nasıl uyuyiiim yaaa...eve gidince de iş var..yemek yapmam lazım yarın için...çamaşır var bi sürü yıkanacak...of üstelik gidince sadece yatıp dinlenmek istiyorum...bakalım bu gece biraz güç topliim de iş yapayım...
tammaaamm çok yormadan kendimi...kızmayın hemencik...
kızlar ben bu gün eve dönüyorum artık anneme haftaya cuma gelirim belkinim bebişi kontrolü var ordan gelirsem uğrarım bi ce deri size
kızlar ben bu gün eve dönüyorum artık anneme haftaya cuma gelirim belkinim bebişi kontrolü var ordan gelirsem uğrarım bi ce deri size
mervecim yapamadım kopyalıyor ama yapıştırmıyor...
mervecim profilindeki bebek ne kadar tatlı...allahım öyle tatlı bi kızım olsun inşallah...tabi sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da...oğlum da olsun farketmez...ama görünce insanın içi gidiyo resmen yaaa...
selam kızlarrr aman masallah allah agzımızın tadını bozmasın herkesın keyfı yerınde galıba cok donemedım gerı sayfalara am umarım herkesın keyfı yerındedır....
bızde kızımla calısmaya calısıyoruz ıste anca fırsat bulabıldık geldıkkk ...eee herkesss ıyımıııı
cnm bana özelden şifreni atsana ben ayarlayım sonra şifreni değiştirirsin cnm olur mu?mervecim vallahi sinir geldi üstüme olmuyor resimi kopyalıyor yapıştırmıyor offffff yada ben yapamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?