Umudumuz Umut olsun

bugün o kadar çok şey okudum ki kafam karma karışık oldu
şu yumurtalıklarımda hissettiğim ağrı varya onun için dış gebelik belirtisi olabilirmiş yazıyo
umarım öyle birşey olmaz

yok güzelim ya aklına getirme nası ağrı ki anlat bakayım?

kızlar bende buay keçiboynuzu pekmezine ve esma arkadaşımızın tavsiyeleriyle bal tarçına başlamaya karar verdim..

arkadaşlar bu arada okuduğum yazılar içinde evde yapılan yumurtlama testi de vardı
o testlerle hamile kalanlar bile varmış doğru mudur dersiniz?
hatta birisi şey yazmış ayda 2 günle hamile kaldım...
maşallah dedim valla :)

evet cnm var tabi çok onla hamile kalan bizde mi alsak benden sana tavsiye çokta kkda okuma herşeyi çünkü bak şuan olduğu gibi kafana takılıyor cnm daha regline var hamile bile olsan daha sanmıyorum ki dış gebelik bile şimdiden anlayamazsın cnm ya o yüzden cnm içini ferah tut..

ok mervişim olumsuz düşünmicem ne bilim hep kırmızı kartı gördüğüm için buayda görecekmişim gibi geliyo ama hayırlısı yinede beyza hamişte olabilirsin canım sen yinede kasıklarına çok bastırma

Pınarım inş canım ya ay içim kıpır kıpır oldu
emelcim allahım hayırlı doğumlar nasip etsin o günler bizede gelsin

ayy çalışmalara devam etsem mi ki kıslar kocam ayın 4 de yurt dışına gidecek bi dahaki ay martta geleceği zaman adet olursam klomene başlicam ve 9. gün gidecem kont. bu sefer çünkü 13. gün gittim yumurtam 25mm olmuştu çatlatma iğnesini olduk ama kısmet yinede 6 şubatı iple çekiyorum

evt haklısınız ama kafama takmama olayını bi türlü başaramıyorum bazen unutuyorum
bazen de aklıma geliyo iş yerindeki arkadaşlarım bile çok kızıyo artık, kendini çok dinliyorsun diye ama ne yapayım bu konu benim için çok hassas dayanamıyorum.
okumayacağım bundan sonra herşeyi o zaman daha çok takılıyorum öyle mi böyle mi diye

ya sinemcim inş hayırlısıyla tüm isteyenler hamiş olsun bu ay

canım sen yumurtlama takibi mi yaptırıyorsun?

evet beyza yaptırdık güya bu ay ama geç kalmışım erken yumurtam büyümüş ama yinede çatlatma iğnesi vurul dedi dr. bidahaki aya 9. gün gidecem bakalım kaç mm olmuş ona göre bidaha çatlatma iğnesi

doktor bana da önümüzdeki ay için yapalım dedi bakalım bu ay olmazsa bebiş gidicem
süreç nasıl işliyo?

Bana ofistekiler doğum günü yapıcaklar hazırlanıorlardı yakaladım allahtan müdürle paron yok istemezdim yapmayın derdim vallahi hehe akşamada annemler teyzemler halamlar herkez bende yaşladım ama seviniyorum buna

beyzacım adetin 3. günü gittim hormon tahlili yaptı herşey normal daha sonra 5. günü klomen diye bir hap verdi günde 1 tane 5 gün içeceksin daha sonra 13. günü gel dedi bana ama benim yumurtalarım erken olgunlaştı sende neolur ne olmaz 10. günü git eğer yumurta takibi yapılırsa yumurtan yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vurul dedi işte böyle sürec ama senin dr. nasıl bir yöntem kullanır bilmiyorum canım

aslım vallahı geldı herseyı yıkadık kaldırdık sımdı tek ıhtıyaç arabası kaldı bırde ıvır zıvır burun sapıratoru bıberon bebek yağı felan ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…