hadi bakalım asiyecimm içimden bir ses allah ikimizede kaybettiğimiz bebişlerin yerini dolduracak sağlıklı melek nasip etcek diyor
günaydınn şebocummmmmmmmm güzel duaların içinn sağol cnmm ..:Saruboceq:
canım sana da geçmiş olsun kendine dikkat et emiyok canım sormadık doktora...cumartesı gıdıcez doktora
sanada geçmiş olsun canım gülşenim yazmış bak doğalmış bu işin doğasında var dimi inşallah bizde yaşarız bu güzel tecrübelerivalla bilmiyorumki mervecim bi tatlı ağrı var gelip geçiyo
kızlar merhabalar....dün geldim bursa dan...bugün de gelir gelmez işler birikmiş onlara daldım...anca gelebildim..sizlerden ne haber..geçmişi okuyamadım..bi bakıp geleyim...
kızlar merhabalar....dün geldim bursa dan...bugün de gelir gelmez işler birikmiş onlara daldım...anca gelebildim..sizlerden ne haber..geçmişi okuyamadım..bi bakıp geleyim...
kızlar..doktordan geldim şimdi...5 hafta 3 günlük hamileyim...kesesini gördük daha..içinde bişey görünmüyo şimdilik...10 gün sonra yine gidicez...bazı testler istedi..onları yaptırcam...
evdekilere gelince..hepsi çok sevindi..ama bi de kardeşimin düğünü var ya..onu nasıl yapcaz falan oldu annem birden duyunca...biraz öne alacaklar herhalde..temmuz başı gibi..bende ağustos ortası doğuracam inşallah...herşey sağlıkla gitsin de...şimdilik benden bu kadar canlarım...ay çok tuhaf oldum yaaa...küçücük bi kese var...inşallah kalp atışlarını da duyabiliriz....
ay cnm benimm maşallahh sana nasıl dahada alıştın dimi anneliğe yavaş yavaş dahada anlıcaksın artık içinde minnoş varkaydirigubbakcemile3olsun cnm temmuz başı olursa herşey yoluna girer sağlık olsun. bidahaki kontrolündede kalp atışını duyarsınız cnm inşallah..habersiz bırakma bizi merak ediyoruz sonra
biliyorum hayatım merak ettiğinizi...koşa koşa yazmaya geldim tekrar işe valla...dediğin gibi olsun canım inşallah...sağlıkla devam etsin hamileliğim...darısı da sizlere olsun canım...hep dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?