kızlarrrrrrrrr....bat 20 nisandı.gecen cuma test yaptım.çokkkkkkkk silik te olsa çıkmıştı h ayalet çizgim.bugün kan verdim veeeeeeeeee...sonuçççççççOZİTİF :)) Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah,dualarım hepimiz için devam edecek.inşallah Allah tamamına erdirir yeni anne adaylarımızın ...
Adetime bir hafta var, inşallah gelmez bu ay kırmızılar. :) Geçen hafta doktora gittiğimde ilk defa şunu doktordan şunu duydum rahim kalınlaşması olmuş adetin yakın mı dedi, hayır dedim bende. Rahim kalınlaşması hamilelik belirtisi olabilirmiş, tabi bunu doktordan duymadım, internetten araştırdım. İNŞALLAH hamileyimdir...
bu forum çok hareketliydi anlaşılan herkes terketti:44:
Evet cnm bende farkettim
anlaşılan bi ikimiz varız e nası gidiyo hamilelik bulantıların falan başladımı?
Biraz tiksinme var cnm kokulara karsı tbi bide uyku ve halsizlik başımı bile kaldıramıyorum dün gece 2 damla kan gelmişş cok korktum ama herkes normal diyo
sen yinede ihmal etme çok gelmemiş ama yine de doktoruna bi danış ihmal etme
Doktorda cumartesi günü ordaymış randevu aldım işte cnm ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı
telaşlanma bişey yoktur hem bu durumu yaşayan ve sağlıklı bebek doğurmuş bisürü kadın varaklına kötü bişey getirme e daha erken ama cinsiyet konusunda bi his var mı sende?
İnş. dediğin gibidir cnm ya daha keseyi bile görmedik cnm cinsiyet cok erken :) His de hiç yokki :)
içinden bişey geçmiyo yani e hadi hayırlısı bakalım tutacakmı diye merak etmiştim:44: e kese için randevun ne zaman?
Artık cinsiyet düşnmüyorum cnm ilkinde okdar kendimi hazırlamıştım ama neoldu elimden kayıp gitti.Cumartesi cnm :)
ya ne kadar olumsuz düşünüyosunbirincisinde cahildik bişey bilmiyorduk ama şimdi önlemini aldın takdir allahın artık olumsuz düşünme bu günlerin tadını çıkar cumartesi iyi haberlerini bekliyorum
Canım ben kaç gündür bakamıyorum foruma ağrılardan. yazdığım da arada kaynadı diyordum, sen görmüşsün. kan tahlili mi yaptırdın, daha vakit var, umudunu neden kaybettin?
Saol cnm rahatlattın beni inş. :) veririm güzel haberleri
sen mutlu ol ki bebeğinde bunu hissetsin ben inanıyorum bu sefer inş . sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alacaksın
Saol cnm inş. sende alırrsın bebişini yakın zamanda
amin canım inş. ben bu ay şu tedavilerimi bi halledeyimde hamilelikte sorun çıkarmasınlar
Önce sağlık cnm :) Hallet sağlık işlerini ondan sonra hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?