canım doğuma bir hafta kala bırakan da var 3 gün kala bırakanda..
doğumda kanamayı arttıryo zaten tehlikelide..
ama doğum sonrası tekrar yapılıyo..
benim dr.1 ay daha yap demişti eski olan tabi..erbil bey 2.ayda bırakacaksın demişti önemli değil filan..
ama ben 9 ay devam edip doğumdan sonrada(nasip olursa)10 gün yapmayı düşünüyorum..
aslında bir hematoloğa sormak lazım..
Allahım herkesın annesı gelıyo bakmaya benımde abım gelıyo ters bı aılemıyız neyız bız :) gulemcım oglusum vala bıldıgın tosun gelmeyede nıyetı yok baksana sevdı annesının karnını:)
Bebişlerinize kavuşmanıza çok az kalmış şekerler
Rabbim hiçbir sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip eder inşallah bebişlerinizi
Piraye cnm gozun aydin. Zorlu maratonun biri bitti, bir baskasi basladi. Iyi gunler sizinle olsun. Gulem ohh annecine naz yap biraz, bnmki de gunduz gelip bana bakacak bu sabahtan itibaren. Cepten yaziyorum hemen anlatayim, bubus, bade, lee, yeliz,zerda hepinizi opuyprum. Bnm dun transfer oldu, bir iyi kalite embriyomla eve dondum, bir iyi, bir orta kaliteyi de buzluga attik. Bnm ne toplamada, ne transferde hic agrim, sizim yok, sanki bunlar bnm vucudda yapilmadi, beNi kandiriyorlarmis gibi hissediyorum
yaa evet cok yakıyoo.tabi zamanla alışıyo ınsan ama yakıyo valla.
göbek deliği etrafında 3 parmak ilerisine elimle etimi sıkıstırıp dik şekilde batırıp enjekte ediyorum. doğru değilmi?sadece bir yerde okudum yavas enjekte etmenin faydası oluyormus bugün öyle denedim daha az yaktı:))
estrofem ilacı sadece yarınlık kaldı onun için arıycam hemşireyi daha devam edilecekmi bişey dememişlerdi.
bugün psikolog aradı. nasıl gidiyor diye testi önce yaptırmayı düşündüğümü söyledim bence yaptırma dr 12 dediyse bi bildiği vardır. 2 günde cok sey değişiyor. düşük cıkarsa moralın bozulur dedi.ufff bekliycem heralde.(
valla bilmiyorum cnm tedavideki iğneler bu kadar değildi. mesela 4 gün falan orgalutran kullandım. oda yakıyodu ama bu cok fena geldi. neyse razıyım dayanıcaz artık neyapalım.sonu iyi olur inşallah.
Gulemcim zaten sezeryana girmeden once bakarlar kana. Oncesinde de dedigin gibi biraktirirlar. Son zamanlarda kullanmadigin 3-5 gun olacak, bebegin de buyudu zarari olmaz saniyorum. Doktorlarin ayni seyi soyluyorlar dert etme guzelim
yok canım ya gelmedı daha oglum abım doguma kadar yanımda olcak canım yuruyuse falan cıkıyorumya yanlız kalmıyayım dıye sagolsun hıc bırıs yaptırmıyo vala bıde hamaratkı sorma ıyıce tembelıge alıstım ne olcak halım sonra bılmıyorum:)aa oda iyiymiş:) abinmi bakacak sana:)
canım rahatladım gerçekten..annemle yiyip içip oturuyoruz..iyi geliyo bana..
bugün yazmadın,geldimi yoksa oğlan
Leecim canim iyisin degil mi cocuklarla? Bilegin nasil oldu iyi misin? Bubus bnm ilk tup denemesinde kasiklarim sismisti, hareket ederken, oksururken sizliyordu ama 1 tane cikti biliyorsun. Bu kez hicbirsey hissetmeden 8 tane olgun cikti. Yalniz opu sonrasi meme uclarim cok acidi ve tas gibiydi. Bir turlu yumusamiyordu. Ah dedim bir gebe kalsam su goguslerim kimbilir nasil olacak. Normalde kucuk gogusluyum de. Su an biraz daha iyi ama hala var sertlik var B- hcg yapti galiba. Bize 5 gun sonrasi icin bir ovitrelle daha verdi, tutunmayi kolaylastiriyormus. Crinone jelim var gunde 1 adet, transferden sonra coraspirin ekledi, ki bende pihtilasma sorunu yok, herkese verdi. Catlatma vurmadan once e2 m 1050 filandi o yuzden estraderm filan vermedi sanirim. Bir de folik asit var iste ama ben folic plus kullaniyorum kalsiyum ve d vitamini takviyeli diye. Surekli su iciyorum ama bnm genel bir barsak sorunum vardir, ondan da spor yaparim genelde. Yatinca barsaklarim calismadi, sabahtan beri hosaf, su biraz guruldamaya basladim bugun cikarim herhalde tuvalete. Ayin 13 unde tekrar ovitrelle vurulacagimdan test gunum 22si yani 14 gun sonra. Ben 10. Gun kendim test yaptiririm diyordum ama transferden 5 gun sonra ovitrelle vurulunca en erken kacindz test yapilir bilemedim fikriniz var mi? Melodi sen nerelerdesin canim?
canım göbek deliğinin 3 parmak yanı ama sen yinede kalın yağlı bi bölgeye yap..bu iğne deri altına yapılıyo..yani vücudun heryerine uygulanır aslında..sen yağlı kalın bölgeye yap..etini elinle toparla iğneyi batırdıktan sonra bırak ama..sonra ilacı ver..evet yaktığı için bende hepsini aynı anda vermiyorum..yavaş yavaş yada 3 taksitte yapar gibi;biraz verip azıcık durup bi daha verip duruyorum..öyle öyle acımadan bitiriyorum..sonrada kuru pamukla bas üzerine..sakın alkollü,kolonyalı pamuk koyma..kanatrısın..
estrofemi ben 12.haftaya kadar içmiştim..temin et aksatma ilaçlarını..
testide psikolog tabii bekle der ama sen bilirsin..11. gün bakarsın olmazsa:)
yok canım ya gelmedı daha oglum abım doguma kadar yanımda olcak canım yuruyuse falan cıkıyorumya yanlız kalmıyayım dıye sagolsun hıc bırıs yaptırmıyo vala bıde hamaratkı sorma ıyıce tembelıge alıstım ne olcak halım sonra bılmıyorum:)
Gulemcim 14 yumurta cikti, 8 olgun dediler, 7 dollendi,2 iyi 1 orta kaldi ki biri bende. Bir de ustune dondurduk ya dunyalar benim. Sonucu iple cekiyorum.
Gulemcim 14 yumurta cikti, 8 olgun dediler, 7 dollendi,2 iyi 1 orta kaldi ki biri bende. Bir de ustune dondurduk ya dunyalar benim. Sonucu iple cekiyorum.
canlarım selammmmm :)
cerenmmmmmm canımmmm hadi bakalım süper ya ne güzel inşallah mutlu sona az kaldı canım..önce bubuş sonra sen güzel haberleri vereceksiniz..
badecim senden de gzel haberler gelmiş pozitif haberlerle dolup taşalım inşallah :)
yeliz ,gülemm bebişlerinizi hayırlısıyla kucacığınıza alın inşallahhh :)
ben beklemedeyimmm ne yapayım kızlar nasıl biryol izleyeyim sizce ?ankara iyi bir fikir mi..yada yaptırabileceğim sizin aklınıza geleb tahliller va rmı ?
hepinizi öpüyorum çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?