bade canim kese gorunmus hadi darisi o guzel sesi duymaya olsun....ayyy nasil ozledim o gunleri anlatamam :))) melodi sende duymussun kalp atsilarini hadi gozun aydin guzelim kese etrafindaki kan toplanmalarina biraz dikkat et guzelim evham yap diye soylemiyorum sakin ha korkma ama kendini yorma lufen olurmu dinlenmeni isteyebilirler ama sen de badede rahat olun allaha emanet minik kuzulariniz....
e artik gelsin takvimler :))) bekliyoruz
kizlar bizimde iki disimiz ayni anda patladi asagidan hafalardir cekilen uyksuzluklarin sebebi belli oldu buarada esim nisan sonu seyahate gidiyor 10 gun olmayacak yanliz kalmayayim diye birde biraz uyumam icin annem tekrar geliyor nasil iyi oldu anlatamam cok mutluyum inanin...
gulem gaz icin Allah kolaylik versin kiz cocuklarina gazliolmaz derler ama bizde 2 cok cektik sonra kut diye kesildi darisi basiniza...opuyorum herkesi
bade canim kese gorunmus hadi darisi o guzel sesi duymaya olsun....ayyy nasil ozledim o gunleri anlatamam :))) melodi sende duymussun kalp atsilarini hadi gozun aydin guzelim kese etrafindaki kan toplanmalarina biraz dikkat et guzelim evham yap diye soylemiyorum sakin ha korkma ama kendini yorma lufen olurmu dinlenmeni isteyebilirler ama sen de badede rahat olun allaha emanet minik kuzulariniz....
e artik gelsin takvimler :))) bekliyoruz
kizlar bizimde iki disimiz ayni anda patladi asagidan hafalardir cekilen uyksuzluklarin sebebi belli oldu buarada esim nisan sonu seyahate gidiyor 10 gun olmayacak yanliz kalmayayim diye birde biraz uyumam icin annem tekrar geliyor nasil iyi oldu anlatamam cok mutluyum inanin...
gulem gaz icin Allah kolaylik versin kiz cocuklarina gazliolmaz derler ama bizde 2 cok cektik sonra kut diye kesildi darisi basiniza...opuyorum herkesi
Allahım cuma gunun yuzu suyu hurmetıne ınsallah bubus arkadasımızdanda hayırlısıyla hamıle oldugu haberını alırız bubuscum uyanır uyanmaz bakıcam lutfen habersız bırakma bızı
Bubus seni cok merak ediyorum guzelim.hayirli haberler verirsin insallah. Gozum kulagin topikte
Melodiiii hadi gozunaydin darisi badeye olsun insallah
Dew canim bemim inciler gozukmus. Dis bugdayi yapin bize de foto gonderin. Yerim ben minik prensesimizi abla olmus kiyam yaaa
Zaman ne cabuk geciyo. Ben de zaman zaman hamileligimi ozluyorum. Tekmelerini hickiriklariniallahim tum arkadaslara nasip etsin insallah.
Gulem gaz sancisi baslamis. Rezene cayi ic canim surekli. Rahatlatir belki minnosu.
Benim kuzumda yavas yavas ellerini kesfetmeye basladi. Denk gelirsa bas parmak emiyoruz.engellemeye calisiyorum ama kavga ediyo benimlebir de scayip keyfine duskun. Ayaklarini va sirtini ovdurmaya bayiliyo
Tam pasa oldu benim kuzum. Bu arada bizde yeliz gibi yaptik kirkimizi. Ben de oglum da kirklandi. Gezdik yumurta topladik falan. Cok keyifli oluyo
bubuş çifter çifter çıksın inş. çizgiler
uyandığımda sen vardın aklımda güzel haberlerini bekliyorum canım
kızlarrr test yapmadım öncelikle onu söyleyim.
biliyorum hepiniz bekliyosunuz ama transfer gününü saymayın diyorlar birde benim öğleden sonra oldu öyle olunca bugün 9. gün oluyor. eşimde dün gece şehirdısına gitti. benide arkadasıma bıraktı orada kaldım. giderkende test için beni bekle diye boynunu büktü birde test almamıstım evdede olmayınca yapamadım.
ne yalan söyleyim elimde gitmiyor. eşimde yanımda yok ya negatif cıkarsa kendi kendimi yerim. pozitfi olursada pzt ye kadar ona söylemeden nasıl dururum. yine benim elimi kolumu bağladı yaaa...
hiçbir belirtim yok göğüslerimin acısı geçti. dolgun ama yumusaklar acımıyorda. yine negatif olabilir bilmiyorummm....
eşini kırma o zaman beraber sevinirsiniz inş.
belirtilere takılma diye açma bişey söylemiycem kendim yapamadım çünkü:)
sadece ne oldu diye sevin nede olmadı diye üzül..inş. pozitifi göreceksin canım dualarımız seninle
sağol cnm..
belirtilere takılmayım diyorum ama ne bileyimm offff geldik zurnanın zırt dediği yere.
sanki ilk günler beklemek daha kolay şimdi kafam allakbullak ne yapacağımı bilmiyorum..
bugün hepinizi merakta bıraktım kusurabakmayın neolur. eşimin gitmesi herşeyi bozdu..
öpüyorum hepinizi..
aşk olsun ne demek..biz herdaim bu heyecanı yaşarız yeterki sonu güzel olsun
içine nasıl siniyosa öyle yap..bende öpüyorum canım
Canım olsun pazartesıyı beklrız ınsallah ben gulem ve bade gıbı sende belırtı yok belırtı yok dıye dıye pozıtıfı gorursun herseyın hayırlısı olsun
Bubus seni cok merak ediyorum guzelim.hayirli haberler verirsin insallah. Gozum kulagin topikte
Melodiiii hadi gozunaydin darisi badeye olsun insallah
Dew canim bemim inciler gozukmus. Dis bugdayi yapin bize de foto gonderin. Yerim ben minik prensesimizi abla olmus kiyam yaaa
Zaman ne cabuk geciyo. Ben de zaman zaman hamileligimi ozluyorum. Tekmelerini hickiriklariniallahim tum arkadaslara nasip etsin insallah.
Gulem gaz sancisi baslamis. Rezene cayi ic canim surekli. Rahatlatir belki minnosu.
Benim kuzumda yavas yavas ellerini kesfetmeye basladi. Denk gelirsa bas parmak emiyoruz.engellemeye calisiyorum ama kavga ediyo benimlebir de scayip keyfine duskun. Ayaklarini va sirtini ovdurmaya bayiliyo
Tam pasa oldu benim kuzum. Bu arada bizde yeliz gibi yaptik kirkimizi. Ben de oglum da kirklandi. Gezdik yumurta topladik falan. Cok keyifli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?