Umudumuz Umut olsun

emelcim kıs sıkılma canım bemim dolaş nette müzik dinle uyu dışarı çık yavaş yavaş yürü açılırsın hem

Beyza ne bılım ya bunalıma gırıyorum galıba yalnız hıssedıyorum kendımı aksam bankayı arıyorum ben sıkıldım dıye aglıyorum yazık esım ne yapacagını sasırdı

canıııım yapma ya valla bende üzüldüm şimdi
hamileliğin vermiş olduğu duygulardır onlar
sen üzülme bak bebişin de üzülür kıyamam sana ya
bebişinin geleceği günleri düşün bak o zaman hiç sıkılmayacaksın uyudu büyüdü derken sana arkadaş olacak tamam mı canım

emelcim benim yengem evde sıkılıyorum diye kurslara gitti eve net aldı geçmedi sıkıntısı ama şimdi bebek tüm gününü alıyor biri baksada azıcık uyusam diye bekliyo göğsünün üstüne yatırıp uyutuyo kızını sende öle olacaksın zamanında boşluk kalmayacak merak etme hatta tadını çıkar bu zamanın bu kadar boş zaman bulamayacaksın çünkü

emin ol canım o zaman hiç sıkılmazsın hatta sıkılmaya vakit bile bulamazsın çocuğu olan arkadaşlarım var onlar öyle diyorlar yani :)

Nasip hoş geldin
emelcim kıyamam sana ay bendemi böyle olumca evde kalınca korktum emelim kalın giyin git bi 5 10 dk hava al canım iyi gelir kesin

iyiym canım sağol
aslıcım canım geçmiş doğum günün kutlu olsun hayatım dün bende de telaş vardı giremedim topiğe kutlamak için

aslım dogum gunun kutlu olsun esınle ve mehmetcan ıle uzun ve mutlu yıllar dılerım
Nasıp senı unutmus degılım senınde dogum gunun kutlu olsun canım

tşk ederim emelcim zaten beni hatırlayan birtek sensin iyi hasta oldukta bir ara giremedik hemn unutulmuşuz anlaşıldı size abla dayağı lazım kötükedihüso

Kocısınle mı kutladın kız nasıp nasıl kutladın anlat bakayım

koçişim oğluşum ve en sevdiğim kişilerle birlikte .....
gündüz günüm vardı oraya gitim oğluşumla koçişim hazırlamışlar herşeyi akşam 6da eve geldiğimde beni salona almadılar ta ki 9a kadar yatk odamda hapistim 9 da içeri çağırdılar beni ve herkes ordaydı yemek içki vs derken pasta geldi 12de de şampanya patlatılar oğluşum almış harçlığıyla vs işte

Kız karılar kendı derdıne dustu kızma kuzulara bırı transfer yapar bırının patronu ışten çıkacak dıye ış yukler dıgerlerı kart yedık mı yemedık mı onu beklerler sen ablasın affedıver

nasip hoşgeldin...valla aslı da kendi hatırlattı canım..kimse burda kendini çekip te hatırlanayım diye beklemiyo...doğum günün kutlu olsun..nice mutlu senelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…