- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
Göğsüm taş gibi sancıyor kasıklarım da ara ara batma bşr anda zonklama var onun dışında karnım çok şiş ama bana bunlar genelde her ay oluyor... Anlayamıyorum hamile olduğumu sende peki. Kızımda da çünkü hiç anlamadım. Hatta onda çok kar yapmıştı. Görsen karların içinde bir ordan bir buraya kendimi atmıştım... Adet olmadığımı bile farketmemişim. Üzerine 5 gün geçmişti bile... :)) Oğlumda deneyelim dediğimiz ay kalmıştım. O bilinçliydi. Ama o da gelmekten vazgeçtiii. Annesinin kuzusu öte tarafta koklamamı nasip etsin inşallah.. Açıkçası kendimi hamile gibi de hissetmiyorum... Bu ay 3 defa çalışmamız oldu kısmet bakalım.....
anladm canım bnmde ağrılarım vardı birkaç gündür iki gündür hafifledi baya hatta nerdeyse hiç yok. bnde bu ağrılar olurdu ama bu kadar erken baslamazdı en erken iki gün kala baslardı yada adet olacağım gün belirtileri yasardım bu ay şaşkınım ve tatmadgm agrıları yasadım. bndede gögsüm şiş ucları hassas arada kasınıo acı var tas gibi dedigin gibi. bn adet sancısına yoruyorum ve kendimi kaptırmak istemiyorum. olumsuz düşünüyorum çünkü olmadgnı görünce paramparça oluyorum çok üzülüyorum.
Allah ım yavrunla öteki tarafta kavuşmayı nasip etsin inş. bakalım yarın ne olacak öbür gün ne olacak