merhaba kızlar..
bade canım çok sevindim..sonucu biliyoduk ama duyma ayrı rahatlattı dimi..hadi hayırlı güzel tedavilere artık..
kızlar benim ciğerim yandı iki gündür...anlatmazsam çatlarım....
dün göbek kontrolü için dr.a gidecektiik..annem bebeğiğ kapıda bana verirken yere düşürdü..yani yerdeki puseti devrildi..hala kendimde değilim..uyuyodu kuzum çok ağladı..alnında kızarıklık oldu..dr a gittik hemen..bişey yok film çekip eziyet etmeyelim biraz gözle dedi..rahatladık ama o an hala gözümün önünde..biri annem canım..öbürü ciğerim..Allah onunla sınamasın beni..hala çok kötüyüm..neyse dr.gelmişken kalp eko nuza bakalım dedi.rutin bakılıyomuş..onda da bişey çıkmadı sadece %95 bebekte çıkan kalp kapakçığında açıklık varmış..kilo aldıkça geçer ama çocuk kardiyoloğunada gösterebilirsiniz dedi..e kafamız bulanmadı değil tabii..fakülteden randevu alcaz..
şimdi seri bi şekilde yazzıyorum size..ama baya kötüyüm..kızım iyi ama ben topalanamadım..eşim arabayı ısıtıyodu olay olduğunda..annem düşürdü demedim artık..ben düşürdüm dedim..ama annemde bende tükendik......
herşey saniyelik..
yelizcim göbeğimiz 14.günde düştü..baya kalınmış..kalan yeride kurumadı dr.pomad verdi hergün pansuman yaptım..onun kontrolü vardı.neyseki kurudu oda..aile hekimliğinden damla verdiler bize..onu sizede vermişlerdir.ya bide onlar çıldırttı beni geçen gün..baş çevresi küçükmüymüş neymiş..ölçememişler meğer..çocuk doktoruna gittik yine.kızdı kadın..neyseki normal..
Allahımmmm koru melekleri..
merhaba kızlar..
bade canım çok sevindim..sonucu biliyoduk ama duyma ayrı rahatlattı dimi..hadi hayırlı güzel tedavilere artık..
kızlar benim ciğerim yandı iki gündür...anlatmazsam çatlarım....
dün göbek kontrolü için dr.a gidecektiik..annem bebeğiğ kapıda bana verirken yere düşürdü..yani yerdeki puseti devrildi..hala kendimde değilim..uyuyodu kuzum çok ağladı..alnında kızarıklık oldu..dr a gittik hemen..bişey yok film çekip eziyet etmeyelim biraz gözle dedi..rahatladık ama o an hala gözümün önünde..biri annem canım..öbürü ciğerim..Allah onunla sınamasın beni..hala çok kötüyüm..neyse dr.gelmişken kalp eko nuza bakalım dedi.rutin bakılıyomuş..onda da bişey çıkmadı sadece %95 bebekte çıkan kalp kapakçığında açıklık varmış..kilo aldıkça geçer ama çocuk kardiyoloğunada gösterebilirsiniz dedi..e kafamız bulanmadı değil tabii..fakülteden randevu alcaz..
şimdi seri bi şekilde yazzıyorum size..ama baya kötüyüm..kızım iyi ama ben topalanamadım..eşim arabayı ısıtıyodu olay olduğunda..annem düşürdü demedim artık..ben düşürdüm dedim..ama annemde bende tükendik......
herşey saniyelik..
çok sağolun kızlar..insan pimpirik oldukça bişeyler oluyo gibi..annem çekip çeviriyo bizi..o giydiriyo soyunduruyo falan..bende habire kadına dikkat et vs.diyorum..kızıyodu bana ama ben hemen arkasından anne kızma sakın bana diyodum.öyle böyle geçriyoduk günleri..annem çok kötü oldu tabii..daha bugün bişeyler yedirebildim..benim halimden çok korktu..çıldırmış gibi oldum kızlar..Allah kimseye vermesin onların acısını..geçti gitti diyorumda içimin sızısı geçmiyo..
kalp olayınında soncunu inceledim..burda çocuk kardiyoloğu olmadığı için ekosunu yetişkin aletiyle çekiyolarmış..dr.hafif üfürüm var ama kilo alınca geçer dedi..sadece kontrol amaçlı gidin dedi..baharda gitmeyi düşünüyorum açıkçası..acil bişey yok nasılsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?