Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercektenbenim gazim varyaklasik 3-4 gunden beri
anam bi de hamilemiyim oyyy
)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu ay için umutlu ne cok kişi varmış :) yalnız deilimm oleyyy :)))))![]()
Umut etmekten baska bisey gelmiyoki elimizdenumut edelim guzel dusunelim hersey guzel olsun insallah
aminnnnn inşallahhhh :))) batıma daha cok var ama bugun sabahtan beri karın sol altımda şiddetli bi ağrı var geçmek bilmeyen hiç yaşamadığım... bi kaç gün önceydi yumurtalamam die düşünüorummm :)))
Bat in ne zaman ? Eger daha yeni yumurtlaman varsa paikolojik olabilir canim hissettiklerin ama insallah degildir :))
bat ay başında![]()
E az kalmis ay basi dedigin 6 gun kalmis yani :) hadi bakalim insallah hayirli haberler verrirsin sende
inşaallahhh, allah herkesin gönlüne göre versin... 9aydır deniyoruztabi doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ayı saymazsak 6aydır çalışıyoruz
![]()
benımde bu 5. denememız we batımız aynı canım benımde bu ay bası.ama benm hıc belırtım yok sadece azcık akıntım var
Ay insallahh bu ay mutlu son olur ikimiz icinde :) bnmde akintim var bide tum gun suren bi kasik agrim oldu bugun sol tarafimda kivrandirdi resmen sonunda ilac icmek zorunda kaldim![]()
ınsallah canım ınsallah Allahım nasıp eder hepımıze :) 4 haftaya kadar ılac etkılemıyo dıyolar canım ama dogru mudur degıl mıdır bılmıyorum. ama ıcını ferah tut nasıbınde warsa bebegın tutunacaktır sana :) bak benım hıc agrım sancım yok bı belırtım bıle yok.boyle belırtısız olup hamıle kalan da vardır mutlaka :)
Tabi varsa bebek 😔😔
ewet tatlım morallerı yuksek tutuyoruz hem de :)
Bu ayda es gecti umudumuz mayis oldu mayis 26 uzulmemek elde degil(
sıkma canını hayırlısı olsun umudumuz mayısahem 2015 bebeği olur
![]()