Pınarcım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım
slm kızlaaar. heeeeeee tatil bitti döndünüz di mi hamişlerimm, hamiş adaylarıım. var mı bi gelişme geçmişi okumadım da,tatil nası geçti bakalım. umarım hepiniz iyisinizdirr. ben yarın saat 12 de polip ameliyatına gircem dularınızı eksik etmeyin
rüyamda doğum yaptım bir kızım oldu adını rüya şebnem koyduk. emzirdim kucağımda dolandım çook güzel bir duyguydu kızlaaar ağlicam ay duygulandımm. allhım o rüyayı gerçekten yaşatır insallah. sanırım kızım olursa rüya koycam :)
selam kızlarr herkese günaydınlarrr
ben dun aranıza katılamadım.cunku mıde bulantım cok kotu bı sekılde gerı dondu...2 gundur hayattan koptum yaaa...herkes ıyıdır ınsallahhh
hadi bakalım asiyecimm içimden bir ses allah ikimizede kaybettiğimiz bebişlerin yerini dolduracak sağlıklı melek nasip etcek diyorKızlar benimde dün doktorun verdiği düzenleyici bitti bakalım hasta olmayı bekliyorum artık ondan sonra doktora gideceğim.
günaydınn şebocummmmmmmmm güzel duaların içinn sağol cnmm ..:Saruboceq:günaydın kızlarrr pınarcım hadi geçmiş olsun hiç korkma geçip gidecek iyileşecek ve rüya şebnem adaşım gelecek inşallah. herkes iyimi çalışanlar evde çalışanlar herkese kolay gelsin kızlar. allahım biz hamiş adaylarına en kısa zamanda daha da uzatmadan dileklerini bebişlerini sağlıkla versin bizede bu duyguları yaşatsın hamişlerde bebişlerine sağlıkla kavuşsun. ben kendi adıma bu kadar düşünmekten çok yoruldum en azından düşünmememize ve sürpriz olmasına yardım et allahım.
herkeslere güaydın kızlar bende bi karın ağrısı var bu gün
nazmiş evet yoktun dün neden olurmuş sordun mu doktora ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?