kızlar meldiye çok üzüldüm..inşallah ciddi bişey değildir..helsa çok slm söyle bizden..dualarımız onunla..
kızlar ben kontrolden geldim.yumurtalar azdı zaten,ve iyi gelişmiyolarmış ve doktor bu durumlarda iptal edebiliriz dedi.kararı size bırakıyorum,umut az ama 1 yada 2 tane ile devam edelim dersen edelim dedi..bende devam etmek istedim.içim taş gibi.bişey söyleyecek durumda değilim..kader çizilmiş,yazılmış..
kızlar meldiye çok üzüldüm..inşallah ciddi bişey değildir..helsa çok slm söyle bizden..dualarımız onunla..
kızlar ben kontrolden geldim.yumurtalar azdı zaten,ve iyi gelişmiyolarmış ve doktor bu durumlarda iptal edebiliriz dedi.kararı size bırakıyorum,umut az ama 1 yada 2 tane ile devam edelim dersen edelim dedi..bende devam etmek istedim.içim taş gibi.bişey söyleyecek durumda değilim..kader çizilmiş,yazılmış..
cnm hiç üzülme bence şansını dene benim dr.un bi hastasıyla konuştum kadın 32 yaşında tüp bebek tedavisine başlamış ve bana dediği dr. yumurtalıklarımın yerini bile zor görüyordu ultrasonda.sadece 4 yumurta alınmış 2tanesi döllenmiş bir tanesini transfer etmişler ve orta kaliteymiş ..bende tutmadı tekrar geldik diycek sandım yanımda oynayan 4-5 yaşlarındaki güzel kızı gösterdi işte bu orta kaliteli yumurtam dedi.:).sanki benim çocuğum olmuş gibi sevindim kızı aldım öptüm kucağımda çok tatlıydı meğer şimdi ikinci için geliyomuş...yani bir tane bile olsa Allahım ol dediyse olur.hiç içini sıkma lütfen dua et ve inan..
canım üzülme, canım ne bileyim belki ilaç dozu fazla gelmiştir. hatırladığım kadarıyla ilk kontrolünde sağlı sollu fena değildi sayı, olanlar gelişmedi işte. eğer olan yumurtaların iyiyse devam edebilirisn, lazım olan 1 tane zaten. moralini sakın bozma.
inşallah kızlar.size tuhaf gelebilir ama herşey yolunda gitseydi bi tuhaflık var bu işte diyecektim.şimdi önüme bi sorun çıktı ya,şimdi oldu dedim sanki kendi kendime..ne biçim bi his bu böyle..resmen olmayışı bağımlılık yapmış..kendimi tuhaf hissediyorum..evet dediğiniz gibi 1 tanesi yeter ama şimdide döllenemeyebilir fikri var kafamda.helsacım zaten tuhaf olanda bu..ilk gün sağda 5 solda 4..ikinci gittiğimde sağda 6 solda 1..şimdi sağda 5 solda 1..o aradakilere noldu bilmiyorum... bilmiyorum işte..karmakarışığım..
oluyor canım öyle bazen ilaca cevap vermeyebiliyor ve büyümüyorlar, deneme tahtasıyız işte böyle ilkinde olmazsa 1.cide afrklı birşey deniyorlar. sen doktorla bir daha konuş bence kararı sana bırakmasın sen ne bileceksin olabilecekleri doktor olan o bırakalım ya da devam edelim kararınıda o vermeli.
oluyor canım öyle bazen ilaca cevap vermeyebiliyor ve büyümüyorlar, deneme tahtasıyız işte böyle ilkinde olmazsa 1.cide afrklı birşey deniyorlar. sen doktorla bir daha konuş bence kararı sana bırakmasın sen ne bileceksin olabilecekleri doktor olan o bırakalım ya da devam edelim kararınıda o vermeli.
yarın yine kontroldeyim..umarım iyi dönerim..
yarın yine kontroldeyim..umarım iyi dönerim..
Kizlar hepinize selam,
Izmir'den sevgiler,yolculugum iyi gecti biraz uzun surdu o kadar tam 24 saate ulastim evden eve :)
dun hemen okudum gecmisi Gulemcigimi merak ediyordum ve sonra Meldiyi okudum..meldiyi aradim bende kizlar hastanedeydi yavrum epey kanamsi olmus henuz bebek ile ilgilinet bilgi vermemsiler iyiymis ama asil yarin belli olacakmis.Hayirlisi insallah allah bagislasin ilk bebisimizi bize.
Gulemcim su anda yasadiklarin tipatip benim yasadigim seyler dilegim duam insallah sonucun benim gibi olmasin.Once iyi basladim bende sonra ilaclar kaliteleri dusurdu, bende yuksek dozla basladim biliyorsun ve herkes 9-10 gun igne yaparken ben 12- gun yaptim igne tabi herkes ayni degil ama ben tam bir ilac magduruyum..benim izmirdeki doktoruma bu kadar inanma sebebimde bu bende az ilac kullanacak olmasi ama unutmaki herkes farkli sakin bunlari yaziyorum diye kendinle bagdastirma...
Simsi vazgecsen yarida biraksan bir sonraki ay garantisi yok kac yumurta ureteceginin...fakat su durum kotu doktorun sana birakmasi bu karari cunku biz bilemiyoruz ki tabiyki icimiz hep devam etmek istiyor keske daha net konussalar cok daha rahatlatici olurdu bizler icin....doktor bize sordugunda esim dediki doktora ''2-3 tanede olsa yarida birakmayalim belkide bizim cocuklarimiz o yumurtalardan birisinde ''demisti tabi ben salya sumuk vaziyetteydim konusacak durumda degildim yani eger icinden ufacik bir ses bile davam diyorsa devam et olurmu,...benim icimden hicbirses bana seslnemedi benim duygularima esim tercuman olmustu....
dualarim seninle ve meldinin karnindaki minikte....uzgun degil hepimizin yuzu gulsun dilerim....
yarin kontorlum var 15:30 ilk firsatta size yazacagim....saglicakla kalin...
merhaba kızlaaaaarrrrr..
tatil bitti kürkçü dükkanına geri döndüm :) ofise geldim işler birikti inşallah tatil sonrası depresyonuna girmem. hayat hep tatil olsa keşke.. tatilimin son günü yaani dün ewe dönüş yolunda adet oldumoysa çok iyi çalışmıştık bu ay. artık bahanemiz kalmadı yok riskli günü kaçırmışız yok denk gelmemiştir diye. kısmet değilmiş deyip önümüzdeki maçlara bakıcaz artık tek tesellim var o da artık adet sancısı çekmiyorum. kızlar gecmişi okumama gerek yok çünkü ben sizi heeeep takip ettim, ama maalesef yazamamadım çünkü telefondan buraya yazmak resmen işkence gibi sayfa donup kalıyor falan. meldi ye çok üzüldüm, kanamayı görünce kimbilir ne kadar korktu kıyamamm.. şuan nasıl acaba? gülemcim doktorların isterseniz iptal edelim demelerini tamamen prosedür onlar da biz de biliyoruz ki hiçbir zaman durum çoook farklı olmayacak. benm doktorum da bana istersen başka ay deneyelim dedi ama sonrasında da zaten hiçbir zaman 10 un üstünde yumurtan olmayacak, bu sayı en fazla 8 civarlarına a kadar çıkar demişti. zaten yok döllenmedi yok sağlıklı deil deyip kala kala 2-3 kalıyor, bak dew cim de 3 tane topladılar üçü de döllenmişti ve iyi kaliteydi. canm benm içini ferah tut, bol bol dua et.. helsa canm sen nasılsın? bubus um doktora gittin mi?
gulem doktorun karari sana birakmakla iyi yapmis.
bu sartlarda yaptirdigin tedaviyi bir baska doktora anlatsan eminim ki yeni doktor, "gereksiz yere yapilmis bir tedaviydi" tarzi konusacak, paragoz bir doktor oldugunu ima edecekti.
bence doktorunun kararı sıze bırakması cok guzel, sonucta basari orani dusuk bile olsa hep sans var.
ama kimilerinin riske atacak imkanlari daha sinirli oluyor. kimileri kredi cekip tup bebek yaptiriyor mesela; boyle sıkıntılı bir durumda kalitesiz yumurtalarla ise baslamak istememek de normal.
bence devam et; imkanin oldugu surece devam et.
slm kızlar..dew cim hoşgeldin canım..sağ salim evinde olmana sevindim.
bende kontrolden geldim,merkezdeki diğer doktor yaptı muayenemi,pazar ya bugün sanırım o yüzden..ama iyi oldu..zaten sevilen bi adam buda..neyse kızlar..endometrium 7 mm.i geçmiş,iyi dedi..yumurtalara gelince cuma günü diğer doktorun solda 1 tane 7 dediğini bu solda iki tane 4 er mm.dedi..ssağda 12si en büyük olmak üzere yine 5 tane.en küçüğü 7 idi sanırım..tam aklımda kalmadı bu sefer..neyse..yeni tanıştığımız için anlattım durumu,oda size gerekli açıklamayı yapmak zorundayız ama 1 yumurtaylada tüp bebek yaptık biz dedi..devam edilemiyecek bi durumda değilsiniz,tek isteğimiz gördüğümüz yumurtaların verimli olmasıdır dedi..örnek verdi hatta 20 tane toplarız 10 tanesi verimli çıkar ama onlarında 5 i döllenir..demek istediğim sayılanların hepsi cepte embriiyo değil dedi..bende biliyorum dedim:)
dewcim bende içimden bi ses duymadım:) yanımda eşimde yoktu..vaktim yok dedim:) canım senden güzel haberler bekliyorum..valla demek istemiyorum ama tutmazsa diye kendime seçenkeler aramaya başladım.ve izmiri düşüncem kış için..bize güzel sonuçlarla gel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?