Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selamm tekrarr:)

gülemcim ben ankara değilim günübirlik gittim geldim.doktorla konuştuk vajinal baktı falan ..adet olcak gibiydim o gün hatta dedim adet olacağım sanırsam diye henüz öyle birşey gözükmüyor dedi.sol yumurtalıkta basit bir kist var dedi.okadar :)birde adet olduktan sonrs histereskopi yapılacak ama adet gelmiyor birtürlü bir kan testi yaptırıcam sonra da sonuca göre tekrar doktor yolları ..inşallah moral bozacak bir sorunla karşılaşmam..öpüyorum ecemizi kocaman canım :)

badecik bekle bencede :)
bubuşş canım haydi hayırlı olsun bebcikler sıkı sıkı tutunsun inşallah dualarım hepinize :)

cerenmmm bir tedaviye başlasam gelişmeleri yzacağımda benim adetin gelesi yok sinir işte yaa..gelse dert gelmese ayrı dert of offf..öpüyorum çokk..

kızlar hepinize tşk ederim.. amin inş. emeklerimiz boşa gitmez.
rabbim bu sefer ol desin inş.

bu denemem ilkinden cok farklı hayret.. ilkinde ağrım vardı üstümde bir ağırlık..ne bileyim 3-4 gün sonra hareketlenmiştim.
bunda sanki hiç transfer yapılmamıs gibi. dün sabah bile kahvaltımı kendim hazırladım yavas yavas.
annemde cok gelemedi dükkandan dolayı. sürekli yatmıyorum. iyimi kötümü bilmiyorum birz rayına bıraktım bu sefer sanki yinede dikkat ediyorum tabi. ama daha cok ayaktayım. dün ve bugün.

trizomi 13 çıktıya pgt de onu arastırıyorum neymiş ??
iyiyki yaptırmısız diyorum. tesadüfen o hasarlı cıkan 2 embryo transfer edilseydi hiç sansım olmayacaktı.
bence ilk deneme bile olsa yapılmalı sansa bırakılmamalı. 2. deneme maddi manevi daha ağır bence..
hepinizi öpüyorum..

akıntım kahverengiye döndü galiba adet oluyorum
hiç gününde olmayan şey bu gün oldu

kızlar 2.çizgi çıktı 10.günde Allahım inanmıyorum
ya dünki lekelenme için merkezi arasammı bu gün kanda bakayım diye gerçi bişey yok şimdi

Eki Görüntüle 652357 kızlar 2.çizgi çıktı 10.günde Allahım inanmıyorum
ya dünki lekelenme için merkezi arasammı bu gün kanda bakayım diye gerçi bişey yok şimdi

Ayyyyy yuregim pir pir. Canim benim nooolur kendine dikkat et. Miniklee tutunmaya calisiyo. Ayyyy inanamiyorum. P.tesi gunu kanda da kesinlestirirsin sonucu canim benim. Cok heycanlandim yaaaaa. Acaba bugunden mi yaptirsan kan tahlilini. Ayyyy bade canim benim.... ne diiicemi bilemedim

Bade 2.çizgi hamile mi demek ?
Ona göre sevineyim ben bilmiyorum da
Allah gönlüne versin her zaman

Piraye merkezi aradım hemen yap testi dedi
Saat 2:30gii çıkar sonuç
Ya ölücem heyecandan leelenme azda olsa var halen
kader galiba öle kesinliği kanda belli olacäk:18:

Piraye merkezi aradım hemen yap testi dedi
Saat 2:30gii çıkar sonuç
Ya ölücem heyecandan leelenme azda olsa var halen
kader galiba öle kesinliği kanda belli olacäk:18:

Bade'm bugün mü belli olacak

dur ya heyacanlandım şimdi

neyse panik yok bol bol dua edelim o saate kadar

Bade cok heycanlıyım 10. Gunde ıdrarfda cıkması mucıze yoksa 2mı gelıyo Allahım hamılelık takvımı gormeyı ozledım topıkte hadı once sen sonra bubus zerda melodı ve cern sırayla guzel haberlerle gelın dualarım bugun senınle canım

Allahım bu güzel müjdeyi bekleyen herkese nasip etsin inş.
Melodi bubuş zrda cerenm vë isteyen herkes..amin

bade,şükürler olsun..

off çok fena oldum,canımsın ya.

bu değere göre ikiz gibi duruyo

darısı bu topikte ki herkesin başına olsun İnşallah..

Sağol canımbenim bende ağlıorum
Valla benimle aynı Dr.a giden piraye vardı.onun binlerdeydi değeri ama bir oğluşumuz var
Bizim dr.un değerleri yüksek oluyo
Hayırlısı olsun 2 1frketmiyo
Amiiiiiiiiiiin inş.

benim 400 lü bişeydi üçüzdü canım.ama dondurulmuş değildi belki ona göre bile değişiyodur değerler.

aman 1-2 önemli değil,sağlıkla gelsinler de İnşallah

benim 400 lü bişeydi üçüzdü canım.ama dondurulmuş değildi belki ona göre bile değişiyodur değerler.

aman 1-2 önemli değil,sağlıkla gelsinler de İnşallah
amin inş tek isteğim o
Sağlıklı hayırlı olsun veya olsunlar

badeee inanmıyorum sana

ayy içim bi hoş oldu çok mutluyum yaa

artık gönül rahatlığıyla pazara gidebilirim seni bekliyordum

Bende inanmıyorum valla
Dedim sana o topiğe giricm diye
Sağol balım ya kimsenin haberi yok kardeşim gibi oldunuz sizle paylaşıyorum mutluluğumu
Git pazara hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…