5000 lik vurulmuştum canım bende zor buldum tanıdık eczane veriyo yada depodan getiriliyo canım adeetinin kaçıncı günü erkense sen şimdiden başla aramaya canım bulamazsan haber ver olmazsa ben bulursam eğer kargoyla gönderirim sana canım
yani iğneyi vurdurmasam olur mu kiselam milletttttttttkaydirigubbakcemile3
öncelikle hepinize çokkkk teşekkürlerrrrr biliyorum azram cennette meleklerle birlikte zaten hep aklımda ama birde böyle özel günlerde insan daha bir kötü oluyor işteee
pınarım inşallah o pırıltılar bebiş olmuştur canımmmm nasipim klomeni bende kullanmıştım ama ben öyle 3 ay sürekli kullandım iğne vurulmadım biliyorsun işte 3 ay sonunda doktor kist dedi 4. ay ilk bebişim gelmişti neden kullandığımı bile hatırlamıyorum şu anda malum çok zaman geçti ama inşallah sen hiç beklemeden hamiş kalırsın canımm
esmam emoşum nikolüm nazmiyem gülşenim mervem aslım şebbom rahelim asişim razişim sinemim zeytinim unutuğum varsa affolaaa hepinizi öpüyoruz anacım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz
slm ben geldim nasipcim bugün mü başlican klomene canım beyzcım yumurtlama gününü gösteriyo ama benim daha erkenmiş
günaydın kıslar bol hamişli günler diliyorummmm beyzacım nasılsın bi belirtin falan var mı benim göğsümün damarları yeşil yeşil çıkmış ve çok şiş bu belirti midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?