Umudumuz Umut olsun

sağol canım bana da 3. günü hormon tahlili yapıcam gel demişti demek ki süreç aynı işleyecek hayırlısı bakalım

sinemcim iyi akşamlar araba için bekle bakalım emel nasılsa hemen lazım değil ben gidince söz sana haber vericem

tamam canım baska eksıgımız yok varsada zamanı gelınce alınsın vallahı basen okuyorum sıtelerı bana asırı gereksız seyler var gıbı gelıyo lıstelerınde yok mama yok sut çekme makınesı bızım doktor çok ıhtıyaç olursa alınabılır sımdı almaya gerek yok dedı

iyi akşamlar kıslar ben yemeği dışarda yiyecem bu akşam o yüsden geç çıkıyorum canlarım hepinize iyi istirahatler

biraz geç bi vakit ama anca açtım gözümü..bugün iyi değilim ama demekki iyi bebişim..burdayım beni unutma diyo...tüm gün yattım...midem ve karnım çok ağrıdı..sanırım süt gaz yapıyo...meleğim iyi olsun da herşeye katlanırım...şimdi daha iyiyim...inşallah yarın daha da iyi olcam...ananemizle dedemiz geliyo bursa'dan yarın...torunlarına kızmaya geliyolar herhalde kızımızı üzüyo diye :))))))))) şaka bi yana annem ve babam gelecek beni merak ediyorlar tabi..gözleriyle görcekler...dua edin de onlar gidene kadar iyi olayım..akılları bende kalmasın...belki bi kaç gün gelemeyebilirim kızlar annemler var diye..merak etmeyin beni emi...hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri....
herkese günaydınlaaaarrrr.....ilk günaydın bizden....

günaydın kıslar nasılsınız canlarım ben geldim yine erkenden evet haftasonuna 1 gün kaldı 2 gün uyuyacam seviniyorum sanki yatabiliyorumda bu arada dün çalışamadık en son pazar günüydü off offf şu erkeklerin maç syretmesi beni deli ediyooooo

Günaydın kızlar dün pek giremedim canlarım çok yoğun işlerim bugünde pek giremem sanırım ama iyiyim merak etmeyin hala da kartı yemedim bekliyorum hala.

günaydın arkadaşlar
ben bugün biraz rahatsızım üşütmüşüm heralde
hatta dün ve bu sabah ilaç içtim
normalde ilaç içmeyen bi insanım ama dayanamadım...

valla sinemcim bekliyorum ben geçen ay zaten doktora gitmiştim adetimin 3. günü bana adet ol gene 3. günü gel ilaç takviyesi yapalım dedi ama adet olmadığım için bekliyorum geçen seferde 2 ayda adet olmuştum dengem bozuldu benim kürtajdan sonra cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…