Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba herkese. Yiğit oğlanı kucagima aldim kizlar sonunda.iyiyiz iyi olmaya calisiyoruz.daha da iyi olucaz. Pek firsatim yok yazmaya. Agrilarimda cok. Sanmayin sizleri unuttum.hepiniz aklimdasiniz. Allah oncelikle hamile olanlari hayirlisiylacwvlatlarina kavustursun
. Bebek isteyen herkeste hayirlisi ile minigine kavussun. Sevgiyle kalin.

nee 2 aymı allahım sana geliyorum :))) çok yakıyorrrrrr:))
bende hep dik vuruyorum.azıcık ben kadar yer morarıyor.neyse razıyız.
ben birde progestan iğnesi kalçadan yaptırıyorum ayrıca birde progestan yumusak kapsül vajınadan alıyorum.
artık olan oldu hayırlısı.

cnmmm allaha şükür yavruna kavustun. rabbim analı babalı büyütsün. gözünüzyadın. bizlerden dualarını eksik etme.
ağrılarının ilacı yanında artık cnm cok geçmiş olsun. kendine iyi bak.allaha emanet olun:))

canım maşallah size..oğlun çok güzel..yumuk yumuk:)
seni aramayı çok istiyorum ama biraz daha rahatlada öyle:) merak ettiğim şeyler var çünkü:)
duanı eksik etme bizden..öpüyorum sizi..

bubuşşş yakıyomu dedin:))) ben yolda yolakta,alışveriş merkezinde,arabada otobüste heryerde yapıyorum iğnemi:) tabii görenler acıyarak bakıyo ama bana vız geliyo valla
37.haftada bırakırsın dedi tüp bebek doktorumda bugün tekrar aradım onu..teyit edeyim diye..
kafamı kurcalayan sorular var..kimisi soğumdan sonra 10 gün daha devam ettiriyomuş emboli riski yüzünden..bende devam etmek istiyorum ama epudurel olmuyomuş bu seferde..
neyse inşallah seninkki çok sürmez..
bu arada ben 4.ayın sonunda kadarda kalçadan proluton yapıldım:)))
hepsi geçerrrr gider...

Gunaydın herkese nasılsınız kızlar pıraye ıyı olmana sevındım canım yıgıdınde ıyıymıs masallah sıze sıra bende darısı basımıza benım oglumun daha gelmeye nıyetı yok gulem annene kavustunmu kalsın sızde ıste neguzel ah su ınatcı hatunlar neyse kalır yanında merak etme

piraye Allah analaı babalı büyütüsün erkeğini..
hayırlı evlat olsun inş. canım .ana oğul koklaşın doya doya:)

bubuş o kadar or değildi p iğne senin teninmi ince bilemedim ki...düşün ben 9 ay yapıcam inş. tabi:)
aslında karın büyüyünce zor oluyomuş vurmak..neyse bebekler gelsinde biz razıyız:)

gulem o iğneyi benim dr. doğumdan 1 ay sonraya kadar vurulacaksın dedi..
pıhtılaşma olduğu için
erbil beyde hayı önemli bir mutasyon değil dedi...
ama ben nasip olurda hamile kalıp doğurursam vurulucam
çünkü bende 2 mutasyona bakıldı belki diğer mutasyonlarda pozitif risk almmak lazım..

kavuştum canım şükür:)
eee kalacak artık...annen gelince sesin bile değişiyo diyo çevremdekiler:) Allah hepsini korusun..

oğluşun iyice topaç olacak:) anasına acımıyo valla neyse herşey vaktinde dimi ..

yaa değilmi canım..risk yoksa devam edelim,öbür türlü daha çok risk var..benimde aklıma gelmiyodu sadece psikolojik devam etsem diyodum:) çok yakın arkadaşımda iki çocuğunu bu iğnelerle doğurdu onlradan önce 2 kaybı varmış..ona doğumdan sonra 10 gün daha devam ettirmişler..o anlattı..bi arkadaşı yeni doğum yaptı iğneyi doğumdan önce bıraktırmışlar..beyinde emboli atmış canım :18:
kadın iyiymiş şimdi bebeği 5 aylıkmış..tamamen bu olaydan diyen olmamış gerçi kendilerinin yorumu bu ve mantıklı..
bende tüp bebek doktoruma tahlil yaptırayım dedim..gerek yok.bütün mutasyonlara bakılmıyo,bişey çıkmaz belki ama bence kullanalım dedi..öyle başladık..onun fikri gittiğim doktorunkinden daha önemli benim için..gerçi kafama göre iş yapamam,doğumu yaptıan ne derse o..akşama arar tüp bebek doktorum..

bade tüp bebek doktorum aradı..iğenin bırakılması daha mantıklı..kanamayı artırma riski daha büyük,emboli olasılığı yok dedi..bende bi tanıdık yaşamış dedim onunla alakalı değildir o dedi.erken bırakınca bişey olurmu dedim 3-4 gün kala bırak dedi..gittiğim doktorda aynı fikirde...iyiki farklı fikirlerde değiller..

canım doğuma bir hafta kala bırakan da var 3 gün kala bırakanda..
doğumda kanamayı arttıryo zaten tehlikelide..
ama doğum sonrası tekrar yapılıyo..
benim dr.1 ay daha yap demişti eski olan tabi..erbil bey 2.ayda bırakacaksın demişti önemli değil filan..
ama ben 9 ay devam edip doğumdan sonrada(nasip olursa)10 gün yapmayı düşünüyorum..
aslında bir hematoloğa sormak lazım..

Allahım herkesın annesı gelıyo bakmaya benımde abım gelıyo ters bı aılemıyız neyız bız :) gulemcım oglusum vala bıldıgın tosun gelmeyede nıyetı yok baksana sevdı annesının karnını:)

yaa evet cok yakıyoo.tabi zamanla alışıyo ınsan ama yakıyo valla.
göbek deliği etrafında 3 parmak ilerisine elimle etimi sıkıstırıp dik şekilde batırıp enjekte ediyorum. doğru değilmi?sadece bir yerde okudum yavas enjekte etmenin faydası oluyormus bugün öyle denedim daha az yaktı:))
estrofem ilacı sadece yarınlık kaldı onun için arıycam hemşireyi daha devam edilecekmi bişey dememişlerdi.
bugün psikolog aradı. nasıl gidiyor diye testi önce yaptırmayı düşündüğümü söyledim bence yaptırma dr 12 dediyse bi bildiği vardır. 2 günde cok sey değişiyor. düşük cıkarsa moralın bozulur dedi.ufff bekliycem heralde.(

valla bilmiyorum cnm tedavideki iğneler bu kadar değildi. mesela 4 gün falan orgalutran kullandım. oda yakıyodu ama bu cok fena geldi. neyse razıyım dayanıcaz artık neyapalım.sonu iyi olur inşallah.

Bebişlerinize kavuşmanıza çok az kalmış şekerler
Rabbim hiçbir sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip eder inşallah bebişlerinizi

Piraye cnm gozun aydin. Zorlu maratonun biri bitti, bir baskasi basladi. Iyi gunler sizinle olsun. Gulem ohh annecine naz yap biraz, bnmki de gunduz gelip bana bakacak bu sabahtan itibaren. Cepten yaziyorum hemen anlatayim, bubus, bade, lee, yeliz,zerda hepinizi opuyprum. Bnm dun transfer oldu, bir iyi kalite embriyomla eve dondum, bir iyi, bir orta kaliteyi de buzluga attik. Bnm ne toplamada, ne transferde hic agrim, sizim yok, sanki bunlar bnm vucudda yapilmadi, beNi kandiriyorlarmis gibi hissediyorum

ceren canım allah emeklerini boşa çıkarmasın.inşaallah bebeğin seninle olacak.dularımız sen ve bubuş için buradan arka arka hamile haberinizi almak bizi çoooooook mutlu edecek.kendine dikkat et.bol su içmeyi unutma.öpüldün canım)

veeeeee şunuda hemen belirteyim.şu belirti aramayı bırakın lütfen.kendinizi sakın strese sokmayın.

cnm hadi hayırlısı. inş. peşpeşe pozitifleri buradan haykıracağız.
benim transferde bi ağrım olmadı ama opuda ertesi güne kadar bir hassasiyet vardı.yumurtalıkların da sanki birer ağırlık hareket ettikçe aşağı çekştiriyordu beni:))
çok şükür hepsi geride kaldı inş. da rabbim bir daha mecbur etmez. bende artık yatmıyorum dünden beri evin içinde normal dolaşıyorum iş yapmıyorum ama birazcık küçük şeyler yapıyorum.hangi ilaçları verdi dr un?

cecerenm Allah emeklerinin karşılığını versin inş.
bubuş ve senden pozitifi duyalım sonra sıra bizlere gelsin:)

Leecim canim iyisin degil mi cocuklarla? Bilegin nasil oldu iyi misin? Bubus bnm ilk tup denemesinde kasiklarim sismisti, hareket ederken, oksururken sizliyordu ama 1 tane cikti biliyorsun. Bu kez hicbirsey hissetmeden 8 tane olgun cikti. Yalniz opu sonrasi meme uclarim cok acidi ve tas gibiydi. Bir turlu yumusamiyordu. Ah dedim bir gebe kalsam su goguslerim kimbilir nasil olacak. Normalde kucuk gogusluyum de. Su an biraz daha iyi ama hala var sertlik var B- hcg yapti galiba. Bize 5 gun sonrasi icin bir ovitrelle daha verdi, tutunmayi kolaylastiriyormus. Crinone jelim var gunde 1 adet, transferden sonra coraspirin ekledi, ki bende pihtilasma sorunu yok, herkese verdi. Catlatma vurmadan once e2 m 1050 filandi o yuzden estraderm filan vermedi sanirim. Bir de folik asit var iste ama ben folic plus kullaniyorum kalsiyum ve d vitamini takviyeli diye. Surekli su iciyorum ama bnm genel bir barsak sorunum vardir, ondan da spor yaparim genelde. Yatinca barsaklarim calismadi, sabahtan beri hosaf, su biraz guruldamaya basladim bugun cikarim herhalde tuvalete. Ayin 13 unde tekrar ovitrelle vurulacagimdan test gunum 22si yani 14 gun sonra. Ben 10. Gun kendim test yaptiririm diyordum ama transferden 5 gun sonra ovitrelle vurulunca en erken kacindz test yapilir bilemedim fikriniz var mi? Melodi sen nerelerdesin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…