amin inşallah... yok samimi ve içtenlikle sölediğini hissettiğim için yazdım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim her isteyene isstediği an versin inşalah
Neyse kızlar ben bu yogun sancılarımı da alıp ders çalışmaya gidiyim :)
Bu ay ki diger şafagım sınavaydı o da yaklaşıyor :))
İnşallah yarın müjdeyle gelen cici anne adayları olur :)
Cümleten hayırlı akşamalrrr
ayyyyyyy ne kadaarrr güzel yaaaa bende istiyorummmm bu sahnedeeennnn :))))
gerçekten canım burda kimden hamile haberi duysam kendim kadar seviniyorum sanki kendi bebegime bi adım daha yaklaşmışım gibi...
hele uzun yıllardır bekleyenler için diyorum rabbim benden önce versin biz şurda ayların hesabını yaparken onlar yıllarca sabretmiş ne demek yani....
hiç olumsuz düşünmeyin herşey çoookkk güzel olucak ve siz iki buçuk deil 3 kişilik bi aile olcaksınızzz inşallah
mesela sen
tmm tmm sustum:)
ama akşam namazını kılınca tüm bebek isteyenler ve senin için de dua ettim bunu bil canım benim.
iyi çalışmalar...
kızlaaar rüya gördüm. bi kız çocuğu var burundan nasıl sümük akıyo sormayın. siliyom siliyom. bitmiyo. şimdi rüya tabirlerine baktım:) ne göreyim.
Sümük görmek, çocuğa işarettir.
Rüyada görülen sümük evlat anlamını taşımaktadır.
Rüyada Sümük Temizlemek
Rüya sahibine müjdeli bir haber verileceği anlamına gelir. Yani rüya sahibi kadınsa anne olacak, erkekse baba olacak demektir. Bu haberin müjdecisi de bir doktordur.
iğrenc oldu biraz ama, tabiri güzel napiiim
Hamileyim kizlarrrr
Cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin. Listemiz revize edilmiyo ndn acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım zaten adetinin 3.günü gideceksin eşinin gelmesinemi gitmesine denk gelir onu bilemem yanlız erken yumurtlayınca nie erken adet olasınki o işler hiç belli olmuo sen adet olursan bi doktora görün bence
ya kızlar yazdıklarımı okuyanlar vardır da ben görmeyenler için kısa bi özet geçip bişi sormak istyrm
şimdi bnm 14 nisanda adet olmm gerekiyodu ama 9-10 nisanda az az ara ile kahverengi akıntılar oldu bgn bişi yok yerleşme kanaması olma ihtimalı var gibi eczaneden test alsam yapsam belli olur mu yoksa adet gününe kdr bekliym mi çünkü ateş ölçmeyi takip ediyorm ateşim hala yüksek seyrediyo adet olack olsam düşmesi lazımdı
kızlar yok mu daha önce test yapıp deneyimlerini söyleyecekler?
Gunaydin kislat. Dun gece siddetli bi kasik agrisi ile uyandim. Ben normal sanip tuvalete kalkma geregi duymadim. Sabah kalktigimda kipkirmizi kan hic boyle olmamisti hemen acil doktora gittik. Acilde de kadin dogumcu vardi dr dusuk yapiyorsun dedi bi igne yapti. Kan testi yapti 23 cikti bu ne simdi anlamadim kimyasal febelik dedi dr pazartesi kendi dr uma gidicem of moral olarak hic bu kadar uzuntu yasamamistim cok kotuyum..
Gunaydin kislat. Dun gece siddetli bi kasik agrisi ile uyandim. Ben normal sanip tuvalete kalkma geregi duymadim. Sabah kalktigimda kipkirmizi kan hic boyle olmamisti hemen acil doktora gittik. Acilde de kadin dogumcu vardi dr dusuk yapiyorsun dedi bi igne yapti. Kan testi yapti 23 cikti bu ne simdi anlamadim kimyasal febelik dedi dr pazartesi kendi dr uma gidicem of moral olarak hic bu kadar uzuntu yasamamistim cok kotuyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?