Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIZLAR BİLİYORUM PEK UMRUNUZDA DEĞİLİM AMA ŞU AN O KADAR CANIM ACIYOR Kİ VE BUNU O KADAR ÇOK YAŞADIMKİ PAYLAŞMAYA SİZE İHTİYACIM VAR AZ ÖNCE BENDEN 8 YAŞ
KÜÇÜK AMCAMIN KIZI DOĞUM YAPTI BEN ONUN DOĞDUĞU GÜNÜ HATIRLIYORUM ELLERİME VERMİŞLERDİ KOŞAKOŞA EVE GİTMİŞTİM ADI NE OLSUN DİYE TARTIŞMIŞTIK ŞİMDİ O ANNE ..................

BEN HONU ARAMALIYIM AMA İÇİMDEN YAPMAK GELMİYO DARISI SANA YA DA SANA ÇOK DUA ETTİM SÖZÜNÜ DUYMAK SONRADA SAATLERCE AĞLAMAK İSTEMİYORUM
YORULDUM YAAA SANKİ ŞİMDİ AĞLAMIYORU İÇİN İÇİN AMA ASLINDA HAYKIRA HAYKIRA AĞLIYORUM
MEMLEKETİMİ UNUTTUM ARTIK GİTMİYORUM ZATEN EVLİLİĞİM OLAY OLMUŞRTU EŞİM GÖRMEÖZÜRLÜ OLDUĞU İÇİN BİDE ÇOCUĞUM OLMUYO İMSASNLARA ÇO BATIYORUM ÇOOOOK
BEN O DEFTERİ KAPATTIM GİTMİYORUM BAŞKA ZAMAN HİÇ ÇAĞIRMAYAN İNSANLAR ŞİMDİ ISRARLA ÇAĞIRIYORLAR BIKTIM BIKTIMMM
ÜSTELİK TAM BU İMTİHAN NE ZAMAN BİTECEK DERKEN O SANİYEDE ALDIM HABERİ
TEK İSTEDİĞİM NORMAL BİR İNSAN OLMAKTI
CANIM ARKADAŞLARIM İYİ Kİ VARSINIZ BURAYA YAZINCA BENİ ANLAYAN BİRİLERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK İYİ GELİYO ama acıyo canım çok acıyoooooooooooooo

merhaba zrdacığım,nedemek umurunuzda değilim?bizler burada birbirimizin sorunlarıyla mutluluklariyla hep bir yürek olmadıkmı? senin yaşadıklarını zaman zaman bizlerde yaşadık.kimimiz bu zorlu süreçte çok şükür anne oldu kimimizde hala mücadelemizi sürdürüyoruz.ve kimimizde ben gibi illaki hamile olmak kendi çocuğunu doğurmak şart değil diyerek anneliği evlat edinerek yaşıyor.
benimde çocukluklarını bildiğim yada benimle aynı zamanda evlenen çoğu kişi benden sonra evlenip çocuk sahibi oldu.ilk zamanlar bende senin gibi düşünüyordum.neden ben ortada hiç sebebep yokken neden çocuk sahibi olamıyorum diye ağlıyordum.hamile haberi duymak istemiyordum.rabbim 2 kez hamilelik yaşatıp ikisindede geri aldı.çok üzüldüm çooooook.fakat; sonra bu şekilde düşünüp üzülerek kendime yapıyordum.birçok kimsenin sahip olamayacağı kadar mutlu bir evliliğim vardı.bana aşık olan değer veren bir eşim vardı.çok şükür sağlığımız yerindeydi.rabbim ol demedende hiçbirşey olmuyordu.çevremde hemen hamile kalan kişileri duydukça onlar benim gibi bu zorlu süreçten geçmiyorlar diye onlar adına mutlu olmaya başladım.ve şuan hamile haberi duydukça onlar adına seviniyorum.kendimle barışığım artık.hamile kalmadanda anne olunabilir ve ben şuan çok mutlu bir anneyim.benim ve eşimin tercihide bu şekilde oldu.iyikide bu kararı almışız.inanın kendinizi çok yıpratmaya gerek yok.bunu yaşayan biri olarak söylüyorum.
lütfen kendini bu kadar üzme.bazı şeyler can vermek gibi bu yaradanın elinde olan birşey bu bizim eksikliğimiz kusurumuz değil....sağlıkla kal canım.kendini çok üzme..

zrda cım..sana nasıl cevap yazacağımı bilemedim şimdi..arada bi yazıyosun o arada başka konular geçiyo ama seni unuttuğumuz anlamına gelmiyo bu..badenin durumu ve melodinin sonucuna kitlendik ama bu sen umrumuzda değilsin anlamına gelmiyo..bak cerende yazmıyo kaç zamandır,merak etmiyomuyuz ediyoruz tabii ki ama yazmayınca da unuttuk anlamına gelmiyo..hepimizin derdi ayrı ayrı önemli..senin derdin sorunun bizimde sorunumuz.bebek için uğraşıyoruz ama her birimizin kendi dünyalarında ayrı sorunları var..
anladığım kadarıyla eşinle birbirinize aşık şekilde evlenmişsiniz.. zorluklara ve engellere rağmen birbirinize sahip çıkmışsınız..bak benim böyle bi hikayem yok mesela..bende tamamen mantığa yakın bi evlilik yaptım..sen anlatınca eşinden ya ne güzel diyorum.böyle aşık ola ola evlenmek.daha yeni bi arkadaşım sevgilisiyle evlenmekten bahsediyodu,kız öğretmen çocuk işsiz..herkes tepki gösteriyo falan..dedim ki parasız olur belkide aşksız ruhsuz olmaz..çoook yakınım şuan boşanma evresinde nedenide ben bişey hissetmiyorum olayı..16 yıllık evlilik..düşünsene...herkes ayrı şeyler yaşıyo..bliyorum bizimki en zor sınavlardan biri...
benim babam 5 yıl felçli yaşadı canım..annem baktı tabii..aynı durumda olan bi aile dostumuz vardı..onlarda da adam felçliydi..o teyze bile annem ağladığında dur bakalım bize bile imrenenler vardır derdi..ard ardına vefat ettiler ikiside..insanoğluna herşey ağır canım..
şimdi tv de burnundan ameliyat olan bi kadını gösteriyolardı..o kadar büyütmüşki sıradan bi görüntü halbuki..içimden kızdım biz nelerle uğraştık hayret bişey diye..ama kendince o da haklıdır bilemiyoruz...
inan bende doğum yapan yada hamile olduğunu öğrendiğim hiç bi yakınımı aramadım..oturup hüngür hüngür ağladım.darısı başına,ayyy sana dua ediyorum laflarını çooookk duydum..halalarımın beni eze eze Allah sana da versin Allah kimseyi ardsız bırakmasın lafları hala kulaklarımda çınlıyo..nereye bakacağımı bilemediğim anlar.....bu sana has bi durum değil bundan emin olabilrisin..uzak dur canım..ne düşünürlerse düşününler..biraz vakit geçsin sonra ararsın..ilk günden araman şart değil zaten..canın nasıl istiyosa öyle davran...Allahım büyük..elbette çabalarının karşılığını verecektir..
çok uzattım ya neyse..burayada daha sık uğra..yaz..dertleş..burda kimsenin duyguları senden farklı değil bunuda unutma lütfen..

güleeeeeem!!! kızına ve sana kocaman günaydın) ya şaka maka doğumuna az kaldı.inşaallah sağlıkla prensesini kucağına alacaksın.
pirayeyle görüşürsen çok selamlarımı ilet.oda günleri sayıyor artık) allah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almak nasip etsin) darısıda diğer anne adaylarımıza olsun..öptüm

melodiciğim canım,belirtilere takılma inşaallah bu kez bebişlerin seninledir.dualarımız seninle.

bade sanada günaydın) nasılsın tatlım,tahlil sonuçların ne zaman çıkıyor.inşaallah korktuğumuz gibi olmayacak canım.

sağol canım benim..
test sonucu uzadıkça ben unutuyorum ..arada iyi oluyo moralim sonra aklıma gelince kalbim sıkışıyo..
inş. kötü bişey yoktur diye dua etmekten başka yaptığım bişey yok..
inş. bian önce geçsin ya inanırmısın çocuk için yaşadığım o sıkıntılı günleri arar oldum
hep dua ederdim Allahım bu derdimi unutturacak dert verme diye..
ama işte ne yazıldıysa onu yaşıyoruz...inş.yazımız güzeldir..

hadi hayırlısı olsun bol yumoşlar ve sağlıklı bebişler gelsin canım) inşaallah ilk ve son tedavinle bebeğine kavuşursun.hangi merkezde tedaviye başladın? hangi ilaçları verdiler? moralini yüksek tut.olacak olmayacak düşüncelerine fazla kaptırma sakın kendini desemde kaptırmadan edemiyoruz hadi sağlıkla gelsin bebişler)
ceren sen neler yapıyorsun canım,kendini özletme..

sizede günaydın canım..napıyo tombiş kızın:)
canım çok sağol..aminnnnn..piraye 3 ocak gibi demişti bi değişiklik varmı bilmiyorum..hayırlısı olsun inşallah...
öpüyorum sizi

haklısın canım..ne yazılıyosa o..
inşallah temiz sonucun çıksında kafan rahat etsin canım..
dediğim gibi tedavine olumlu bi etkisi bile olabilir..

Gülemcim leecim çok teşekkür ederim iyiki varsını sizleri ne kadar sevdiğimi anlatama nasıl bir güçsünüz bana bilemezsiniz aradım amcamın kızını dudaklarımı sıkasıka konuştum
herkes kendi kaderini yaşıyor biliyorum bir gün güler yüzümüz inşallah
badecim melodicim öyle takip ediyorum sizi aklım sizde hamişlerimizde biliyormusunuz hamilelik ve doğumlarda aplarken burdaki doğumlarda sevinçten deliriyorum saki benimmiş gibi
çünkü bu bebeklerin hepsi bizim uğur meleklerimiz..

adetimin 19. günü ve lekelenmem var içinizde yerleşme kanaması yaşayan varmı? varsa nasıl bişey tarif adebilirmi acaba bu adet olabilirmi bilemiyorum

iyi yapmışsın canım..kimse seni yargılayamaz bunu unutma..gayet insani duygular bunlar..bunu kim yaşasa aynı şeyler geçer aklından..inşallah hepimizin yüzü gülecek o zaman hiç yaşanmamış sayacağız bütün bunları..

adetimin 19. Günü ve lekelenmem var içinizde yerleşme kanaması yaşayan varmı? Varsa nasıl bişey tarif adebilirmi acaba bu adet olabilirmi bilemiyorum

merhaba) benim düşükle kaybettiğim hamileliğimde yerleşme kanaması denen şeyi yaşamıştım.bende çok yoğun olmayan koyu kahverengi kahve telvesi gibi lekeler gelmişti.tabii başkalarında nasıl oluyor bilemem...inşaallah hamilesindir.sen yinede dikkatli ol.sonuçtan bizi haberdar et olurmu.

Dostlar olmadıı....yine beceremedim ..miniklerim beni bırakıp gitmiş çoktan ..en çokta eşime açıklarken bu durumu kahroluyorum inanın..4.denemede hüsranla bitti..artık kaderi zorlamamak mı lazım ..hepinize sevgilerr...

canım arkadaşım şuan ne desem seni nasıl teselli etsem bilemiyorum:-(( herşey şuan çok taze. yine beceremedim deme bu ne sana nede eşine bağlı sonuçta canı veren allah, rabbim ol demeyince olmuyor işte....
inşaallah o gün çok uzaklarda değildir ve hiç ummadığın bir anda birde bakmışsın meleğin annesine konu vermiş....

canımmm çok saol gerçekten sizler gibi dostlarım olduğu için çok mutluyum ..dediğin gibi rabbim ol demeyince olmuyor vardır bunda da bir hayır ne diyeyim ..ben elimden geleni yaptımm gerçekten daha ne yapayım bilemiyorumm ..öpüyorum seni güzel yavrularını :)

canım benim sayfayı açarken dua ettim inş. müjde vermiştir diye..
üzme kendini nolur bak yemin ediyorum şu anki yaşadığım sıkıntı o üzüntüleri unutturdu..
Allah sana ve eşine sağlık versin yine denersiniz inş. kendiliğinden olur..
ama yeterki kendiniz üzme canın sağolsun güzelim...
zor şeyler hepimiz yaşadık ama beceremedim diye bişey yok..zamanı gelmemiş..
güzelce dinlen merkezi tekrar gözden geçir...inş. hi.ç bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelir sıpan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…