kıslar herkese afiyet olsun nasılsınız bakalım ben çok yedim galiba sığınamıyorum bide 2,5 bardak ayran içince şişirdi
ay canımsınn tutsun kız bakarız geliriz yardıma üçünede bakarız..nası kız bayıltmadılar mı seni?
pınarcım biraz tarif edermisin işlemleri yani senden yumurta alınmasını ve sonra yerleşme aşamasını ayrıntılı anlatırsan sevinirim canım
inş. üçüde tutar canım ya hayırlsıyla benimde 8 günüm kaldı kıslar
Pınarım inş canım ya ay içim kıpır kıpır oldu
emelcim allahım hayırlı doğumlar nasip etsin o günler bizede gelsin
Kızlar selam... geçmişi pek okuyamadım ama umarım herkes iyidir...Batuya maşallahhh canım..
Pınarcım senide şimdiden tebrik ederim..Darısı bizim başımıza inşallahh..Merveler, sinemler,asiye,aslı,raziye,nazmiye.gülşen,şebo,ayşe,nasip, emel,seher ve yeni arkadaşımız beyza umarım hepiniz iyisinizdir..
ben iyi sayılırım..Regl oldum gibi birşey lekeler başladı anlayacağınız :)) Bu ayda olmadı anlayacağınız. yaklasık 10 güne kadar rahimdeki perde için ameliyat olacağım..sonrada haziranda gelsin tüp bebeklerim :)))
valla sinemcim bekliyorum ben geçen ay zaten doktora gitmiştim adetimin 3. günü bana adet ol gene 3. günü gel ilaç takviyesi yapalım dedi ama adet olmadığım için bekliyorum geçen seferde 2 ayda adet olmuştum dengem bozuldu benim kürtajdan sonra cnm
Anam bu topiğe ne oldu anlamdım kımse yok vallahı uzuyorsunuz benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?