Umudumuz Umut olsun

slm emel nasılsın canım beyza belli olmuyo ne zaman yumurtlayacağın kişiden kişiye değişiyo beni 12. gün gösteriyo ama 9 yada 10 gün yeterli büyüklüğe erişiyo o yüzden sen bu takvimlere güvenme yumurta takibiyle ortaya çıkar ne zaman yumurtlayacağın canım benim as kaldı adetime memelerim kocaman oldu yaaaaaa

benimde kasığıma soldan soldan geliyooo sanki balon şişmişte oraya komuşlar gibi konduramıyorum kullandığım ilaçlar yapmıştır diye ama hayırlısı yaaa

bugün 4. günüm valla burada bulamadım çanakkalede de yok üretimden kalkmış

slm merviş nasılsın canım kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek dileğiyleee

yani iğneyi vurdurmasam olur mu ki
slm ben geldim nasipcim bugün mü başlican klomene canım beyzcım yumurtlama gününü gösteriyo ama benim daha erkenmiş

yok yarın başlayacağım hayatım bakalım artık bulursak buluruz bulamazsak şansıma artık

Son düzenleme:
kızlar selam...nasılsınız..biz iyiyiz şükür..sizlerde iyisiniz gördüğüme göre...of şu laptop bi yapılsa bizim de artık gündüz de gelebilsem...neyse şimdilik bizden bu kadar..kendinize iyi bakın emi...

günaydın kıslar bol hamişli günler diliyorummmm beyzacım nasılsın bi belirtin falan var mı benim göğsümün damarları yeşil yeşil çıkmış ve çok şiş bu belirti midir acaba

günaydın kıslar bol hamişli günler diliyorummmm beyzacım nasılsın bi belirtin falan var mı benim göğsümün damarları yeşil yeşil çıkmış ve çok şiş bu belirti midir acaba

günaydın arkadaşlarr
canım ben bu damarların belirginleşmesini belirti olarak okumuştum bi yerde hadi hayırlısı bakalım ya inş hamişsindir ve bende ve tüm isteyenlerde...

ben kendimde bi belirti göremiyorum ama hayırlısı biraz midem bulanıyo sadece hatta rüyamda bile yani bu kadar olur tabi üşütmüşte olabilirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…