• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

canım zaten aynı adet belirtileri vardı ben dedim kesin adet olucam tutmadı bu ay dedim ama kabız olunca anladım bir de mide yanmaları başladı şimdi de ağır bir şey yersem yanıyor ki önceden yanmazdı bir de kasıklarım sürekli ağrıyor batmalar oluyor ama adet caolacakmışım gibi ama hemen geçiyor öyle işte başka sormak istediğin olursa buradayım ben :)
Canim cook tesekkur ederim gozlerim yasardi sevindim insallah hamileyimdir akintinda bir fark varmiydi canim bu arada sanki oglun olacakmis gibi dogdu icime rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

canım zaten aynı adet belirtileri vardı ben dedim kesin adet olucam tutmadı bu ay dedim ama kabız olunca anladım bir de mide yanmaları başladı şimdi de ağır bir şey yersem yanıyor ki önceden yanmazdı bir de kasıklarım sürekli ağrıyor batmalar oluyor ama adet caolacakmışım gibi ama hemen geçiyor öyle işte başka sormak istediğin olursa buradayım ben :)
Canim cook tesekkur ederim gozlerim yasardi sevindim insallah hamileyimdir akintinda bir fark varmiydi canim bu arada sanki oglun olacakmis gibi dogdu icime rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:54:

Canim cook tesekkur ederim gozlerim yasardi sevindim insallah hamileyimdir akintinda bir fark varmiydi canim bu arada sanki oglun olacakmis gibi dogdu icime rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

evet evet olmadığı kadar akıntımda vardı bak halen var hep söylicem unutuyordum akıntımı hatta doktora da soracaktım
inşallah gebesindir ben testi adete bir kala yaptım hemde akşam yaptım hiç öyle sabahı bekleyemedim :) yapınca yaz oldu mu çok merak ettim şimdi :)
Amin inşallah sağlıklı bir evladım olur benım adam oğlan istiyor ben ise sağlıklı bir evlat istiyorum inşallah yüreğine doğan olur zaten hemen yazarım sana :16:

evet evet olmadığı kadar akıntımda vardı bak halen var hep söylicem unutuyordum akıntımı hatta doktoray da soracaktım
inşallah gebesindir ben testi adete bir kala yaptım hemde akşam yaptım hiç öyle sabahı bekleyemedim :) yapınca yaz oldu mu çok merak ettim şimdi :)
Amin inşallah sağlıklı bir evladım olur benım adam oğlan istiyor ben ise sağlıklı bir evlat istiyorum inşallah yüreğine doğan olur zaten hemen yazarım sana :16:
Tamam canim yazmazmiyim hic insaallah guzel haberi veririm ben erken gebelik testi yaptim dun sonuc negatif gerci bir tanidigimin yedi hafta gebeyken cikmis teste boyle olabilir zaten bir hafta sonra belli olur insallah sen erken gebelik testi mi yaptin birde beni bugun beraber ayni doktora gittigimiz arkadas aradi catlatma ignesinden kac gun sonra adet olunur dedi 14 dedim 16gun olmus insallah gebedir sen catlatma ignesi vuruldunmu

Tamam canim yazmazmiyim hic insaallah guzel haberi veririm ben erken gebelik testi yaptim dun sonuc negatif gerci bir tanidigimin yedi hafta gebeyken cikmis teste boyle olabilir zaten bir hafta sonra belli olur insallah sen erken gebelik testi mi yaptin birde beni bugun beraber ayni doktora gittigimiz arkadas aradi catlatma ignesinden kac gun sonra adet olunur dedi 14 dedim 16gun olmus insallah gebedir sen catlatma ignesi vuruldunmu

yok iğne olmadım ben.. iki düşük yaptım arkasından çift rahim varmış tesadüf ortaya çıktı 4 ay önce apar topar ameliyat oldum korunmam bitti ve gebe kaldım iğne değil de bana çok fazla östrojen hormonu yüklendi nedenini söylemedi doktorum ama ha bire verdi durdu sanırım kolay gebe kalmak için olabilir.
bi de erken gebelik testi yapmadım en ucuzunu aldım eczaneden zaten umudum yoktu demiştim ya adet olmayı bekliyordum artık çünkü belirtilerim adet olacakmış hissiydi hatta pozitifi görünce şok oldum. doktora söyleyince o da şaşırdı hemen çıkmaz öyle kolay dedi bi de benim çok kırmızıydı ikinci çizgi.. doğrusu adetin baya geçmesiymiş ama bende beklicek sabır yok :)

Günaydın kizlar dun aksam ruya gordum test yapiyordum iki cizgi vardi boyle kalın kalın sonra uzerine adet oluyodum boyle teste bulasiyor allah hayretsin kafayi yedim herhalde

Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir :nazar::nazar::nazar::nazar:

NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN

Candy_88---------------------------------------------2 nisan
elif_14-------------------------------------------------2 nisan:49:
butterfly143------------------------------------------2 nisan:49:
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan:49:
03062008------------------------------------------ 6 nisan
Asimelik---------------------------------------------8 nisan
susayaci--------------------------------------------10 nisan:49:
komsu----------------------------------------------10 nisan
yasmin1987----------------------------------------10 nisan
kaygili_kiz------------------------------------------10 nisan
gulsahhh01-----------------------------------------10 nisan
blackanqel90---------------------------------------11 nisan
dusjeli-----------------------------------------------11 nisan
blackberry34----------------------------------------12 nisan
Pirelideve------------------------------------------13 nisan
Kozdee---------------------------------------------13 nisan
laleaslan--------------------------------------------13 nisan
moonspell_-----------------------------------------14 nisan
calimero32------------------------------------------14 nisan
fananay--------------------------------------------16 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
cemrecinar-----------------------------------------17 nisan
zahmiin---------------------------------------------18 nisan
jonguil----------------------------------------------18 nisan
nazligamzelim-------------------------------------18 nisan
elif5541--------------------------------------------18 nisan
ozgekuaforr----------------------------------------18 nisan
songül0134-----------------------------------------19 nisan
glsns------------------------------------------------19 nisan
masal2010------------------------------------------20 nisan
esesbade-------------------------------------------20 nisan
dmk03----------------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan
bernaaydin--------------------------------------------22 nisan
asel_000---------------------------------------------22 nisan
gulbesseker--------------------------------------------25 nisan
korkusuzkorkak-----------------------------------------25 nisan
Ozlem8787----------------------------------------------27 nisan
tweety_34----------------------------------------------28 nisan
pnrkulac------------------------------------------------29 nisan
ideal----------------------------------------------------29 nisan
lulum----------------------------------------------------30 nisan
denizkaptan---------------------------------------------30 nisan
AyPrensesi---------------------------------------------6 mayıs
umuttttt---------------------------------------------7 mayıs
CICIBICIMELEK-----------------------------------------8 mayıs
Uhibbuke-------------------------------------------14 mayıs

Benim bat 17 mayıs günceller misiniz lütfen,sevgiler..

Maşallaaah sübhanallaaahh :) ne güzel haberler bunlar saglıcakla kalbni de duyar kucagına da alırsın inşallaaah ya :)
keyfini çıkar susayaci sen bize umutsun yaaa :)

yine bayagaaa güldürdüüün beni özgeee ya :)))))))

bu arada test yapmada iyi duruyosun :)))

:) yapmayacam valla olmazsam pazartesiye yapıcam

Günaydın kizlar dun aksam ruya gordum test yapiyordum iki cizgi vardi boyle kalın kalın sonra uzerine adet oluyodum boyle teste bulasiyor allah hayretsin kafayi yedim herhalde

Günaydın canım,
Kafanı boşaltmaya çalış kendine yazık..Hem kan rüyayı bozar derler o yüzden hiç bi hükmü yok..

Arkadaşlar. Ben adet oldum ama çok az geliiyo hiç böle olmazdı ve aşırı mide bulantım var. İmplantasyon olabilir mi ?

Günaydın canım benim de adete üç gün var erken gebelik Testi yaptım negatif moralim bozuldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X