Umudumuz Umut olsun

kıslar ben 12. gün yumurtluyorum sanırım 13. gün dr. gitsem bişe olmas herhalde çatlatma iğnesi vurulan varmı aranızda

ısımı ölçmeye yeni başladım ama geçen ay düzgün ölçemedim sadece son dört gündür ölçtüm artış söz konusuydu bugün düştü ordan hissettim. 36.5 36.6 36.7 iken bugün 36.5 oldu. geçen ay regl olduğum gün 36.4 dü ateşim

raziyecim üzme tatlı canını inşallah tedaviden sonra yemicen bi daha kırmızı kart ameliyat ne zaman olcak gün belli mi?

raziyecim geçmiş olsun cnm şubat hangi güne yazayım seni? benim evet ay sonu bakalım bugün ümitsizlik günümdeyim

şebnemcim sağol canım alıştım artık üzülmüyorum ne güzel bana şubatın 3 renkli dopplara çekilecek doktorumuz bakacak sonra tarih verir herhalde
mervecim sağol canım beni 14 şubata yazacaksın sanırım 29 günde bir oluyorum ve 14 şubata denk geldi tamda zamanı :))))) 15 şubatta kocişimin doğum günü hehe

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* alabama...........................22 OCAK ( Şebnem )........07.08.1971

* crazybaby........................ 30 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985
* raziş.................................14 Şubat ( Raziye )..........03.06.1984
* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

nasippppp gel artıkkkkkkkkk bu liste ve biz özledik seniii.....

Razişçim üzülme canım ameliyattan sonra gelecek bebiş demekki
nazmiyecim olsun az kaldı çarşmabayada kızın şov yapacak sana

Bende acıktım ya kızlar ya ben bebek şekeri için tül bakıyorum netten ama bulamadım varmı bildiğiniz yer

raziyeciğim hayatım üzülme umudunuda sakın yitirme bak ne güzel 14 şubatta inş hamiş olursun ne güzel hediye olur kocişinede bide canım ameliyatdan bahsetmişiniz ben çok uazk kaldım size ne ameliyatı bu pardon

canım üzülmüyorum artık ama hamiş olmayı da çok istiyorum ama biliyorum ki zamanı var aşim varikosel ameliyatı olacak allah nasip ederse sonra bebişimiz gelecek

geçmişi okumamıştım şimdi göz atayım dedimde.....maşallah esma göbişe ama çok şişmemişsin canım....mervecim umarım güzel haberlerle gelirsin canım....aslıcım oğlunun iyi olduğuna çok sevindim....emel seninde oğluna maşallah canım.....nazmiye kızının haberlerini sendende bekliyoruz çarşamba günü.....asiye,şebnem ve merve sizlerde müjdeli haberler verirsiniz bizlere inşallah.....raziyeciğim ümitler bizim için canım sen şubata devam edeceksin ümitlerinde....unuttuğum varsa affola....

Kızlar hepınıze tesekkur ederım aslım o mıgde yanması bendede vardı doktora sordum saç maç hıkaye dedı mıgde yanması çocugun baskısından dolayı yıyeceklerın yukarı çıkmasından dolayı olurmus eger bırde reflun varsa bu agrı 2 katı oluyor bana renıne duo dıye ılaç verdı

Bende acıktım ya kızlar ya ben bebek şekeri için tül bakıyorum netten ama bulamadım varmı bildiğiniz yer

mısır çarşısında kurukahveci mehmet efendinin olduğu sokakta birkaç mağaza var hatta birisi tamamen bebek şekerleri üzerine,ağzı büzülen yuvarlak tüllerden orada bulabilirsin,50 adedi 15 TL idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…