Umudumuz Umut olsun

arkadaşlar hepinize merhabalar..........
aslıcım yeni yaşın sana önceki yıllarından kat kat güzel şeylerle karşılaştırsın inşallah canım
badegül nerelerdesin kız bak gene kaybolmuşun ne var neyok anlatsana
canım sakın üzülme minik yavrun senin için en güzel zamanı bekliyor

yok canım ben bu sonucu bekliyordum zaten üzülmedim cnm ben zaten hayırlısını istedim olsun napalımma.s.

teşekkür ederim sinemcim koydum bebek arabasını bakalım gelsin artık kerata bu ay:)) sanada hamişlik takvimi yapıcam ben :))

Kız aslı hosgeldın benı heyecan bastı ya takvıme baktım 6 haftam kalmıs son haftayı saymıyom çunku bebek ters ya doktor erken olur dedı

Zaten sen sezeryan olucaktın dimi emel beklemiceksin ozaman son ana kadar sezeryanı erken alıyorlarmış diye duymuştum

arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum,allah hepimizin gönlüne göre versin inşş iyiki varsınız.. sonuç negatif de olsa şuan dan itibaren sonucu alana kadar 3üz bebişlerim karnımda, bunu bilmek bile güzel kızlarr

Kız aslı hosgeldın benı heyecan bastı ya takvıme baktım 6 haftam kalmıs son haftayı saymıyom çunku bebek ters ya doktor erken olur dedı

anaam n ekadar az kalmış emelcim, allah kurtarsın sağlıcakla al kucağına inşş

Ay pınar ne güsel ya dikkat et canım kendine yavaş hareket et yataktan hemen kalkma ilk otur sonra kalk ağır kaldırma hamilesin öyle davran

kart yemedi dimi aslı ama?
pınar cidden bu bile çok güzel bir şey ama 3taneden biri tutacaktır elbet

Ay pınar ne güsel ya dikkat et canım kendine yavaş hareket et yataktan hemen kalkma ilk otur sonra kalk ağır kaldırma hamilesin öyle davran

dikkat ediyorum ama çok yavaş davranamıyorum yani hala alışamadım yavaş davranmam gerektiğine:) elimden geleni yapıcam kızlar, yüzdüm yüzdüm kuyruktayım bu arada aslım canımm arkdaşım tekrar kutluyorum doum gününüü :) sevdiklerinle nicee yaşlaraaa sağlıcakla

kart yemedi dimi aslı ama?
pınar cidden bu bile çok güzel bir şey ama 3taneden biri tutacaktır elbet

ay mervem inşş ama öyle bi his varki içimde sanki 3üde tutcakmış gibi hissediyorum, tekine de razıyım ama hislerim öle söylüyor. allahım hayırlısıyla versinn :):1hug:

Kız pınarım 3 tane sıpacık ne guzel ya aslım benım doktor 38 de alıyorlar ama ben 40 a kadar bekleme taraftarıyım dedı ama bebek ters oldugu ıçın 39 da alırım galıba dıyo

Kız pınarım 3 tane sıpacık ne guzel ya aslım benım doktor 38 de alıyorlar ama ben 40 a kadar bekleme taraftarıyım dedı ama bebek ters oldugu ıçın 39 da alırım galıba dıyo

ay evet 3 tane sıpacıkk. yerleştirirlerken gördüm hepsini, minik pırıltı şeklinde rahime girdiler ayy yerim ben onlarıııı canım bebelerim yıldızlarımmm:1hug::ecrin_bebek::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…