Umudumuz Umut olsun

ne işi ne gücüüü kızz boşver sen dualarında bizede et emiii hamişşşşşşş:CüvCüv:

heee tamam anladım....Yine pembe düşlere dalmışsınız :))) Valla ben bu ay siyahlarda dolanacağım..:))) olmuyor işte ötesi yok.:))) Böyle diyimde siz daha da ateşlenın...

amiiiinnnnnnnnnnnn:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

kız şebo 168 saat sonra mutlaka yap su testı ben 9 gun önce yaptım çıkmadı sonra tam gununde yaptım çıktı

heee tamam anladım....Yine pembe düşlere dalmışsınız :))) Valla ben bu ay siyahlarda dolanacağım..:))) olmuyor işte ötesi yok.:))) Böyle diyimde siz daha da ateşlenın...

senin şimdi ilerleyecek olann şampiyonlarınnn varyaaaaa kaçıcak delik arıcak haberin olsunnn teyzemm gözlüğünü tak bakayımm

buyur burdan yak delikafadulden delikafadulden klava: klava: dövün kendine gelsin

kız şebo 168 saat sonra mutlaka yap su testı ben 9 gun önce yaptım çıkmadı sonra tam gununde yaptım çıktı
tamam kız yapcam valla hiç gecikme falanbeklemicem yani gününden iki gün önce yapcam. görcez bakalım pembe düşmü yeşil düşmü mor düşmü naniknanik:roflol: bunlar rahelemelime

dövün....Dövün... Kız istemiyorum değil yanlış anlamayın..ben bu günlerde iyi değilim sanırım..Bebek ile ilgili hayal bile kurmak istemiyorum...Daha öncede dediğim gibi regl günü yaklaşınca ateşlenirim merak etmeyin siz :)) Daha külleri yeni söndü diğerinin...

şebo olsun senın bebek gelsinde ben mor olayım..Hatta bana kırmızı çok yakışır :)))))

şebo olsun senın bebek gelsinde ben mor olayım..Hatta bana kırmızı çok yakışır :)))))

sen inşallah bi kaç haftaya aramıza katılırsın hayatım ve inşallah ayın 20.sinden sonra ben kırmızı mor yeşil olmam ki bu daha yüksek bi ihtimal ama napalım tiye alıyoruz işte yapcak başka bişi yok işte o ara ben renkden renge girerken sen tatlı umutlara düşersin taaakkkiiii bebişlerimize kavuşana kadar bu böyle devir daim olagelir

kafeinsiz kahveler var onlar da iç bari ama yinede doktora sormak lazım yediğine içtiğine dikkat etmen lazım feyzacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…