Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melodi canım bende bade gibi düşünüyorum..sevdim şu erbil beyi..ama kışın zor olur istanbul dersen bu arada ege tıp yada ege doğum evini düşünebilirsin..sanki özel bi tedavi değilmiş gibi düşünüyoruz ama oralarda da bişey atlamıyolar..bende akdeniz tıpta aşılama olduğumda bilmediğim troidimi orda öğrendim..antikorlarıma varna kadar baktılar..ceren daha iyi fikir verir gerçi...hem rapor hakkın varsa kullanırsın..

iyiyim canım çok şükür..
yok aramadım bu ayı geçiricem..
bağışıklık güçlendirici ilaç alıyorum onlar bitsin gelecek ay nasip olursa giderim konuşuruz..
birde şu prl yüksekliğinden hipofiz mr ı istemişti dr.onu çektirmedim..
ay ondada bişey çıkacak diye ödüm kopuyo...

sen nasılsın kızçen nasıl
anneannesi bakıyodur ona şimdi:)

Son düzenleme:
bende iyiyim bu arada:)
annemle gün sayıyoruz..ama acayip uykusuzluk çekkiyorum..geceleri...gündüzde sersem gibiyim..
sürekli dua ediyorum..hepimize..

gulemcım oglum akılılık mı edıyo bılmıyom ama ben catlamak uzereyım artık orası kesın bakalım yarın yıne kontrolumuz var buarada aramızdada fazla olmıycak bu gıdısle 10 gun falancanım yurumezsem acılma olmazkı dedıgın gıbı keske kolay olsa oyle hemen pırt dıye cıksallar bakalım uyuyamıyorum demıssın canım normal bende uyuyamıyorum oglen falan uyu dengelenır uykun

eee sonucunu değerlendirmedimi erbil bey? ben ordaki doktorunla konuştun biliyorum yanlışmı hatırladım???
sen mr ınıda çektir aradan çıksın.muhtemelen stresten diyecekler..
benim annemde yaşamış aynı durumu..göğüslerinden süt fışkırıyomuş..mr da toplu iğne başı kadar bişey bulmuşlar ama doktor önemsememiş..anneme direk dediği şey eşin nasıl bi adam? alkol alıyomu? annem şaşırmış..bu adam bizi nerden biliyo diye..
çok sorunlar yaşayan hep içine atan bi kadın..sonra doktor antidepresan başlamış anneme..süt olayı kesilmiş..
öyle fazlaydıki der hep...göğsünü sıkınca karşıya fışkırıyomuş..prl çok yüksekmiş..
haa doktor bu demiş bi tek bebek sahibi olmanı engelleyebilir..annemde demiş bende 3 tane var..istemem zaten.bi kaç ay sonra hamile kalmış bide...:)
yani süt bile geliyo milletten..
sendeki sadece hormonal bi yükseklik..benimde öyleydi..gerçekten stres çıkıyo altından..

Son düzenleme:

haklısın canım..her an kucağında olacak inşallah...çok az kaldı:)
hakkaten aramızda çok az olacak..bize 26 sı dedi..banada hep böyle kalacakmışım gibi geliyo:)
22 kilo aldım hala aynıyım sanki

herkese hayırlı cumalar) ceren canım ne güzel maşaallah dondurulmuşlarında var inşaallah pozitif sonucu alırsın ve diğerleride kardeş olarak gelirler.bileğimle ilgili problemim tam geçmiş değil.çok yoruyorum nede olsa sağ el ister istemez yoruluyor.yarıyıl tatilinde fizik tedavi düşünüyorum.umuyorumki fizikle ameliyata gerek kalmadan iyileşir.
bubuş tatlım heyecanını anlıyorum günlerde saniyelerde geçmek bilmez test tarihi yaklaştıkça insan daha bir fena olupr.inşaallah sen ve ceren buradan hayırlı haberler verirsiniz dualarımız sizlerle) badeciğim seninde inşaallah bu tedavinin arkasından bebeğin gelir.mr ınıda çektir inşaallah korktuğun gibi çıkmayacaktır.gerçekten bu dr.a gittiğin iyi oldu en azından olumsuzlukları öğrendin ve tedavin ona göre oluyor.biraz sabır.
melodiciğim dr.arayışı ne zor hepimiz iyi biliriz:-( gülemin dediği gibi kışın uzak yerler gitgeller zor olabilir.eğer rapor hakkın varsa cerenin gittiği merkeze gidebilirsin.
yelizz ayy ne iyi bir abin var) sanırım annen müsait değil eee kızkardeşde yoksa iş abilere düşüyor) senin oğluşda 9ay 10günlük hakkını kullanıyor sanırım) içerde pek rahat galiba ama anneyede yazık değilmi sabırsızlıkla meleğini bekliyor ) işin şakası bir tarafa inşaallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.yaa face adresiniz varsa sen ve melodiyide eklemek isterim.kuzularınızı görmek isterim)
gülem annen yanında ohhh mis gibi keyfini çıkart.yaaa sizlerin heyecanı benide kapladı arka arkaya haberlerinizle sevindireceksiniz topiğimizi.
dew canım uzak ellerde bize yetişiyorsun) kızını ve seni öpüyorum)
zrda canım sende varmı bir haber ankaramı antalyamı? neye karar verdin.
yaaa ben hala regl olmadım söktürücüyüde kullanmadım.şuana kadar gecikmem 10gün en fazla 14 gün falan olurdu o da tüp bebek sonrasında 1 veya 2 kez olmuştur söktürücü kullanmadan regl oluyordum.bu kez söktürücüyü kullanmakta istemiyorum kendiliğinden olur diye bekliyorum.dr.ultrasonda karnımdan bakmıştı kist falan problem yok demişti.ne yapsam kullansammı şu ilacı bilemedim yada biraz dahamı beklesem.20gün oldu.
sağlıkla kalın kızlar.benim cadım uyandı)

Dewcim hic sorun degil guzelim, sen de telaslisin. Annen de donmus galiba, ne zor gelmistir simdi sana. Ben 8 inde transfer oldum, 22sine gun verdi. Ayin 13unde tekrar ovitrelle verdi, o nedenle 12 gun degil 14 gun sonraya sonuc gunu verdiler. Ama ben ayin 15 ve 17 si gibi arka arkaya 2 test yaptirmayi dusunuyorum. 2. Testimde deger artarsa hamileyim diye sevindbilirim, cunku igneden dolayi bhcg degeri yuksek cikacak. Bugun de yatiyorum yarin kalkacagim, evin icinde yemegimi kendim hazirlarim artik.
Gulemcim bn de soyledim melodiye her zmn yardima hazirim. Onun da son sefer fsh yuksek cikmisti, o yuzden ege dogum olmaz ama ege universitesi dogru adres. Bnm gecen sefer dozum 375 le basladi birkac gun sonra 425 e cikti, 13-14 gun igne vuruldum. Universitede ise 200 le baslanip 175 e dustu 4 gun sonra. Ve sadece 7 gun ilac kullandimYani ilkinde ne kdr cok ilac kullandigimi goruyorsunuz. Dedikleri gibi bizim gibi hastalarda tecrubeleri yok. Uniden cok memnun kaldim, dew sayesinde kente giderim diyordum hem birkac kez israel beyden randevu alip iptal etmistim ama artik kafam rahat. Olumsuzu bile alsam burada devam edecegim. Hem burada hatching dedikleri embriyonun dis zarini da lazerle ciziyorlarmis standart prosedur olarak. Transferde ogrendim , bu bile guzel avantaj.
Yatmaktan belim agridi, hepinizi opuyprum

canım annemde ablamda calısıyo abımınde bır haftalık boslugu vardı sagolsun yanıma geldı ıyıdır sagolsun kedı kopek gıbı yerız bırbırımızı ama bırımıze bısey oldugundada kenetlenmesını bılırız tuhaf bı ılıskımız var anlıycagın ya gelmıyo bızım oglan dedıgın gıbı keyfı yerınde annesınede acımıyo enınde sonunda cıkcak ozaman saplatcam poposuna bol bol yarın kontrolumuz vardoktor nedıycek bakalım ozelden msj atarım musaıt oldugunda eklersın olurmu canım

Canıım nasılsın
ya ben hamılelık takvımı yapmak ıstıyorum ama beceremıyorum bana anlatırmısın ıstersen özelden yaz olurmu

yok canım erbil beye sadece smeardeki sonucu söyledim sonrası hep onkoloji kadın doğum prof.uyla devam ettim..
stresten başka ne var ki bende..inş. bişey çıkmaz da bir de onunla uğraşmam

Canıım nasılsın
ya ben hamılelık takvımı yapmak ıstıyorum ama beceremıyorum bana anlatırmısın ıstersen özelden yaz olurmu

ıyıyım canım sagol bıldıgın gıbı gun sayıyoruz oncelıkle bebegın tekrar hayırlı olsun ınsallah canım gogleden kadınlar kulubu hamıleklık takvım yaz ordan yap tam hatırlamıyorum ama bende ordan yapmıstım ıyı aksamlar kendıne cok dıkkat et bebegınede

ceren;gerçekten dünya kadar fark varmış merkezlerin arasında..ben çok seviniyorum senin adına..bak o dediğin teknikte çok işe yarıyo,son zamanlarda çok duydum ama benim merkezde bile uygulanmıyodu..ege yaptığı her işi iyi yapıyo gerçekten..inşallahh bebişin seninledir canım..

lee;canım kendi telaşımızdan seni sormadık..demek adet olmadın daha.bi dahamı gitsen doktora? telaşından kendini erteleme sakın..
dualarını eksik etmiyosun canım..çok sağol..iyiki varsın:)

bade canım ondanda bişey çıkmayacak..tabii ilaçtı tedaviydi belki sürecek ama yeterki sonu güzel olsun..bazende kendiliğinden düşüyo bu prl..bi kanda baktırıp öyle mr a git olmazsa..sakin ol canıım..herşey yolun girecek..

selam cnm inşallah peşpeşe buradan haykırırız artık. valla bugnde 8. gün bitti allahım düşündükçe test yapmaya bile tırsmaya başladım bugün ara ara öyle ağrım olduki sanki heran kanama olacakmıs gibi. salı günü test günüm.rabbim güldürür inş.

cnm ankara da kalma şartların seni zorlamayacaksa olabilir. bende merkezi tavsiye ederim. dr umun tecrübesine cok güveniyorum. çok öptm. kendine iyi bak.

bubuş cerenm dualarım sizinle..
az kaldı dimi test gününe ..
inş. hamileyim diye bağırırsınız burda:))

ufff sorma bade çok heyecanlıyımmm çaktırmamaya çalışıyorum. bugün psikolog aradı yine nasılım diye sesin cok iyi geliyor dedi. ağrılarımdan bahsettim bu tarz ağrıları genelde olumlu sayıyorlar dedi. allahım inş.

cnm benim dualarını eksik etme.inş. yelizde sende sağlıkla,mutlulukla bebişlerinizi kucagınıza alacaksınız..
bizimkilerde yerlerini bulmuştur umarım..bu kadar emek bosa gitmesin ne olurrrr...

Selam kızlar nasılsınız bakalım bubus azkaldı valla hecan dorukta Rabbım hakkında hayırlısını versın ben bugunde doguramadım kızlar ama dun gece sancım oldu bugun doktora gıttık ve oglum kanala gırmıs doktorum yurursen 2 gune gelır dedı tosun pasam 3700 olmus doktor bıle durdukca kılo alıyo korkuyom artık dıyo ya ben napayım enfazla haftaya cumartesıye kadar beklıycekmısız ozamana kadarda 4 kılo olurmus bakalım hakkımızda hayırlısı gelısın artık pasam saglıkla gulem sen neyatın bugun bakalım

evet cnm allahım inş. yüzümüzü güldürür.
seninki daha da farklı heyecan 2-3 gün içinde ben varlığını öğrenicem yada varolmadığını, sende ilk tanısmayı yasayacaksın..her dönem ayrı heyecan:))
maaşallah tosuna ayy ne tatlı olur o şimditombiş tombiş yerim yaaa..
allahım sağlıkla kucağına aldırsın darısıda bizlere olsun. dikkat et kendine allaha emanet ol..doğuma girerken hepimizi aklından geçir bizlerede nasip olsun.

slmm.bizde geldik...
benim bebişim için makat geliişi demişti geçen hafta doktor..bugün pozisyonu değişmiş,doğum pozisyonuna doğru yönlenmiş dedi..
ve 3117 gr.olmuş..yeliz Allah kolaylık versin canım yaa:) 4 kiloyu bulur senin tosuncuğun..

bubuş;test günün yaklaşıyo..bende çok heyecanlıyım..bu arada boş durmayacağız..güzel haberleele moral bulcaz inşallah.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy artık cğlıklar kopuyor içimde.allahım içim içime sıgmıyor..gulem bu son 2 gün nasıl gececek bilmiyorum yani tabiki gececekte cokk zoorrrr..
bi taraftanda eşim beni deli ediyor. neymiş sabahtan kan verecekmişim sonuç için aramayacakmısız aksam iş çıkışı birlikte gidip öğrenecekmişiz.
ayyy ben nasıl aksamı ederim öğle arası bari gidelim diyorum ben çıkamam diyor. yarabbim yaaa...

kuzummm senin çitlembikte kocaman olmuş.allahım sağlıkla mutlulukla gelsin. normalmi bekliyosun sende yoksa günü dolunca sezeryanmı olacaksın?
kızlar bu arada aklınızda olsun. doğuma gitmeden önce ayva hosafı yapın birde sadce ayvanın çekirdeklerini cezvede kaynatın. pamukla azar azar meme uçlarınıza sürün bebek emmeyey başladığında ağrı sızı yara hiçbişey olmuyor biz arkadasıma yapmıstık cok ıyı geldi.

bu hafta nasıl gececek ne heyecan dolu grup olduk :)))

masallah kızına gulemcım oda kocaman olmus sızınde azkaldı vala gun sayımı basladı ben bugunde doguramadım yurumekten canım cıktı bacaklarım tutmuyo dun 3bucuk saat bugunde 2 saat yurudum ama gelmıyo ıste bızım sıpa:)

bubuş canım sabır..çok zor beklemek..belirsizlik..
inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım..sakın bekleme kocanı..ara telefonla öğren..hemen buraya yaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…