Umudumuz Umut olsun

Günaydın kızlar nasılsınız bakim
Ya ben testi 1 şubata kadar olmazsam yapıcam kızlar geçen seferde 2 ayda adet oldum doktor yardımı ile o yüzden bekleyeceğim

ay asiyecim inş hamişsindir canım benim günü gelen kızlar çok heyecanladım isimlerinizi görünce

kürtajdan sonra adetlerimin düzeni bozuldu canım ilk ay 1,5 ayda oldum sonraki ayda 40 günde ondan sonra 2 ayda sürekli uzadı yani geçen ayda doktor yardımı ile ilaçla 28 günde oldum ama bıraktım sonuçta ilacı adet olunca şimdi ne kadar zamanda olurum Allah bilir

Kızlar dün gece çok başım ağrıdı ölüyodum ya nerdeyse ilaç içmiyodum ben normalde hamileysem olmaz diye ama dayanamadım minoset içtim hamileysem bişey olur mu ya

günaydın herkeseee...bı-ol hamişliii bır hafta olur ınsallahhh...
mervecım canım cok uzuldum umarım kotu bısey yoktur...guzel haberlerını beklıyoruzzz.....

günaydın nazmişçim nasılsın möinik kızın nasıl canım
asiyecim birşey olmaz canım adetin tam geçene kadar hiç birşey olmaz demişti benim doktorum sen ferah tutu kalbini henüz senin günün geçmediya

asişcim bişe olmaz canım minosetten ama zorda kalmadıkça alma bide minosetin plas değilde sadece minoset al canım o daha az zarar verir ama ağrını kesermi bilmem

Normal minoset içtim sinemcim iyi geldi Allahtan yoksa doktora giderdim gece çok ağrıdı başım
Aslıcım valla bi kere bebeğimi kaybettim ya o yüzden korkar oldum

Mervem ncolüm bişey olmaz bebeğine inşallah dualarımız seninle cnm geçmişe yeni baktım gördüm bi<i habersiz bırakma tatlım inşallah hayırlısı bebeğinin yaşamasıdır ve yanındadır cnm

herkese merhabalar kızlarrrr nasılsınız bakalım
merveciğim canım korkma canım yeğenimiz seni bırakmayacak zor bulduk zaten meleği hem doktorunda korkma demiş annesi güçlü ol tamammı
bu arada göbişim için yapılan iltifatlara teşekkür ederim

günaydın kızlar iyi haftalar herkese bol hamişli günler
merve2cim korkma canım dr. korkulacak bişey yok demiş canım sen dikkat et hareketlerine yinede bak ayşede atlatmış böle bişi allaha emanet olsun bebişin canım bugün pıt pıt atan kalbini duyunca rahatlarsın inşallah
asiyecim geçmiş olsun bişey olmaz inşallah canım
aslıcım maşallah oğluşun yakışıklı olacak saçlar jölelendimi tamam :)))
emelcim tosuncuğuna maşallah güzel bakmışsın oh keyfi iyi maşallah allah bozmasın
nazmiyecim nasılsınız kızınla
sinemcim çalışmalara devam he :)))
merevecim sen ne durumdasın ay sonunu bekliyosun dimi hadi hayırlısı
bu arada kızlar ben c.tesi kartı yedim artık umutlara şubata aktarayım diyecem ama yine ümitli değilim bakalım kociş bi tedavi olsunda hayırlısıyla

bişe olmaz canım dr. adet gününüz geçtikten sonra dikkat etmelisiniz diyo bide zaten minoset içilmesine izin veriyolar korkma canım inş. hamişizdir hepimiz

günaydın iyi haftalar kızlar
mervecim çok geçmiş olsun canım bebişin senleymiş işte sakın üzülme kendine dikkat et izin almışsındır ve evde dinleniyorsundur umarım.

hayırlısı razişcim üzülme canım ya ameliyattan sonra hamiş kalan çok kişi var sıkma canını hayırlısı olsun

iyiyiz aslıcım napalım buyuyoruz ıste kızımla bugun bulusacaktık ama doktorumuz devlette nöbet değişimi olmuş çarşambaya kaldııı.....

yarın yapıcam testi ama bugün ateşim düştü sanırım adet olcam öbürsü gün. ama yinede yarın yapıp konuyu kapatıcam büyük ihtimalle yarın tek çizgi olcak ama napim

Nazmiyecim geç olsun güç olmasın nasılsa görcen kızını canım
razişcim hayırlısı olsun cnm şubatta inşallah hamiş olursun cnm
şebnemcim valla bende olcam sanki genelde başım adet olacağım zamana yakın ağrır bide cetsi adet oldum sandım sürekli belim ağrıdı akıntım oldu. Hayırlısı hakkımızda cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…