Umudumuz Umut olsun

allah yardımcın olsun canım kolay gelsin şimdiden sorma valla bendede uyku hali var dün arkadaşım kızını getirdi nöbetçiydi hemşire kendisi bende kaldı hastaydı sabaha kadar çoçuk öksürdükçe bende uyuyamadım rahatsız oldum bir şey olur diye sabahta arkadaş geldi kahvaltı yaptık 11 gitti

özelden yolladm feyzacım şimdi bunu kullanıcı panelinden profil düzenleye gel ordanda en altta kilo ve doğum takibi kısmına yapıştır değişikliği kaydet olmazsa bakayım ben

kızlar ben bu gün eve dönüyorum artık anneme haftaya cuma gelirim belkinim bebişi kontrolü var ordan gelirsem uğrarım bi ce deri size

kızlar ben bu gün eve dönüyorum artık anneme haftaya cuma gelirim belkinim bebişi kontrolü var ordan gelirsem uğrarım bi ce deri size

tamam sehercim...kendine ve prensesine dikkat et...bizi de habersiz bırakma...annene geldiğin zamanlar görüşürüz canım...:a015:

mervecim profilindeki bebek ne kadar tatlı...allahım öyle tatlı bi kızım olsun inşallah...tabi sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da...oğlum da olsun farketmez...ama görünce insanın içi gidiyo resmen yaaa...

ay evet ya bende bayılıyorumm bal damlıoo ball evet bencede erkek olsun kız olsun sağlıklı olsunnn ama senin kızın olcakkaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr aman masallah allah agzımızın tadını bozmasın herkesın keyfı yerınde galıba cok donemedım gerı sayfalara am umarım herkesın keyfı yerındedır....
bızde kızımla calısmaya calısıyoruz ıste anca fırsat bulabıldık geldıkkk ...eee herkesss ıyımıııı

iyizz canımmmmm sende iyisin inşallah kızında iyidir cnm kontrole ne zaman gitceksin

mervecim vallahi sinir geldi üstüme olmuyor resimi kopyalıyor yapıştırmıyor offffff yada ben yapamadım...
cnm bana özelden şifreni atsana ben ayarlayım sonra şifreni değiştirirsin cnm olur mu?

özelden atmak içinde benim cancer yeşil noktanın yanına profilin üzerine gel orda özel mesaj gönder yazıyo direk tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…