dew canım...çok gerginim aslında..oluruna bıraktım zannediyorum,kaderci olmaya çalışıyorum..meldi gibi örnekleri aklıma getiriyorum,olmasa bile son değil diyorum vs..vs..ama kafamıda kumlara gömmek istiyorum.bi kıştır görmediğim insanlar ordu gibi oldular sanki..her biri başka bi gün karşıma geçip ''daha yokmu?,stres yampıyosn,yoksa olur'' şeklinde saçmalıyolar..ailemdekileri teker teker uyarıyorum,kimseye anlatmayın diye..kuzenime sölemiş annem...çıldırdımm.ne gerek var?zira kız arayıp duruyo,nasılsın diye..anneme patladım tabii..yani o bile anlayamıyo..normalmişim gibi davranmaya çalışıyorum ya,şu an boğazıma düğümlendi nefesim..bıraktım kendimi,biraz ağlarsam rahatlycam............işte bu gece böyleyim canım..adetimi beklerkenki ruh halim...sabaha rahatlarım heralde..canım iyiki varsınız yaaa..keşke bi arada olsak..vallahi çok ihtiyacım var..sizleri seviyorum..
Bende istemedim kimse duysun anneme bonbor tembih babam bile bilmiyordu cunku onalrin endiseli sesleri bil ebeni geriyor insan cok hassas oluyor cunku...insanlara hic takilma malesef bisey bildikleri yok laf ola beri gele konusmak icin konusuyorlar...onalrdan bizlerinde etrafinda var merak etme..densiz bir toplumuz biz densiz....bazen amerikalilar cok ruhsuz filan diye sikayet ediyorum ama en azindan ozeline girmeye calismiyorlar en iyi yanlari bu...nasil yaparsin bilmem canim ama kulaklarini tikamaya calis ve evde ilgilenecek birseyler bul lutfen....eltim oyle demisti puzzle yapmis tedavi suresince...cok iyi gelmis ona ..bak belki sende denersin boyle birsey...
umarim yarina daha iyi hissedersin guzelim....bizde seni seviyoruz....
Bende istemedim kimse duysun anneme bonbor tembih babam bile bilmiyordu cunku onalrin endiseli sesleri bil ebeni geriyor insan cok hassas oluyor cunku...insanlara hic takilma malesef bisey bildikleri yok laf ola beri gele konusmak icin konusuyorlar...onalrdan bizlerinde etrafinda var merak etme..densiz bir toplumuz biz densiz....bazen amerikalilar cok ruhsuz filan diye sikayet ediyorum ama en azindan ozeline girmeye calismiyorlar en iyi yanlari bu...nasil yaparsin bilmem canim ama kulaklarini tikamaya calis ve evde ilgilenecek birseyler bul lutfen....eltim oyle demisti puzzle yapmis tedavi suresince...cok iyi gelmis ona ..bak belki sende denersin boyle birsey...
umarim yarina daha iyi hissedersin guzelim....bizde seni seviyoruz....
bende tüp bebeği annemlere bile söylememiştim. aslında transfer sonrası söyleyecektim ama istediğim gibi gitmeyip umutsuz olunca hiç söylememeye karar verdim. çünkü DEW in dediği gibi onların ilgileniyor sandıkalrı o soruları bile sorma tarzları, ses tonları beni germeye strese sokmaya yeter. bizim ailede biraz fazla evhamlıdır. seni rahatlatttığını sanıp iyice daraltırlar. GULEM canım eğer olumsuz olursa zaten yeteri kadar üzüleceksin şimdiden neden kendini bu kadar geriyorsun,bu üzülme sürecini uzatıyorsun tadını çıkar.
günaydın kızlar..biraz uykusuz bi gece geçirdim..neyse biraz daha iyiyim..söyledikleriniz doğru..kitap okuyorum zaten sürekli..kafamı dağıtmaya çalışıyorum..bugün gönlüm olsun diye alışveriş teklif etti eşim:)) biraz dolanıp geliriz..
helsa söylediğin çok mantıklı:) olmazsa zaten istediğim kadar üzülebilirim:) bu arada dün saçlarımı boyattım,kestirdim,tutarsa epey boyatamam diye..iyi oldu
günaydın kızlar..biraz uykusuz bi gece geçirdim..neyse biraz daha iyiyim..söyledikleriniz doğru..kitap okuyorum zaten sürekli..kafamı dağıtmaya çalışıyorum..bugün gönlüm olsun diye alışveriş teklif etti eşim:)) biraz dolanıp geliriz..
helsa söylediğin çok mantıklı:) olmazsa zaten istediğim kadar üzülebilirim:) bu arada dün saçlarımı boyattım,kestirdim,tutarsa epey boyatamam diye..iyi oldu
Oh ne guzel bak hep boyle ol umutlu mutlu bende yarin bugun (pazar)gidecegim saclarimi boyatmaya beyazlarim cikti..onlari bi halladeyim malum turkiyeden hamile donecegim sonra yaptirma firsatim olmaz diye dusundum :))))
opuyorum kizlarrrrrrrrrrr
selam arkadaşlar ben uzun zamandır okuyorum yazılanları başka bir topikteyim ama sizlerlede yazışmasam bile takip ettiğimden gelişmeleri merak ediyorum .gülem nasılsın yazışmıştık seninle..inan şuan yazma isteğim sırf senin için karamsarlığın beni üzdü.ve hemen bende hem dualarım hemde tam destekle sana destek olduğumu belirtmek istedim canım hepimizin hakkında hayırlısı.aynı zamanda tedaviye başlıyoruz ben sekizinde adet oldum yarın randevum var tüp bebek için start verdim inşallah güzel haberlerimizi birlikte vericez arkadaşlarımıza ve güzel habeleride yine buradan birlikte okuycaz neolur stres yapma başarı oranı çok fazla ona odaklan biliyorum elinde değil ama yinede sen hükmet düşüncelerine kitap oku falan sinemaya git.senin kalbinin güzelliği yazışmalarına bile yansıyordu.Allah gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın.
canım çok teşekkür ederim.benim için düşündüklerine ayrıca teşekkürler:) kendimi burda olduğum kadar hiç biyerde rahat hissedemiyorum.demek beraberiz tüp bebekte.. bende bugün başlıyorum iğnelere..evet canım biraz kaygılıyım..çok problem var,birde prolaktini yüksek görünce bütün moralim sıfırlandı.yani bebek olayı için ayrı,kendi sağlığım için ayrı endişeleniyorum..yazışmıştık seninşe,izmirdemiydin?nerde yaptırıyosun?sorununuz neydi?gelişmeleri yaz mutlaka,inşallah bu yaz hamile hamile gezeriz:))
dün akşam adet oldum..sabah endo ağrısı gibi ağrılarla uyandım.ağrı çekmekten o kadar gözüm korkmuşki! neyse şimdi daha iyiyim.ama bu hastalığın nefesini ensemde hissediyorum:) bu arada asprin ve folbiol içiyorum vee bugün ilk iğnemi yapıcam.aslında ilk iğne merkezde yapılıyomuş.ama ben gitmycem.hemşireyle konuştuk...
of canım senindemi beyazların varr:) bende de aynı dert..bir tek hamile olursam katlanabilirim o görüntüye:) zaten eşim hemen söyler,beyazların çıkmış diye:)
Arkadaşlar bilgisi olan varmı hormon testleri adetin dördüncü günü doğru sonuç veriyormu?ben 8 inde adet oldum ama hafta sonuna denk geldiği için iki ve üçüncü günleri p.tesiye gün verdiler yani yarın oda dördüncü gün oluyor ben hormon testi bir kez yaptırdım oda 3. gündü kafam çok karıştı?bilginizi paylaşırsanız sevinirim
Oh ne guzel bak hep boyle ol umutlu mutlu bende yarin bugun (pazar)gidecegim saclarimi boyatmaya beyazlarim cikti..onlari bi halladeyim malum turkiyeden hamile donecegim sonra yaptirma firsatim olmaz diye dusundum :))))
opuyorum kizlarrrrrrrrrrr
dün akşam adet oldum..sabah endo ağrısı gibi ağrılarla uyandım.ağrı çekmekten o kadar gözüm korkmuşki! neyse şimdi daha iyiyim.ama bu hastalığın nefesini ensemde hissediyorum:) bu arada asprin ve folbiol içiyorum vee bugün ilk iğnemi yapıcam.aslında ilk iğne merkezde yapılıyomuş.ama ben gitmycem.hemşireyle konuştuk...
of canım senindemi beyazların varr:) bende de aynı dert..bir tek hamile olursam katlanabilirim o görüntüye:) zaten eşim hemen söyler,beyazların çıkmış diye:)
evet canım izmirdeyim ben.dokuz eylül üni.de yaptırıcam inşallah.sen sanırım özelde yaptırmayı düşünüyordun.prolaktinin ne anlama geldiğini bilmiyorum.ama bir tedavisi vardır sana yazdıktan sonra bir araştırayım.nedir diye?lütfen kaygılanma bak tüp bebekte eğer bir pürüz varsa onu düzeltene kadar yani tedavi edene kadar iğnelere geçmiyorlar yani bu aşılamadan farklı biraz daha araştırmaya dayanıyor.kendini sıkma iğnelere başlıyor olman çok güzel bebeğine bir adım daha yaklaşıyorsun her defasında.benim problemim sol tüpümün tıkalı olması.hatırlarsan lap. olmuştum sonra iki aşılama .sonra d.eylül üni.tavsiye ettiler doktorum tüp bebekte çok başarılı.o lap.nin tüp açımında çok etken olmadığını söyledi anlayacağın herşey boşunaymış.artık özele çok güvenim kalmadı.devlete karar verdim hayırlısı inşallah.bu arada fmf atakların nasıl ?benim allaha şükür bu ay sağlığım iyi tatile gittim deniz bana çok iyi geliyor.
Arkadaşlar bilgisi olan varmı hormon testleri adetin dördüncü günü doğru sonuç veriyormu?ben 8 inde adet oldum ama hafta sonuna denk geldiği için iki ve üçüncü günleri p.tesiye gün verdiler yani yarın oda dördüncü gün oluyor ben hormon testi bir kez yaptırdım oda 3. gündü kafam çok karıştı?bilginizi paylaşırsanız sevinirim
senin karamsarlik regliden geliyormus guzelim anladim ben :) bende cok sinirli oluyorum...uzgun mutsuz yani herkes oyle oluyor zaten ya :)
canim beyazlar konusu bizde sinir bir durum diperim cikar cikmaz aaa cikmis seninkiler yine diyor ay diyorum ben kendim gormuyorum sen goruyorsun offf sinri oluyorum diyorum o yzuden gideyimde bari dedim cenesi kapansin heheh :)))opuyorum guzelim bu gece basliyorsun hadi hayirlisi olsun insallah cok guzel olacka hersey.....
benimde beyazalrım çok ve de saçımı uzun süre boyatmayınca çok sinir oluyor aman razıyım bembeyaz dolaşmaya.
kızlar akşam ilk iğnelerimi yaptım sağ salim..neyseki karnımdan ikiside,kimseye ihtiyacım yok..
bu msjına dönüp baktığında inş. kucağında bebeğin olur ve gülümseyip bu günleri hatırlarsın onun mis gibi kokusunu içine çekerken.....tedavin hayırlı olsun cnm...
kızlar akşam ilk iğnelerimi yaptım sağ salim..neyseki karnımdan ikiside,kimseye ihtiyacım yok..
ben geldiimmm. :)
yetiştim gulem tedavine. canım hayırlı uğurlu olsun. inşallah pozitifi gördüğündede sağ salim dimdik ayakta olacaksın ve yine allahtan başka kimseye ihtiyacın olmayacak.
canlar ben dün döndüm tatilden malum bugünde işe başladım öyle zor geldimki anlatamam hala kendimi nerde olduğumu anlayamaz halde hissediyorum. benim 9 unda adet olmam gerekiyordu. tatil bitişine denk geldi yolda dönerken falan olurum diye düşündüm ama henüz olmadım yine 1 hafta ileri atmasın yaa artık. niye böyle yine aksamaya başladı saat gibi tık diye olurdu. dr a gidicem de adet olmayı bekliyorum bakalım neler olacak. yaa işte benden böyle. çok güzel bir tatil geçirdim. dinlendim. bol bol yüzdüm keyfimce. fethiyenin etrafındaki tüm koyları gezdik. off hiç gelmek istemedim. tatilde kendi kendime söz verdim artık iş içinde cocuk içinde stres yapmayacağım. herşey olduğu kadar diye bakalım ne kadar tutabilicem sözümü.
çok özledim sizleri yokmu yeni müjdeler henüz okuyamadım geçmişi hemen yazmak istedim. hadi beni sevindirin lüttfeennn.
landarch canım bana msj atmıssın fethiyeye geliyorm belki görüşürüz diye ama ben dönünce gördüm msjı cnm ne güzel olurdu valla..tuh yaa. cnm sanada iyi tatiller benim yerimede yüz bol bol.
deww cnm geliyosun az kaldı inşallah beyazlamış ama hamiş olarak dönersin:))öptm seni.
arencikten haber varmı nasıl acaba??
hoşgeldin canım..evet yetiştin bana....canım tatilinin iyi geçmesine sevindim.demek adet olmadın,e tatil meyvesi olabilir canım..yinede bi test yapabilirsin.dikkat et kendine nolur nolmaz..inşallah hamilesindir yaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?