Umudumuz Umut olsun

hee tamam canım bende yazıyolar sandım eee ayşe yokolmuş demin burdaydı

ayşe msn de var ama meşgule almış

burda ayşee huuuuuuu

ayşe gelmiş :)
anaaaaaaa millet hafiye kesilmişşşşşş sizden kaçış yok dimiiiii
ne işi ne gücüüü kızz boşver sen dualarında bizede et emiii hamişşşşşşş:CüvCüv:
ne yapayım eşim nerdeyse 2 aydır evde bekar hayatı yaşıyor herher heryerde desemmm hoş fazla bişey yapmıyom evi yerleştiriyom sadece zorları annem yapıyor sağolsunnn ve ayrıca efem dualarım hep sizinle hepinizin anne olduğunu göreceğim en kısa zamanda inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
heee tamam anladım....Yine pembe düşlere dalmışsınız :))) Valla ben bu ay siyahlarda dolanacağım..:))) olmuyor işte ötesi yok.:))) Böyle diyimde siz daha da ateşlenın...
ahanda biri kaşınıyoooooooo alooooo huuuuuuuuu ne siyahı başlatma şimdiiii hadi yeniler dese neyse kız sen bilmiyonmu umut topikinde umutsuzluğa yer yok yoksa fena yaparlar adamııııııııklava:klava:
buyur burdan yak delikafadulden delikafadulden klava: klava: dövün kendine gelsin

al işte bak bana gerek kalmamış bileeeee canım şebbommmmm:1hug:

şebnemcim doktorum bol bol sıvı tüket bilmedigin şeyleri yeme çok yemek yeme az ye sık ye şaçını boyatma dedi bakalım 3hafta sonra ne diyecek...

sayfa açık oluyo ama millet aynı zamanda iş yapıyo ya okuyo sanıyoruz feyzacım aslında burda olmadıkları halde öyle görünüyo galiba

kahve içenlere duyrulurrrrr.........

Kafeini azaltmanız gerekir mi?
Her gün aldığınız kafein miktarını azaltmanız gerekir. Ancak tümüyle kesmenize gerek yoktur. Kafein, kahve, çay ve çikolata gibi bazı yiyecek ve sıcak içeceklerde doğal olarak bulunur. Ayrıca bazı yumuşak içeceklere ve ‘enerji’ veren içeceklere de katılır.
Günde 300 mg’dan fazla kafein almamak önemlidir. Çünkü yüksek miktarda kafein doğumda bebeğin kilosunun düşük olmasına ve hatta düşüklere yol açabilir.
Aşağıda sayılanlarda yaklaşık 300 mg kafein bulunur:
• 3 büyük bardak instant kahve (her biri 100 mg)
• 4 küçük bardak instant kahve (her biri 75mg)
• 3 bardak demlenmiş kahve (her biri 100 mg)
• 6 bardak çay (her biri 50 mg)
• 8 teneke kutu kola (her biri en fazla 40 mg)
• 4 teneke kutu ‘enerji’ verici içecek (her biri en fazla 80 mg)
• her biri 50 g ağırlığında 8 parmak çikolata
(her biri en fazla 50 mg)
Günde bir parmak çikolata yer, 3 bardak çay, bir teneke kutu kola ve bir küçük bardak instant kahve içerseniz, 300 mg olan azami kafein miktarına ulaşmış olursunuz. Bazı soğuk algınlığı ve grip ilaçlarında da kafein bulunduğunu unutmayın
.............................
benim öyle sorunum yok bırakın kahveyi sıvı hiçbirşey içemiyorum suyu bile zorla oda 1 2 bardak kahvaltı desen yok her sabah haşlanmış yumurta yemekten bööö geldi artık ama meleğime değer dimiiii inşallah sizde benim gibi kahvaltı masasına özlemle bakmaya başlarsınız en yakın zamandaaaaa

uyu merve 2 canım iyi uykular

nasıl uyuyiiim yaaa...eve gidince de iş var..yemek yapmam lazım yarın için...çamaşır var bi sürü yıkanacak...of üstelik gidince sadece yatıp dinlenmek istiyorum...bakalım bu gece biraz güç topliim de iş yapayım...

tammaaamm çok yormadan kendimi...kızmayın hemencik...

maşallah kızlar allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel konuşmuşsunuz allah bozmasın keyifler yerinde şebnemcim inşallah güzel haberini alırız canım hepimizin pembe hayali ama birgün gerçek olucak allahın izniyle

feyza dedim ki son adet tarihin ne zaman bide altına yazmamı istediğin bişi var mı cnm? hoşgeldin melek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…