Kizlar ben dualarin gücüne cok inaniyorum. Bu hamile kalma sürecinde de herkes gibi sürekli dua ettim. 41 defa okunan Meryem süresini herkes biliyor sanirim, yarisini ben yarisini annem okudu ve dün son gününü, güzel haberle tamamladik. Simdi ayrica söylemek istedigim birsey var, aslinda bugün cuma oldugu icin yazmak istedim. Ben gecen hafta cuma gecesi bir salavat okudum ve cok inandim. Dünyalik ve ahiretlik istekler icin okunur diyordu, suan nerde buldugumu hatirlamiyorum, dua defterime bir ara yazmisim ararken gördüm. Sayili seylere inanmayin derler ama Ben sayidan daha cok anlamina baktigimda, ettigim duada ne istedigimi düsündügümde, her sekilde zararinin degil yararinin olacagini düsünüyorum. Neyse cok uzattim, konuya gelirsek cuma günü, yatsi namazindan sonra 4000 kere okunacak. ( Ben sabah 6 bucukda anca bitirdim). Belki icinizden okumak, yapmak isteyen olur diye de paylasmak istedim.
,, Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasûlallah. Huz biyedî, kallet hıyletî,edriknî. ,,
Anlami = ,, Salat ve Selam senin üzerine olsun, ey Allah'in resûlü! Ey Efendimiz! Elimden tut. Halimi sana arz ettim, beni birakma.,,
Ins herkes en yakin zamanda saglikli,huzurlu,hayirli bebeklere kavusur. Umarim Allah'im anne olmak isteyen hicbir kadinin kucagini bos birakmaz.