Umudumuz Umut olsun

olur dimi mervecim ben biras iri yapılıyım bakalım nasıl olucam yarmagül gibi olurum galiba hamiş kalırsam şuan normal ama boyum çok uzun

sinemcim rabbim inşallah biz bu duyguyu tatıracak siz kısada olsa yaşadınız yani hamile kalabiliyorsunuz ben bunu bile bilemiyorum hamişliği yaşayacakmıyım diye ben çok üzülüyordum ama artık eskisi gibi değilim biraz daha rahatım napalım hayırlısı olsun
bakalım asiyecim ben dediğim gibi çok umutlu değilim hamiş olmam mucize olur mucizelere inanırım bu ay olmasada inşallah olaak hepimizin bebişleri gelecek allahın izniyle

Vallah emelcim benimde miğdem kalkıyor yağdan hiç hoşuma gitmiyor şimde aman zorla sürme varsın çatlasın dedi bıraktım vallahi
ama kızlar göğüsüme evicap sürüyorum vitamin bu şefaf kapta patlatıp hergece sürüyorum emzirirken göğüsüm yara olmasın diye doktorum tavsiye etmişti

hoş geldın pınarım bız ıyıyoz sen nasılsın

iyi olmanıza sevindim canlarım. ben bi garibim şimdi bile durduk yere gözlerim doluyor. sanırım zor bi dönem olacak benim için. öncesindeki yaşadıklarım stresin "s"si olamazmış. ağlayıp duruyorum, akşam eşimde dayanamayıp benle agladı. hiç takmadoğım konulara takıyorum.. nası düzelcem bilmiyorum kızlar. bişi yapmak istemiyor canım,ütü birikti, ev temizlencek, daha ders çalışmaya bile başlamadım.. off off. amaan sizi de üzmeyeyim..

hoşgeldin pınarcım...üzme kendini be canım...bizde üzülüyoruz bak ama...

uzulme bıtanem bu gunlerde geçecek bebısını elıne aldıgında bu sıkıntılara gulup geçeceksın bıle

hoşgeldin pınarcım umarım bu anları kısa zamanda atlatırsın geçmiş yaşadığın küçük bir anı olarak kalır bebişlerine daha sıkı sarılırsın bitanem rabbim sabrının mükafatını verecek canım

hoşgeldin pınarcım...üzme kendini be canım...bizde üzülüyoruz bak ama...

Hoşgeldin pınarcım biz iyiyiz senden ne var ne yok cnm

saolasınız kızlar. fena değilim ama dediğim gibi duygularım karma karışık. sizi de üzmemek için gelmiyorum çok fazla ama emelcim gel dedi diye geldim inanın amacım sizi üzmek değil canlarım. ilaçlardan mıdır yoksa başka bişey midir bilmiyorum. 2 aydır ailevi sorunlar da var annem babam abim kardeşimle ilgili. yıllar önce 7 yaşında kaybettiğim kızkardeşimi de dün rüyamda görmüştüm dünden beri tutamıyorum kendimi. allahım yardım etsin

uzulme bıtanem bu gunlerde geçecek bebısını elıne aldıgında bu sıkıntılara gulup geçeceksın bıle

saolasınız kızlar. sizlerin iyi haberlerine seviniyorum kendiminmiş gibi. aman dikkat edin kendinize bebişlerinize. biliyorum bu günler geçecek ben de atlatacağım öyle ya da böyle. dualarınızı eksik etmeyin.ütü yapayım belki biraz iyi gelir bişilerle oyalanmak. hoş görün beni bi gün bomba gibi olcam inşş

pınarcımmmmmmm canımmm herşey gönlünce olsun bu zor günlerde geçicek arkadaşım biz yanındayızzz:1hug:

pınarcım canım benim üzülme tatlışım herşey düzelicek şu bebişlerinin bir içine yerleşsin bak görürsün hiç bişey kalmıcak

pınarcımmmmmmm canımmm herşey gönlünce olsun bu zor günlerde geçicek arkadaşım biz yanındayızzz:1hug:

pınarcım canım benim üzülme tatlışım herşey düzelicek şu bebişlerinin bir içine yerleşsin bak görürsün hiç bişey kalmıcak

saolun canlarım iyiki varsınız. ben sizinle ilgilenemiyorum bile. allah razı olsun sizden ne muradınız varsa versin canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…