Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gulem kizini ben sana benzettim ne kayinvalidesi ya :))) sarilil icin korkma cok yukselmediyse daha yukselmez karyada cok aglardi yavrum cok kan aldilar aman azap ya neyse gececek insallah...
Bade canim hadi insallah guzel sayi 6 dualarim senjnle...

Cerenm hatikasincnm cok iyi bisey yapiuorsun aferin sana...

Yelizz karyada kusar hep hala daha var gazi bazen cikaada cikmasada gegirince bir miktar cikariyor fazlasini...

Piraye nasil gidiuor emzirme isi?:)

Bizim disler daha cikmadi sancilari cok kasikiuor,tukurukler filan herseh agizda yerlerde yuvarlanuyoruz hatta baya bi emekle cabamiz var hergun yeni macera :)

Opuuorum canlar

iyi geceler kızlar...
anca fırsat buluyorum..toparlanmaya çalışıyorum ama akşamları yorgunluk çöküyo..bebeğe eşimle beraber bakıyoruz..annem var tabii..geceleri ben durayım diyo annem ama eşim benimle sabahlıyo:) hep beraber uykusuz kalıyoruz..
sarılık artmadı ama yarın sabah yine gidecek doktora..beni götürmüyolar çünkü kan alınırken çok ağlıyorum..beni toparlamaktan bebeğe bakamıyolar..annemle eşim hızlıca halledip geliyolar..sadece bakacak yarın dr.gerek göremzse kan alınmayacak ki iyi beslendi maşallah..ve azaldı..
bunun dışında gelen giden oluyo..telefonu elime alıp arayamadım kimseleri..

lee canım dr.adet olarak say dediyse yaptırabilirsin tahlili..ama düzene girsin dersen bekle canım..
ceren ne güzel şeyler yapıyosun:) demişmiydim bbayılıyorum huyuna:)
bade profil resmin yeşermiş:) ha şölleee...içindede baharlar açsın arkadaşım..
piraye kızım 3080 gr.doğğdu..hemen düştü ama toparladı..3300 çıktı geçen gün..
dew kayınvalideme çok benziyo valla..eşim zaten anası:))) aman sağlıklı olsunda...

bubuş canım tedaviler bünyeyi etkiliyo ama kalıcı etkilenmeler değil bunlar..toparlanırsın merak etme..
yeliz oğlun ünlü olmuş:) maşallah kuzuma..güzel bi hatıra olmuş canım...

ben hastaneye özenip götürdüğüm şeyleri bile giyemedim..hala bi taç maç takıp foto çekilemedim:) ağrılardan bişey görecek hali kalmıyo insanın..bide doğum fotoğrafçısı tutacaktım..amma poz çıkardı haa:) neyse o işide hallettik..hemşireler çekim yaptılar ama biraz kanlı olmuş:) şöle duygusal pozlardan çok baya kan revan çekmişler:) onlara göre bişey yok tabii ama inanın ben bakamıyom fotoğraflara..

neyse sağlık sıhhat olsun:) öptüm hepinizi..

canım özlüyoruz seni yahu..ama o kadar güzel bir meşgalen var ki bizim özlemimiz hiç bişey..
prensesinin iyi olmasına çok sevindim..emdikçe topralanır..ilk zamanlar acemlik zamanları
yanında annende olsa sen ona o sana alışana kadar zorlanırsınız sonrası dünyadaki cennet..
eşinin yardımcı olması ne güzel şikayet ediyodun ..demek eşini açacak olan prensesinizmiş:)
canım benim bu mutlu günleriniz daim olsun..Allah kızına hayırlı sağlıklı bir ömür versin inş.

ya sorma canım babası meshur ettı oglumu guzel oldu tabı ama nazar degcek dıye korkuyorum aslında vala bız fotocudan cok memnun kaldık hastanede hep agrı kesıcı verdıklerı ıcın cok agrım olmamıstı ama eve gelınce fena oldum tabı sorma o kanlı fotograflardan bızdede var keserken bıle cekmıs kadın bende bakamadım ıcım kalktı vala bıde orda kendının oldugunu bılmek daha kotu habıre kesıyolar anlatması bıle tuhaf neyse buarada ıyıce gececı olduk artık bu boklu mınıkler boyle yapıyo ıste ınsanı Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah boyle tatlı yorgunluklar dew dıslerınızmı cıkıyo kıyamam ne cabuk buyuyorlar ya zaman su gıbı akıyo ınsallah cok zorlanmaz kuzum zor gercekten optum hepınızı kızlar ıyı geceler

ayyyy sinir oldum dün size bir sürü şeyler yazdım uzun uzuuuunnnn hiçbiri yok...

hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. yeni bebişlerimizi özellikle koklaya koklaya :)))
lohusalarımız bizlere duaya devam siz şu anda günahsızsınız:))

bade, ceren ve ben sıraya girdik yine inş. üçümüzde pozitifi alır inletiriz ortalığı.
ben yasmine devam cmtesi lucrine baslıyorum ama arada 1 tane ilacı unuttum içmedim çok zaman geçmişti. birde adetim bittiğinden beri lekem ve ağrım hiç geçmedi sinir oldum hiç temizlenemedim doğru dürüst. hemşireye sordum normal dedi. ???
inş. bu sefer olur rabbim daha fazla uğraştırmasın.
kendinize iyi bakın öpüyorummmm....

canım o lekelenme çok normal ben bir ayda 3 kez adet gördüm
rahim kalınlığını birden atamıyor..
bende ilk tedavimde lucrinli uzun protokol yapmıştım
gerçi hiç bişey hatırlamıyorum ama diğer iğnelerle birlikte vurmaya devam ediyodun galiba

bende varımmm
bubuşcum beni unutmuşsun ben de önümüzdeki ay başlıyorum acıbademde çok araştırdık istanbul memorlıala gittik konuştuk burda karar kıldık kızlar nasıl yorgunum bilseniz her akşam düşün düşün başıma ağrılar girdi başlıyorum ama bu seferm korkarak negatifle yüzleşmek çok korkutuyo beni

lohusalar bebelerinizi ve sizi öpüyorun gülem kızın aynı sen şeker kız...

Bize dua edin bubuşun dediği gibi ama 3ü müze değil 4 ümüze :)

zrda hadi hayırlı olsun canım
nerdeki acıbademde başladın memlekettemi
inş. 4ümüz de pozitifi alırız sağlıklı evlatlarımız olur ..
hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz canım güçlü ol
dua edelim birbirimize inş.

kayseri acıbadem canım inşallash iyi geçen gün fal baktıedım pirayenin bir zamanlar baktırdığı gibi kayınvaldesi baktırmıştı oğlu olacak demişti hatırlarsanız bana da yaza yakın bir kızın olacak dedi inşallah benimki de çıkar diğer söyledikjleri çıktı çünkü iyice psikopata bağladdık yani fallara inanıyoruzz yaaa:)

Selam kızlar kımsecıkler ugramaz oldugu topıge tedavıler bebısler oyalıyo herkesı tabı gulem merak edıyorum senı prenses nasıl oldu ıylesmıstır ınsallah 15 gunluk oldu bıle gunler necabul gecıyo vala zerda nezamandır gelmıyodun cok ısteklı gordum senı busefer ınsallah Rabbım gonlune gore versın bos cevırmesın demek falcıya gıttın nedemısler fala ınanma falsızda kalma sen yınede cok umut baglamazsan ıyı olur bade bubus tedavıler nasıl gıdıyo anlatın arada kızlar bos bırakmayalım topıgımızı leedende ses cıkmıyo tabı ogluda tatılde gezıyolardır onlar sımdı neguzel neyse optum hepınızı kızlar kendınıze ıyı bakın

iyi akşamlar kızlar..
gerçekten zaman çabuk geçiyo..eşimde annemde yanımda ama yinede en çok ben yoruluyorum haliyle..
çok eziyetli olmasada uykusuzum..
sarılığı düşüşe geçti çok şükür..inşallah bi daha hiç hastalanmaz kuzum..
bende de ateş basması vs..var...herşeyine değer tabii..

tedaviler bu ay değilmi...hepiniz için her gün dua ediyorum..tek tek sayıyorum sizleri..
inşallah Allahım bu sefer toptan verecek sevindirecek sizleri..

hepinizi öptüm iyi geceler..

Herkese selam.tedaviler costu. Inaniyorum onumuzdeki ay topik cosacak. Ben cok yorgunum kizlar. Pek giremiyorum nete.bizim hic gunduz uykumuz yok. Sabahta 6-7 gibi uyaniyoruz. Bidaha uyku uok.benevde tekim.walla sole deliksiz1 saat uyusa... gaz problemimiz de basladi.kavusana kadar birvmaraton. Kavustuktan aonra daha zorlu bir maraton. Hayatimiz kosusturmaca.allah saglik versin.hepinizi opuyorum.benimki yine basladi fikirdamaya.kucak istiyo sultan suleyman

herkese iyi geceler!!!!!!!!!!!!!!))bubuş,ceren,zrda,bade tedavileriniz hayırlı olsun inşaallah bu kez pozitifi görür uykusuz ve kakalı günlere merhaba dersiniz)) melodi canım senden ne haber ankara demiştin sonra tekrar fikir değiştirmiş eski yerde karar kılmıştın yanılmıyorum değilmi? neresi olursa olsun bebişler kakalı günler sizinle olsun) AMİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gülem kraliçen daha iyi sanırım ay yerim o yumuk gözlerini bencede kızın sen kayınvalideni bilmiyorum ama ben sana benzettim kızını.ooooo o daha çoooook değişir.önemli olan sağlıklı olsunlar gerisi boş)
yeni annelere kakalı ve uykusuz hayata hoşgeldiniz diyorum)
bende iki çocuk annesi olarak zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum.maşaallah diyeyim kendime gezmeden,sosyal faliyetlerden ve misafir ağırlamaktanda hiç geri kalmıyorum) arada tansiyonum düşsede allaha şükürler olsun diyorum meşakkatli bir o kadarda güzel bir duygu anne olmak.darısı isteyen herkese olsun
kızlar ben söktürücü tabletle regl olmuştum ya 3.gün gidip tahlil yaptırdım.sonuçları bugün aldım dr.um çok yoğun olduğu için bugün göstermedim.pzt.günü tekrar gidip hem muayene hemde tahlil sonucunu göstereceğim.tahlil sonuçlarım da problem yok gibi hormonlar gayet iyi gözüküyor.tabii birde dr.um ne söyleyecek.
yaaaa kızımın yine kabızlığı tuttu yavrum 2 gün kakasını yapamadı yavrum çok ağladı.dayanamadım 3.gün lavman yaptım.da biraz kendine geldi.çok üzülüyorum kızımın durumuna o ağlayınca bende onunla ağlıyorum ızdırabına dayanamıyorum.anne sütü emmeyen mama ile beslenen çocuklarda kabız olma oranı yüksekmiş.bu durum 5-6 yaşına kadar sürebilirmiş.herşeyine itina gösteriyorum.inşaallah kısa sürede atlatır bu durumu.
oğluşuma gelince bugünlerde okulu açılacak diye çok mutlu arkadaşlarını okulunu özlemiş.
kızlar dualarım sizlerle hepinizi çooook öpüyorum.taze annelerimize sağlıkla bebeklerini büyütmelerini diliyorum.
dew canım seni ve karyacığı unutmadım okyanuslar ötesine öpücüklerimizi ve sevgimizi yolluyorum.sağlıkla kalın.görüşmek üzere)):103:

cnm daha öncede evliliğimin ilk yıllarında kullanmıstım hiç böyle kanamaya yakın leke olduğunu hatırlamıyorum.
bu birde acayip bir sancı giriyor sonra hoop kopkoyu bir leke kırmızı değil koyu kahverengi. lucrinde bugün 3. günüm
yasmindede son 3 günüm adet olduğum gün gideceğim ilk kontrole.
rabbim bu sefer nasip eder inş. daha rapor cıkacak oooooooffffffffff cok yorucu...

cnm benim vallahi bilmiyodum tedaviye başlayacağını yoksa unuturmuyum hepiniz çok kıymetlisiniz benim için.
en yakınlarımdan görmediğim desteği anlayışı sizlerden görüyorum. hayırlı olsun cnm tedavin. inş. 4 ümüz barbar bağırırız burdan.

benimde anneme bakmış birisi geçen hafta çok yakın zamanda büyük bir müjde alacaksınız kundak görüyorum demiş. :)))
fal mal ne olursa olsun bizlere azda olsa umut veriyor. tabiki kaptırmıyoruz ama olsun oda lazım :))
inş. yaza yüzümüz güler.
kısamı uzunmu olacak tedavin?

inş. cnm. baharda açan tomurcuklar misali inş. hepimizin rahminde birer tomurcuk olusur :))
çok geçmiş olsun cnm kızına. kıyamam ne zordur onun için.
öpüyorum cnm kendinize iyi bakın..

bubuş canım dk hapından değil tedavide rahim kalınlaşıyor ve hormonlar yükseliyor
hormonlar normal seviyeye gelene kadar rahim kalınlığını yavaş yavaş atıyo..
gulem kızçen daha iyiymiş çok sevindim .
taze anneler yorgunsunuz tabi piraye gulem yeliz çok tatlı bir yorgunluk
keyfini çıkarın kuzularınızın hepsini öpüyorum miniklerin ,mis kokuluların
dew karya yuvarlanmaya başladı demek yerim onu ne çabuk büyüdü
lee kızının metabolizması yavaş mı çalışıyo acaba
çok geçmiş olsun canım beslenmesine dikkat etmekten başka çare yok..
zrda canım inş. bu dr. da bebeğine kavuşursun canım
ben bantlara başladım ama dr. moralimi bozdu biraz prolaktin yüksekliği ile mr istemişti
adenom görülürse tedaviyi erteleriz dedi
yarın mr çektiricem dua edin bişey olmasın cidden moralim bozuldu
benim bildiğim Allah korusun adenom olsa bile hamileliğe engel değil niye böyle söyledi anlamadım

badeciğim inşaallah olumsuz birşey çıkmaz.adenomun ne anlama geldiğini bilmiyordum ve sen yazınca şöyle internette bir araştırdım.
Hiperprolaktinemi Prolatkin Hormon Yüksekliği ve Prolaktin yüksekliği gebe kalmaya engel teşkil eder mi? bu linklere bir bak istersen.inşaallah mr sonucunda temiz çıkar sadece tabletle hallolur.
en azından şuna sevin dr.bilinçli ve ezbere bilindik tedaviyi uygulamıyor.nedenleri ince ayrıntısına kadar araştırıyor.problemler ortadan kalkacak allahın izniyle sende bebişlerine kavuşacaksın canım)
bende reglim gecikmişti söktürücü ile regl oldum.ve 3.gün hormon tahlilleri yaptırmıştım.dün gittim dr.a allaha şükür sonuçlarım oldukça iyi.yumurtalıklarımada baktıracağım muayene olmak istediğimi söyledim.dr.gülerek 2 evladın var.hamilelikmi düşünüyorsun dedi.ben çocuklarımla tüp tedavisini bıraktım.fakat;allahtan olursada hayır demem dedim.sadece reglim neden bu kadar gecikmişti onu öğrenmek istiyorum.
yalnız 3 çocuk artık nasıl olurum bilemiyorum) artık huniylemi gezerim bilemiyorum)
birde şu var şuan basit bir tablet tedavisi görsem,daha önceki tedavilerimde hep stres oluyordum acaba bebeğim olacakmı sorusu kafamda oluyordu.şimdi o stresim o kadar olmaz.negatif sonucu gördüğümde önce umursamıyor gibi görünüp sonra herkesden gizli köşeye çekilip saatlerce ağlamam.allahtan hayırlısı olmasada 2 tane evladım var rabbim onları bize bağışlasın derim ...
benim dileğim bubuşcuğun melodinin zrdanın cerenciğin ve senin mutlu haberinizi almak.öpüldünüz)

inş. canım bişey çıkmasın artık..cidden yoruldum bu ekstra sıkıntılardan
tüp zaten başlı başına stre sıkıntı birde bunlar ayrıca yordu beni
Allah başka dert vermesin inş.
canım bence de strestyen uzak bir bebiş gelebilir
aslında yorulmayacağını bilsen bence yumurta takibi filan yaptırsan diycem ama sen bilirsin kızçen daha çok küçük oğluşunun okulu filan yorucu oluyoudr..
hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…