Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Helsacim canim yazdigin icin emrak etmeyiz iyiki yazdin yoksa sorup durcaktik helsa iyimi hersey yolundami diye carsambayi bizlerde senin gibi iple cekiyoruz...hersey yolunda gitsin insallah....
opuyorum cnm

bubuş ne güzel tatile çıkıyorsun, ben,im daha çok var izne ayrılmama ağustosta çıkacağım. 2.tüp bebeği yaptırırım diye ağustos ayına ayarlamıştım.
sana iyi tatiller, bol bol dinlen kafanı rahatlat. öpüyorum seni.

annemlere geldim bir bakayım kızlar ne yapayor dedim. eşimin laptopu var ama yaklaştırmıyor, zararlı diye. deli edecek beni ceple bile konuşmama müdahale ediyor.
benim hala hiçbirşeyim yok belirtim falan
neyse az kaldı kontrolüme gitsemde rahatlasam.
öpüldünüz canlarım.

Vallaha esin hakli teknolojiden uzak durmanda fayda var cep telefonu zaten normalde zararli birde hamilesin...bence belirtin olmamasi super sekerim benim burdaki hamile arkadasim 8 aylik sua nda ya daha bir kere bile midesi bulanmadi kokulardan biel etkilenmedi hicbirseyi yok yani inanamazsin o yuzden belirti bekleme ben birde hasta olan birini biliyorum ksumaktan hastaneye yatridilar cunku bebek zarar gorur diye serum bagladilar yani bence seninki makbul olan :) carsambaya az kaldi insallah guzel haberler duyacagiz bak gor....
opuyorum sekerim

Merhabalar canım çok şükürki bir tane yumurtam oluştu 20 mm yarın sabah aşılamam yapılacak inşallah.

Merhabalar canım çok şükürki bir tane yumurtam oluştu 20 mm yarın sabah aşılamam yapılacak inşallah.

canm aşilaman hayırlı olsun, ben aşilamadan sonraki süreci çok sewiyorum :) heyecanlı bir bekleyiş oluyor.. tüp bebekteki bekleme sürecini sewmemiştim am aşilamalarda çok heyecanlıydım :) inşallah tutar canm,hadi bakalm..

Ayyy çok heyecanlı, umarım yumurtan döllenir ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur, benim de Ağustos yanda Eylülde aşılama gözüküyor, tabi eğer o zmana kadar hamiş kalamazsam

badezuzum, piraye sizde ne var ne yok? ne durumdasınız?

güleeeem nerdesiiiin? bir ses ver yahuu..

helsa canım eşinle aynı fikirdeyim, cep telefonu ve kablosuz internetin zararlı olduğunu düşünüyorum ama gel gör ki alışmışız resmen cep telefonu ve internet olmadan kendimizi eksik hisediyoruz. manyetik koruyucu çamaşır giyenleri duymuştum ofisteki manyetiklerden korunmak için.

Canım ben çalışmalara devam ediyorum işte, bazen içimi bir umutsuzluk kaplıyor sonra dağıtıyorum kara bulutları ve çalışmaya devam ediyorum. BAT 12.07.2011.Benimle aynı tarihlerde BAT bekleyen kimler var bakalım, bir liste haızrlayalım, belki listemiz uğurlu gelirde Temmuz ayı içinde hamiş haberlerimiz çoğalır

selam kızlar reglim 3 gün geçti umutlanmak istemiyorum ama inşallah vardır bişeyler.gece rüyamdada hamile kaldığım haberini aldım sevinçten ağlıodum.inşallah bu ay olur(

İnşallah canım tutunurlar yolları karıştırmasalar bari bu sefer:::)))

Ayyy çok heyecanlı, umarım yumurtan döllenir ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur, benim de Ağustos yanda Eylülde aşılama gözüküyor, tabi eğer o zmana kadar hamiş kalamazsam
İnşallah canım seninkide benimkide herkesin bebişi tutunsun.

ne güzel inş .hamileyim haberlerinide verirsin:)
İnşallah canım veririm.
Bugün aşılamam yapıldı 3 gün dinlen dediler bakalım hayırlısı.

kızlar,

özlemle öpüyorum hepinizi. tatile çıkanlar olmuş onlara iyi tatiller diliyorum. gelişmeleri yazın hamilelikle ilgili hassas davranıyor olabilirsiniz demişsiniz. çok haklısınız. Ben o konuda elim geldiğince hassas olmaya çalışıyorum bana yapılan ö...z lükleri ben asla yapmayayım diye siz can dostlarım kader arkadaşlarımı incitmeyeyim diye her zaman dikkat ederim bu ayrı. Ama benim sıkıntım bundan değil yaşadığım sağlık problemlerim ve yine hastalık boyutunda yaşadığım kaygılardan kaynaklanıyor. Şimdi fiziksel olarak daha iyiyim hatta pek bir belirtim yok ona takıyorum. sık sık midem kaynıyor sadece, kusmuyorum ama midem kalkıyor kokudan ve çok konuşunca midem bulanıyor.Fazla bilgisayara bakınca bilgisayardan midem bulanıyor.kaç defa size yazayım diye oturdum şöyle bir okuyorum o sırada başlıyor bırakıyorum. enteresan enteresan şeyler. şimdi yine olmadan yazıcaklarımı yazayım. galiba dik oturamıyorum ondan midem bulanıyor imdi farkediyorum çünkü yine başladı.

neyse sizi çok seviyorum. ve benim size daha önce söylediğim bazı şeyler vardı şimdi bazı arkadaşlarım aynı noktaya gelmişler önceden çok üzerinde durmamıştırk. Israrla akupunktur yaptırın diyorum özelikle tüpe başlamadan önce, iyi bir hekim bulun. çok inanıyorum kan dolaşımı nı rahme giden kanı arttırarak bebeiğin tutunmasını sağlıyormuş.

pozitif düşünceyle ilgilide ben ona da sarmıştım bir ara elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım. hatırlarsanız reikiye başlamışmıştım. sonra sıkıldım bıraktım ama bazı şeyleri idrak etmemi sağladı. pozitif düşüncenin hayatımzdaki önemi ve reikici öğreticinin ısrarla beynindeki ketleri kır, olumlu düşün. ben çocuk doğurmaya hazırım artık çok istiyorum demesi olumsuz kodları belkide imha etmemi başarmamı sağladı.

bununla ilgili okuduğum bazı kitaplar var, sizzlere önerebilirim.

secret felsefesiyle ilgilendim, internetten belgeseli var indirip izleyebilirsiniz. çok mantıklı gelmemişti bana ama bunlardan olumlu düşünmenin önemi dersini çıkarmıştım. sizlerede şiddetle tavsye ediyorum. beslenmenize çok dikkat edin. incir yiyin bol bol. soğan kürü bir mucize bunu uygulayın canlar.

eşimin tepkilerini sormuşsunuz başka bir gün daha detaylı yazarım biraz dinleneyim. sadece şunu söylebilirim. mutluluktan uçuyor. allahım herp duamdasınız, sizlerinde yaşaması için inanıyorumda olucak bu topik hepimize uğur getiricek.

benim eşim normaldede çok şefkatlidir şimdi hat safhada. babam gibi oldu.

kaygılarımdan kurtulamıyorum kızlar, birşey olucak diye ölüyorum korkudan allahım bana yardım etsin..

haftaya pazartesi kontrolüm var, aallahın izniyle güzel şeyler yazmaya devam edicem.

Bol bol meryem suresini okuyun lütfen..

hepinizi seviyorum. Allaha emanet olun.

Sevgiler...

içim açıldı okurken ,tamda canım sıkkınken iyiki gördüm ...insan ne yaparsa yapsın bazen umutları diplerde oluyo işte orda topic imdada yetişiyo iyi ki varsınız kızlar..meldi cnm hamileliğin en güzel şekilde devam etmesin inş. tatlımı tatlı bir bebiş resmi koyarsın profiline:)

yeni gördüm cnm ,ben klomene başladım cuma günü gidicem soldan yumurtlama varsa aşılama yapıcaz yoksa eylüle kalıcak hakkımızda hayırlısı...

nazar değmesin le devam etsin karışmış canım düzenleme panelide çıkmadı mecburen böyle düzeltiyorum.sana da bebişinede nazar değmesin..hamileliğin keyifle devam etsin..yavrunu rabbim korusun:)

Hayırlı Kandiller arkadaşlar... Meldi seni görmek ne güzel, bu topikte ayrı bir yerin var, senden sonra peş peşe hamile haberleri alacağımıza inanıyorum ben... Allahım bebeğini sağlıkla doğurmayı da nasip eder İnşallah, aklına kötü şeyler getirme ve kötü düşüncelerden uzak dur, insanın dilek kapısının ne zaman açık olduğu hiç belli olmazmış, o yüzden ağzımızdan çıkan her söze aklımızdan geçen her düşünceye dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum. Herkes için hayırlı günler, umarım bebek haberlerimiz artarak devam eder ve bizleri mutlu eder

:) Cok sevindim senin adina. ve tabi bize de umut oluyor. izmirdeydin degil mi, kim bu akupunkturcu ?

Canimcim senden haber almak harika...bir turlu konusamadik ama arada bir helsa yaziyor senden haberler ...ilk 3 aynin endiselerle ve biraz bulnaiti sIkinti ile gececegini tahmin ettim cunku vucudun bebege alsimaya calisiyor kolay degil ama gor bak bir gun bicak gibi kesilecek bunlar ve sende ebebginde huzurlu gunler gecireceksiniz...endiselenme demek bize kolay ama eminim helede bizler gibi bebegine cok zor yollardan ulasmis insanlarin normal annelere gore endise kat sayisi yuksek buda coookkk normal....sadece kendini ve bebegi yipratma o kadar...insallah seninde helsaninda doktor kontolleri harika gececek bize hep guzel haberler vereceksizni sagligin el verdigi surece bizi habersiz birakma emi hepimiz seni cok merak ediyoruz bu arada 15 temmuzda izmirde olacagim hemen cesmeye gececegim ancak hafta ici doktor kontorolum var izmire inecegim arasiriz guzelim....
opuyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…