Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben pzt.test yapayım diyorum
12.gün oluyo
14.ünü beklersem 15 gün oluyomuş dün baktımda.
o kadar beklemeye gerek yok varsa çıkar zaten yoksada gününde de yaparım formaliteden...

kızlarrr günaydınn,
az önce aradılar sonuç gelmiş. 6 taneden 4 sağlıklı. allahıma çok şükür hep başından beri diyordum. 4 tane sağlıklı gelsin 2 si transfer 2 si dondurma :))
allahıma şükürler olsun. inş. böyle yolunda gider. saat 14:30 da transfere çağırdılar. bugün klinikte kalıcam. artık riske atamam. sabahta kalkar yavastan evime giderim.
dew, gulem bade, zrda, melodi, piraye, yelizz, lee lütfenn dualarınızı esirgemeyin. hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun.yarın eve gidince yazarım.

gulemcim geçmiş olsun cnm. götür bencede dr a için rahat eder.
deww beslenmene bari dikkat et allah korusun hasta olursun.

badee 12. gün bence test yapabilirsin dediğin gibi varsa cıkar zaten. millet 10 günde öğreniyor. benimkide 12. günü bekletiyor hep.
allahım yüzümüzü güldürsün inşallah. bu sefer olacak. inanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))

harika canım çok sevindim
ohh kardeşlerde var daha ne olsun
Allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin anneliği inş.

merhaba sevgili anneler ve anne adayları.dün büyük aşkımı yolcu ettik şuan okyanuslar ötesinde.az önce konuştuk çok şükür sağsalim varmış.3aylık özlemin ilk gecesi çok zor geçti sabah sesini duyunca içim rahatladı.kızımız babayı çok arıyor.öcledim babişi istiyoyum diyor:-(
bade ve bubuş inşaallah yeni bebeklerimiz sizlerle gelecek bubuş tatlım çok sevindim senin adına pgt.sonucu 2 tane si inşallah transfer edilip diğerleride kardeş olarak buz otellerinde gelecek zamanlarını bekleyecekler.dualarımız tabikide sizlerle canım)inşaallah bu kez sen ve bade mutlu haberlerinizi verirsiniz

dew canım evet kolay değil uzakta olmak ve yanında prensesini bırakacak güveneceğin hiç kimsenin olmaması.ben kızım uyurken duşa girip çıkıyordum tabii girmemle çıkmam bir oluyordu.veya akşam eşimi bekliyordum.ilk zamanlar herşeye yetişmek o kadar zorduki sanki şimdi daha pratikleştim ilk zamanlar yorgunluktan şekerim ve tansiyonum düşüyor olmadık anda bayılıyordum.aman deyim kendine dikkat et.ozellikle beslenmene uyku olayınıda kızını uyuyttuğunda yarım saatde olsa onunla uyumaya çalış.allah kolaylık versin canım.

gülemciğim geçmiş olsun sizede kalbindeki delik konusu birçok bebekte oluyormuş dediğin gibi ama gelişim sürecinde geçiyormuş.inşaallah da öyle olacak.alnındaki kızarıklık içinde bence git dr.a kullandığın şampuan yapmış olabilir ben çocuklara saf zeytinyağı sabun kullanıyorum.yengemin tavsiyesi)

ceren darısıda sana, zrda ve melodiye olsun arkadan sizler mutlu haberlerinizle dönersiniz bize inşaallah..
yeliz maşaallah kırkınızda tamamlandı darısı yaşınıza olsun inşaallah
bubuş tekrar hayırlı transferler canım.
sağlıkla kalın öpüldünüz

lee Allah kavuştursun canım
amin inş. hepimiz anne olur kuzularımızı sağlıkla büyütürüz
o minik prensesin dillerini de yerim

kızlar ben gitmedim dr.a...gözlemledik annemle kızarıklığı geçti..bade bende egzamadan şüphelendim aslında ve gidersem kortizon verir,kullanmak istemiyorum.kullanmazsam içim rahat etmeyecek diye gitmedim..annemde isilik gibi dedi..şampuan değilde şapkadan olabilir..azıcık ter bile isiliğe yeter çünkü..neyse geçti gibi:) bu arada yeğeninden bahsetmiştin hatırladım..inşallah benim kuzumunda bişeyciği kalmaz..çocğu insan yetişkinken öğrenirmiş üfürümü..biride benim annem:) 50 yaşında dr.üfürümün var demişti:) demekki bişey olmuyomuş dedik..yinede Allaha emanet..
bade canım testi demişsin bide..bencede bekleme 14.günü..boşuna belirsizlik yaşama..12,hatta 10.günde bile çıkar..Allahım inşallahhhh tutunmuştur kuzun..

bubuş..canım çok sevindim..hadi dualarımız seninle..ama bişeyi anlamdım..pgt genetik test değilmi? diğer 2 sinde ne çıkmış peki? tutunma olasılı azmı görülmüş?yoksa genetik bi olaymı varmış sizde? neyse iyiki yaptırmışsın bi bakıma içiniz rahat devam edeceksiniz..sanada dua ediyorum..

lee canım Allah kavuştursun tekrar..babanın yerine kimse konmaz ama fazlaca oyalayacak bişeyler bulacaksın artık ecrini..sende onlarla oyalanırken bi bakmışsın eşin kapıda:)

dew;canım telaşını anlıyorum..bende öğleye kadar wc ye gidemeden odada olduğumu farkediyorum çoğu zaman:) müsait olunca ara ben evdeyim:) öptüm ikinizide..

kızlar selammmm :)bubuş canım davetin için çok saol arkadaşım:)ama sanırım bizim bi yer tutmamız daha iyi olacak zamanı geldiğinde rhatsız edeceğim seni..verdiğin bilgiler için de çok saol dualarım sizlerle inşallah olacak bu sfer :)
turmayı
badecim nasılsın kuzular nasıl :)olacak bu iş inan inşallah silzerden gelecek olan güzel haberler moral olacak bize :)

gülemcim canım ecemizi öpüyorum çok annelik zor iş değil mi hep endişeli oluyor insan sağlıkla büyütmeni diliyorum kuzunu. bu arada eğer çok sık bebeği yıkıyorsanız sürekli şampuan kullanmayın tamamı.anti alerjik olsa bile bebişe dokunabiliyormuş ..

lee canım allah kavuştursun öpüyorum senin kuzularını da..
yelizcm canım maşallah kırkınız çıkmuş yumurtalar toplanmış oh ne güzel keyifli şeyler bunlar darısı başımıza olsun inşallah:)
dew canımm yalnızlık zor oluyodur allah yardımcın olsun arkadaşım dikkat et kendine öpüyorum sizi de..

zrda tedavin hayırlı olsun inşallah ve bebişlerin bu sefer seninle olsun..
cerenm sen nasılsın..nasıl gidiyorr..

kızlarr benim canım çok sıkkın ya bugün adetimin 40.günü.ve hala adet olmadım ..aankaraya gittiğimde doktor sol yumurtalıkta basit bir kist oluşmuş önemsiz demişti ama aadetin gecikir demedi..neden böyle oldu anlamadım korkmaya başladım .göğüslerim çok acıyor ha oldu olcak gibiyim karın ağrım kasık ağrım var ..endişelenmeye başladım artık biraz daha gelmezse doktora gidiceğim ..pöf son tedavi beni manyak etti sanırsamm ...

Son düzenleme:
gulem kalpteki olayi merak etme allah korusun doktorda iyi konusmus cok sukur insan nasil takiyor diymi?burnu aksa karyanin hastami ettim cocugu diye dusunuyorum! isilik gecmis cok sukur kiyamam ben pembe beyazima sut kizim benim :)
BUBUSSSSSS hayirli transferler guzelim dualarim seninle cok hwyecanli :)))

lee cnm allah kavustursun esin amerikayami geldi sekerim eger oyleye nereye?numarami vereyim ameikdaysa olurda birseye ihtiyaci olursa elinde bir numara olsun facebooktan yaz bana opuyorum kizlarrrrrr

gulemciim bebeklerin cildi çok hassas normaldir heralde..insan endişe ediyo tabi..benim annem ablamlara kızardı
eskiden dr.mu vardı incelemeyin şu çocujkarı derdi:)tabi bizim gibi hamile kalmasından doğumuna kadar paranoyak olmuyolardı onlar o ayrı:)
testi pzt. yapıcam valla perşembeye kadar bekleyemem..eşim yemin ettirmeye çalışıyo ama du bakalım ikna ederim ben:)

melodi bebekler inş. iyilerdir hiçbir fikrim yok
acayip korkuyorum test zamanı yaklaştıkça hayırlısıyla tutunmuşlardır inş.
sende hamilelik olmasın baktırdınmı dr.da filan.. sürpriz yaparmış ne güzel olur yaa..yoksada her sabah çörek otu at ağzına söktürür o..

Bubus canim cok sevindim dondurulmusunda kalacak.kardes olacaklar sonra transferinde iyi gecmistir umarim.
Bade ptesi yapabilirsin bence de.bekleme daha fazla. Ayyyy cok heycanli.leee canim allah kavustursun.yerim ben o minik kizini.kiZlar babalarina asik oluyo. Umarim benim oglumda bana asik olur. Hehehe... kaynana damarim tuttu. Dew canim benim yaa gercekten cok zor gurbetlik. Ben bile annem gelse de banyo yapsam utu yapsam diye dort gozle bekliyorum ki ayni memleketteyiz. Gulemcim bizim oglaninda ensesinde var kızarıklık. Zamanla gecer merak etme canim. Ama insan ister istemez evham yapiuo tabi.
Yeni anneler ne zamandir sorcam unutuyorum.regli olan var mi. Dew daha olmamis. Ben de olmadim henuz
Iki ay oldu tik yok. Doktor bir yil olmayabilirsin dedi ama ben yinede endiseliyim.pko yuzunden yumurtaliklar kafayi yemz dimi. Poffffff olsak bi dert olmasak bi dert.
Melodi canim regli olmamissin canim. Test yaptin mi. Neden olmasin.

kızlar ben c.tesi test yapıcam
eşime söyledim pzt yapıcam diye
c.tesi yap ben yanında olayım dedi
10.gün varsa çıkar zaten:18:

badecim canım 10.gün erken degilmi? Acele ediyorsun sanki :) ben daha bir test bilem yapmadım adetin 41.günü bugün :)olacagına dair hiç inancım yok ta beni endişelendìren başka şey olmasın pöf pöf ..

günaydın arkadaşlar...
kızçemin kızrmızıları geçti çok şükür..dün kayınvalidemler vardı..doluluk derlermiş sütün yağından olurmuş..götürme doktora bişey olmaz dedi..cahil dediğim kadının söylediklerine inandım dün:)))))) hep iyi şeyler söylese:)
piraye ben adet olmadım zaten lekelenme şeklinde kanamam devam ediyo..bizimde bugün 40 mız çıkıyo..banada dr.adet görmeyebilirsin dedi.ama süt korur diyemem dedi bide hahaaa:) sanki korunmak lazımmış gibi boşver olma daha iyi ya..senin bi sürü dondurman var ne takıyosun pco yu falan:)
melodi canım bence test yap ve netleştir durumu..basit kist dedikleri şey adet düzenini bozabiliyo canım..önemli olan o kistin boyutunun büyümemesi..test yaptır ve dr.a görün..sen ankaradasın dimi hala..dr.a görünmüyomusun bu arada? o bakmadımı?
bade baya erkene aldın testi:) canım ben varsa 10.günde de çıkacağını düşünüyorum..ama kanda baktır..idrar testinde belli olmayabilir..
bubuş transfer oldu dimi..inşallah herşey yolunda gider...pozitifffff diye bağırırsınız burdan..

badecim canım 10.gün erken degilmi? Acele ediyorsun sanki :) ben daha bir test bilem yapmadım adetin 41.günü bugün :)olacagına dair hiç inancım yok ta beni endişelendìren başka şey olmasın pöf pöf ..

yapmayayımmı:26:
hafta içi eşim yok tek başına yaptırma
negatif olursa vızıldarsın yanında olayım diyor:44:ay bilemedim öff bişey çıkacağıda yok işte
kalsın o zaman hafta içi yapayım

Son düzenleme:

Badecim 10. Gun erken degil mi. Degerin dusuk cikar. Kafan karisir uzersin kendini bos yere. 12. Gunu bekle canim bence. Gerci icine nasi sinerse ole yap yada ben de bilemedim simdi. Kendimi hatirladim da beklemek cok zor. Haklisin sabirsizlanmakta

Badecim 10. Gunde deger dusuk olursa vs daha cok takarsin kafana. Sen etkilenmeyecegine inaniyorsan 10. gunde yaptirabilirsin. Melodi acilen test yap ne bekliyorsun? Bubuscum herseyin hayirlisi. Leecim sana kolay gelsin, esine en kisa surede kavusmn dilegiyle. Piraye, dew, yeliz, gulemopuyorum canlarim. Ha bu arada melodi, beraber tup yaptirdigimiz kizlardan biri de senin doktora gitmek istiyormus, senden bahsettim ben de. O da heyecanla bekliyor senin gelismeleri.

Badecim 10. Gun erken degil mi. Degerin dusuk cikar. Kafan karisir uzersin kendini bos yere. 12. Gunu bekle canim bence. Gerci icine nasi sinerse ole yap yada ben de bilemedim simdi. Kendimi hatirladim da beklemek cok zor. Haklisin sabirsizlanmakta

yok vazgeçtim zaten
ya pzt. ya salı yaptırıcam...
Allahım beklediğime değsin inş.

bizzz geldiikkkk:))
evimizdeyiz çok şükür. dün klinkte kaldım. geçen sefer ağrılarım vardı bu sefer sanki hiç transfer falan olmamış gibi.
sadece sonda biraz idrar yolumu acıttı. idrara cıktıgımda biraz kanamada oldu cokda acıdı ama şükür şimdi daha iyiyim.
2 tane transfer edildi. 4. gün kompakt olmuslar. diğer 2 taneyi dondurduk.
diğerlerinin birinde trizomi 13 ve anükleer blastomer çıkmış.
iyiki pgt yapılmıs. tesadüfen o hasarlı 2 embryo transfer edilseydi yine kesin olarak tutmayacaktı yada düşük olacaktı.
bunlarında garantisi yok ama olsun içimiz rahat en azından.
bence hiç şansa bırakmadan ilk deneme bile olsa yapılması lazım.
2. denemenin ücretinden çok daha uygun. belki yarı yarıya negatifler azalır.
öptm hepinizi..

hayırlı olsun canıım
inş. emeklerimizin karşılığını alırız
rabbim yüzümüzü güldürsün inş.

Selam kızlar nasılsınız bubus hadı hayırlısı olsun gun saymaya devam bade hangı gun ıstıyosan ogun yap cıkar bence gulem kayınvalıden dogru soylemıs bızım oglandada oldu yuzunde doktora sordum bızdekı hormanlar suten gecıyomus bebıslere sutun guzel besleyıcı demekmıs o pıraye adet olmadım bende normal ama daha bızım gelın 1 sene oldu hala adet olmadı ama dıkkat etmek lazım landrac gıbı kaza yasamıyalım:) bugun uykusuzum kızlar oglum sabah 7de zorla uyudu gunduz ve aksamda mısafırlerımız var salak gıbı dolasıyom anlıycagınız cerncım dewın kızını gormeye gıttın benım oglumuda gel bak bende ızmır hataydayım aklında olsun musaıt oldugunda beklıyorum optum hepınızı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…