badegül nerelerdesin kız bak gene kaybolmuşun ne var neyok anlatsanaarkadaşlar hepinize merhabalar..........
aslıcım yeni yaşın sana önceki yıllarından kat kat güzel şeylerle karşılaştırsın inşallah canım
canım sakın üzülme minik yavrun senin için en güzel zamanı bekliyor
Kız aslı hosgeldın benı heyecan bastı ya takvıme baktım 6 haftam kalmıs son haftayı saymıyom çunku bebek ters ya doktor erken olur dedı
aslı asiyeden haberin var mı cnm?
oh çok şükür pınarcım..aklım hep sendeydi bugün..rabbim inşallah kavuşturacak seni meleğine...sen iyi düşün hayatım...allahım çok büyük...hayırlısını dileyelimde hayır olsun...dualarım seninle canım....
pınarcımm çokkmutlu oldum çook şükür allah hayırllı sonuçlar almayı nasip etsin cnm sen bu zamanda moralini yüksek tut ki bebeğin gelsinn cnmm bolca dinle..
öle sinemcim allah sağlık versin senden bekliyorum inşallah güzel haberlerri sanada az kaldıhihoyyyt
Günaydın kızlar gününüz aydın ve güzel haberli olsun inşallah
Aslıcım doğum günün kutlu olsun tatlım Ailenle doğacak bebeğinle sağlıklı huzurlu ve bol paralı bir yaşam dilerim sana. İnşallah diğer doğumgününde Mehmetcan da yanında olcak ne güzel bi duygu aslında anne olmadan son doğumgünün inşallah diğer doğumgünlerini bebeğinle kutlayacaksın canım benim
Pınarcım transferinin iyi geçmesine sevindim cnm bizde merakla bekleyeceğiz
günaydın kızlar çok tşk ederim iyi dilekleriniz için.
mervecim canım bir sonraki aya umutlara devam bitanem üzülme sakın tşk ederim iyi dileklerin için
merve2cim tşk ederim canım
pınarcım çok sevindim inş 12 sonra bebşin karnında olucak
sinemcim sağol canım çok tşk ederim
dün akşam kocişim beni yemeğe götürdü hediyemide kendim seçtim güzeldi bu akşamda annemler gelicekler. mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın sinemcim günaydın ve doğum günün kutlu olsun aslıcım mutlu mutlu yıllar dilerim. pınarcım dualarım seninleydi inşallah güzel günler seni bekliyo allah tamamına da erdirsin canım. mervem günaydın canım üzme tatlı canını bidahaki aya inşallah hamişsin hayatım. asiyecim sanada günaydın mervem hamişim sanada günaydın görmemişim şimdi gördüm senide.
günaydın sinecim şebnemcim asiyecim mervelerim aslıcım gününüz güzel geçsin canlarım
aslıcım nice güzel sağlıklı mutlu başarılı yıllara canım eşin ve çocuklarınla bitanem
pınarcım hayırlısı olsun canım benim 12 gün sonra inşallah bitanem çift çizgiyi görecez sonra da çift keseyi inşallah canım :)))
diğer kızlar hadi gelin sizde
Kız aslı hosgeldın benı heyecan bastı ya takvıme baktım 6 haftam kalmıs son haftayı saymıyom çunku bebek ters ya doktor erken olur dedı
Ay pınar ne güsel ya dikkat et canım kendine yavaş hareket et yataktan hemen kalkma ilk otur sonra kalk ağır kaldırma hamilesin öyle davran
kart yemedi dimi aslı ama?
pınar cidden bu bile çok güzel bir şey ama 3taneden biri tutacaktır elbet
Kız pınarım 3 tane sıpacık ne guzel ya aslım benım doktor 38 de alıyorlar ama ben 40 a kadar bekleme taraftarıyım dedı ama bebek ters oldugu ıçın 39 da alırım galıba dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?