hoş geldin şebocum emelcim gülşencim
asiyem senin aksiliklerle işin var bu gün
gülşenim dikkat et valla şekerden bende korkuyorum bişey çıkar diye gerçi kilom hala iii ama çok tatlı istiyorum valla ölücem çukulata die
aslım ben erkek olursas yağız efe istiyodum canım mervecimle kararlarımız aynıymış
kız merve2 yeni anne adayımız sen neler yapıyosun
gülşenim sen geçmi çıkıcaksın izne ben 32 hafta sonunda çıkıcam şubat sonuna denk geliyo
yav benim ufaklık sat a göre 4 gün önde gidiyomuş aksilik olmazda şubatın sonunu bekleriz inşallah
benimkide herşeyin normal dedi haftasına göre gayet gelişmi güzelmiş ama ne bilem doğum 26 nisan dedi ama sankim erken olur gibi geliyo annemde dio 8 aydan sonra bekle kızı erkek 9 ayı tamamlarda dio kız erken doğar
canım ya benımde bu cumartesı olacak ve ben çok korkuyorum çunku asırı yıyorum bırde bıraz bılgı versene nasıl yapıyorlar bu testı
Geçmiş olsun gülşencim olsun sende diyet yaparsın nasılsa yönlendirirler seni
hoş geldin şebocum emelcim gülşencim
asiyem senin aksiliklerle işin var bu gün
gülşenim dikkat et valla şekerden bende korkuyorum bişey çıkar diye gerçi kilom hala iii ama çok tatlı istiyorum valla ölücem çukulata die
aslım ben erkek olursas yağız efe istiyodum canım mervecimle kararlarımız aynıymış
kız merve2 yeni anne adayımız sen neler yapıyosun
gülşenim sen geçmi çıkıcaksın izne ben 32 hafta sonunda çıkıcam şubat sonuna denk geliyo
yav benim ufaklık sat a göre 4 gün önde gidiyomuş aksilik olmazda şubatın sonunu bekleriz inşallah
canım vallahı ben ocak 15 gıbı kıyafetlerı yıkayıp utuleyıp yerlestırecegım kendı çantamıda yavas yavas hazırlıyorum bır pıjama takımı almıs annem bana bende gecelık alayım dıyorum bılmıyorum artık hangısı lazım olur
ohhh kebap biz çalışırken sen sinemaya git emel :) hangisine gitceksiniz bakimmm?
gülşencim geçmiş olsun canım inş düşer şekerin bizim evde kayın bederim şeker hastası olduğu için ölçüm aleti var pazar günü ölçtürdüm 89 çıktı sanırım normalmi sizce
selam kızlar
ne var ne yok?:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?