Umudumuz Umut olsun

adaşımmm bizde iyiz senin ve meleğininde iyi olduğunu bilmek bizleri mutlu ediyor cnm öpüyorum çok..
günaydın kıslar bol hamişli günler diliyorummmm beyzacım nasılsın bi belirtin falan var mı benim göğsümün damarları yeşil yeşil çıkmış ve çok şiş bu belirti midir acaba

kıslarrrr nerdesiniz beyza emel merve ayşe nasip pınar daha aklıma gelmeyen arkadaşlarr

geldim geldimm olabilir cnmm inşallah öyledir. ama belirtilerle kendini boğma en iyi belirti gününün geçmesi ..az kaldı yarın mı yapıcan test cnm?

şeboooooooo,nazmiyee,seherr, gelin aradaaa merak ettik

günaydın kızlar hayırlı günler
ayşeyle nasip gelmiş oh oh iyiler maşallah nasipcim beni 15 şubata yazarmısın canım
evet ya şebbo emel nazmiye sinem esma feyza hadi gelin artık

slm ksıalr ben burdayım müdür odadaydı da o yüzden yazamadım ama okuyodum canlarım benim yarın yapacam testi

ben geldim kızlar hepinize günaydın çok fena grip oldum iki gündür evde yatıyordum bugün iyiyim çok şükür herkesler iyimi geçmişi okuyamadım okuyum biraz işlerede bakim gelirim azzz sonnnraaaa

saolun kızlar valla hala burnum fena akıyo yara oldu yani öff çok kötü. bu arada nasip sen şu ilaç işini hallettinmi bulamadıysan bakalım burdan dicem ama pregnyl 5000 miydi ben de 1500 ünü olmuştum aramıştım zor bulmuştum ama bu igneleri aküyle soğutulmuş olarak veriyolar öyle kargoyla gelebilceni pek sanmıyorum soğuk kalması gerekiyor aldıysanda buzdolabında sakla.

Ya kızlar ya mart annelerinde okumuştum esmanın karaciğerinde büyüme varmı ilaç kullanıyormuş

Son düzenleme:
Kızlar asiyeciminde eşi hastaymış iş yerinden kaçak girdi yazdı bana evde yazamadım dün akşam dedi halen hasta olmamış bu arada

selam milletttttkaydirigubbakcemile3
zeytinim asişim inşallah hami$immmm diye bağırırsınız burdan canlarımmmmm:1hug:
şebbom geçmiş olsun canımmmmmm
nasipim ben klomeni direk kullandım doktor verdi ama 3 ay boyunca kontrole falan gitmedim işte hamiş kalmazsan gel demişti sizin kullanış amacınız benim iğnelere benziyor canım yumurta büyütüp hayırlısıyla çatlatıp bebişi kucaklayacaksınız inşallahhh iğneyi naptın bu arada bulmuşsundur inşallah canımmm:Saruboceq:
esmam niye burda değilde mart annelerinde yazmış bakalımmmmklava:alooo biz neciyiz burdaaaaa neyse işin başı sağlık inşallah esmam da yeğenimde çok iyidirrrr
mervem razişim aslım beyzam nasılsınızzzzz:1hug:
diğerleri nerdesiniz huuu dicem de bende anca geldim dimiiii:roflol:neyse canlarım hepinizi öpüyoruz mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…