Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bubuş canım dediğin doğru herşey olabiliyo gerçekten..ama bence pgt için kafanı yorma..ben bişey çıkacağını sanmıyorum..sizinki sadece fazlaca önlem almak oldu..herşey güzel olacak inşallah..

zrda canım şimdiden hayırlı olsun tedavin..güzel haberlerle gel..

canııım hatırlıyorum senin pazarlarda gezdiğini yazdığın zamanları
Allah nasip etmiş ecemizi işte..şükürler olsun ki.
ben sürekli yatmıyorum..kahvaltımı hazırladım ufak bir iki evi toparladım
ağır kaldırmıyorum ve eğilmiyorum sadece..ne bileyim dediğim gibi sadece nasip olacak herşey hikaye..
dr. iyi evet öncekilerde kötü değildi..sorun bende ama ne bilmiyorum..
melodinin gibi kaliteli embriyolar oluşuyo ama olmuyo..şimdikini bilmiyorum inş. olmuştur artık offff..
su içiyorum ananas yiyorum..ben anneme söylemedim bile..anlamaları imknsız zaten:)
başka topiclerde arkadaşlar var doğum yaptılar onlar bile artık, ben şimdiki endişelerimi yazınca amaaan abartama yapıyolar:)
şimdi düşündüm inş. olmuştur da, olmamışsa ne yapacağımıda bilmiyorum
ne para kaldı bende ne sağlık kaldı..sanırım bu yıl için son şansımız bu bizim Allahım nasip etsin inş
iğne kullanıyorum canım asprinle birlikte

Son düzenleme:

bizimkide 12. gün yaptırıyor testi. ayyy beklemek en zor olanı.
benimde çarşamba olursa diğer haftayıda izin alayım diyorum artık evde çatlarım. annemde yanımda pek olamayacak bu sefer.
dükkanı varya orada durmak zorunda hafta içi. zaten opuyada eşimle gittik. aslına bakarsanız iyide oldu onların streside beni basıyo.
ama transfer günü ne yaparız daha hiç onları düşünemedim.

aslına bakarsan içim rahat benimde ama yinede insan panik oluyor.
dr umda bizde şansa bırakmak istemiyoruz ne varsa yapılsın. sonra pişman olmak çok yıpratıcı.
inş. emeklerimiz boşa gitmez.
ece mizi öp bizim için çok tatlı maaşallah..umarım kontrolde bişey cıkmaz. allaha emanet olun.

benim dr. transfer sonrası 3 gün içinde embriyo tutunuyo dedi.
ilk 3 gün yat wc için ve arada ufak ufak kalk sonrasında normal hayatına dön dedi..
ben buzluğa epey yemek attım eşim uardımcı oluyo sağolsun..
ablamın haberi var birtek oda başka şehirde..
bende kimse bilsin istemiyorum daha çok stres oluyo..
çarş.günü olursa transferin test günlerimizin arasında az b, vakit oluyo..
inş. ikimizin de şöyle 1000li değerler çıkar:)

Canim simdi aklima geldi. Banada 14 gun sonra test demislerdi. 12. gun hicran aradi. Yanlis hesaplamisiz hemen test yaptir dedi. Belki hatirlarsiniz. Anlatmistim. 1204 cikmisti degerim. Belki sanada 12. gun tel.gelir.

Ben de 5 gun yatmistim sonra 6 saatlikyolculukla memlekete evime gelmistim. Ise gitmedim. Ama evde ufsk ufak dolastim. Sadece supurge falan yapmadim. Yada camasir yikamadim agir hiiiic kaldirmadim. Testi yaptirdigim gun ise baslamistim. Yani demem oki evde ufak ufak islenebilirsin. Sadece agir kaldirma uzanma fazla ayakta kalma yeter. Cok inaniyorum bu defa senin icin.gulemin pozitif haberini ruyamda gormustum. Aenin icinde ayni pozitif duygulari hissediyorum canim

Canim simdi aklima geldi. Banada 14 gun sonra test demislerdi. 12. gun hicran aradi. Yanlis hesaplamisiz hemen test yaptir dedi. Belki hatirlarsiniz. Anlatmistim. 1204 cikmisti degerim. Belki sanada 12. gun tel.gelir.

hatırlıyorum canım hatta ben muayenedeyken birini daha aradı hadi bu gün yap diye
verilen kağıtta herkese aynı tarih verildi
diğer Dr.ların hastalarınada
bakalım seninki gibi güzel bir değer çıksında inş. 12 14 farketmez

evet canım bizdede aynısı yapılcak bu ay sonu nisan başı başlıyorum aslında bu gün başlayacaktım da eşimin antalya semineri çıktı naparsın beni de götürecek azcık gezeyim sonra başlarım dedim ben de BU FER YÜZÜMÜZ GÜLSÜN BUBUŞUMMM BADEMMMM CANIM ARKADAŞLARIM SENİNİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM MERAKLA İNŞALLAH DONDURMA OLUR BAŞARI ŞANSI DÜŞMÜYOR DEĞİL Mİ BEN ONDAN ÇOK KORKUYORUM ZATEN ŞANSIM AÇIK BİRİ DEĞİLİM OLMAYAN ŞANSIMDA DÜŞERSE VAY HALİME....

zrda hadi tedavin hayırlı olsun gez dolaş moral topla bebeğin için.
dondurulmuştaki tek rsik çözünürken lab. iyi değilse embriyolar bozuluyora..
yoksa transfer için rahim dinlenmiş oluyo buda tutunma şansını arttırıyo canım...

inş. canım inş.

dün aradılar. 8 ide 4 hücreliydi.
bugün aradıklarında 6 tanesi pgtye gidecek durumda yani 8 hücreli dediler.
gidiyor bakalım allahın izniyle inş. sağlıklı dönerde sonuclar. transfer yarın gerçekleşir.
allahım artık bizlerede kısmet etsin. yarın sonucun kaçta geleceği belli değilmiş. sonuc gelince beni transfer için çağıracaklarmış.
dün akuya da gittim son defa. bence yumurta sayı ve kalitesine etkisi oldu. zaten kanıtlanmış olumlu etkisi.
inş. cnm burdan bağıra bağıra sırayla yazarız sonuclarımızı..kendine iyi bak..

offf antalyayıda cok severim cokda özledim benim yerimede gez.
sonra bomba gibi başla tedavine. inş hepimizin olumlu olsun bu son olsun.
dondurma ilk defa kısmet olacak. basarı sansı hakkındada pek bilgim yok ama çok güzel bir örneğimiz ece miz var.
sen şimdiden bunları düşünme. ben bu sefer pek irdelemedim.
hayırlısı inş. herşey iyi gider. öpüyorum çok..

hadi hayırlısı canım..
sordunmu peki pgt ye gidenler donduruluyomuymuş.
6sıda gidecek diyosun..dondurulmuyosa hepsini harcamasalardı bebişlerin:)kardeş lazım dimi..
keşke benimde donmuşum kalsaydı fazladan
ya kardeş olurlardı yada diğer şansım..

evet cnm sordum sağlıklı gelen sonuca göre transfer fazlası kalanlar dondurulabiliyomuş.
geçenkinde benimde hiç yoktu. hayırlısı böyledir belki. inş. pozitif olsunda hepimizin..

evet cnm sordum sağlıklı gelen sonuca göre transfer fazlası kalanlar dondurulabiliyomuş.
geçenkinde benimde hiç yoktu. hayırlısı böyledir belki. inş. pozitif olsunda hepimizin..

iyi o zaman süpermiş.
inş. canım inş.

Selam kızlar nasılsınız bakalım badecım ınsallah Rabbım sanada nasıp etsın oguzel kahkaları cokmu var daha test gunune gulemcım 10 gun var aramızda enes tam 40 haftalık dogdu senın kızında bırı ayı gectı sızdede varmı oyle kırklanmak yumurta toplamak falan bazen sacma gelıyo ama yaptık ıste napalım banada gezmek oldu ogunden berı dısarıya cıkmadım hıc sıkılıyorum aslında oglum daha kucuk havada soguk oyuzden cıkamıyorum esımde ıstanbula gıttı aman nedolmusum bende neyse zrda tedavıya baslamısın hadı bakalım hayırlısı olsun bubus senın gordugun tedavıyı hıc duymamıstım merak ettım ınterneten arastırıcam sonra lee esın gıttı galıba gelemıyosun tabı vaktın olmuyo cok zor valla Allah kocalarımızı basımızdan eksık etmesın gunler su gıbı gecsınde bıran once kavusun kendınıze ıyı bakın

yelizcim maaşallah kırkınız dolmuş. hayırlı uğurlu olsun. sanada değişiklik olmuştur.
valla bende başıma geldikçe öğreniyorum :))

kızlar şu saat itibari ile 6 embryodan 1 er hücre genetik lab da.
yarın öğleden sonra gelecekmiş sonuçlar. inş. sağlıklı çıkarda transfer gerçekleşir.
dualarınzı eksik etmeyin lütfen.. öptmm

amin inş. canım..testim 14ündebeklebekle çatlıycam
inş. beklediğime değer

inş. hepsi iyi çıkar canım..
miss gibi bebişler olsun

Badecim az kaldi diyelim ay cok heyecanliyim vallaha cok iyi seyler doguyor icime hepiniz icin olacak kizlar ya BUBUS guzelim opun olmus pgt ye bile gitmis(gerci o ne ben bilmiyorum cahilligime ver) ama dilerim ordanda guzel sonuc gelir...
Cerenm canim seninde bir sonraki regliye kalmis hepinizde biraz kendimi goruyorum ben surekli tedavinin ertelenmesi dondurulmus tedavisi, ne bileyim bi suru sey daha hepimiz ayni yollardan geciyoruz insallah sizinde sonuclariniz bizim gibi olacak...dualarim sizlerle...

Gulem arayamadim seni arkadasim inan annemi arayacak vaktim olmuyor cok yorgunum yardim edecek bir allahin kulu yok cevremde temizlikci kadinimi haftada ikiye cikarttim Karya cok seviyor onu bir gun temizlik utu diger gun karya ile ilgileniyor bende dus aliyorum ne bileyimj agda yaptim gecen gun yemek yaptim kosturmadan yani yine oturup dinlenmek yok kizlar...
sizlerlede yeterince ilgilenemiyorum kusuruma bakmayin inanin cok cok yorgunum bazen annemi geri cagirmayi dusunuyoruz kocamla sonra kiyamiyoruz anneme o kada ryolu kadin geri gelecek az buz yol degil oyleee kalakaldim,bilgisayari zar zor aciyorum cepten facebook tek eglencem :) aman iste boyle sanki karya beni yoruyor gibi davrandim aslaaa kizimdan cok raziyim o benim herseyim canimin ici melegim ama yorgunluk insanlik hali soyle anne iki saat karyaya bakiver bi gozumu kapatayim demek istiyorum tek istegim bu yoksa mis kokuluma allah uzun omurler versin allah yoklugunu gostermesin...iste oyle ay duygusala bagladim acaba diyorum aylarrrr sonra reglimi olcam?:) daha olmadimda ben dogum yapali nerdeyse 7 ay olcak tik yok :)

seviyom sizi kizlar dualarim sizlerle bade,bubus,cerenm,melodi ve zrd.

günaydın kızlar..
sabah sabah internetteyim..dün kardiyolağa gittik..anne karnında kapanması gereken kalpteki bi delik bizde kapanmamış..üfürüm duyuluyomuş..ama dert edecek bişey değil dedi prof..2 yaşına kadar gelişimi iyi olan çocuklarda kapanıyomuş..daha doğrusu o ses bi daha duyulmuyomuş..2 yaşında kontrol dedi ve geldik..moralimi bozmadım aslında,çünkü komşumun kızında da var..haa böyle olan 10 çocuktan 8 i kızmış..nedeni bilinmemekle beraber..
neyse 2 gündürde alnında kızarıklıklar var kuzumun..nedir anlamdık.dün doktra sormak aklımıza gelmedi.zaten adam biraz uçuk bi tipti..lafı ağzına tıkayan cinsten..soramadık sabahta eşimle dr a gitsekmi acaba diye düşündük..annem bişey olmaz desede korkuyorum..geçen haftalarda uçuk çıktı bende maskeyle gezdim evde..yinede korkuyorum..kalbinden daha çok buna endişe ettim..sanırım duramycam öğleden sonra burda dr.a götürcem..

evet ece size moral olsun..karyada dondurma :)
benim 4 embriyomdan ilk transferde iyi durumda olan ikisini koyduk diğer ikisini dondurduk dediler..geriye iyi olmayanlar kalmış gibi düşündüm hep..bu yüzden tutacağına inanmamıştım...ama kokulu kuzum geldi:)
Allahım sağlıklada büyütmeyi nasip eder inşallah bana..

dew canım inş. içine doğan güzellikler hepimizin olsun
karya ayaklanınca daha yorulacaksın
o zamanlarmı çağırsan anneni..şu uzaklık ne kötü şey işte..Allah sağlık versişn kızçene yorarak da olsa büyüyolar çok şükür

gulem canım demiştim yeğenim kocaman dr. zayıf olduğu için üfürüm var
kilo alınca geçer demişti
son kontrolüne kadar ablam tıkıştırdı çok şükür bişey çıkmadı
alnındaki kızarıklık bebek egzamasıdır büyük ihtimalle
çervremde çok gördüm yeğenimde görümcemin kızında
bebek şampuna filan kötü yapıyo..
sen yinede Dr.a götür ama büyük ihtimalle kortizonlu krem verir egzamysa aman diim kullanma
inş. kendiliğinden geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…