Umudumuz Umut olsun

ay evet 3 tane sıpacıkk. yerleştirirlerken gördüm hepsini, minik pırıltı şeklinde rahime girdiler ayy yerim ben onlarıııı canım bebelerim yıldızlarımmm:1hug::ecrin_bebek::)

ay canımsınn tutsun kız bakarız geliriz yardıma üçünede bakarız..nası kız bayıltmadılar mı seni?

pınarcım biraz tarif edermisin işlemleri yani senden yumurta alınmasını ve sonra yerleşme aşamasını ayrıntılı anlatırsan sevinirim canım

pınarcım gözünaydın hayatım.....inşallah sağlıklı,sıhhatli mutlu haberlerinide duyarız....
emel daha 33.haftadasın ve bebek dönebilir.....37.haftada dönen bebekler var...doktor neyin tersini söylüyor sana anlamadım

mervişim senin takvimini de benimkinide beraber yapacaz inş. adet olacam gibi hissediyorum ben hayırlısı yinede

Kızlar doktor hamıleler ıçın kayısı kompostosu önerıyor dogum yapanlarda kayısı kompostosu ıçmelıymıs süt artırıyormuş

sinem kız sen değil miydin bana kızan umutsuz olma diye ama insan hissediyor ya..yani ne bilim enazından bikere hamiş olduk ya o bakımdan sanırım şimdi geçmişi hatırlayıp ozaman böleydi şimdi değil diyip karşılaştırıp buay zaten hamile kalmadığımı anladım bende buay hemen geçsin 24ü gelsin istiyorum biran önce ne kadar sabırsızım dimi amadelikafadulden

bugün o kadar çok şey okudum ki kafam karma karışık oldu
şu yumurtalıklarımda hissettiğim ağrı varya onun için dış gebelik belirtisi olabilirmiş yazıyo
umarım öyle birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…