umudumuz şubat ayı diyenler gelin dertleşelim

sensiblegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
143
31
98
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar. ben komen tedavisi görüyorum ve ocak ayı çok umutluydum .çünkü iki yumurtam oluşmuştu.ama malesefdündayanamayıpkan testi yaptırdım ve 1.26 çıktı.kısaca umudumuz şubat ayına kaldı.birde derler ya düşenin halinden yine düşen anlar diye bizi ancak yine bu sıkıntıları yaşayan anlar.gelin dertleşelim arkadaşlar birbirimize umut aşılayalım.

NO|Kullanıcı adı |Şehir|Sorun |SAT |BAT|Durum |
1||100|5
2|def|130|15
3|ghi|140|35
4|jkl|130|4
5|mno|120|12....

Son düzenleme:
hanımlar merhaba ben ist gaziosmanpaşada oturyrm 1 aylık gebeyim fakat iyi bir doktor bulamadım kendime.bir doktor önerdiler hakan seven diye bilgisi olan varmı acaba????

hanımlar merhaba ben ist gaziosmanpaşada oturyrm 1 aylık gebeyim fakat iyi bir doktor bulamadım kendime.bir doktor önerdiler hakan seven diye bilgisi olan varmı acaba????

merhaba hoşgeldin.hayırlı olsun darısı bizim başımıza .canım bilmiyorum istanbulda iyi bir doktor ama ablam özel çapada ayşegül hanıma gitmişti memnun kaldı .bi araştır istersen

maşallah.daha yeni sayılır .bizde ilk yıl pek düşünmedik bebek.ama şimdi diyorum keşke erken başlasaydım tedaviye.insan hemen olacak sanıyor.(

mrb bende aranıza yeni katıldım be 3 yıllık evliyim bizde çok isiyoruz mayıs 2011 de hamile kaldım ama bebekgelişmmedigi için temmuzda kürtaj oldum her ay acabamı diyorum ama çok zormus bu beklemek allah herkese sabır ve tez zamanda hayırlı haberler nasip eder işallah
:49::49::49:

mrb bende aranıza yeni katıldım be 3 yıllık evliyim bizde çok isiyoruz mayıs 2011 de hamile kaldım ama bebekgelişmmedigi için temmuzda kürtaj oldum her ay acabamı diyorum ama çok zormus bu beklemek allah herkese sabır ve tez zamanda hayırlı haberler nasip eder işallah
:49::49::49:

hoşgeldin aramıza canım.inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir.çok üzüldüm canım geçmiş olsun .evet her ay beklemek inanılmaz yıpratıcı ama bebiş haberiniduyduğumuzda bu sıkıntıların hepsini unutacağız.iyi düşünelim ki öyle olsun değil mi arkadaşlar:)

Back
X