ben can sıkıntısından diğer topiclerde de yazıyorum bir derdim var bölümünde, orda arkadaşlarla geyiğe çeviriyoruz konuyu, ceza alıyoruz sonra
evet c.tesi..bende sevdim erbil beyide o beni pek sevmedi adamın başının etini yiyip duruyorum sorularla
c.tesi kalbim dualarım seninle güzelim... sen bu topiğin bi tanesisin tanıdık tanımadık kim olsa yardımcı oluyosun ,kendi sıkıntın olsa bile bize destek verdin hep..inş. kızçen uslu bi bebek olurda vaki,t bulup yazarsın yine buraya ..seni ve meleğini çok öpüyorum şimdiden güzel anne
sabıkam çokiyi yapmışsın:) sabıkalandın demek:)
erbil beye gelince heralde biraz ketum bi adam..benim tüp doktorumda öyleydi..ama şimdi gittiğim adamı görmeniz lazım..ressmen kapris çekiyo..herşeye yetiştirecek bi lafı var..endişelensende bakıyosun adam gülüyo:) öyle öyle bu kdar zamanı geçirdik..geçen hafta çok ağladım yanında peçete yetiştiremedi bana(içinden sayıyodur kesin) ama dedim şu iletişim bizim için çok önemli..
canım çok sağol:) ben inşallah buralarda olurum..Allah sağlık versinde sizde doğurun ohh dicez..
geçende başıma ne geldi;bende şubat anneleri sayfasını okuyorum,bir iki defa bişeyler sordum,ama kendi aralarında akıyo sohbet çokta katılmadım yani..neyse gene kafama takılan bişeyi sordum amannnn biri bana bi çemkirdi..soru sorup yok oluyomuşuz,kendilerini kullanılmış hissediyolarmış..hergün burda yazıyomuşum ama...(beni incelemiş) o kadar üzüldüm ki..bu kadar sahiplenende var:)
bi sürü kişide cevap yazmış soruma sağolsunlar....
insanlar bi alem:) bi daha bişey soramadım:)
dew canım 1 gün kaldı:) bugünü ve c.tesiyi saymıyorum artık..napsamda kısaltsam diye bakıyorum..
bugün 3,5 ta uyandım ve 7 de tekrar uyudum..değişik bi düzene girdi uykum..karyacığım demek diş çıkarıyo..severim onun dişleriniiiiii:)
son resmine bayıldım..annemle sevdik ekrandan:)
ben evdeyim canım..ara konuşalım..
bade:) ne yasağı yahu? hiç başımıza gelmemişti:) neyse burdasın ya sağ salim:))
c.tesi opumuuuuu? süpersin? yaa çok sevdim erbil beyi ben :) olacak inşallah..sen takıl kafana göre sayıyı falan boşver zaten.
c.tesi dualarımızla beraber olalım ne dersinnnnnn:) herşey güzel olsun,sağlıkla olsun...
sabıkam çok
erbil bey aksine çok rahat çok samimi biri..ama ben tedaviye başlarken çan çan çan adamı bezdirdim..
böyle yaparsan hem ben hem sen kötü etkileniriz yapma dedi..o günden sonra adam mesafeli duruyo
valla bende şöyle konuşup rahatlayacağım bi dr.istiyorum ama onlara da bişey diyemiyorum günde kaç tane kadın la uğraşıyolar
ya ne tuhaf insanlar var iki satır cevap yazınca ne kullanılacakmış hey Allahım..
herkes senin gibi olmuyo işteburda da yardımcı olmayacaksak birbirimize ne anladım ben bu işten
bu arada bir arkadaşın pozitif haberini aldım aynı merkezde ama başka dr.daydı çok sevindim darısı başıma ve tüm isteyenlere inş..,
cnm arkadaşım çoookk azzz kaldı. desteklerin, moralin ve o güzel mesleğinin verdiği gibi bizlere hep öğretiici oldun. güzel yüreğin, dostluğun, desteğin için cok teşekkür cnm.
allaha emanet olun ikinizde. hemen resimlerini koy lütfen. prensesimiz o bizim. sağlıkla gelecek koynuna hiç canını sıkma , strese girme. bence dısarı çıkmadan önce konus onunla ruhuyla bir anlaşma yap. onu cok seveceğinizi, her zaman yanında olacağınızı, onunda uslu ,anlayışlı olmasını ve sizi cok sevmesini söyle. enerji ile uğraşanların önerisi bu şahit oldum çok işe yarıyor. yarında görüşürüz çok öpüyorum cnm kendine iyi bak.
bade cnm sanada bol şans güzelim bosver sayıları 1 tane olsun bizim olsun..inş. sağlıklı bi şekilde döllenirler ve diğer ayda kutuplardan sıcacık rahmine yerleşirler.çok öptm.
ahh canımm sağol:) hepimiz aynıyız aslında..ben hergün buralardayım ya:)
canım doğum fotoğrafçısı tutalım dedik baktım çekimlerine pek bi esprisi yok vazgeçtim..masrafımız çok oldu diye..makine var ama çekim yapacak biri yok..görümcem olacak oda sağolsun hiç anlamaz..en çok özendiğim şeylerim böyle hep kaynamıştır benim.
inşallah eve gelince kendim çekip koyarım canım..
benim komşum doğurdu hep klasik müzik dinletti karnına:) ben kaygılarımdan başımı alıp bi maneviyata yönelemedim
sen baya korkutmuşsun adamı:))) benimde son transferde ağzımı bıçak açmıyodu...küs gibiydim:) hiiiiiiç bişey sormadım,transfer sırasında bu son geliişim buraya bile dedim adamatavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali
merkezde dr.farklı bile olsa beraber yürütüyolar tedavileri..inşallah sende pozitifi göreceksin orda:)
canımmmmmmmmmm gülemimmmmmmmmmmmm canım arkadaşım büyük gün yarın :)ne çok savaş verdin ne acılar çektin kızçen için allahım yarın sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh..gerçekten o kavuşma anında tüm bunlara değdiğini anlayacaksın canım..ben yaşamadım ama hayal ettiğimde bile hüngür hüngür ağlıyorum ya çok büyük bir mucizeee ..dualarımız seninlee canımmmmm..çok mutluyum senin adına inan..darısı bekleyen bizlere olsunnnn ..evlerimiz mis gibi bebek koksunnnnn hepimizinnnnnnn..öpüyorummmm çok siizi :)
kızlar!!!!!!! yeni annemiz prensesine çok şükür kavuştu adımız Ece topiğimizin yeni prensesi) 3kg80gr.mış sanırım.şuan mışıl mışıl uyuyormuş )
gülemciğimizinde dolayısıyla ağrısı varmış.onun dışında iyi) selamları var )
inanın sabahtan bu yana bende dokuz doğurdum) darısı cerenm,bade,bubuş melodi, zrda ve dileyen herkese en kısa zamanda inşaallah )
badeciğim sendende inşaallah bu kez iyi haber alacağızbizi merakta bırakma.dualarım sizlerle kızlar
ohh çok şükür nasıl merak ediyodum..sağol haber verdiğin için canım
Allahım analı babalı büyütsün kızçemizidarısı başımıza..
benden pek aman aman bi haber yok beklenenden az yumurta çıktı ..normalde iyi bi rakam10 ama dondurulacağı için çözülme zamanını filan düşünüyorum..
neyse nasip artık inş. hepsi iyi kalitede döllenir yumurtaların..biraz ağrım var sanırım boş folikül vardı uğraşmış dr..pek ayakta duramıyorum hepinizi öpüyorum ..
yarın embriyolardan haberler gelecek dua edin lütfen
canım benim,bak ne güzel maşaallah yumurta sayın oldukça iyi inşaallah hepsi sağlıklı döllenir ve bunlardan bir bebişin olur diğerleride kardeş olarak gelir.dualarım seninle canım.
kızlar!!!!!!! yeni annemiz prensesine çok şükür kavuştu adımız Ece topiğimizin yeni prensesi) 3kg80gr.mış sanırım.şuan mışıl mışıl uyuyormuş )
gülemciğimizinde dolayısıyla ağrısı varmış.onun dışında iyi) selamları var )
inanın sabahtan bu yana bende dokuz doğurdum) darısı cerenm,bade,bubuş melodi, zrda ve dileyen herkese en kısa zamanda inşaallah )
badeciğim sendende inşaallah bu kez iyi haber alacağızbizi merakta bırakma.dualarım sizlerle kızlar
Gulemcim bebegini sagsalim getirmissin dunyaya. Seni cok opuyorum, toparlan da bize ozet gec. Iyice dinlen, tadini cikar artik bu guzelligin. Ne de olsa bir suru badire atlattin.
Leecim iyi dileklerin icin tesekkurler. Seni opuyorum.
Bubus subat 22 gibi ben de cozecegim aksilik olmazsa, 2 tane oldugu icin kalir mi bilemiyorum ama belki yine ardarda bu kez olumlu sonuc veririz.
Gulemcim bebegini sagsalim getirmissin dunyaya. Seni cok opuyorum, toparlan da bize ozet gec. Iyice dinlen, tadini cikar artik bu guzelligin. Ne de olsa bir suru badire atlattin.
Leecim iyi dileklerin icin tesekkurler. Seni opuyorum.
Bubus subat 22 gibi ben de cozecegim aksilik olmazsa, 2 tane oldugu icin kalir mi bilemiyorum ama belki yine ardarda bu kez olumlu sonuc veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?