Umudumuz Umut olsun

günaydın kızlar biz geldik mervecim nerdesin canım sanırım işlerin yoğun
merve2cim tüm dualarımız seninle iyi olucaksın inş.

[/IMG]
selam kızlar bakın size yakışıklı oğlumun fotosunu koyuyorum :))
[/IMG]
maşallah demeyi unutmayın :)))

Esmacım maşallah batuşumuza allahım az kaldı ya heyecan varmı
sinemcim dün akşam herkez bizdeydi çok eylendim hem oğluşuma hem bana bir sürü hediye almışlar mutluydum vallah

Kızlar selam... geçmişi pek okuyamadım ama umarım herkes iyidir...Batuya maşallahhh canım..
Pınarcım senide şimdiden tebrik ederim..Darısı bizim başımıza inşallahh..Merveler, sinemler,asiye,aslı,raziye,nazmiye.gülşen,şebo,ayşe,nasip, emel,seher ve yeni arkadaşımız beyza umarım hepiniz iyisinizdir..
ben iyi sayılırım..Regl oldum gibi birşey lekeler başladı anlayacağınız :)) Bu ayda olmadı anlayacağınız. yaklasık 10 güne kadar rahimdeki perde için ameliyat olacağım..sonrada haziranda gelsin tüp bebeklerim :)))

sinemcim keşke dediğin gibi olsa benım hep böyle olur zaten..önce sarı kart sonrada kırmızı :)) benım artık normal yoldan olacağı konusunda umudum yok..çünkü sorunumuz var ( ama bu ay çok erken başladı lekeler bile..son 3-4 aydır tamamen sapıttı..bir bakıyorum geç geliyor bir bakıyorum erken..benden geçti bu ay umarım sizlerin vardır :))

hayırlısı canım tüp bebişler ikiz olur inş. canım allah hayırlısıyla hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin canlarım

kızlar hepinize teşekkür ederim hamiş olanlara allahım bu günleri yaşatsın olmayanlarda tez zamanda bu güzel haberi almalarını kısmet etsin
aslıcım heycan olmazmı hele bugün dorukda o yanakları görüpde ıssıramamak beni deli ediyo valla çok sabırsız bir insan oldum zaten öyleydimde

ya aslı takvimine baktımda ne çabuk 26. haftayua geldin sen daha dün gibi yaaa hamişim dediğin ne güzel ne çabuk geçmiş zaman şimdi sen bana gelde onu birde bana sor diyorsun haklısın ama yinede geçiyo ya oğluşunun cicilerini koyda bakalım annesi

evet esmacım ya bana haftalar geçmiyor gibi geliyor ya kıyafetleri bir uygun olupta çekemedimki bu akşam çekeyim inş bişey olmazda koyarım esmacım canım artık çalışmak zor olmuyormu tatlım batuşun görüntüleri 4 boyutludamı son aylardada çekiyorlarmı maşallah çok tatlı
aaa kızlar asiyemi merak etmeyin işleri varmış bugün giremeyebilirmiş
mervişim nerde bugün ya
mervişimde yoğunmuş kızlar şirkette misafirlerde varmış

merhaba kızlar ya kur hesaplamaları yapıyorum giremiyorum siteye fazla

Esmacım canım benim sende oğluşunda iyi maşallah canım fotoda baya yakışlıklı çıkmış yandın sen kıyıpta kızlarada vermezsin şimdi hayırlısı ile doğsun büyüsün inşallah.

Ben iyiyim hala kartı yemedim bilmiyorum ne zaman olcak bekliyorum merve nerde o kartı yedi mi haber var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…