Umudumuz Umut olsun

kıslar herkese afiyet olsun nasılsınız bakalım ben çok yedim galiba sığınamıyorum bide 2,5 bardak ayran içince şişirdi

kızlar ben geldim ama kimse yok galiba...annemle babam geliyo bugün...çok mutluyuz bebeğimle...biraz midem kötü ama idare ediyoz...teyzelerinin hepsi yoğun bugün galiba...biraz gelin de konuşalım yaa...her zaman getirmiyo eşim böyle erken laptopu...
esmacım boddine maşallah...allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım....

selam kızlar ben bugün evdeyim grip oldum dinleniyorum bir merhaba diyeyim dedim esmacım maşallah berkallaeh batuşuna allah nazarlardan saklasın allahım sağsalim kuacağına almayı nasip etsin hepinizi öpüyorum kızlar

ay canımsınn tutsun kız bakarız geliriz yardıma üçünede bakarız..nası kız bayıltmadılar mı seni?

oyy oyy teyzeleri de yardıme gelcekmiş ne güseel kızz :) insallah hepsi de tuttar canım benimm. canım yumurta toplatma işleminde bayılttılar ama transferde can yakıcı bişey yok 5 dklık iş o yüzden bayıltmadılar :)

pınarcım biraz tarif edermisin işlemleri yani senden yumurta alınmasını ve sonra yerleşme aşamasını ayrıntılı anlatırsan sevinirim canım

aşkım yumurtlar toplancagı zaman bayıltıyolar,çünkü küçük iğneyle yumurtanın içindeki sıvıyı çekiyolar ve can acır. gerçi işlemden sonra benim 1 hafta agrım sızım olmuştu 20 ve üzeri yumurta toplanınca oluyomuş sandı. şişkinlik gaz vss bayagı canım yanmıştı. sonra da polip ameliyatı oldum ben ama normalde toplama işleminden 3 gün dona transfer ediliyo yumurtalardan 3 tanesi ve gerisi donduruluyor.yerleştirilirken idrara sıkışık alıyolar işleme, eger sıkışık diilsen bi iğne yapıolar 5 dkya idrarın gelio,sonra işleme alıyolar sonra bişi içeri veriyolar hortum gibi ama ince, sonra onun içinden embriyolar gelio karnında ultrason olduğu için görüyosun minik bebekleri parıltı olaraaak :) sonra heyecandan bi kaç damla gözyaşı ve zamanı ileri alma isteği şebiiciim :) umarım yardımcı olabilmi,şimdir merak ettiğin bişiler varsa sor kız çekinme seve seve annatırım

inş. üçüde tutar canım ya hayırlsıyla benimde 8 günüm kaldı kıslar

saolasın canım benim inşş.hadi az kalmış senin de, allah gönlüne göre versinn :)

Pınarım inş canım ya ay içim kıpır kıpır oldu
emelcim allahım hayırlı doğumlar nasip etsin o günler bizede gelsin

aslım hele sen bi de bana sorr, içim içimi yiyor günler nası geççek bilmiyorum :)

klava:Kız pınar sabah doktor dedı transfer yapıldıktan sonra moralde etkılı oluyormus stres yapmaman lazımmıs anladın dımı kız sen benı vallahı yanına getırtme

canım benim hayırlısı olsun her şeyn çözümü var sadece zaman gerekiyor. sakın canını sıkma allah oldediği her şeyi oldurur unutma,dualarım seninle.iyi dileklerin için çok teşk ederim kuşuum

canımsın,çıok geçmiş olsuuun acil şifalar diliyorum canım beniim

pınarcım inşallah bebek havberini verceksin mutlu edeceksin bizi inşallah ikiz yada üçüz olur Allah ım nasip eder.

Kızlar baya yoğundum biraz işi kolayladım geldim emelcim nasılsın beyza burda bide sanırım iyisiniz de mi kızlar

Beyza ne bılım ya bunalıma gırıyorum galıba yalnız hıssedıyorum kendımı aksam bankayı arıyorum ben sıkıldım dıye aglıyorum yazık esım ne yapacagını sasırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…