KIZLAR BİLİYORUM PEK UMRUNUZDA DEĞİLİM AMA ŞU AN O KADAR CANIM ACIYOR Kİ VE BUNU O KADAR ÇOK YAŞADIMKİ PAYLAŞMAYA SİZE İHTİYACIM VAR AZ ÖNCE BENDEN 8 YAŞ
KÜÇÜK AMCAMIN KIZI DOĞUM YAPTI BEN ONUN DOĞDUĞU GÜNÜ HATIRLIYORUM ELLERİME VERMİŞLERDİ KOŞAKOŞA EVE GİTMİŞTİM ADI NE OLSUN DİYE TARTIŞMIŞTIK ŞİMDİ O ANNE ..................
BEN HONU ARAMALIYIM AMA İÇİMDEN YAPMAK GELMİYO DARISI SANA YA DA SANA ÇOK DUA ETTİM SÖZÜNÜ DUYMAK SONRADA SAATLERCE AĞLAMAK İSTEMİYORUM
YORULDUM YAAA SANKİ ŞİMDİ AĞLAMIYORU İÇİN İÇİN AMA ASLINDA HAYKIRA HAYKIRA AĞLIYORUM
MEMLEKETİMİ UNUTTUM ARTIK GİTMİYORUM ZATEN EVLİLİĞİM OLAY OLMUŞRTU EŞİM GÖRMEÖZÜRLÜ OLDUĞU İÇİN BİDE ÇOCUĞUM OLMUYO İMSASNLARA ÇO BATIYORUM ÇOOOOK
BEN O DEFTERİ KAPATTIM GİTMİYORUM BAŞKA ZAMAN HİÇ ÇAĞIRMAYAN İNSANLAR ŞİMDİ ISRARLA ÇAĞIRIYORLAR BIKTIM BIKTIMMM
ÜSTELİK TAM BU İMTİHAN NE ZAMAN BİTECEK DERKEN O SANİYEDE ALDIM HABERİ
TEK İSTEDİĞİM NORMAL BİR İNSAN OLMAKTI
CANIM ARKADAŞLARIM İYİ Kİ VARSINIZ BURAYA YAZINCA BENİ ANLAYAN BİRİLERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK İYİ GELİYO ama acıyo canım çok acıyoooooooooooooo
KIZLAR BİLİYORUM PEK UMRUNUZDA DEĞİLİM AMA ŞU AN O KADAR CANIM ACIYOR Kİ VE BUNU O KADAR ÇOK YAŞADIMKİ PAYLAŞMAYA SİZE İHTİYACIM VAR AZ ÖNCE BENDEN 8 YAŞ
KÜÇÜK AMCAMIN KIZI DOĞUM YAPTI BEN ONUN DOĞDUĞU GÜNÜ HATIRLIYORUM ELLERİME VERMİŞLERDİ KOŞAKOŞA EVE GİTMİŞTİM ADI NE OLSUN DİYE TARTIŞMIŞTIK ŞİMDİ O ANNE ..................
BEN HONU ARAMALIYIM AMA İÇİMDEN YAPMAK GELMİYO DARISI SANA YA DA SANA ÇOK DUA ETTİM SÖZÜNÜ DUYMAK SONRADA SAATLERCE AĞLAMAK İSTEMİYORUM
YORULDUM YAAA SANKİ ŞİMDİ AĞLAMIYORU İÇİN İÇİN AMA ASLINDA HAYKIRA HAYKIRA AĞLIYORUM
MEMLEKETİMİ UNUTTUM ARTIK GİTMİYORUM ZATEN EVLİLİĞİM OLAY OLMUŞRTU EŞİM GÖRMEÖZÜRLÜ OLDUĞU İÇİN BİDE ÇOCUĞUM OLMUYO İMSASNLARA ÇO BATIYORUM ÇOOOOK
BEN O DEFTERİ KAPATTIM GİTMİYORUM BAŞKA ZAMAN HİÇ ÇAĞIRMAYAN İNSANLAR ŞİMDİ ISRARLA ÇAĞIRIYORLAR BIKTIM BIKTIMMM
ÜSTELİK TAM BU İMTİHAN NE ZAMAN BİTECEK DERKEN O SANİYEDE ALDIM HABERİ
TEK İSTEDİĞİM NORMAL BİR İNSAN OLMAKTI
CANIM ARKADAŞLARIM İYİ Kİ VARSINIZ BURAYA YAZINCA BENİ ANLAYAN BİRİLERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK İYİ GELİYO ama acıyo canım çok acıyoooooooooooooo
Canim kizlar nasilsiniz?
Biz iyiyiz sizi ihmal ettim ama Karya ile hel ebirde saat farkindan dolayi size yazamaz oldum soyle bir goz attim bade merak ettim seni haber alir almaz yaz lutfen dualarim seninle guzelim.Landarch vallaha sasirdim kaldim dilerim senin icin hayirlisi olur en dogrusuna yine sen karar verirsin ne desek bos.Demek sen bu islerle mesguldun bende sasirmistim Landarch beni dogumdan sonra tebrik icin arardi aramadi diye gonul koymadim degil ama herkesin derdi kendine tabi dilerim senin icin hayirlisi olsun,
Melodim canim tahlil gunun ne zaman bak merak ettim smdi sonucu dualarim seninle guzelim insallah harika haberler verirsin bize ucariz havalara.
Lee ya senin o cadi kizini ben yicem ya facebookta gordukce icim eriyor masallah ona op kuzularini benim icin.
Cerenm son durum ne peki simdi?
Gulem ve Piraye kizlar ya saka maka 34 ve 37 oldunuz ay daha dun gibi ne heyecna vardir sizde simdi kizlar kisa bir sure sonra hayatiniz oyle bir degisecek ki o zaman anlayacaksiniz beni insan bir dakika ayiramiyor aliskin olduklarini yapmaya :) ki Karya genelde huylu bir bebek beni cok uzmuyor ona ragmen cok zor ama cok zevkliiiii korkmasin gozunuz.Karya artik taniyor bizleri kahkaha atiyor,4 ay 1 hafta oldu anne sutune devam gunde bazen sutum azaldiginda bir kez yada 2 kez mama takviyesi yapiyorum ama buyuk oran anne sutu kilo alimi iyi cok sukur tosuncuk oldu :)
Bubus bu arada hayirlisi olsun guzelim hadi bakalim ilkinde guzel haberlerle gel bize tamam mi?
Kizlar daha sIk gelmeye calisacagim sizleri cok dusundugumu bilin hep iyi haberler almak istiyorum sizlerden kocaman opuyorum seni.[/QUOTE
merhaba canım,face den bende sizleri fırsat buldukça takip ediyorum.karyacık tıpkı sen maşaallah çok şirin bir kızın var.o noel kıyafetli haline bayıldım) bilmezmiyim ne yoğunsundur sen.benimde maraton halim neredeyse 24 saat sürüyor.gece bile uyanıp üzerlerini açmışlarmı diye kaç kez kalkıyorum.ama dediğin gibi tatlı yorgunluklar bunlar.bende zeytin gözlü kızını ve annesini çoooook öpüyorum.benim kuzularda sizleri öpüyor )
selam kızlarrrr....
bana kızmayın ama çok mutsuzm biliyorum olmadı yineee..en ufacık bir umut ışığı aradım farklı bişey yok yok olmuyorrr.ne yaparsam yapayım olmuyor ..kıramıyorum şu şeytanın bacağını..daha önceki negatif denmelerimle aynı şeyleri yaşıyorum bu kadar mı olur ..bomboş içim..ne akıntım var ne sık idrara çıkıyorum.göğüslerim bile acımıyor artık..hiçbirşey yokk yanii.belirtileri de geçtimmm sanki hiçbir işlem olmamış gibiyim..makus talihim yine kazık attı bana ..sadece çok üzülüyorum bu kadar emek ,çaba hepsi boşa gitti yine..embriyolar kaliteli güya yine olmuyor işte ..4 deneme dile kolay bitaneside tutmaz mı insanın yaaa..şaştım kaldım ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorumm kızlarrr ruh halim berabat ötesi ..nasıl toparlanırım nasıl atlatırım of off yıldım resmen ...
badeeeeeeeeeeeeee;
napıyon canım:)
aklımın yarısı sende..iyisin dimi? bak iyi ol..bişey çıkmayacak..üzüldüğümüz yanımıza kalıyo..dün sana nelerrrr yazdım bende hepsi gitti..banada midemden alınan parça için kötü şeyler söylemişlerdi..2010 da..lap den önce..özetle yazıyoum ama çok kötü şeyler yaşadım..sonunda enfeksiyon çıkmıştı..tabii insanın aklını bulandırıyolar orası ayrı..sıkma canını geçecek bu günler..
cnm benim benim gibi oğlak burcu olacak demek çok sevindim tam bir sabırtaşı...ee bu hayata karsıda en önemlisi bu dimi:))
bu arada kızlar artık aranıza katılabilirim. su an itibariyle reglim başladı. yarın sabah ilaçlara başlıyoruz. ilk tüp denememiz olacak. çok tedirginim, çok heyecanlıyım, acayip korkularım var daha nelerr nelerrr allah yardımcımız olsun..tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim. öpüyorum hepinizi..
güleeeeeem!!! kızına ve sana kocaman günaydın) ya şaka maka doğumuna az kaldı.inşaallah sağlıkla prensesini kucağına alacaksın.
pirayeyle görüşürsen çok selamlarımı ilet.oda günleri sayıyor artık) allah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almak nasip etsin ) darısıda diğer anne adaylarımıza olsun..öptüm
sağol canım benim..
test sonucu uzadıkça ben unutuyorum ..arada iyi oluyo moralim sonra aklıma gelince kalbim sıkışıyo..
inş. kötü bişey yoktur diye dua etmekten başka yaptığım bişey yok..
inş. bian önce geçsin ya inanırmısın çocuk için yaşadığım o sıkıntılı günleri arar oldum
hep dua ederdim Allahım bu derdimi unutturacak dert verme diye..
ama işte ne yazıldıysa onu yaşıyoruz...inş.yazımız güzeldir..
Gülemcim leecim çok teşekkür ederim iyiki varsını sizleri ne kadar sevdiğimi anlatama nasıl bir güçsünüz bana bilemezsiniz aradım amcamın kızını dudaklarımı sıkasıka konuştum
herkes kendi kaderini yaşıyor biliyorum bir gün güler yüzümüz inşallah
badecim melodicim öyle takip ediyorum sizi aklım sizde hamişlerimizde biliyormusunuz hamilelik ve doğumlarda aplarken burdaki doğumlarda sevinçten deliriyorum saki benimmiş gibi
çünkü bu bebeklerin hepsi bizim uğur meleklerimiz..
adetimin 19. günü ve lekelenmem var içinizde yerleşme kanaması yaşayan varmı? varsa nasıl bişey tarif adebilirmi acaba bu adet olabilirmi bilemiyorum
adetimin 19. Günü ve lekelenmem var içinizde yerleşme kanaması yaşayan varmı? Varsa nasıl bişey tarif adebilirmi acaba bu adet olabilirmi bilemiyorum
Dostlar olmadıı....yine beceremedim ..miniklerim beni bırakıp gitmiş çoktan ..en çokta eşime açıklarken bu durumu kahroluyorum inanın..4.denemede hüsranla bitti..artık kaderi zorlamamak mı lazım ..hepinize sevgilerr...
canım arkadaşım şuan ne desem seni nasıl teselli etsem bilemiyorum:-(( herşey şuan çok taze. yine beceremedim deme bu ne sana nede eşine bağlı sonuçta canı veren allah, rabbim ol demeyince olmuyor işte....
inşaallah o gün çok uzaklarda değildir ve hiç ummadığın bir anda birde bakmışsın meleğin annesine konu vermiş....
Dostlar olmadıı....yine beceremedim ..miniklerim beni bırakıp gitmiş çoktan ..en çokta eşime açıklarken bu durumu kahroluyorum inanın..4.denemede hüsranla bitti..artık kaderi zorlamamak mı lazım ..hepinize sevgilerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?