Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım ..amin inş. pıtırtılarıda duyarız,kucağımıza aldığımız günleride..
valla ben beklemedeyim takvim için kalp atışından sonra yaparım kısmetse..
dişleriniz hayırlı olsuuun ..ben yerim o boncuk dişleri kuzucuk ya ne çabuk büyüdü
annenin gelmesi çok iyi olmuş valla ben burdan sevindim inanki..
Allah başımızdan eksik etmesin onlar olmasa halimiz duman:)

Allahım cuma gunun yuzu suyu hurmetıne ınsallah bubus arkadasımızdanda hayırlısıyla hamıle oldugu haberını alırız bubuscum uyanır uyanmaz bakıcam lutfen habersız bırakma bızı

Bubus seni cok merak ediyorum guzelim.hayirli haberler verirsin insallah. Gozum kulagin topikte
Melodiiii hadi gozunaydin darisi badeye olsun insallah
Dew canim bemim inciler gozukmus. Dis bugdayi yapin bize de foto gonderin. Yerim ben minik prensesimizi abla olmus kiyam yaaa
Zaman ne cabuk geciyo. Ben de zaman zaman hamileligimi ozluyorum. Tekmelerini hickiriklarini allahim tum arkadaslara nasip etsin insallah.
Gulem gaz sancisi baslamis. Rezene cayi ic canim surekli. Rahatlatir belki minnosu.
Benim kuzumda yavas yavas ellerini kesfetmeye basladi. Denk gelirsa bas parmak emiyoruz.engellemeye calisiyorum ama kavga ediyo benimle bir de scayip keyfine duskun. Ayaklarini va sirtini ovdurmaya bayiliyo
Tam pasa oldu benim kuzum. Bu arada bizde yeliz gibi yaptik kirkimizi. Ben de oglum da kirklandi. Gezdik yumurta topladik falan. Cok keyifli oluyo

bubuş çifter çifter çıksın inş. çizgiler
uyandığımda sen vardın aklımda güzel haberlerini bekliyorum canım

kızlar naber?
bubuş gelmemiş daha? güzel habelerle gelsin inşallah..

melodi demek pıt pıtları duydun:) oyyyy kuzu:) canım tüp bebek merkezi prulotonu banada vermişti.benden 3 ay önde komşumda aşılamayla hamile kaldı oda kullandı..bana haftada 1 dediler..komşum 3 güne birle başladı 5 güne,sonra haftada bire düşürdü..doktorlarımız farklıydı.sonra burda bi doktora kontrole gittiğimde bana 4 güne bir,20.haftaya kadar devam et bi sakıncası yok aksine faydalı dedi..benimde işime geldi,acısı falan umrunda olmuyo zaten insanın:) 4 güne bi vuruldum..sürekli takibe gittiğim perinatolog kestiğimi sanıyodu ama ben devam etmiştim napiiim içim öle rahat etti hem burdakide doktor sonuçta..sende çookk iyi yapmışsın gitmekle doktora..Allah korusun onu:)

piraye rezene içiyorum canım..birde infacol damla kullanıyorum..şükür daha iyi..
emzik sorunu var birde..tam alışamadı..bugün başka çeşitleride denicem..alışsa iyi olur :) yiğit nasıl? emzik kullanıyomu? canım aramızda 3 hafta var..geçekten o kadar zamanda elini ağzına götürüyomu? çok iyi:) maşallah:)

canım hadi gözünaydın:) anneler bi tane..kocanada llah kavuştursun..iyi olur ana-kız-torun takılırsınız:)
canım damlaya başladık iyi geldi gerçekten..zart zurt maşallah:) ama hergün bi değişik huyu ortaya çıkıyo,şaşırtıyo bizi:)
benimde annem 1 haftalığına gitti tek başıma kaldım..geceleri rahatız çok şükür o yüzden sorun olmuyo ama mutfak vs..işleri felç oldu..pazar günü gelecek annem benim okul başlayacak çünkü:/ hazirana kadar burda:)

Allahım cuma gunun yuzu suyu hurmetıne ınsallah bubus arkadasımızdanda hayırlısıyla hamıle oldugu haberını alırız bubuscum uyanır uyanmaz bakıcam lutfen habersız bırakma bızı

bubuş çifter çifter çıksın inş. çizgiler
uyandığımda sen vardın aklımda güzel haberlerini bekliyorum canım

kızlarrr test yapmadım öncelikle onu söyleyim.

biliyorum hepiniz bekliyosunuz ama transfer gününü saymayın diyorlar birde benim öğleden sonra oldu öyle olunca bugün 9. gün oluyor. eşimde dün gece şehirdısına gitti. benide arkadasıma bıraktı orada kaldım. giderkende test için beni bekle diye boynunu büktü birde test almamıstım evdede olmayınca yapamadım.

ne yalan söyleyim elimde gitmiyor. eşimde yanımda yok ya negatif cıkarsa kendi kendimi yerim. pozitfi olursada pzt ye kadar ona söylemeden nasıl dururum. yine benim elimi kolumu bağladı yaaa...

hiçbir belirtim yok göğüslerimin acısı geçti. dolgun ama yumusaklar acımıyorda. yine negatif olabilir bilmiyorummm....

eşini kırma o zaman beraber sevinirsiniz inş.
belirtilere takılma diye açma bişey söylemiycem kendim yapamadım çünkü:)
sadece ne oldu diye sevin nede olmadı diye üzül..inş. pozitifi göreceksin canım dualarımız seninle

sağol cnm..
belirtilere takılmayım diyorum ama ne bileyimm offff geldik zurnanın zırt dediği yere.
sanki ilk günler beklemek daha kolay şimdi kafam allakbullak ne yapacağımı bilmiyorum..

bugün hepinizi merakta bıraktım kusurabakmayın neolur. eşimin gitmesi herşeyi bozdu..
öpüyorum hepinizi..

aşk olsun ne demek..biz herdaim bu heyecanı yaşarız yeterki sonu güzel olsun
içine nasıl siniyosa öyle yap..bende öpüyorum canım

Son düzenleme:
Canım olsun pazartesıyı beklrız ınsallah ben gulem ve bade gıbı sende belırtı yok belırtı yok dıye dıye pozıtıfı gorursun herseyın hayırlısı olsun

aşk olsun ne demek..biz herdaim bu heyecanı yaşarız yeterki sonu güzel olsun
içine nasıl siniyosa öyle yap..bende öpüyorum canım

Canım olsun pazartesıyı beklrız ınsallah ben gulem ve bade gıbı sende belırtı yok belırtı yok dıye dıye pozıtıfı gorursun herseyın hayırlısı olsun

sağol badecim en yakınlarımdan daha yakınsınız...

yelizcim inş. sonumda sizlere benzer.

Bubus olsun canim ptesi bekleriz. Umarim hep birlikte seviniriz canim. Belirtilere takilmamak mumkun degil. Beklemek cok zor haklisin.insanin dusunmeden 1 dksi gecmiyor. Ahhh o gunleri hatirliyorum da. Kesin regli olucam demistim. Hatta pedimi falan hazi etmistim. Hic bir belirti kalmamisti test yaptigim gun ve pozitifi gormustum. Umarim sen de ayni mytlulugu yasarsin canim

şu 10 gün geçsin ama
ben kendi kendime konışmaya başladım sonum iyi değil

canım szde yaptınız demek kırk gezmesı bana sacma gelıyo aslında ama ısın ıcnde evden ckmak olunca ses cıkarmadım:)enesde elını emıyo ama bas parmagını degl yumrugunu sokuyo agzına:) sonrada mıydesını bulandırıyo emzıkte almıyo neyazıkı sorma pasalar keyfıne duskun oluyo galıba pıspıslansın kafası oksansın bıde tv seyretsın bayılıyo vala renklı renklı cazıp gelıyo tabı bende yatırdım ana kucagına seyredıyo ordan bol bol ama zararlımı bılemıyorum yarın doktora sorcam bakalım nedıycek

Canim yigitte tv izlemek istiyo.firsatini bulunca hemen gozler tv ye kitleniyo. Ama ben izletmiyorum. Su anda zararli degildir ama 5 6 aydan sonra izletmeyin diyolar. Sor bakalim dr ne dicek. Bana da haber ver de ben de ona gore davranayim canim. Enesi kokla benom icin.

bubuş aklım sendeydi..demek pazartesiyi beklicez..napalım bekleriz:) idrar testi alsaydınya.ama eşin ağır basmış anlaşılan:)
neyse canım onun yanında olması daha önemli.inşallah unutulmaz o güzel an'ı yaşatır Allahım size:) ben test günümü geçirmiştim bile:) p.tesi ydi kan vermeye gitmedim okula gittim baktım pedimde kan..ohh iyiki gitmemişim dedim..ertesi gün okul yoktu sabah eşim giderken napacaksın bugün dedi bende bi demlik çay yapcam sigara çay temizlik dedim:) duvar silecektim hatta:) nolr idrarda bari bak dedi hayır dedim..iyi sen bilirsin dedi..sonra içim acıdı ona..umudumdan değil,sanki onunda hakkı var bu işte dedim..negatif diye bildiririm eşimin hakkını yememiş olurum diye düşündüm:) neyse yattım uyudum geri..tekrar uyandığımda yaptım testi...eşimi aradım hemen çünkü kan geliyodu basbaya leke leke....bu sefer vayyy ben ne yaptımmm.neden yaptırmadımmm dedim durdum:)
ayyyy daldım anılara:)))

yeliz piraye kızlar benim kızımda emzik almıyooooo...emerken uyuyo yatırıyom uyanıyo..bütünnnnn gün böyleyiz...
damak,kiraz çeşitlerini denedim olmadı..şimdi aventiin değişik bi emziğini aldım denicem...inşallah alır..

Bubusum biz bekleriz. Pzartesiyi iple cekiyorum.
Melodicim sukur hersey yolunda. Dewcim gozum korktu bu kdr zor mu bebek bakimi? Yoksa siz mi cok evhamli, ilgilisiniz? En tecrubeli annemiz boyle yoruluyorsa..
Ben sali gidecegim lucrin verecekler galiba. Of sizden guzel haberler geldi pesoese ama ben iyice korkmaya basladim, nedeni de aslinda yok ama yeniden baslayacak olmak korkutuyor beni. Inanmiyorum nedense olacagina. Kotu bu olumsuzluk ama nasil olumlu olacagimi da bilemiyorum.
Bir de melodi bn de hic kaldirmam bacagimi, bnm de kocam duymus yat fln der de ben de olacaksa olur zaten deyip yatmiyorum. Benim hele de isten ciktiktan sonra aklima gelmiyor cocuk icin beraber olmak.eskiden en azini alirdim ped bile, bu son olsun diye alirdim son 1 senedir onu bile dusunmeyip stokluyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum ama onun disinda normalde strese sokmuyorum kendimi. Yani bende dusunmemek ise yaramiyor.Aman neyse sacmaladim galiba hadi iyi geceler

bubuşcuğum pzt.günü pozitif haberinle şenlensin burası dualarımız seninle
ceren tatlım,melodi hep bana söylüyor yaa ''senden ben her zaman mucize haberini bekliyorum buna çok inanıyorum diye'' işte bu mucize haberin aynısını ben senin için düşünüyorum.)
bu topikte neler yaşandı neler sonunda bir çok arkadaşımız çok şükür hamile ve bebeğine kavuşanlar var.inanıyorum ki sizlerde bu güzel duyguyu yaşayacaksınız hepiniz anne olacaksınız.umudunu sakın yitirme
dew prensesin incilerini çıkartmış) maşaallah ) ee darısıda adımlarını görmeye annen geliyormuş çok güzel sevindim senin adına.benimde eşim büyük yardımcımmış.şuan herşeye ben koşturuyorum.çocuklarıda mecburen yanımda götürmek zorunda kalıyorum.benimde sağolsun bitişik komşum arada yardımcı oluyor.
gülem gaz sıkıntınız varmış umarım şimdi daha iyisinizdir.. kızlar çocuklarınıza uzun süreli tv izletmeyin diyor uzmanlar.ben oğlum ve kızımın tv saatlerini günde 30 dk gün içinde ikiye bölerek seyrettiriyorum.
hamiş annelerimize bol bol dinlenin diyorum .herkes sağlıkla kalsın.öpüldünüz

kızlar ben yeni eve geldim net olmadıgı için annemde yazamadım.
bugü progestan iğnem için gidince kanıda verdim ama pazar oldugu için yarın sabah lab a gidecek ve öğleden sonra cıkacakmıs.
sabah kliniğe ugramak zor olur diye burdakı polikliniğe verdim. eşimde sabah yola cıkıyor. gelince birlikte öğrenecekmısız. yine bir inat sormayın. neyse gulemın dediği gibi hakkı varr diye sabredıyrum.
zaten pek umudumda yok dediğim gibi göğüslerim normal hiçbir belirtim yok.

bakalım hayırlısı bu gece dıua edin bana lütfen....

hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…