Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allahım bu güzel müjdeyi bekleyen herkese nasip etsin inş.
Melodi bubuş zrda cerenm vë isteyen herkes..amin

amin inşallah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin onlar içinde sevinelim
buradasın diye okuyordum onların da allah yardımcısı olsun

amin inşallah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin onlar içinde sevinelim
buradasın diye okuyordum onların da allah yardımcısı olsun

Amiiiiiiiiiiiin en kısa zamanda hepsinin hasreti biter inş.
Bizlerinde rabbim tamamına erdirsin.

Eki Görüntüle 652357 kızlar 2.çizgi çıktı 10.günde Allahım inanmıyorum
ya dünki lekelenme için merkezi arasammı bu gün kanda bakayım diye gerçi bişey yok şimdi

599
Ay mayam tutmuş

badeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allahım çok şükür.. cnm arkadaşım gözümüzaydın...
cnm yaaa ellerim titredi valla nasıl heyecanlandım. birde pzt yi bekleyeceksin sanıyodum acayip süpriz oldu..
kuzular geliyor desene. değer yüksek sanki.
1 olsun bizim olsun sağlıklı olsun..
badeee çok mutlu oldum allahım sağlıkla, mutlulukla kucağına aldırsın. bizlerede duanı eksik etme güzelim.
çabuk bana yaz belirti falan bişey oldumu ben hiiiççççç bşey hissetmiyorum. hiç yaptırmamış gibiyim...
süreklide yatmıyorum zaten

eşine nasıl söyledin çok merak ettim...

Sağol canım benim rabbim 10gün sonrada sana nasip etsin inş.
Valla bilmiyorum birmi ikimi sağlıklı olsunda farketmiyo
Belirti yoktuki sadece 4.gün bacağıma feci bi ağrı girdi
hımm birde son 2 gündür dewin dediği kasıklarımda su varmış gibi bir his vardı ama ben adet olucam sandım
başka hiç belirti olmadı..hele ilk günler hiç arama bişey olmaması çook normal bende olmadı deyip ağladım 3.gün yazdım hatta..
gönlünü ferah tut canım inş. beraber büyütücez göbekleri

aynen canım adam işi biliyo sağolsun..
çook sağol canım benim halen inanamıyorum sevinçten çok endişe var şimdi
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu öncelikle burdaki arkadaşlarıma..amin

bubuş ben akşam adet sancısı bide lekelenme olunca adet oluyorum sandım
sabahta öylesine test yaptım
valla hiç beklemiyodum o şokla içeri koştum
eşime iki çizgi mi var benmi yanlış görüyorum dedim
yani pek sürpriz yapamadım
nette kan sonucunada o baktı zaten
paldır küldür haberi oldu

badeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kendin hamile kalmışım gibi sevindimmmm oleyyyy

Allah tamamına erdirsin bitanemmm hayırla al kucağına

olsun yinede o çizgiyi görmesi bile o an için süpriz olmuş. bu süreçte onlardan ayrı öğrenmek imkansız zaten.
benimkide hiç peşimi bırakmıyo..
aman olsunda tek birlikte öğrenelim şimdiye kadar ne heveslerimiz kursagımızda kaldı bu ne ki.
allahım tamamna erdirsin inş. sağlıkla. sonra sırayla peşinden gelelim.
çok öpüyorum cnm allaha emanet olun. tekrar gözünaydın..

zaten muayenesi opusu tansferi hep dipdibeydik süprizlik bir yanı yok pek
inş. ayağımı sürterimde artık hamile olmayan kalmaz topicte
sağol canım Allah razı olsun..

badeeeeeee canım ağlattın beni..inan o kadar çok mutlu oldum ki rabbim dualarımızı kabul etti.darısı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.bu yılın anneler gününe anne olarak gireceksin) darısı bubuşcuğuma ben ondanda çok umutluyum.sonra melodi zrda ya olsun.ve isteyen herkese .çocuklarıma bile dua ettiriyordum.onlar saf melekler duaları kabul olur diye)
kendine dikkat et.bol bol su içmeyi ihmal etme.tekrardan hayırlı olsun canım....)

canım benim çok teşekkür ederim amin inş.
halen inanmıyorum sevinçten çok endişe var içimde
bende rahat bir hamilelik için dua ediyorum çünkü bu sıralar bakacak kimsem yok
amin inş. kızlarda bu mutluluğu yaşarlar...
kuzularını ve seni çok öpüyorum Allahım onlar gibi şeker kuzucuklar nasip etsin inş. hepimize

Allahım sana cok sukur bade uyumusum gozumu senle actım cok sukur guzel haberle gelmısın cok sevındım canım yasasın hamılelık takvımmız olcak:) keseyı nezaman gorcen ınsallah bubusdana guzel haber alırız Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım

badecik canım ne byük süpriz böyle çok sevindim inan .güzel rabbim kucağına sağlıkla aldığın günleride göstersin inşallah. sanırım tpiğimizin ilk ikizleri geliyor heyo heyo darısı başımıza başımıza olsun..öpüyorum seni kuzucukları

BADEEEEEEEEEEEEEEEEEE pazartesi saniyordum ben simdi gulem cebime mesaj atti burda sabah daha malum mesaji gorunce uyaniptauctumm onada piraye haber vermis resmen okuyunca mesaji vucudumun her yerindeki tuyler kalkti akiverdi gozyasim nasil mutlu oldum nasil sevindim anlatamam10.gun icoin deger yuksek sanirim dualarimiz tuttu ne dersin?ikiz annesi mi olacaksin basima..benim 12.gun degerim 110du dusun yani bence kesin ikiz heheyyytttttttttttttttttttttt

bayram havasi var bugun topikte.. melodi,cerenm,bubus,zrda bayram havasi sizlerle sursun istiyorum

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

valla kızlar bende evde yalnızım bugün ilk banyomuda yaptım ohh kirden gözlerim parlamıştı:))
sıkıldım bi gireyim bakıyım kızlar ne yaptı dedim. amannn ne göreyim badenin pozitif testi allahımm ne güzel bir haber oldu bugün.
inş. peşindende bizler geliriz.
çok şükür bu günlerimize...
bu sene hepimiz kavusalım bebeklerimize...

allah mübarek etsin kucagınıza alıp mürüvvetlerini görmeyide nasip etsin rabbim bizede nasip etsin 3.günüm bugun aşılmamdan sonra

badezuzum sizi tanımıyorum ama aşılama olmuş biri olarak okurken gözlerim doldu.çok çook sevindim adınıza darısı hepimize inşallah...

canlarıım iyi ki varsınız inanın şimdi okurken şakır şakır ağlıyorum
bu zor günlerde tanıştık dert ortağı olduk ..sizi tanıığım için çook mutluyum hepiniz ayrı ayrı özelsiniz benim için
ailemin hiçkimsenin haberi yok keseyi kalp atışını duymadan da söylemiycez
ailem siz oldunuz hepinizi çok seviyorum
ikizlermi tekmi inanın hiç düşünmüyorum
tek düşündüğüm sağlıklı olsunlar veya olsun ve rahat bir hamilelik geçireyim
zaten paranoyak oldum bari hamilelik rahat olsun
inanın unutuyorum sanki halen test yapmayı bekli,ymuşum gibi geliyor
çarşambaya çağırdı dr.erken değilmi dedim yok sen gel dedi:)
bubuş sonuç beklediği için hep aklımda hep duamda sonrasında da sayıyorum tek tek zrda cerenm melodi tüm isteyen herkese rabbim bu mutluluğu yaşatsın ay çenem düştü:)
seviyorum sizleri

allah mübarek etsin kucagınıza alıp mürüvvetlerini görmeyide nasip etsin rabbim bizede nasip etsin 3.günüm bugun aşılmamdan sonra

badezuzum sizi tanımıyorum ama aşılama olmuş biri olarak okurken gözlerim doldu.çok çook sevindim adınıza darısı hepimize inşallah...

amiin Allah razı olsun
sizlerde bu mutlluğu yaşayın inş.

Badeeeeee; canım benim çok sevindim vallahiiiiiiiiiiiiiii :)
çok dua ettik..çoookk şükür..bak allahın ne günleri varmış değilmi?
Canım değerin gayet güzel sakın moralini bozma..lekelenme oluyo..bende de aynen adet başlangıcı gibi başladı..pedle gezdim koca bi gün:) 14.gün 261 di benim değerim:)
ilaçlarına dikkat et..iğneni sakınnnnn unutma:)erken bakman çok akıllıca oldu :) istirahat edersin..
çok mutlu oldum canım çooookkk..
Darısı kızlara...
öptüüümmm seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…