayacaksiniz beni insan bir dakika ayiramiyor aliskin olduklarini yapmaya :) ki Karya genelde huylu bir bebek beni cok uzmuyor ona ragmen cok zor ama cok zevkliiiii korkmasin gozunuz.Karya artik taniyor bizleri kahkaha atiyor,4 ay 1 hafta oldu anne sutune devam gunde bazen sutum azaldiginda bir kez yada 2 kez mama takviyesi yapiyorum ama buyuk oran anne sutu kilo alimi iyi cok sukur tosuncuk oldu :)
Bubus bu arada hayirlisi olsun guzelim hadi bakalim ilkinde guzel haberlerle gel bize tamam mi?
Kizlar daha sIk gelmeye calisacagim sizleri cok dusundugumu bilin hep iyi haberler almak istiyorum sizlerden kocaman opuyorum seni.

selam kızlarrrr....

bana kızmayın ama çok mutsuzm biliyorum olmadı yineee..en ufacık bir umut ışığı aradım farklı bişey yok yok olmuyorrr.ne yaparsam yapayım olmuyor ..kıramıyorum şu şeytanın bacağını..daha önceki negatif denmelerimle aynı şeyleri yaşıyorum bu kadar mı olur ..bomboş içim..ne akıntım var ne sık idrara çıkıyorum.göğüslerim bile acımıyor artık..hiçbirşey yokk yanii.belirtileri de geçtimmm sanki hiçbir işlem olmamış gibiyim..makus talihim yine kazık attı bana ..sadece çok üzülüyorum bu kadar emek ,çaba hepsi boşa gitti yine..embriyolar kaliteli güya yine olmuyor işte ..4 deneme dile kolay bitaneside tutmaz mı insanın yaaa..şaştım kaldım ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorumm kızlarrr ruh halim berabat ötesi ..nasıl toparlanırım nasıl atlatırım of off yıldım resmen ...

canım özledik seni..karyacık da sende iyisin demek çok sevindim
oyy tam ısırmalık zamanı karyanın desene ..benim içinde öp benim sonuçlar çıkmadı canım inş. bişey yoktur
çıkınca yazarım buraya..
özletme kendini ..

canım lütfen bozma moralini bak gülemi hatırla oda olmadı demişti nasıl süpriz yaptı kuzusu
seninde öyle olacak bak gör
yeterli koyverme belki hiç belirtisiz olacak bilemeyiz
moralini yüksek tut ilaçlarını aksatma güzel haberlerini bakliyoruz tatlım

neyse;

dew;hoşgeldin canım...uzun uzun yazdım ama gitti hepsi...iyi olmanıza sevindim..karya zaten tam lokum..bayılıyorum kızına yaa...tombalak yanaklı,güzel bakışlı kuzu:) kocama öp benim yerime..bizde dediğin gibi heyecan,telaş,endişe hepsi var..sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Allahım...dua et..öpüyorum..

badeeeeeeeeeeeeee;
napıyon canım:)
aklımın yarısı sende..iyisin dimi? bak iyi ol..bişey çıkmayacak..üzüldüğümüz yanımıza kalıyo..dün sana nelerrrr yazdım bende hepsi gitti..banada midemden alınan parça için kötü şeyler söylemişlerdi..2010 da..lap den önce..özetle yazıyoum ama çok kötü şeyler yaşadım..sonunda enfeksiyon çıkmıştı..tabii insanın aklını bulandırıyolar orası ayrı..sıkma canını geçecek bu günler..

yok canımmm ne kızması..öyle iyi anlıyoruz ki...
bende 2.haftada annemi bile yolladım gerek kalmadı diye..çok acayip normaldim yani..yaktım yaktım sigara içtim:) o hafta içi fakülteye gitme planı yaptık hatta eşimle..ben hiç vakit kaybetmek istemiyodum..hatta yazmıştı size olmadıkça kamçılanıyo hırslanıyorum demiştim..adet günün gelene kadar bişey belli olmuyo..benim göğüslerime hiç bi zaman bişey olmadı zaten..o adet belirtim olan sıcak basmalarım hat safhadaydı zaten..nasıl diyeyeim kendini kötüye hazırla tamam..yaşamadanda bilemiyoruz nasılsa..ama yıpratma kendini nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…