bildiğiniz gibi çok affedersiniz ama b... Tan ağrılarım çoğaldı koçişle hala bozuğuz artık annemlerede söyledim haberiniz olsun heran herşey olabilir diye vs vs
gülşencim çok geçmiş olsun hayatım bizim tanıdığında gebelikte şeker çıktı ama sonradan kayboldu
nasip kız ne dion sen öle küslük müslük uzun sürmez bu kadar aklına getirme öle şeyler bakim
emelcim canım arog hiç güzel değil ben gittim va az kaldı fenalık geçiriyodum gidilesi bi film değil bana göre bizde eşim yüzünden gittik son osmanlıda iii değil pek ıssız ada çok güzel
bende muroyu istiyorum şimdi
evet aslıcım senin yaptığınla hastanenin yaptığı farklı çıkar canım
selam kızlar nasılsınız bakalım bende sayfaları okudum geldim
nasipcim hayırdır bukadar büyükmü probleminiz ???
Emel bizde bayramda muroya gittik fena degil güldüm falan ama bazı yerleri hoşuma gitmedi oflimden sonra dedimki yakında dogumuda gösterecekler
seher gülşen şebo pınar merve merve2 nazmiye sinem asiye hepinizi öptüm ve kaçtım ders çalışayım sonra yine girmeye çalışırım
ah cnm ya bende düzelmişsinizdir sandım hani araya bayram falan girdi.. hakkınızda hayırlısı cnm ama siz bizden bir adım öndesiniz evladınız var önce onu düşünmeniz gerek umuyorum herşey düzelir..bildiğiniz gibi çok affedersiniz ama b... tan ağrılarım çoğaldı koçişle hala bozuğuz artık annemlerede söyledim haberiniz olsun heran herşey olabilir diye vs vs
gülşencim çok geçmiş olsun hayatım bizim tanıdığında gebelikte şeker çıktı ama sonradan kayboldu
Selam kızlar nasılsınız bakalım bende sayfaları okudum geldim
nasipcim hayırdır bukadar büyükmü probleminiz ???
Emel bizde bayramda muroya gittik fena degil güldüm falan ama bazı yerleri hoşuma gitmedi oflimden sonra dedimki yakında dogumuda gösterecekler
seher gülşen şebo pınar merve merve2 nazmiye sinem asiye hepinizi öptüm ve kaçtım ders çalışayım sonra yine girmeye çalışırım
merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
ah cnm ya bende düzelmişsinizdir sandım hani araya bayram falan girdi.. hakkınızda hayırlısı cnm ama siz bizden bir adım öndesiniz evladınız var önce onu düşünmeniz gerek umuyorum herşey düzelir..
hadi feyza sende çalış çalış dur aferim kız sana azimli gördüm..
merve2 ve ayşeeeeeeee nerdesinizi taze hamişlerrrrrrrrrrrrrrr:sm_confused:
kızlar hepinize selam.. Tatilden sonra çalışmak pek hoş olmuyor ama geldik işte..Herkes iyi gördüğüm kadarıyla..Esmaaaa alınmadımı daha bilgisayar sana...Gülşencim geçmiş olsun dikkat et kendine ve en pamuk idil imize..Aslı tebrik ederim oğlun geliyormuş...Sehercim senide tebrik ederim..Ayşe canım iyi olduğuna sevindim..Nasip fazla uzatmayın artık gülüm.her ailede oluyor bunlar..merve 2 sen nerdesin..doktora gittinmi..Mervem teyzem sende iyisindişr umarım:.Asiye raziye emel nazmiye feyza semra pınar sinem şebom sizler nasılsınız..
bana gelince ben baya bir gecikmeli olarak cumartesi kartı yedim..anlaşıldı ve tescillendiki benım iş dış destek almadan normal yolla olmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?