ben geldiimmm. :)
yetiştim gulem tedavine. canım hayırlı uğurlu olsun. inşallah pozitifi gördüğündede sağ salim dimdik ayakta olacaksın ve yine allahtan başka kimseye ihtiyacın olmayacak.
canlar ben dün döndüm tatilden malum bugünde işe başladım öyle zor geldimki anlatamam hala kendimi nerde olduğumu anlayamaz halde hissediyorum. benim 9 unda adet olmam gerekiyordu. tatil bitişine denk geldi yolda dönerken falan olurum diye düşündüm ama henüz olmadım yine 1 hafta ileri atmasın yaa artık. niye böyle yine aksamaya başladı saat gibi tık diye olurdu. dr a gidicem de adet olmayı bekliyorum bakalım neler olacak. yaa işte benden böyle. çok güzel bir tatil geçirdim. dinlendim. bol bol yüzdüm keyfimce. fethiyenin etrafındaki tüm koyları gezdik. off hiç gelmek istemedim. tatilde kendi kendime söz verdim artık iş içinde cocuk içinde stres yapmayacağım. herşey olduğu kadar diye bakalım ne kadar tutabilicem sözümü.
çok özledim sizleri yokmu yeni müjdeler henüz okuyamadım geçmişi hemen yazmak istedim. hadi beni sevindirin lüttfeennn.
landarch canım bana msj atmıssın fethiyeye geliyorm belki görüşürüz diye ama ben dönünce gördüm msjı cnm ne güzel olurdu valla..tuh yaa. cnm sanada iyi tatiller benim yerimede yüz bol bol.
deww cnm geliyosun az kaldı inşallah beyazlamış ama hamiş olarak dönersin:))öptm seni.
arencikten haber varmı nasıl acaba??
heralde öyleymiş dew cim..yani bütün gün burnumun direği sızlar,boğazım düğüm düğüm:)) neyseki patlayacak birini buldum,anneme denk geldi(ama oda anlatmasaydı yanii:)) kıyamam yaa nasıl seviyorum onu..gelecek,transferden sonra bakacak bana
helsacım dua ette bizde pamuk gibi gezelim 9 ay:))))) şuan her zamankinden güzelsin bunu bil canımm
moralim çok bozuk arkadaşlar
malum ben eşimden kaynaklı hamile kalamıyorum
3,5 yıldır çektiklerimi bir allah bir ben bilirim
eşimin ailesi baştan beri hiç destek olmadılar.
Vakti zamanı vardır hırpalanmayın deyip durdular
Benim doktor arayışlarıma laf söz ettiler.
İyide ortada bir rahatsızlık varken nasıl olacak o?
6 aylık evli eltim 2 aylık hamileymiş benden saklıyorlar hepsi
Bende öğrendim üstüne üstlük eşiminde benden sakladığını öğrenince
niye saklanıyor diye çok kötü laflar ettim eşime
en ağırı ben kısır değilim senden saklasınlar dedim.
Allah beni affetsin ben bu lafı nasıl ettim
Hala kendimde değilim.
Çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum.
yazık annelerimize bende geçen öyle anneme patladım, haftasonu gergindim acaba birşeymi oldu korkusu vardı annem denk geldi onu azarladım sonrada üzüldüm. bend eöyle gergin olunca yazık kadın bir kanamam falan var sandı. üzülüyorum sonra böyle yapınca.
evet cnm adet olmadım ama hiç umudumda yok gecen ayda 5 gün geçip çk umutlanınca afedersin popomun üstüne oturdum. o yüzden beklerim olana kadar bu haftayı devirirsem belki yaparım test. göğüslerim regli olmam gereken gün ağrımaya başladı kasıklarım bugün biraz biraz ağrıyor. böyle giderse hafta sonunu görürüm belki.
cnm dualarım seninle. sende kendine çok çok iyiy bak. yediğine içtiğine dinlenmene çok dikkat et. öptm cnm.
moralim çok bozuk arkadaşlar
malum ben eşimden kaynaklı hamile kalamıyorum
3,5 yıldır çektiklerimi bir allah bir ben bilirim
eşimin ailesi baştan beri hiç destek olmadılar.
Vakti zamanı vardır hırpalanmayın deyip durdular
Benim doktor arayışlarıma laf söz ettiler.
İyide ortada bir rahatsızlık varken nasıl olacak o?
6 aylık evli eltim 2 aylık hamileymiş benden saklıyorlar hepsi
Bende öğrendim üstüne üstlük eşiminde benden sakladığını öğrenince
niye saklanıyor diye çok kötü laflar ettim eşime
en ağırı ben kısır değilim senden saklasınlar dedim.
Allah beni affetsin ben bu lafı nasıl ettim
Hala kendimde değilim.
Çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum.
Kizlar selam,
2 gundur gelemedim Kkya bugun geldim soyle bir baktim BUBUS tatilden donmus icine sinsin cnm tatilin...tatil sonrasi calismak korkunc bir olay hepimizde ayni sorun emin ol :)
Helsa canim kendini dinleme ne olur inan bak hersye yolunda gidecek....eminim iyi olacak hersey...
Vizontele cnm cok kirici konusmussun kocana herzaman soylerim erkekler biz kadinlar kadar dayanikli ve olgun degiller yaratilislari boyle senin yapici olman gerekir evet senden saklmalari cok sacma salakca bir davranis ama kimsenin kotu niyeti oldugunu sanmiyor....kimseye duyurmayin sorunlarinizi tedvainizi olun illa herkes duyacak diye birsey yok...kari koca olmak hayata beraber gogus germek bence boyle birsey bence ozur dile ve aramizda halledelim annenlerle yasadiklarimizi paylasma de emin ol o da mutlu degildir bu durumdan...
Kizlar benden haberler soyle temmuz reglimin ikinci gunu yaptirdigim test sonuclarim bu sefer dahaiyi geldi.
FSH 10
PROGESTERON 0.6
E2 46
OZELLIKLE FSH'in dusmus olmasi beni sevindirdi 18 di gecen ay degerim.
Doktoruma email attim zaten 18'i pazatesi randevum var.
Kizlar turkiyeye ucmama 2 gun kaldi bende inanamiyorum....cok opuyroum hepinizi
canım gözün aydın sonuçların gayet güzel..benim merkezim hiç bi hormon testi istemedi..ne tuhaf ya..ama itiraf edeyim kan verip sonuç beklemeye bile yüreğim dayanmıyo artık..fsh ımı merak ediyorum ama 12 olarak kalsın bende:)) daha yüksek çıkarsa bide onu kaldıramycam:)) canım 18 inde kontrolün olacak sonra adetini bekleyeceksin dimi?ne zaman adet olacaksın?
hoşgeldin canım. ne güzel istediğin gibi bir tatil geçirmişsin. benimde çok ihtiyacım var ama bu yaz denzie girmeyi düşünmüyorum ne olur ne olmaz diye onun yerine farklı birşey planlamam lazım. şu temmuz ayınıda geçireyim herşeyin yolunda gittiğinden emin olayım hala korkularım var. hala bir bulantım yok, karın ağrıalrım oluyordu ama özellikle üç gündür farklı ağrılar olmaya başladı karnımın yumuşamış gibi geliyor, kafayı yiyeceğim böyle takıntılarla.
Canim benim sagol sonucum iyi cikti bende seviniyorum tabi ":) ama degisken bir hormon biliyorsun umarim birdaha hic yukselmez....ben 18inde doktoru gorecegim kismetse sonra belli olacak hersey yani ek bir tahlil istermi bilmiyorum hani burda her test yapildi rahim filmi,ne bileyim tupler acik mi degilmi herseye bakildi ama belli olmaz isteyebilir birde ben goreyim derse temmuz son iki hafta sanirim bunlari halleder....ben agustos 5te regli olacagim gununde geliyor pek sasma olmuyorcok sukur tedavi sornasi sapitmistim simdi normale dondum....yani 5 agustos civari baslicam diye dusunuyorum ama genel hatlariyla belli olduku mini tup bebek uygulamasi yapacak yani minimum ilac maksimum iyi kalitede yumruta uretmemi saglamaya calisasacak cunku gercekten igneler bana hic iyi gelmiyor...bakalim gulemcim hersey onumuzdkei hafta netlik kazanacak gibi gorunuyor....
senin nasil gidiyor igneler?alistin mi yapmaya?:) insallah sana cok iyi gelecek igneler hopppp guzel sonuc alacagiz :)
kizlar tekrar yazamayabilirim bugun malum burdaki son gunum isim cok son kosusturmalar bavul filan......sizlere okyanus otesinden degilde izmirimden yazacagim artik....kizlar kendinize iyi bakin....opuldunuz kocaman....
hoşgeldin canım. ne güzel istediğin gibi bir tatil geçirmişsin. benimde çok ihtiyacım var ama bu yaz denzie girmeyi düşünmüyorum ne olur ne olmaz diye onun yerine farklı birşey planlamam lazım. şu temmuz ayınıda geçireyim herşeyin yolunda gittiğinden emin olayım hala korkularım var. hala bir bulantım yok, karın ağrıalrım oluyordu ama özellikle üç gündür farklı ağrılar olmaya başladı karnımın yumuşamış gibi geliyor, kafayı yiyeceğim böyle takıntılarla.
hadi hayırlısı,uççç gel bakalım..şu az ilaç sağlam yumurta olayı hakikaten mantıklı..inşallah izmir sana uğurlu gelecek,vatanını bekliyo bebeğin biliyorum ben
bende bugün kontroldeydim.biri 18 diğer 10 mm.iki tane endometriomam varmış.çikolata kistim yani..ve bunlar ameliyatta basit kist alınmış olan sol yumurtalığmdaymış..ilk muayenede sağda 5 solda 4 demişti ya,şimdi solda 1 tane sağda 6 tane gelişiyomuş.yani soldaki diğer 3 iptal..daha doğrusu anladığım kadarıyla ilaçlardan beslenen çikolata kistleri olmuş ve büyümüşler..doktor kötü bi tablo değil,endonun yaptığı yan etki zaten dedi..soldan umutlanmayacağım ama sağ iyi dedi..3-4 Allah ne verirse artık.birde birinden birinin fazlaca büyümesi istenmeyen bi durummuş ve benim 6 sıda yakın boyutlarda..6 ve 3 mm.aralığındaymış.normalmiş yani..prolaktinim stresten yükselmiş doktorun dediğine göre:) ve ilaç verdi onun içinde...rahim kalınlığım 3 mm.az değilmi dedim,istediğimiz kadar yükseltiriz sen sakin ol dedi:) duygusallaştımda orda:// neyse ama genel anlamda iyi döndüm eve..akstra bişey çıkmadı diye seviniyorum:)) ilaçlara devam cuma kontrol...
dew cim canım yaa bende sanırım o günleri görürsem eğer ağustosun 5-6 sı gibi test yapıcam:)) Allahıııımmmmmm noolluurr herşey yolunda gitsinnnnnnn..şimdiden sana iyi yolculuklar canım..izmirinde tadını çıkar..miss gibidri izmir..hele akşamları:))
Canim benim sagol sonucum iyi cikti bende seviniyorum tabi ":) ama degisken bir hormon biliyorsun umarim birdaha hic yukselmez....ben 18inde doktoru gorecegim kismetse sonra belli olacak hersey yani ek bir tahlil istermi bilmiyorum hani burda her test yapildi rahim filmi,ne bileyim tupler acik mi degilmi herseye bakildi ama belli olmaz isteyebilir birde ben goreyim derse temmuz son iki hafta sanirim bunlari halleder....ben agustos 5te regli olacagim gununde geliyor pek sasma olmuyorcok sukur tedavi sornasi sapitmistim simdi normale dondum....yani 5 agustos civari baslicam diye dusunuyorum ama genel hatlariyla belli olduku mini tup bebek uygulamasi yapacak yani minimum ilac maksimum iyi kalitede yumruta uretmemi saglamaya calisasacak cunku gercekten igneler bana hic iyi gelmiyor...bakalim gulemcim hersey onumuzdkei hafta netlik kazanacak gibi gorunuyor....
senin nasil gidiyor igneler?alistin mi yapmaya?:) insallah sana cok iyi gelecek igneler hopppp guzel sonuc alacagiz :)
kizlar tekrar yazamayabilirim bugun malum burdaki son gunum isim cok son kosusturmalar bavul filan......sizlere okyanus otesinden degilde izmirimden yazacagim artik....kizlar kendinize iyi bakin....opuldunuz kocaman....
iyi canım işte, inşallah göreceksin o günleri.
merhabalar
kızlar meldi hastanede yatıyor, dün sabah kanaması olmuş biraz fazla, Allah'a şükür bebek iyiymiş, kanaması azalmış ama az az geliyormuş, galiba bir süre yatacak, canım benim çok korkmuş, kızlara söyle benim için dua etsinler dedi. hepimiz dua edelim onun için.
öpüyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?