slm herkese...
yeliz senin oğlan akıllı çıktı heralde şu 6 günüde dolduracak tam zamanını bekliyo anlaşılan:) azda olsa açıklık var demişler iyi yürüyon valla ben korkardım heralde:) gerçi doktorum diyo öyle açıldı hadi bakalım çıkmıyo bebek..ne var 2 saatte doğuruverse bi kadın diyo:)
sen genede çok yorma artık kendini..
ceren ve bubuş aklım sizde..inşallah kuzular sıcak yerlerini beğenmişlerdir:)
bade canım sen nasılsın? görüştünmü doktorunla bi daha?
gulemcım oglum akılılık mı edıyo bılmıyom ama ben catlamak uzereyım artık orası kesın bakalım yarın yıne kontrolumuz var buarada aramızdada fazla olmıycak bu gıdısle 10 gun falancanım yurumezsem acılma olmazkı dedıgın gıbı keske kolay olsa oyle hemen pırt dıye cıksallar bakalım uyuyamıyorum demıssın canım normal bende uyuyamıyorum oglen falan uyu dengelenır uykunslm herkese...
yeliz senin oğlan akıllı çıktı heralde şu 6 günüde dolduracak tam zamanını bekliyo anlaşılan:) azda olsa açıklık var demişler iyi yürüyon valla ben korkardım heralde:) gerçi doktorum diyo öyle açıldı hadi bakalım çıkmıyo bebek..ne var 2 saatte doğuruverse bi kadın diyo:)
iyiyim canım çok şükür..
yok aramadım bu ayı geçiricem..
bağışıklık güçlendirici ilaç alıyorum onlar bitsin gelecek ay nasip olursa giderim konuşuruz..
birde şu prl yüksekliğinden hipofiz mr ı istemişti dr.onu çektirmedim..
ay ondada bişey çıkacak diye ödüm kopuyo...
sen nasılsın kızçen nasıl
anneannesi bakıyodur ona şimdi:)
gulemcım oglum akılılık mı edıyo bılmıyom ama ben catlamak uzereyım artık orası kesın bakalım yarın yıne kontrolumuz var buarada aramızdada fazla olmıycak bu gıdısle 10 gun falancanım yurumezsem acılma olmazkı dedıgın gıbı keske kolay olsa oyle hemen pırt dıye cıksallar bakalım uyuyamıyorum demıssın canım normal bende uyuyamıyorum oglen falan uyu dengelenır uykun
canım annemde ablamda calısıyo abımınde bır haftalık boslugu vardı sagolsun yanıma geldı ıyıdır sagolsun kedı kopek gıbı yerız bırbırımızı ama bırımıze bısey oldugundada kenetlenmesını bılırız tuhaf bı ılıskımız var anlıycagın ya gelmıyo bızım oglan dedıgın gıbı keyfı yerınde annesınede acımıyo enınde sonunda cıkcak ozaman saplatcam poposuna bol bol yarın kontrolumuz vardoktor nedıycek bakalım ozelden msj atarım musaıt oldugunda eklersın olurmu canımherkese hayırlı cumalar) ceren canım ne güzel maşaallah dondurulmuşlarında var inşaallah pozitif sonucu alırsın ve diğerleride kardeş olarak gelirler.bileğimle ilgili problemim tam geçmiş değil.çok yoruyorum nede olsa sağ el ister istemez yoruluyor.yarıyıl tatilinde fizik tedavi düşünüyorum.umuyorumki fizikle ameliyata gerek kalmadan iyileşir.
bubuş tatlım heyecanını anlıyorum günlerde saniyelerde geçmek bilmez test tarihi yaklaştıkça insan daha bir fena olupr.inşaallah sen ve ceren buradan hayırlı haberler verirsiniz dualarımız sizlerle) badeciğim seninde inşaallah bu tedavinin arkasından bebeğin gelir.mr ınıda çektir inşaallah korktuğun gibi çıkmayacaktır.gerçekten bu dr.a gittiğin iyi oldu en azından olumsuzlukları öğrendin ve tedavin ona göre oluyor.biraz sabır.
melodiciğim dr.arayışı ne zor hepimiz iyi biliriz:-( gülemin dediği gibi kışın uzak yerler gitgeller zor olabilir.eğer rapor hakkın varsa cerenin gittiği merkeze gidebilirsin.
yelizz ayy ne iyi bir abin var) sanırım annen müsait değil eee kızkardeşde yoksa iş abilere düşüyor ) senin oğluşda 9ay 10günlük hakkını kullanıyor sanırım ) içerde pek rahat galiba ama anneyede yazık değilmi sabırsızlıkla meleğini bekliyor ) işin şakası bir tarafa inşaallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.yaa face adresiniz varsa sen ve melodiyide eklemek isterim.kuzularınızı görmek isterim )
gülem annen yanında ohhh mis gibi keyfini çıkart.yaaa sizlerin heyecanı benide kapladı arka arkaya haberlerinizle sevindireceksiniz topiğimizi.
dew canım uzak ellerde bize yetişiyorsun) kızını ve seni öpüyorum )
zrda canım sende varmı bir haber ankaramı antalyamı? neye karar verdin.
yaaa ben hala regl olmadım söktürücüyüde kullanmadım.şuana kadar gecikmem 10gün en fazla 14 gün falan olurdu o da tüp bebek sonrasında 1 veya 2 kez olmuştur söktürücü kullanmadan regl oluyordum.bu kez söktürücüyü kullanmakta istemiyorum kendiliğinden olur diye bekliyorum.dr.ultrasonda karnımdan bakmıştı kist falan problem yok demişti.ne yapsam kullansammı şu ilacı bilemedim yada biraz dahamı beklesem.20gün oldu.
sağlıkla kalın kızlar.benim cadım uyandı)
eee sonucunu değerlendirmedimi erbil bey? ben ordaki doktorunla konuştun biliyorum yanlışmı hatırladım???
sen mr ınıda çektir aradan çıksın.muhtemelen stresten diyecekler..
benim annemde yaşamış aynı durumu..göğüslerinden süt fışkırıyomuş..mr da toplu iğne başı kadar bişey bulmuşlar ama doktor önemsememiş..anneme direk dediği şey eşin nasıl bi adam? alkol alıyomu? annem şaşırmış..bu adam bizi nerden biliyo diye..
çok sorunlar yaşayan hep içine atan bi kadın..sonra doktor antidepresan başlamış anneme..süt olayı kesilmiş..
öyle fazlaydıki der hep...göğsünü sıkınca karşıya fışkırıyomuş..prl çok yüksekmiş..
haa doktor bu demiş bi tek bebek sahibi olmanı engelleyebilir..annemde demiş bende 3 tane var..istemem zaten.bi kaç ay sonra hamile kalmış bide...:)
yani süt bile geliyo milletten..
sendeki sadece hormonal bi yükseklik..benimde öyleydi..gerçekten stres çıkıyo altından..
Canıım nasılsın
ya ben hamılelık takvımı yapmak ıstıyorum ama beceremıyorum bana anlatırmısın ıstersen özelden yaz olurmu
canlarım selammmmm :)
cerenmmmmmm canımmmm hadi bakalım süper ya ne güzel inşallah mutlu sona az kaldı canım..önce bubuş sonra sen güzel haberleri vereceksiniz..
badecim senden de gzel haberler gelmiş pozitif haberlerle dolup taşalım inşallah :)
yeliz ,gülemm bebişlerinizi hayırlısıyla kucacığınıza alın inşallahhh :)
ben beklemedeyimmm ne yapayım kızlar nasıl biryol izleyeyim sizce ?ankara iyi bir fikir mi..yada yaptırabileceğim sizin aklınıza geleb tahliller va rmı ?
hepinizi öpüyorum çok...
bubuş cerenm dualarım sizinle..
az kaldı dimi test gününe ..
inş. hamileyim diye bağırırsınız burda:))
slm herkese...
Selam kızlar nasılsınız bakalım bubus azkaldı valla hecan dorukta Rabbım hakkında hayırlısını versın ben bugunde doguramadım kızlar ama dun gece sancım oldu bugun doktora gıttık ve oglum kanala gırmıs doktorum yurursen 2 gune gelır dedı tosun pasam 3700 olmus doktor bıle durdukca kılo alıyo korkuyom artık dıyo ya ben napayım enfazla haftaya cumartesıye kadar beklıycekmısız ozamana kadarda 4 kılo olurmus bakalım hakkımızda hayırlısı gelısın artık pasam saglıkla gulem sen neyatın bugun bakalım
slmm.bizde geldik...
benim bebişim için makat geliişi demişti geçen hafta doktor..bugün pozisyonu değişmiş,doğum pozisyonuna doğru yönlenmiş dedi..
ve 3117 gr.olmuş..yeliz Allah kolaylık versin canım yaa:) 4 kiloyu bulur senin tosuncuğun..
bubuş;test günün yaklaşıyo..bende çok heyecanlıyım..bu arada boş durmayacağız..güzel haberleele moral bulcaz inşallah.
slmm.bizde geldik...
benim bebişim için makat geliişi demişti geçen hafta doktor..bugün pozisyonu değişmiş,doğum pozisyonuna doğru yönlenmiş dedi..
ve 3117 gr.olmuş..yeliz Allah kolaylık versin canım yaa:) 4 kiloyu bulur senin tosuncuğun..
bubuş;test günün yaklaşıyo..bende çok heyecanlıyım..bu arada boş durmayacağız..güzel haberleele moral bulcaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?