Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Neyse kızlar ben bu yogun sancılarımı da alıp ders çalışmaya gidiyim :)
Bu ay ki diger şafagım sınavaydı o da yaklaşıyor :))
İnşallah yarın müjdeyle gelen cici anne adayları olur :)
Cümleten hayırlı akşamalrrr

mesela sen
tmm tmm sustum:)
ama akşam namazını kılınca tüm bebek isteyenler ve senin için de dua ettim bunu bil canım benim.
iyi çalışmalar...

Son düzenleme:

senin 8 ay oldu dee mi denemelere başlayalı? ben bir sene sonra ilkine kaldım hiç korunmadan zaten doktorlar sağlıklı çiftlerde 1 yılda gebe kalma şansı %40-50 diyor düşün artık gerisini kimyasalı saymıyorum bile şimdi dolu dolu iki senelik evliyiz anca ikinciye kaldım
anam bu yumurtalar pek nazlı artık baksana olacak mı diye bekliyince olmuyor en güzeli koyver gitsin ben öyle dedim buldum hatta bu ay iki kere ilişki oldu yumurtaya iki gün kala oldu onlar da ve hiç öyle uzanıp beklemedim hemen ayağa kalktım olmaz diyordum tuttu bak

mesela sen
tmm tmm sustum:)
ama akşam namazını kılınca tüm bebek isteyenler ve senin için de dua ettim bunu bil canım benim.
iyi çalışmalar...

sayfada yorumlardan rüya gördüğünü anladım aradım aradım rüyanı bulamadım iki yorum da ben atardım :) Allah tüm namazlarını kabul etsin ben inanıyorum gelecek bebişler

buldum canım:))))

Hamileyim kizlarrrr

Cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin. Listemiz revize edilmiyo ndn acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Blackberrycimm en kisa zamanda kondurcam sana da bi gobus tatlim..telden giriorum burdan yapilmuo malesef :) Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins :)

slm kizlar simdi doktordan geldim biraz agrim vardi ddoktor gebelik testi yapti ve sonuc1,2 cikti gebelik yok gibi dedi ama daha once hep 0,1 cikiyordu ilac yazdi sizce ne yapmaliyim bt 18nisan

merhaba benim de bat 14 nisan. ben de ara kanama olmadı. göğüslerim şiş karnım şiş ara ara adet olucak gibi karnım ağrıyor. ben 13 sabahı test yapmayı düşünüyorum ama pek umudum da yok. nasip artık. insan heyecanla bekleyince vucudunu dinler oluyo her belirtiyi buna yoruyo bu da psikolojik olarak bizi kotu etkiliyo bence. bence sen de yap ihtimalin daha yüksek bence hf sonu yap

Gunaydin kislat. Dun gece siddetli bi kasik agrisi ile uyandim. Ben normal sanip tuvalete kalkma geregi duymadim. Sabah kalktigimda kipkirmizi kan hic boyle olmamisti hemen acil doktora gittik. Acilde de kadin dogumcu vardi dr dusuk yapiyorsun dedi bi igne yapti. Kan testi yapti 23 cikti bu ne simdi anlamadim kimyasal febelik dedi dr pazartesi kendi dr uma gidicem of moral olarak hic bu kadar uzuntu yasamamistim cok kotuyum..

Canim cok gecmis olsun dun gece bende doktora gittim gebelik testi yapti 1,2 cikti galiba degilsin dedi bir suru antibiotik falan verdi ama eski tahlillerime baktim hep 0,1 cikiyordu emin olamadim ve ilaclari almadim cunku bat 18 nisan o yuzden acildeki doktorlara cok guvenme

Canım geçmiş olsun, inşallah pazartesi doktorundan hayırlı şeyler duyarsın, üzülme inşallah en hayırlısı olur

kızlar bende batımdan 4gün önce yani bugün test yaptım negatif çıktı, battan önce oldugı için pozitif görmr ümidim yoktu ama yinede üzüldüm ya (

cnm cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…