Kızlar herkese selam, badecim bir takım problemler çıktı demişsin, içini ferah tut canım, umarım tüm test sonuçların temiz çıkacak. Tam anlamadım ne gibi sorunlar var detaylı yaz istersen merak ettim ben de. Hala Erbil Bey'e mi gidiyorsun. Eğer hala omerkeze gidiyorsan sonuna kadar güven derim. Onlar mutlaka doğru yolu izleyecektir.
Melodi transferin olmuş test tarihin ne zaman, hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin en yakın zamanda. Haberlerini bekliyoruz. Gülemcim sende izne ayrılmışsın, çok iyi olmuş. Dİnlen bol bol. bu günler bidaha geri gelmicek :) ben son 3,5 hafta sayıyorum. kasılmalar daha normale döndü gibi. Annemde dinlenmedeyim hala, dışarıya çıkmıyorum. Allah nasip ederse 3-5 ocak gibi gelecek oğlum aramıza :) bir dahaki kontrolüm 22 aralıkta, o zaman doğum tarihimizi netleştiricez. Umarım dayanır oğlum o zamana kadar :) hepinizi öpüyorum çok. herkes kendineçok çok dikkat etsin.
sağolun kızlar..sonuçlar daha çıkmadı bekliyorum öyle..
sonuç ascus çıkmış yani hücre değişimi başlamış kolkosopi yapıldı beyaz bölegeler vardı onlardan örnek alındı virüs bakılacak..
virüs pozitifse biyopsi yapılacak...virüsün 80 çeşidi varmış 5 6 çeşidi kansere çeviriyo...
eğer onlardan biriyse rahim ağzı alnıyo filan..
inş. değildir...dua edin lütfen..
canım bunlar tüpe bebek merkezindemi yapıldı? yani ordamı farkedildi? tedavi başında smear alıyolar benim merkezde de.çok iyi bişey aslında..bazen rahim ağzı enfeksiyonları yerleşmeye engel olabiliyo sanırım onunda teşhisi konmuş oluyo..benim aklıma kötü bişey gelmiyo,evet canın sıkıldı belki ama belkide bi bakteri veya virüs teşhis edilecek,tedavisini olursanda önündeki bilemediğin bi engel kalkacak..aynı şeyi yaşadı işte kuzenim tahminim doğru çıktı..korkma inşallah seninkide basit bi virüs vs.dir..zaten smear sonucuna göre bişey çıksa bile akla hemen kötü hastalık getirmemek gerekiyo diyo doktorlar..kim bilir ne çeşit virüs var dediğin gibi..
sonuç ne zaman çıkacak? bak habersiz bırakma..dualarım seninle..
sağol canım Allah razı olsun duaların için..
semar i sağolsun erbilbey daha ilk görüşmede istedi muayene yapmada..
tüp bebek muayeneler yeterince yıpratcıcı şeyler hayatın boyunca semar i aksatma diye öylesine söyledi
bende hiç umursmazdım böyle şeyleri demek çıkacak ya bişey şükürler olsun erkenden öğrenmiş oldum..
gidip hast.de yaptırdım ascus dedi kadın..hocasına yolladı adamda ytanıdık çıkınca gel bakalım dedi..
kolkoskopi ile baktı iki ilaç veriliyo birinde rahim ağzının pembe kalması gerek beyazladı bende diğer ilçada siyah boyayı emmesi gerekiyo çok ufak ksımlar emmedi..
dr. şimdilik çok çok önemli bişey var diyemem ama biz tedbirimizi alalım virüs testini isteyelim eğer pozitif gelirse ona göre bakarız dedi.
bu virüs cinselle yolla bulaşan bir virüs..benim ilk düşük yaptığımda yoktu smear temizdi..şimdi virüs çıkarsa büyük ihtimal tedavilerde bişekilde bulaştı bana..ve maalesef belirtileride var bende...yüreğim ağzımda bekliyorum sadce.
canımm,sırf senin için girip baktım topiğe.lütfen canını sıkma inşaallah gülemin dediği gibi çok önemli birşey değildir,basit bir tedaviyle herşey hallolur.ne zaman sonucu alacaksın? inşaallah seni üzecek birşey çıkmaz.dualarımdasın.içini ferah tut.
sağol canım Allah razı olsun duaların için..
semar i sağolsun erbilbey daha ilk görüşmede istedi muayene yapmada..
tüp bebek muayeneler yeterince yıpratcıcı şeyler hayatın boyunca semar i aksatma diye öylesine söyledi
bende hiç umursmazdım böyle şeyleri demek çıkacak ya bişey şükürler olsun erkenden öğrenmiş oldum..
gidip hast.de yaptırdım ascus dedi kadın..hocasına yolladı adamda ytanıdık çıkınca gel bakalım dedi..
kolkoskopi ile baktı iki ilaç veriliyo birinde rahim ağzının pembe kalması gerek beyazladı bende diğer ilçada siyah boyayı emmesi gerekiyo çok ufak ksımlar emmedi..
dr. şimdilik çok çok önemli bişey var diyemem ama biz tedbirimizi alalım virüs testini isteyelim eğer pozitif gelirse ona göre bakarız dedi.
bu virüs cinselle yolla bulaşan bir virüs..benim ilk düşük yaptığımda yoktu smear temizdi..şimdi virüs çıkarsa büyük ihtimal tedavilerde bişekilde bulaştı bana..ve maalesef belirtileride var bende...yüreğim ağzımda bekliyorum sadce.
Selam herkese benı kımse sormamıs unutulmusum hemen cok kırıldım hepınıze ama neyse badecım gecmıs olsun ınsallah onemlı bısey yoktur tahlılerın temız cıkar pıraye erken dogum rıskın varmıs o herkesde oluyo canım bende dıken ustunde oldum bı zaman ama sımdı gectı hergun magnezyum ıcıyorum hem kasılmalara hemde kasık agrılarına cok ıyı gelıyo rahatım artık ocak 1 e kadar kullancam sanırım dogumlarımız yakın vakıtlerde olcak sen sezeryanlamı dogurcaksın dew kızıyla gıtmıs evıne neguzel ınsallah alısmıslardır gulem ızındesın sanırım senın kızında kocaman olmus neguzel arkamızdan sende saglıkla alcaksın melegını kucagına ınsallah melodı sanırım yenı transferın olmus bebıslerın senınle kalsın hep dua edıyorum lee senı mutlu gormek okadar guzelkı Rabbım bozmasın mutlulugunuzu ve zerda neler yaptın ne asamada tedavın bılmıyorum Rabbım sanada en kısa zamanda mucızenı bagıslar ınsallah bana gelınce bız ıyıyız oglumla gun sayıyoruz hersey yolunda cok sukur optum hepınızı
hoşgeldin yelizcim..
valla aklımıza geliyosun ama yazmadığın için senin bizi unuttuğunu düşündüm ben:) çünkü face de görüyorum seni,paylaşımlarını:)
eee sen niye uğramadın epeydir? aksi bi durum yok değilmi? 17 ocak görünüyo doğumun çokta kalmadı..normal doğummu düşünüyosun? benide doktoruma yetişememe telaşı sardı..hayırlısı artık..sağ salim olur inşallah..canım daha sık uğrabizler burdayız..
Selam herkese benı kımse sormamıs unutulmusum hemen cok kırıldım hepınıze ama neyse badecım gecmıs olsun ınsallah onemlı bısey yoktur tahlılerın temız cıkar pıraye erken dogum rıskın varmıs o herkesde oluyo canım bende dıken ustunde oldum bı zaman ama sımdı gectı hergun magnezyum ıcıyorum hem kasılmalara hemde kasık agrılarına cok ıyı gelıyo rahatım artık ocak 1 e kadar kullancam sanırım dogumlarımız yakın vakıtlerde olcak sen sezeryanlamı dogurcaksın dew kızıyla gıtmıs evıne neguzel ınsallah alısmıslardır gulem ızındesın sanırım senın kızında kocaman olmus neguzel arkamızdan sende saglıkla alcaksın melegını kucagına ınsallah melodı sanırım yenı transferın olmus bebıslerın senınle kalsın hep dua edıyorum lee senı mutlu gormek okadar guzelkı Rabbım bozmasın mutlulugunuzu ve zerda neler yaptın ne asamada tedavın bılmıyorum Rabbım sanada en kısa zamanda mucızenı bagıslar ınsallah bana gelınce bız ıyıyız oglumla gun sayıyoruz hersey yolunda cok sukur optum hepınızı
canım ben telden gırıyorum hep ınternet paketı bıttı ve bıdaha almadım bu gırdıgım ısımınde sıfresını unutum evdekı ınterneten gıremedım face genelde esım kullanıyo benım pek bı alakam yok facele dogumu bı aksılık olmazsa normal dusunuyorum canım 17 ocak ama ben okadar beklıycegını dusunmuyorum oglumun sende korkma yetısırsın zaten hemen sancı baslar baslamaz dogum gerceklesmıyomus en az 4 5 saat suruyomus canım
Yeliz nerelerdesin sen bakiiiiim. Merak etmez olurmuyuz ama uzun zamandır girmeyince sen bizi unuttun sandım :) iyi olmanıza çok sevindim. Ben normal doğum yapmak istemiyorum. Sezeryan olacak çok büyük ihtimal. Ben de magnezyum kullanıyorum. çok iyi geldi gerçekten. Atllattım sayılır erken doğum riskini. Ama bu tarihler kritik. her an herşey olabilir tabi. Ama umarım oğlum bekler günün. Haftaya kontrolüm var yine. Doğum tarihini kararlaştırıcaz. SAnırım 3.1.2013 olacak :) benim içimden bu geçiyo bakalım tabi. Eeee sen nasılsın, oğlumuz nasıl.hazırlıklar bitti mi
anladım canım..hayırlısı..hiç planladığı gibi vaktinde gidipte sezeryana giren olmadı son zaman çevremde..hep paldır küldür oluyo.bende hep böyle şeylere hazırlıyorum kendimi.bakalım yaşayıp görücez.sağlıklı olsunda sonu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?