Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim arkadaşıma hiç bıraktırmamışlar anladığım kadarıyla..
sanırım ben bırakıcam ve sonrasında kullanmıycam..ama cumartesi kendi doktorumada açık açık sorcam..
eşimde ameliyattan sonra asprin içiverirsin diyo :))) iyice uzman doktor olduk:)
neyse vardır bi bildikleri yaa..herşeyi bizmi düşünecz dimi..
bu arada ben tedaviden önce hematolojiye gittim başka bişey için..ordan tüp bebek doktorumu aradım istediğiniz bi tahlil varmı,mutasyon baktırayımmı diye yok gerek yok dedi..şimdide sende mutasyon bakmamıştık iğneye devam etmene gerek yok dedi bende e bakılmadı belki var nerden bilicez dedim,adam bana o zaman baktırabilirsin diyo...hayır bu halde fakültelerdemi dolanayım..baştan baktır dimi..bide aramışım kendinisini..herşeyi çok fazla bilsekte bi işe yaramıyo sayelerinde..

Gulemcim zaten sezeryana girmeden once bakarlar kana. Oncesinde de dedigin gibi biraktirirlar. Son zamanlarda kullanmadigin 3-5 gun olacak, bebegin de buyudu zarari olmaz saniyorum. Doktorlarin ayni seyi soyluyorlar dert etme guzelim

aa oda iyiymiş:) abinmi bakacak sana:)
canım rahatladım gerçekten..annemle yiyip içip oturuyoruz..iyi geliyo bana..
bugün yazmadın,geldimi yoksa oğlan

canım ne güzelll yaa..maşallah..bak kolay oldu bu sefer..inşallah sonuda güzel olur..bende ağrı duymadım hiç..opudan çıkıp alışveriş merkezi gezdim..transferden sonrada ağrım olmadı..aman olmasın zaten..toplam 3 embriyomu oluştu canım? yoksa dierleri dondurulma derecesindemi değillerdi? dua ediyorum sizlere..müjdeleri verin artık..

canım göbek deliğinin 3 parmak yanı ama sen yinede kalın yağlı bi bölgeye yap..bu iğne deri altına yapılıyo..yani vücudun heryerine uygulanır aslında..sen yağlı kalın bölgeye yap..etini elinle toparla iğneyi batırdıktan sonra bırak ama..sonra ilacı ver..evet yaktığı için bende hepsini aynı anda vermiyorum..yavaş yavaş yada 3 taksitte yapar gibi;biraz verip azıcık durup bi daha verip duruyorum..öyle öyle acımadan bitiriyorum..sonrada kuru pamukla bas üzerine..sakın alkollü,kolonyalı pamuk koyma..kanatrısın..
estrofemi ben 12.haftaya kadar içmiştim..temin et aksatma ilaçlarını..
testide psikolog tabii bekle der ama sen bilirsin..11. gün bakarsın olmazsa:)

Son düzenleme:
Gulemcim zaten sezeryana girmeden once bakarlar kana. Oncesinde de dedigin gibi biraktirirlar. Son zamanlarda kullanmadigin 3-5 gun olacak, bebegin de buyudu zarari olmaz saniyorum. Doktorlarin ayni seyi soyluyorlar dert etme guzelim

heralde öyle olacak canım..insan geriliyo..iğneyle yaşayacağım nerdeyse..
annem diyo bugün hiç off demedin maşallah diye..denmiyo valla:) gördüğüm hiç bi muameleye off demedim..yeterki sonu güzel olsun..
sağlıkla kucaklarımız dolsun..

aa oda iyiymiş:) abinmi bakacak sana:)
canım rahatladım gerçekten..annemle yiyip içip oturuyoruz..iyi geliyo bana..
bugün yazmadın,geldimi yoksa oğlan
yok canım ya gelmedı daha oglum abım doguma kadar yanımda olcak canım yuruyuse falan cıkıyorumya yanlız kalmıyayım dıye sagolsun hıc bırıs yaptırmıyo vala bıde hamaratkı sorma ıyıce tembelıge alıstım ne olcak halım sonra bılmıyorum:)

opu zamanı çatlatma iğnesinin etkisiyle şişiyormus göğüsler. ve 10 günde atılıyormus vücuttan ben daha yeni yeni rahatlamaya basladım.dolayısıyla sana 5 gün sonrası için verilen ovıtrelle de tekrar hormonu yükselteceği için tekrar şişecekler:)) her drun uygulaması farklı hayret yani bana da estrofem , progestan iğne kalçadan günde 1 tane transfer gününe kadar tetra antibiyotik, progestan yumusak tablet, deltacortıl diye kortizonlu bir ilaç iltihap önleyici imiş, transferin sonraki günü itibari ile clexane kan sulandırıcı göbekten iğne verdiler. 1 poşet ilaçla geziyorum.ha birde folbiol günde 1 adet. bu crinone jelle progestan tablet aynı sanırım.
bendende kan testini laparoskopi öncesi istemişti dosyamda yazıyordu tabi sonuçlar acaba diyorum ona bakarakmı verdi.birşey demediler çünkü pıhtılaşma var diye. bazılarıda tedbir amaçlı veriyormuş.valla anlamadım:))
kabızlık içinde transferden 2 gün önce hosafa baslamıstım.cok faydası oldu. birde psikolog akşamları ılık süt iç demişti. bazen içiyorum.
amannn geçsin bu günlerrr artık öğrenelim sonucu bugün sabırsızlık belirtileri basladı.:.:))

aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum.sonuc iyi olsunda razıyız bakma söylendiğime:))
benimde estrofem bugün bitmişti hemşireyi aradım devammı diye bütün ilaçlarına gebelik testi gününe kadar devam dedi.içiyoruz bakalım.
testide kaçamak becerebilirsem yapıcam bakalım:)))

Gulemcim 14 yumurta cikti, 8 olgun dediler, 7 dollendi,2 iyi 1 orta kaldi ki biri bende. Bir de ustune dondurduk ya dunyalar benim. Sonucu iple cekiyorum.

ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Okuyan[/td]
[td]Adet[/td]
[td]Durum[/td]
[td]Okuyan[/td]
[td]Adet[/td]
[td]Durum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]oz_lem[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ayse005[/td]
[td]2[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]nur.sen[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]hayatimsinav[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]elif5507[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]ALPPHIN[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]ecrin23[/td]
[td]4[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]elmacvs[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]

[td]dice[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]gülsümsün[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]acemiperi[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]medoskop[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]merra1[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ssönmez[/td]
[td]2[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]krizantem83[/td]
[td]8[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]aybikekayra[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]asenat123[/td]
[td]2[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]kiraztepe[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]muhat[/td]
[td]7[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]scorpions[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]cemrem29[/td]
[td]4[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nishbr[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ronya[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]sivasin gülü[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]candann[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]banu85[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]missyaman[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]gamyoncu[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]inci_tanei[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]kadifegül[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]mavimenekşe[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]mutluluk84[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]çiçek00[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ynz06[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]birumut99[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]seyyan[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]beylem[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]antisocial[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]melek04[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]reyyan01[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]klaram[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]elfida[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]kabilarda[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]leylak84[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]ne_yazcam_ya[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]gulem[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]antigone83[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]supriz06[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]nartanesiii[/td]
[td]6[/td]
[td]okundu[/td]
[td]iğneoyası[/td]
[td]3[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]edanur86[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]aeben[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]encan[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]reann[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]eslemliva[/td]
[td]2[/td]
[td][/td]
[td]RainbowColors[/td]
[td]27 [/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]savas5482[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]turkuaz8[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]masumum[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]tanem111[/td]
[td]12[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]simaybade[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]gamze1923[/td]
[td]4[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]ozzy06[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]raginda[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]sersum[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]esraaaa[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]topalpire[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ecrinn07[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]melek181[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]bengisu[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]antikdeniz1[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]vck[/td]
[td]3[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]nilda015[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]asbelove ark.[/td]
[td]5[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]rmzeynep[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]feryalnur[/td]
[td]4[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]34bc[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]Banu_K[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]duru1616[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]zerbaş[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]nekadarzor[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]_haSreT[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]suveyma[/td]
[td]5[/td]
[td][/td]
[td]esma[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]rochak[/td]
[td]6[/td]
[td]Okundu[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

aaa ne güzel...hamarat bi abi:)
kendimizden biri olsunda...başkasına insan bişey diyemez..bende annem gelince salıveriyorum kendimi..şu an o yemek yapıyo mesela ben oturuyorum:)

Gulemcim 14 yumurta cikti, 8 olgun dediler, 7 dollendi,2 iyi 1 orta kaldi ki biri bende. Bir de ustune dondurduk ya dunyalar benim. Sonucu iple cekiyorum.

bende valla:)) çok heyecanlıyım sizler için..
dondurmalar senini sigortan olsun tabii,bebeğine kardeş olsunla en güzeli:)

öncelikle yasin isteyen arkadaşım ne yalan söyleyim önce yazıyım 1 tane dedim ama transfer sonrası dinlnmedeyim kafam cok dolu söylerim unuturum yapamam diye söz vermek istemiyorum. eğer okursam yazarım burdan okunanları allah kabul eder inş.

kızlarrr ne habersiniz? 7. günü bitiriyorum çok şükür.ayyy ne zor beklemek:))bugün yine birara adet ağrısı gibi ağrım oldu sonra uzandım biraz zaten clexane zamanıydı iğneyi yapıp uyudum geçti. test gününü düşündükçe bi korku kaplıyo içimi.son 5 günüm bakalım erkenden yaparmıyım bilmiyorum cok heyecanlıyımmmm.:))))

Canim cerenm ilgilenemedeim seninle ama harika transfer olmus ha :) ayyy cok heyecnaliyim ne zaman alacaksin sonucu?dualarim kalbim seninle..

Herkese ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bakalım gulem neguzel 2mızde rahatız buaralar vala suyum bıle ayagıma gelıyo bızım abımle bır yas var aramızda oyuzden nazım gecer masallah elındende hersey gelıyo yuruyusda yaptık bugun oh oglumun bugunde dogmaya nıyetı yok bakalım daha nekadar bekletcek bızı sıpa

canlarım selammmmm :)

cerenmmmmmm canımmmm hadi bakalım süper ya ne güzel inşallah mutlu sona az kaldı canım..önce bubuş sonra sen güzel haberleri vereceksiniz..
badecim senden de gzel haberler gelmiş pozitif haberlerle dolup taşalım inşallah :)

yeliz ,gülemm bebişlerinizi hayırlısıyla kucacığınıza alın inşallahhh :)

ben beklemedeyimmm ne yapayım kızlar nasıl biryol izleyeyim sizce ?ankara iyi bir fikir mi..yada yaptırabileceğim sizin aklınıza geleb tahliller va rmı ?

hepinizi öpüyorum çok...

canım şu eşinden alınan kanın işlemden sonra sana enjekte edildiğiveya transfer öncesi rahme işlem yapıldığı gürgan klinik vardı
ora yamı gidecektin zrd mı gidecekti karıştırdımmı bilmem..ama istanbula gelebilirsen dr.umu tavsiye edrim biliyosun piraye kekecb inde dr.ydu..
adam zor hasta severim ben diyo:) gözden kaçan bişey varsa mutlaka farkediyo...
inş. nerey gidersende bebeğine kevuşacağın merkez olur...

bubuş cerenm dualarım sizinle..
az kaldı dimi test gününe ..
inş. hamileyim diye bağırırsınız burda:))

slm herkese...

yeliz senin oğlan akıllı çıktı heralde şu 6 günüde dolduracak tam zamanını bekliyo anlaşılan:) azda olsa açıklık var demişler iyi yürüyon valla ben korkardım heralde:) gerçi doktorum diyo öyle açıldı hadi bakalım çıkmıyo bebek..ne var 2 saatte doğuruverse bi kadın diyo:)
sen genede çok yorma artık kendini..

ceren ve bubuş aklım sizde..inşallah kuzular sıcak yerlerini beğenmişlerdir:)

bade canım sen nasılsın? görüştünmü doktorunla bi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…