Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ben özellikle bekliorum normalde hiç şaşmaz 28 günde bir olur bugün 29. gün yarında geçsin belki 30 günde olur diye

al benden de o kadar

Ya bazen böyle mantığım devreye giriyor diyorumki çocuk çocuk ne yeter olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya birden rahatlıyorum ama taş çatlasın 5 dk sürüyor sonra bütün kötü düşünceler beynime uçuşuyor yine((

Selaamm bende siteye yeni üye oldum geri sayımınıza benide dahil eder misiniz? BAT ım 27 nisan ama meraktan ölmek üzereyim tek beklemek çok zor buarada üyeliğim yeni aktiflendi ancak yazabildim

Amannn hoş geldin, benim bat da 28 nisan. beklemek çok fena dediğin gibi, beraber bekleyelim canım...

aynen :26: bazen diyorum çok abartıyorum çevremdeki insanlarıda sıkıyorum tamam artık konuşmıycam diyorum ama en fazla yarım saat

benim bat bugun heyecandan yerimde duramıyorum :) yarında cok onemli tabi.eğer olmazsam pzt tahlil yaptırcam dua edin

bizim burda yeni evli bir komşu var.11 ay sonra hamile kaldı.dediğine göre sadece adet duzensizliği varmış ve hiçbir tedavi görmemiş.pek inandırıcı gelmedi ama umit olsun diye yazayım dedim

Son düzenleme:
Amannn hoş geldin, benim bat da 28 nisan. beklemek çok fena dediğin gibi, beraber bekleyelim canım...

aynen :26: bazen diyorum çok abartıyorum çevremdeki insanlarıda sıkıyorum tamam artık konuşmıycam diyorum ama en fazla yarım saat

Ya bide kimse ciddiye almıyor anlatsanda oluuuur diyip geçiyorlar ama olmuyor işte(( bende sizi buldum beni bi benim durumumdakiler anlar diye.. bide çevremde herkes hamile görseniz onlara hiç anlatamıyorum korkuyorumki diyecekler hevesleniyor nazar edecek halbuki geçen hafta yan komşum gebe olduğunı öğrendi ben ondan çok sevindim

sorma aynı durumdayız. herkes kendi derdinde, ancak aynı durumda olanlar anlar birbirini

benim çevremdekilerin çoğunun bebeği oldu bende sevemiyorum bile insanlar nazar etti derler diye sonuçta bizim kimsenin bebeğinde gözümüz yok eğer benim bebeğimde yasasaydı mart ayında doğmuş olacaktı demekki kısmet değilmiş

Aynen ve bu his beni çok kötü ediyor daha yolun başındayken böyle ben diyorum bide yıllarca olmasa insan içine çıkmaya korkacam nazarım değdi sanarlar diye

Aynen ve bu his beni çok kötü ediyor daha yolun başındayken böyle ben diyorum bide yıllarca olmasa insan içine çıkmaya korkacam nazarım değdi sanarlar diye

ah işte kimse anlamıyo ki halimizden neyse inş. allahım bize de nasip eder sağlıklı bebişler

ikinci aydayız, inşallah bu ay olur... hepimizin...

İnşallah beklemek çok zor çok yıpratıcı bu benimde adma akıllı denediğim 4. Ayım önceden kistim olduğunu bilmediğim için korunuyordum bide salak gibi.. Şu kist beni daha çok korkutuyor doktor normal yolla olmaz muhtemelen dedi 1 hafta ağladım daha yeni toparlandım sonuçta Allah verdimi kist mist engel değilde işte korkuyor insan

tatlım inşallah gecikmen hamileliktendir. adet oldum bu arada yeni bat 15 mayıs((((...bu ay aşılama yaptıracağım doktor uygun görürse...

e hadi bakalım sende bizdenmişsin :13: inş hamişsindir

ay inşallah içine doğan olur inş. hepimiz hamiş oluruz bu ay ama sen böyle dedikçe test yapmamak için kendimi zor tutuyorum:18::18:

Ya aslında yapsan pozitif çıksa erkenden mutlu olmana sebep olduğum için çok mutlu olurum ama diğer ihtimal ah o diğer ihtimal yok mu o elimi kolumu bağlıyor(( çünkü gerçekten yıkıntısı çok büyük

bu doktorları da hiç anlamıyorum, insanın moralini bozuyolar durduk yere. sen moralini yüksek tut tatlım. daha yolun başındayız. kötü düşünceleri kafandan uzaklaştır.

aslında çokta yıkılmam çünkü kendimi en kötüye hazırladım zaten daha denemeye bu ay başladık çok sorun değil ama bu stres her aynı nasıl çekilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…