iş güç arasında arada göz atıyorum daaaaa maşallah hızınıza yetişemiyorum kiiiiiii Allah muhabbetinizi arttırsın şu rahme ilerleyen spermlere güç katsın vuslat tamama ersin minicik bir melek hepinize ceeee desin inşallahhhhhhhh
iş güç arasında arada göz atıyorum daaaaa maşallah hızınıza yetişemiyorum kiiiiiii Allah muhabbetinizi arttırsın şu rahme ilerleyen spermlere güç katsın vuslat tamama ersin minicik bir melek hepinize ceeee desin inşallahhhhhhhh
heee tamam anladım....Yine pembe düşlere dalmışsınız :))) Valla ben bu ay siyahlarda dolanacağım..:))) olmuyor işte ötesi yok.:))) Böyle diyimde siz daha da ateşlenın...
heee tamam anladım....Yine pembe düşlere dalmışsınız :))) Valla ben bu ay siyahlarda dolanacağım..:))) olmuyor işte ötesi yok.:))) Böyle diyimde siz daha da ateşlenın...
kız sen hamilesin..çok kahve içme...
tamam kız yapcam valla hiç gecikme falanbeklemicem yani gününden iki gün önce yapcam. görcez bakalım pembe düşmü yeşil düşmü mor düşmü naniknanik:roflol: bunlar rahelemelimekız şebo 168 saat sonra mutlaka yap su testı ben 9 gun önce yaptım çıkmadı sonra tam gununde yaptım çıktı
nolurki mervecim canım isteyince içiyorum
şebo olsun senın bebek gelsinde ben mor olayım..Hatta bana kırmızı çok yakışır :)))))
şebo olsun senın bebek gelsinde ben mor olayım..Hatta bana kırmızı çok yakışır :)))))
yakışmaz mı hiç emelim :roflol: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?