lee canım cin 1 hücre değişimi var ama en az aşamada demek taikbe alındı..
inş. ilerlemez..
cimcimeni öpüyorum:)
bubuş canım kan sulandırıcıyı tutunmaya yardımcı olark veriyolar..
önlem amaçlı piraye kullandı 2 ay vuruldu galiba..
ben de pıhtılaşma olduğu için 9 ay olacak gülemde sanırım halen yapıyo..
o iğneyi 45 derecelik açıyla vur dediler bana ama ben dik vurdum hep yan vurunca morarıyodu
sende dene hangi tirlü morarmazsa öyle devam et...
sen başka iğne demi vurduruyosun ki anlamadım ben celaxeni kendin yapıyosun dimi diğeri ?
Merhaba herkese. Yiğit oğlanı kucagima aldim kizlar sonunda.iyiyiz iyi olmaya calisiyoruz.daha da iyi olucaz. Pek firsatim yok yazmaya. Agrilarimda cok. Sanmayin sizleri unuttum.hepiniz aklimdasiniz. Allah oncelikle hamile olanlari hayirlisiylacwvlatlarina kavustursun
. Bebek isteyen herkeste hayirlisi ile minigine kavussun. Sevgiyle kalin.
Merhaba herkese. Yiğit oğlanı kucagima aldim kizlar sonunda.iyiyiz iyi olmaya calisiyoruz.daha da iyi olucaz. Pek firsatim yok yazmaya. Agrilarimda cok. Sanmayin sizleri unuttum.hepiniz aklimdasiniz. Allah oncelikle hamile olanlari hayirlisiylacwvlatlarina kavustursun
. Bebek isteyen herkeste hayirlisi ile minigine kavussun. Sevgiyle kalin.
nee 2 aymı allahım sana geliyorum :))) çok yakıyorrrrrr:))
bende hep dik vuruyorum.azıcık ben kadar yer morarıyor.neyse razıyız.
ben birde progestan iğnesi kalçadan yaptırıyorum ayrıca birde progestan yumusak kapsül vajınadan alıyorum.
artık olan oldu hayırlısı.
cnmmm allaha şükür yavruna kavustun. rabbim analı babalı büyütsün. gözünüzyadın. bizlerden dualarını eksik etme.
ağrılarının ilacı yanında artık cnm cok geçmiş olsun. kendine iyi bak.allaha emanet olun:))
Gunaydın herkese nasılsınız kızlar pıraye ıyı olmana sevındım canım yıgıdınde ıyıymıs masallah sıze sıra bende darısı basımıza benım oglumun daha gelmeye nıyetı yok gulem annene kavustunmu kalsın sızde ıste neguzel ah su ınatcı hatunlar neyse kalır yanında merak etme
piraye Allah analaı babalı büyütüsün erkeğini..
hayırlı evlat olsun inş. canım .ana oğul koklaşın doya doya:)
bubuş o kadar or değildi p iğne senin teninmi ince bilemedim ki...düşün ben 9 ay yapıcam inş. tabi:)
aslında karın büyüyünce zor oluyomuş vurmak..neyse bebekler gelsinde biz razıyız:)
gulem o iğneyi benim dr. doğumdan 1 ay sonraya kadar vurulacaksın dedi..
pıhtılaşma olduğu için
erbil beyde hayı önemli bir mutasyon değil dedi...
ama ben nasip olurda hamile kalıp doğurursam vurulucam
çünkü bende 2 mutasyona bakıldı belki diğer mutasyonlarda pozitif risk almmak lazım..
bade tüp bebek doktorum aradı..iğenin bırakılması daha mantıklı..kanamayı artırma riski daha büyük,emboli olasılığı yok dedi..bende bi tanıdık yaşamış dedim onunla alakalı değildir o dedi.erken bırakınca bişey olurmu dedim 3-4 gün kala bırak dedi..gittiğim doktorda aynı fikirde...iyiki farklı fikirlerde değiller..
kavuştum canım şükür:)
eee kalacak artık...annen gelince sesin bile değişiyo diyo çevremdekiler:) Allah hepsini korusun..
oğluşun iyice topaç olacak:) anasına acımıyo vallaneyse herşey vaktinde dimi ..
bubuşşş yakıyomu dedin:))) ben yolda yolakta,alışveriş merkezinde,arabada otobüste heryerde yapıyorum iğnemi:) tabii görenler acıyarak bakıyo ama bana vız geliyo valla
37.haftada bırakırsın dedi tüp bebek doktorumda bugün tekrar aradım onu..teyit edeyim diye..
kafamı kurcalayan sorular var..kimisi soğumdan sonra 10 gün daha devam ettiriyomuş emboli riski yüzünden..bende devam etmek istiyorum ama epudurel olmuyomuş bu seferde..
neyse inşallah seninkki çok sürmez..
bu arada ben 4.ayın sonunda kadarda kalçadan proluton yapıldım:)))
hepsi geçerrrr gider...
piraye Allah analaı babalı büyütüsün erkeğini..
hayırlı evlat olsun inş. canım .ana oğul koklaşın doya doya:)
bubuş o kadar or değildi p iğne senin teninmi ince bilemedim ki...düşün ben 9 ay yapıcam inş. tabi:)
aslında karın büyüyünce zor oluyomuş vurmak..neyse bebekler gelsinde biz razıyız:)
gulem o iğneyi benim dr. doğumdan 1 ay sonraya kadar vurulacaksın dedi..
pıhtılaşma olduğu için
erbil beyde hayı önemli bir mutasyon değil dedi...
ama ben nasip olurda hamile kalıp doğurursam vurulucam
çünkü bende 2 mutasyona bakıldı belki diğer mutasyonlarda pozitif risk almmak lazım..
Piraye cnm gozun aydin. Zorlu maratonun biri bitti, bir baskasi basladi. Iyi gunler sizinle olsun. Gulem ohh annecine naz yap biraz, bnmki de gunduz gelip bana bakacak bu sabahtan itibaren. Cepten yaziyorum hemen anlatayim, bubus, bade, lee, yeliz,zerda hepinizi opuyprum. Bnm dun transfer oldu, bir iyi kalite embriyomla eve dondum, bir iyi, bir orta kaliteyi de buzluga attik. Bnm ne toplamada, ne transferde hic agrim, sizim yok, sanki bunlar bnm vucudda yapilmadi, beNi kandiriyorlarmis gibi hissediyorum
Piraye cnm gozun aydin. Zorlu maratonun biri bitti, bir baskasi basladi. Iyi gunler sizinle olsun. Gulem ohh annecine naz yap biraz, bnmki de gunduz gelip bana bakacak bu sabahtan itibaren. Cepten yaziyorum hemen anlatayim, bubus, bade, lee, yeliz,zerda hepinizi opuyprum. Bnm dun transfer oldu, bir iyi kalite embriyomla eve dondum, bir iyi, bir orta kaliteyi de buzluga attik. Bnm ne toplamada, ne transferde hic agrim, sizim yok, sanki bunlar bnm vucudda yapilmadi, beNi kandiriyorlarmis gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?